- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.441
ben oyun parkı yataklardan alıcam onlar hem oyun parkı oluyor hemde ananeye babaneye kalmaya gidip kalıcak olursak canta halini adığı için ii olurmaalesef evimizde bizim değil kendi evimize cıkınca oda yapıcam artık kızıma
birde çalışan anne kaçtane aramızda çok zorluk çekiyormusunuz ?
2.düzey ultrason ayrıntılı ultrason oluyo yani. benim doktorumda sürekli 4boyutluda bakıyoama bunu sadece radyologlar bakıyomuş. kalp odacıklarını ve diğer organları inceleniyormuş. fetal kardiakta kalp ritmini ölçüyomuş. bunları rapor şeklinde veriyorlarmış. 20-22 haftalar arası ölçülüyormuş. yaptırman iyi olur elimizde roporu olsun dedi. detaylı inceleniyo bebek yani..
2.düzey ultrason ayrıntılı ultrason oluyo yani. benim doktorumda sürekli 4boyutluda bakıyoama bunu sadece radyologlar bakıyomuş. kalp odacıklarını ve diğer organları inceleniyormuş. fetal kardiakta kalp ritmini ölçüyomuş. bunları rapor şeklinde veriyorlarmış. 20-22 haftalar arası ölçülüyormuş. yaptırman iyi olur elimizde roporu olsun dedi. detaylı inceleniyo bebek yani..
oy kuzum.. egenin resmini görüncenasıl özlediğimi farkettim.. yarın gelirim görmeye inşallah..
kızlar mislina benim kuzenim ... daha önce söylemiştim .. kuzenimin dogum fotografcısı gelecek bana diye .. sizde bana sorun demiştiniz.. kuzenime söyledim o da gülden le yani fotocuyla konusmus...onunda burda kullanıcısı varmıs ama reklama girmiş diye kapanmıs.. ben burda kendisinin web sitesini yazmıstım.. ama o da yasak herhalde..
o zaman bunu radyoloji uzmanı doktor olan bir devlet hastanesinde yaptırabilirsin. Çünkü radyolog varsa kadın doğum doktoru ondan detaylı ultrason ve diğer ayrıntılı incelemleri isteyebilir. Hem böylece ekstra ücret de ödememiş olursun.
yok canım bu daha farklı bi ultrason olduğu için her hastanede olmuyo. özellerin çoğunda bile yapamadıklarını söylediler. şimdi doktorumu aradım bana en yakın bursada ultramed de yapıldığını söyledi.ama istanbuldaki hastanelerde tabiki daha fazla yerde bakılıyordur.
merhaba kızlar sürekli takip etsem de çok fazla yazamıyorum.. biliyosunuz serklajlıyım ve yatarken yazmak zor oluyor.. bugün kontrolümüz vardı..şükür kontrol iyi geçti.. bebekim iyi kıpır kıpır 403gr olmuş..bende 1 kilo almışım.. bundan sonra 7 kilo alabilirmişim..
açılma yok, dikişler iyi, uzunluk 3,9cm.. idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıcam, 10gün sonra tekrar tahlil yapılacak..
3hafta sonra çağırdı, arada dayanamazsan gelirsin dedi
gittiğimde 50mg şeker yüklemesi yapılcakmış..
28de ciğer geliştirici iğne yapılcakmış..
32den sonrada prolutonları bırakıp bi sorunum olmazsa yavaş yavaş gezinebilcekmişim..
bebeğimi gördüm rahatladım biraz ama elimde hiç görüntüsü yok. verdikleri cd boş çıktı, kaydetmemişler görüntüleri
çok geçmiş olsun yubacım ama ihmal etme muhakkak dr a git baş ağrısı çekilmez bişey hele hamilelikte bu arada kan uyuşmazlığı bendede var iğnemi ilk düşüğümde oldum tesimide 2 kez yaptırdım negatif çıktı iğne işinide hatırlattığınız ii oldu bende sorayım dr.uma... bebişine kavuşmana az kalmış inşallah sağlıkla merhaba annecim der sana ultrasondan:))
çok geçmiş olsun canım. ihmal etme ne olur ne olmaz. hava değişimi, uykusuzluk, tansiyon vb.. olabilir. biran önce doktorunla görüş.
bayağıdır görmemişsin bebişi de, görmek için geri sayım başlamış canım inş cinsiyetinide öğrenirsin. benimde 1 ay olucak nerdeyse cumartesi kontrolüm var heyecanla bekliyorum...
canim cok gecmis olsun senden iyi haberler almak cok sevindirici birde limburg nickli arkadas vardi serkaj yaptiran sanirim oda yattigi icin pek gelemiyor. herseyin yolunda olmasi mutluluk verici insallah boylede guzel devam eder doguma kadar. cd icin uzulme 3 hafta sonra yine kontrolun varmis sorarsin hesabini.
kendine cok iyi bak.
bayanlar tetanoz aşısı yaptıran var mı aranızda.dr.aile hekimine yaptırırsın dedi ama çok uzak bana.sağlık ocağında yaptırsam olur mu acaba.2 tane yaptırcak mışım.birini şu sıralar diğerinini de bir ay sonra yaptır dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?