2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Dediğim gibi korkutmak istemiyorum çünkü aslında hamilelikte olabilecek birşey. Bak princess of rain arkadaşımız da yaşıyormuş, birkaç kişiden de duymuştum. Ben sadece o yaptırdığım işlemden dolayı diken üstünde olduğum için panikle gittim acile, yoksa endişe etme ama tabi ihmal de etme, en azından dr.na sor, gerekli görürse seni yönlendirecektir.

vuruluyor güzelim.. benim eşimin kızkardeşinde var aynı şey.. o vuruldu.. ama onun 2. bebeği.. senin ilk bebeğin.. onun ilk bebeğinde vurulmamıs..

günaydın bence gece 12 den sonra o uyurken minik bir doğum günü pastası hazırlayıp uykusundan uyandırıp beklemediği bir anda beklemediği bir süpriz yapabilirsin

Kızlar merhabalar ben fatmanın kuzeni :) Egenin annesi ... Fatmanın bahsettiği fotografci benimde fotograflarımı çekmişti ve çok memnun kaldım .

Fiyatları ise; dogum öncesi dogum anı ve dogum sonrası 350/400adet fotograf...40 adet fotograf baskısı..1 adet büyük boy özel bebek albumu 1 adet büyük boy çerçeverli fotograf...400tl idi sanırım sizler içinde aynı fiyatı verecektir.

Hepinize hayırlı doğumlar :) Sormak stediğiniz bir konu olursa herzaman yardım edebiliirm :)

günbaydın herkse
kızlar içinizi ferah tutmaya çalışın çok takılmayın hele netten çok araştırma yapmayın derim benim ilk kızımda herşey yolundayken hiçbişeyim yokken sonradan sebepsiz yere su artışım oldu sebepsiz olduğu içinde risk altına girdik tekrar detaylı ultrosonlar tahliller ama sebebi bulunamadı ve dahada arttı riskimiz ve bundan dolayı kızım 25 gün önce erken doğdu

sag saglim kavusmussun ya kizina allahtan daha ne istene bilir ki, insallah hepimizin sonu hayirli olur. benim doktor da kurcalanma netde diyor zavalliya o kadar fazla soruyorum ki

gunaydın kızlarrr..
sabah kalktıgmdan berı kasıklarmda ve kasgımla acagmn bırlestgı yerlerde agrılarm vr.. adet gunlermdym zaten yemınle hala aynı sancıyı hıssedıyorum.. kızm ıyı ama teyzelerı masallah kıpır kıpırr.. havalar sıcak arkadaslar aman dıkkat bol bol su ıcın.. opuyoruzz..

cevap içinn çokk merci cnm :)

Ya şimdi doğum fotosu çekilicez ya kısmetse saçlarımı boyatayımmı doğumdan önce , dayanırım diyodum ama doğumdan sonrada belli bi süre boyatılamıyomuş ne yapıcaz fikir verinn..

canım selam lutfen doktorun ne diyorsa ona kulak as.. interntet dipsiz bir kuyu ve moralini bozmak icin birebir yapılmıs bir tehlike.. hatta ve hatta bizim burada verecegimiz ornekler bile seni yanlıs yonlendirebilir.. herkesin vucut yapısı, bunyesi, bebeginin pozisyonu, sekli semali ve sagligi farkli..
sen sadece doktorunu dinle canım.. cok buyuk gecmis olsun umarım bir sıkıntın kalmaz

kızlarrr selammmmm!! uzun zamandır giremedim birkac gundur buralarda degildim..

insallah keyfiniz yerindedir!!

benim randevum persembe gunu buyuk ihtimal doktor detayli ultrason yapar diye tahmin ediyorum.. kizimi cok ozledim!!

bu arada gobus sayfasina ilk kez bu sanah cektigim fotomu koydum kızlar bakabilirsinizzzzz... benim de artık bir gobusum var ve baya cıktı... ozellikle gecen hafta 19. haftamda acayip cıktı.. yorumlaroınızı bekliyorumm...

gununuz guzel gecsinnn

mrhba, onun kendin kadar taniyorsundur eminim ne istediyini biliyorsun, bana sorarsan esine ve bebeyine ayni birer t-short al uzerine bebesinin ultrason fotosunu esinin bebek fotosunu ekle. bebeyin adindan IYI KI DOGDUN BABIS diye bastir. hem ucuz hem cok seker bir sey. bir tane de kendine yaptir ve o gun uzerinden hic cikarma.

selamun aleykum cici annislerim iyisinizdir ins.
benim bugün randevum var aslinda gecen hafta gitmem gerekirdi ama aksilikler birakmadi bugün gidicez ve hayirli haberlerle döneriz insaALLAH dua edin
canlar 4 lü test yaptiran var mi aranizda ???

griftcim sanada cok gecmis olsun ALLAH sifa versin tez insaALLAH

Son düzenleme:
slmmm arkadaşlar dayanamadım bugün gittim oğlumu görmeye.maşallah 400 gr olmuş....17sinde renkli ultrason için çağırdı bebeğimi daha yakından görcem o zaman ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…