2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Merhaba bende çalışan bir anne adayıyım Bu yüzden biraz korkuyorum öncesinde de 22+2 de düşük yaptığım için şu sıralar rapor aldım evde yatıyorum. Doğduktan sonrasından korkmuyorum ama hamilelikte çalışan anne olmak çok zor

o zaman bunu radyoloji uzmanı doktor olan bir devlet hastanesinde yaptırabilirsin. Çünkü radyolog varsa kadın doğum doktoru ondan detaylı ultrason ve diğer ayrıntılı incelemleri isteyebilir. Hem böylece ekstra ücret de ödememiş olursun.

tesekkur ederım doktoruma sorayım bende yaptırayım

Merhaba hatun kişiler :)

tetenoz aşısını yaptırdımmm (hiççç acımadı)
havuza yazıldımmm :)
en önemlisi eminönüne gittim
BENCE
asla ve asla eminönüne gitmeyin kızlar. Havuzlu han fln of kabus
benim gibi mother daki leri beğenen biriyseniz bu ne yaaa oluosunuz
+ ucuz fln diil
boşa zaman kaybı BENCE

canım beklyorum yarın :) öptüm seni

yok canım bu daha farklı bi ultrason olduğu için her hastanede olmuyo. özellerin çoğunda bile yapamadıklarını söylediler. şimdi doktorumu aradım bana en yakın bursada ultramed de yapıldığını söyledi.ama istanbuldaki hastanelerde tabiki daha fazla yerde bakılıyordur.

benım doktorum bursa zübeyde dogum hasyanesınde calısıyo ben muanehanesıne gıdıyoreum hastanede bana ayrıntılı ultrason yaptılar hem 2test ısterken ultrasona gırdım hastanenın ultrsn gorevlısı bakıyo detaylı onun sonucuna gore tahlıl yaptırıyo doktorum aynı ışlemi 3testtede yaptı ama bu fetal kardiak sorucam yapmısmı bana ben butun testlerı hastanede oluyorum ve hıc bır ucret odemedım

merhaba kızlar sürekli takip etsem de çok fazla yazamıyorum.. biliyosunuz serklajlıyım ve yatarken yazmak zor oluyor.. bugün kontrolümüz vardı..şükür kontrol iyi geçti.. bebekim iyi kıpır kıpır 403gr olmuş..bende 1 kilo almışım.. bundan sonra 7 kilo alabilirmişim..
açılma yok, dikişler iyi, uzunluk 3,9cm.. idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıcam, 10gün sonra tekrar tahlil yapılacak..
3hafta sonra çağırdı, arada dayanamazsan gelirsin dedi
gittiğimde 50mg şeker yüklemesi yapılcakmış..
28de ciğer geliştirici iğne yapılcakmış..
32den sonrada prolutonları bırakıp bi sorunum olmazsa yavaş yavaş gezinebilcekmişim..
bebeğimi gördüm rahatladım biraz ama elimde hiç görüntüsü yok. verdikleri cd boş çıktı, kaydetmemişler görüntüleri

canim cok gecmis olsun senden iyi haberler almak cok sevindirici birde limburg nickli arkadas vardi serkaj yaptiran sanirim oda yattigi icin pek gelemiyor. herseyin yolunda olmasi mutluluk verici insallah boylede guzel devam eder doguma kadar. cd icin uzulme 3 hafta sonra yine kontrolun varmis sorarsin hesabini.
kendine cok iyi bak.

cok sagolun kizlar kotu sekilde devam ederse bu agri gidecegim artik doktra insallah birden geciverirde kurtulurum.

sağol canım.. limburg'u bende merak ediyorum, umarım iyidir.. sorma canım yaa kuzum ne güzel pozlar vermişti, eve gelince bi hevesle açtım ki boş cd
sana da geçmiş olsun.. hamilelikte baş ağrısı oluyor ama ihmal etme bazen dayanılmaz oluyor..

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum.Herkese güzel günler diliyorum,sıkıntısı olanlara acil şifalar...
Sırlıcım bu arada kan uyuşmazlığı yok.Teşekkürler.

Evet canım ben yaptırdım,aile hekimine.Sağlık ocağında yaptırdım ben de.Hiç sorun olmadı çok şükür.

Günaydıın:)Ben de buradayım kızımla...Kalktım,kahvaltıyı hazırladım eşimin kalkmasını bekliyorum,sonra onu işe yolculayıp keyfe devam:)

herkese merabalar bugün tam 20 haftalık olduk dün doktora gittim bebişimi gördüm cinsiyetini yine göstermedi ama doktorum % 70 kız dedi bide 4 boyutlu ultrasyon yaptırın dedi biz bi yer bulduk 250 tlye yapıyorlar önümüzdeki ay yaptırcam onuda 24 . cü haftada yanı bebişim 300 gr olmuş boyuda 16 cm olmuş ama cinsiyetini gerçekten çok merak etmeye başladım artık ama oğlum olacakmış gibi hissediyorum neyse hayırlısı sağlıklı olsunda oğlumda yok kızımda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…