- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.401
Ben de yaşıyorum bu durumu. Ve amniyosentez olduğum için her geldiğinde o su gibi akıntı, aklım oynuyo yerinden amniyo sıvısı mı diye. Allah korusun bazen sızıntı şeklinde gelebildiğini okumuştum. Ama bu haftalarda normal bir akıntı olduğunu da, o yüzden sizleri korkutmak istemem. Ben biraz pimpirikli bir hamile olduğum için, bir de şu amniyosentezin riskinden korktuğum için her değişiklikte yüreğim ağzıma geliyor.Bu yüzden acile bile gittim, turnusol kağıdı kondu. Amniyon sıvısı ise rengi değişiyormuş ve bende renk değişikliği oldu. Aklımı oynatıyordum. Sonra doktorumun söylediğine göre enfeksiyonda da renk değiştirirmiş o kağıt, Amnisure testi ile anlaşılırmış, o yapıldı şükür ki temiz çıktı, vajinal enfeksiyonum varmış ve ilaç verdi. Bitti şimdi ilacım ama hala oluyor ara ara ve ben hala çok korkuyorum. Allahım korusun yavrularımızı...[/QUOTE
benımde oluo yaa.. once korktum sona onemsemedım su gıbı akıo ozellıkle sabah yataktan kalktımmı dırek akıodu su gıbı sona gectı olmaz oldu sımdı ara ara yıne oluo korktum sımdı bunları okuyunca en ıyısı dr gıttımmı sorayım mutlaka
bende hamılelıkte olunabılecek bısey sanıodum
Kan uyuşmazlığı bizdede var testin adı indirek cooms uyuşmazlık iğnesi ise doğumdan sonra 48 saat içinde vurulması gereken bi iğne.. 24 haftada sanırım test yapıyolar ama hamileykende ayrıca iğne vurulduğunu bilmiyodum..
günaydın kızlar konu dışında yardım istiyrm.eşimin doğum gününe az kaldı kaç yıldır doğru dürüst bi süpriz hazırlayamadım.bu sefer şaşırtmak istiyorum neler yapabilirim eşim için.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ben de yaşıyorum bu durumu. Ve amniyosentez olduğum için her geldiğinde o su gibi akıntı, aklım oynuyo yerinden amniyo sıvısı mı diye. Allah korusun bazen sızıntı şeklinde gelebildiğini okumuştum. Ama bu haftalarda normal bir akıntı olduğunu da, o yüzden sizleri korkutmak istemem. Ben biraz pimpirikli bir hamile olduğum için, bir de şu amniyosentezin riskinden korktuğum için her değişiklikte yüreğim ağzıma geliyor.Bu yüzden acile bile gittim, turnusol kağıdı kondu. Amniyon sıvısı ise rengi değişiyormuş ve bende renk değişikliği oldu. Aklımı oynatıyordum. Sonra doktorumun söylediğine göre enfeksiyonda da renk değiştirirmiş o kağıt, Amnisure testi ile anlaşılırmış, o yapıldı şükür ki temiz çıktı, vajinal enfeksiyonum varmış ve ilaç verdi. Bitti şimdi ilacım ama hala oluyor ara ara ve ben hala çok korkuyorum. Allahım korusun yavrularımızı...[/QUOTE
benımde oluo yaa.. once korktum sona onemsemedım su gıbı akıo ozellıkle sabah yataktan kalktımmı dırek akıodu su gıbı sona gectı olmaz oldu sımdı ara ara yıne oluo korktum sımdı bunları okuyunca en ıyısı dr gıttımmı sorayım mutlaka
bende hamılelıkte olunabılecek bısey sanıodum
Bende de sabah yataktan kalkınca su gibi akıntı geliyor. Geçen gittiğimde doktora sormuştum. O da bana eşimle en son ne zaman beraber olduğumu sordu. Ben de 1 ay falan oldu dedim. Sonra kadın akıntının ondan olduğunu-yani uzun süre birlikte olmadığımız için olduğunu söyledi. Bana çok saçma geldi ama bilmiyorum doğru mudur.
günbaydın herkse
kızlar içinizi ferah tutmaya çalışın çok takılmayın hele netten çok araştırma yapmayın derim benim ilk kızımda herşey yolundayken hiçbişeyim yokken sonradan sebepsiz yere su artışım oldu sebepsiz olduğu içinde risk altına girdik tekrar detaylı ultrosonlar tahliller ama sebebi bulunamadı ve dahada arttı riskimiz ve bundan dolayı kızım 25 gün önce erken doğdu
MErhabalar Helenncim mesajını adım yanlız ben bu siteye yeni üye olduğum için cevap yazamıyorum. web sitemden de ulaşabilirsin
Kızlar merhabalar ben fatmanın kuzeni :) Egenin annesi ... Fatmanın bahsettiği fotografci benimde fotograflarımı çekmişti ve çok memnun kaldım .
Fiyatları ise; dogum öncesi dogum anı ve dogum sonrası 350/400adet fotograf...40 adet fotograf baskısı..1 adet büyük boy özel bebek albumu 1 adet büyük boy çerçeverli fotograf...400tl idi sanırım sizler içinde aynı fiyatı verecektir.
Hepinize hayırlı doğumlar :) Sormak stediğiniz bir konu olursa herzaman yardım edebiliirm :)
:) Canım mislinanın yazdığı fiyatlar geçerlidir :)
Herkese günaydın:)Sanıyorum her şey yolunda...Cumartesi gittim ben de doktora kızım olacağını öğrenmiş oldum sonunda:)Her şey normal kızıma dair.Yalnız bir sorun var benim plasentam doğum kanalını kapatıyormuş.Plasenta Previa deniyor bu duruma yani önde gelen eş demekmiş.
Sonuç itibariyle elim kolum kırıldı biraz ister istemez endişelendim.Diğer topiğe de yazdım bu rahatsızlığı olup da sorunsuz doğum yapan tanıdıklarınız var mı diye.Sizlerden de yardım bekliyorum arkadaşlar,sabah sabah canınızı sıkmak istemem elbet de hani dualarınıza eklerseniz mutlu olurum.
Rahatsızlık normal doğumu engelliyor.Hadi bunu geçtim:=)Sorun şu ki ani ve ağrısız kan kayıpları yaşanabiliyormuş(epey fazla)bu da anneyi ve bebeği tehlikeye sokabiliyormuş.
Doktorum endişelenmememi düzelebileceğini söyledi,ama internetten okuduklarımdan sonra korktum...
Şimdiden teşekkürler...Hepinize sorunsuz mutlu hamilelikler,doğumlar diliyorum.
günaydın bence gece 12 den sonra o uyurken minik bir doğum günü pastası hazırlayıp uykusundan uyandırıp beklemediği bir anda beklemediği bir süpriz yapabilirsin
günaydın kızlar konu dışında yardım istiyrm.eşimin doğum gününe az kaldı kaç yıldır doğru dürüst bi süpriz hazırlayamadım.bu sefer şaşırtmak istiyorum neler yapabilirim eşim için.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?