- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.421
cnm ben uyumadan uyumuyo.iki dk.görmese oda da yanıma geliyo:) bide pazar a denk geliyo ne apcam bilmiyrm
selamun aleykum cici annislerim iyisinizdir ins.
benim bugün randevum var aslinda gecen hafta gitmem gerekirdi ama aksilikler birakmadi bugün gidicez ve hayirli haberlerle döneriz insaALLAH dua edin
canlar 4 lü test yaptiran var mi aranizda ???
griftcim sanada cok gecmis olsun ALLAH sifa versin tez insaALLAH
web site adresini verirsen çektiğin fotolara bakarız..
hangi saat olursa olsun gelebiliyorsun demii ayrıca bahçelievler medicanaya gelebilirmisin..ve flaşsız oluyoo değil mi çekimler..
Ya şimdi doğum fotosu çekilicez ya kısmetse saçlarımı boyatayımmı doğumdan önce , dayanırım diyodum ama doğumdan sonrada belli bi süre boyatılamıyomuş ne yapıcaz fikir verinn..
merhabalar arkadaslar
bende kan uyusmazligi magduru igneler bizi bekliyor 28. haftada. Bebekler saglikli olsunda ignelere katlanicaz artik.
Bende artik bebegimi gormek icin gunleri sayiyorum haftaya bugun randevu var tam tamina 2 ay omus olacak gormeyeli Allah nasip ederse cinsiyetinide ogrenecegiz heyecanimiz dorukta.
birde kizlar tam 4 gun olacak bende acayip bir bas agrisi var hani normal agri gibi degil. sol tarafima birden bir agri giriyor ve sol gozum basimin butun sol yani aciyor sanki birsey batiriyorlar. bu 30 sn suruyor ve 10 15 dk da bir oluyor. saglik ocagina gidip randevu alma derdi olmasaydi simdiye giderdim doktora ama sicakta cok usendim . simdide kotulesti ve korkmaya basladim.
merhabalar arkadaslar
bende kan uyusmazligi magduru igneler bizi bekliyor 28. haftada. Bebekler saglikli olsunda ignelere katlanicaz artik.
Bende artik bebegimi gormek icin gunleri sayiyorum haftaya bugun randevu var tam tamina 2 ay omus olacak gormeyeli Allah nasip ederse cinsiyetinide ogrenecegiz heyecanimiz dorukta.
birde kizlar tam 4 gun olacak bende acayip bir bas agrisi var hani normal agri gibi degil. sol tarafima birden bir agri giriyor ve sol gozum basimin butun sol yani aciyor sanki birsey batiriyorlar. bu 30 sn suruyor ve 10 15 dk da bir oluyor. saglik ocagina gidip randevu alma derdi olmasaydi simdiye giderdim doktora ama sicakta cok usendim . simdide kotulesti ve korkmaya basladim.
bayanlar tetanoz aşısı yaptıran var mı aranızda.dr.aile hekimine yaptırırsın dedi ama çok uzak bana.sağlık ocağında yaptırsam olur mu acaba.2 tane yaptırcak mışım.birini şu sıralar diğerinini de bir ay sonra yaptır dedi.[/QUOTBEN SAGLIK OCAGINA GIDIP KAYDIMI YAPTIRDIM AILE HEKIMLIGDE ORDA ZATEN ONLAR ARAYIP HABER VERIYOLAR FARKLI BIR SAGLIKOCAGINDA YAPARLARMI BILMÖIYORUM CNM BENDE YARIN OLACAM İNŞALLAH
Canım Güldenin profilini kapatmışlar reklam amaçlı üyelik oluyor diye istediğin saatte gelebiliyor ve istediğin hastaneye . Kendinin gelemediği durumda yedek fotograçı arkadaşı var onu yönlendiriyor.
,kızlar merhaba benim 2.düzey ultron ve fetal kardiak değerlendirmesi yaptırmam gerkiyo bu hafta. balıkesirde oturuyorum ama özel hastanelerin hiç biri yapmıyo.nerde yapılır bilgisi olan varsa cvp bekliyorum ltfn.yaptıranlar fiyat ne kadar acaba? bursa da burtom aradık 350tl civarı dedi. normal mi bu fiyat? balıkesire yakın yerlerde yaptıranlar varsa acil cevap bekliyorum...
kızlar merhaba benim 2.düzey ultron ve fetal kardiak değerlendirmesi yaptırmam gerkiyo bu hafta. balıkesirde oturuyorum ama özel hastanelerin hiç biri yapmıyo.nerde yapılır bilgisi olan varsa cvp bekliyorum ltfn.yaptıranlar fiyat ne kadar acaba? bursa da burtom aradık 350tl civarı dedi. normal mi bu fiyat? balıkesire yakın yerlerde yaptıranlar varsa acil cevap bekliyorum...
2.DÜZEY ultrson ve fetalkardıak nedır cnm ya bıraz açarmısın ben bursayım doktoruma sorayım doktorum benım en ufak tahlıllerı bıle atmamıyo ama bunları anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?