2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın güzeller güzeli kasım anneleri....

tatil sabahları bende erkenden uyananlardanım iş zamanıda uyanmak zor gelir insana sanırım psikolojik buda

Günaydın kızlar.

Geçmişi okuyayım dedim ama ne mümkün! Amma konuşmuşsunuz. Nasılsınız? Herkes iyidir inşallah. Bebişler tekmeliyordur artık. Bizimkisi hava değişikliğinden midir daha sakin burada. Evde sabah akşam tekmeliyordu. Burada keyfi isterse tekmeliyor. Tatil çok güzel geçiyor çok şükür. Hava burada o kadar serin ki anlatamam size. Geceleri sırılsıklam uyanak yok, hatta geceleri uyanmak yok. Maşallah sabaha kadar kesintisiz uyuyorum. Burası bana çok iyi geldi. Babamızı çok özledik tabi ama haftasonu bize katılacak o da inşallah. 20.haftamıza yaklaştıkça heyecanlanıyorum. 20 daha büyük, daha değişik geliyor. 9.haftadan 10.haftaya geçince de böyle olmuştum. Sağlıkla doğuma kadar böyle güzel günler sayarız inşallah.

Bu arada burda dört ayak üzerine düştüm. Beğendiğim bebe takımları %40 indirimli. Normalde bizim orda ve İstanbul'da sormuştum. Markalı ürünlerde indirim yapamıyoruzi barkot üzerindeki fiyat geçerli diyorlardı. Burada bir bebe mağazası kapatmak üzereymiş. Bütün ürünlerde %40 indirim var. 3 tane takım aldım, bir tanesi çıtçıtlı badi, diğer ikisi alt üst 2li takım. Şapkaları, eldivenleri var. 3 tane de alt patikli aldım, diğer kıyafetlerle değiştirip giydirebilirim. Renkleri uyumlu. 115 tl tuttu hepsi, 65 tl'ye aldım. Bugün bir daha uğramayı düşünüyorum o mağazaya. Kapanacağı için biraz talan edilmiş ama biraz daha araştırırsam güzel şeyler bulabilirim. Chicco'nun biberonları emzikleri vs var. Onlara da bakıcam. Yani bebişimin ilk kıyafetlerini almış oldum. O kadar güzeller ki. Baktıkça bakasım geliyor. Doyamıyorum. Allah'ım iyi günlerde kullanmak nasip etsin. Hepinizi kocaman öpüyoruz teyzeleri. İnşallah vakit buldukça halinizi hatrınızı sormaya geliriz. Dikkat edin kendinize. Sıcaklıklar artıyor sanırım. Aman dikkat.

Kızlar saç boyatmadan konuşmuşsunuz. Benim arkadaşım şuan hem sigara kullanıyor, hem saçını boyatıyor. Bir başka hamileyle tanıştım dün. 15 haftalık o da. O da sigara kullanmış zamanında, şimdi içmiyor ama saçını boyatıyor. Yani kişiden kişiye değişiyor bu hassasiyet konusu ama ben bebeğim için saçımdaki beyazlara razı olurdum gibime geliyor. Tabi saçımda beyaz yok ondan kolay konuşuyorum belki de. Sigara da hayatımda hiç içmedim o yüzden içzmedim demek kolay geliyor. Ama ne olursa olsun bebeklerimiz için bence biraz özverili olmak gerekiyor. Doktordan doktora değişiyor bir de görüşler, kimi diyor günde 5 sigaraya kadar izin veririm, kimi saç boyatmaya bile izin vermiyor. Bence burda annenin vicdanına kalmış bir şey. Ben bebeğime bunu yapma hakkını kendimde bulamıyorum. O benim bedenimde büyüyor ama o bunu belki de istemeyecek, ileride anne neden bana bunu yaptın diyecek, ben senin bedenindeki tüm kimyasalları paylaşmak zorunda mıydım, benim için bir şeylerden fedakarlık yapmaya değmez miydi derse ben ne cevap veririm? (( Lütfen biraz vicdanınıza sorun, vicdanınız rahatsa yapın.

oncelıkle herkese gunaydın,
yumacım sana da gecmıs olsun.
basagrısı sorunu bende de hat safhadaydı,
o kadarkı gecelerı acıllık oldum serumlar mı vermedıler, neler neler...
en son nörolog, kulak burun bogaz vs.. butun doktorları gezdım,
bısey bulamadılar.
kanımda enfeksıyon cıktı, yanı vucudumda ıltıhap varmıs,
bogazımda da hafıf bı kızarıklık gordu doktor onun ıcın antıbıyotık verdı largopen dıye, kullan bakalım dedı.
işe gıtmeyıp dınlenmem ıcın 4 gun de rapor
neyse o sırada acılen ankaraya gıttık ılacları da kullanmadım ama basagrım kesıldı annemı gorunce

kendı kadın dogum doktorum eger devam ederse MR cektırelım dedı ama kabul etmedım,
her ne kadar bebege zararı yok MR'ın dese de ıcıme sınmedı yıne de.
ayrıca 20. haftadan sonra damarlar genısledıgı ıcın basagrısının tekrarlayabılecegı soylendı bana haberın olsun
eger agrıların cok dayanılmazsa sen de mutlaka gorun doktora ama kaygılanma,
cunku ben daha kotusunu yasadım ve su an gayet ıyıyım,
kızım da ıyı,
tekmelerı sallıyor saglı sollu

canım tatiline ve kıyafetteki şansına çok sevindim. Her şey yolunda gitsin hep
Sigara için ise haklısın tamamen vicdan meselesi. Biliosun benim kuzum tüp, ben günde 1 pakete yakın sigara içiodum. Tedaviye başladığım gün kestim, daha ağzıma sürmedim. Dayanamam diyenlere ASLA inanmıorum bu nedenle.
Kıyılır mı yaa???

Canım hakikaten öyle, ben de diyorum hiç içmediğim için konuşmak kolay belki de ama düşünüyorum insan kıyamaz. Ona bunu yapmaya hakkım olmazdı diyorum. Bir tanıdığımda hamileliğinde sigara içiyordu ve kızı şuan ilkokula gidiyor. Zayıf, benzi soluk, hep hasta oluyor. Çok nazlı bir kız. Hep öksürüyor. Hep doktora gidiyor. Onu görükçe insanın içi parçalanıyor. Annesi ne hissediyordur bilemem ama?!!!!

günaydınnnn tombik göbeklerrr
hamile kalmadan 50 kilo olan ben cumartesi itibariyle 69 kilo idim
yani kocaman bir 19 kiloooooo beş ayda
doktor dedi 11 kilo sınırını aşmışız napıcaz
dedim ne sınırı ne 11 kilosu yahu kocaman 19 kilo olmuş işte
aman dedim kızımda ilk beş ay hiç almadım son 4 ay 30 kilo birden aldım
bundada toplam 40 kilo alıcam heral yani 90
sonradan verebiliyorsan boşverrrrr dedi
bende boşverdim

Hoşgeldin Hatun kişi :)
Geçmiş olaa..
Havuzlu han sayfasını kapatmak gerek fiyatlar aynıysa zaten ben hafta içi gidemem hafta sonuda ana baba günüü olurr ..

Niloşum kaç gr olmuş dememişsinn dünde yoktunuz zatii ee kim gezsin tozsunn..

çağanda öpücüklerini sunuyormuşş ..

canım ben zayıf bayanların hamilelikte fazla kilo aldığını okumuştum. 50 kilo gerçekten düşük bir kilo MAŞALLAH diyelim sana. bebişin ve sen iyiseniz sorun yok

son aylara doğru ne kadar kilo alıcaz bende çok merak ediyorum doğrusu. bebişlerin ve bizlerin sağlığı yerinde olsunda alınan kilolar verilir sorun değil bence

Günaydın güzel hamişler...
ben de 4 kilo kadar almışım hiç almamam gerekti ama napalım buna da şükür ilk hamileliğime göre çoksüper gidiyor. xxxberxx di galiba ben de senin gibi 50 kilo olsam pek takmazdım aldıklarımı canım. ben 83 le hamile kaldım şimdi 87 kiloyum.sen bana anca yetişirsin ki ben dikkat ediyorum üzülme ve hiç takma :)

kızlar günaydın,yeni bir paranoyam ortaya çıktı acaba amniyo sıvım azalıyomu?:26:bugün çamaşırıma bi baktım ıslanmış biraz renksiz kokusuz bi sıvı hemen aklıma o geldi,allah korusun...çok terliyorum ve dolayısıyla sıvı geliyomu gelmiyomu anlayamıyorum,sizde de oluyomu bu?

kizlar merhba bu sicaklarda calismak gercekden cok zor bunu yalniz yasayan bilir ustelik hamilelik temelli insani yoruyor.

kizlar dun gece sabaha karsi cok fena agri ile uyandim. sol bacagima kramp girmisdi galiba cok kotu agri vardi. agliyasim geldi nerdeyse bundan 1 ay once de olmusdu ama ben dikkat etmedim. simdi okuyorum meyersem onemli bir seymis ve acil doktora sorulmaliymis. simdi doktorumu aricam. nerdeyse bacagimi kaybedeceyimi sandim. sol bacagim dizden asagisi sanki agir bir beton koymussun ve bastiriyorsun. ustelik gece olmasi cok kotu bir sey her kes uyuyor. bizde bir soz var gecenin hayrindansa gunduzun kotuluyu iyidir. gercekden oyle bir durumdu. bilginiz olsun diye paylasdim. boyle bir sey yasayan oldusa paylassin lutfen

kızlar benim doktorum 12. haftam bittiginde istersen her gun boyat demisti..12. haftada senin psikolojin icin soyluyorum yoksa oncesinde de boyatabilirsin demisti.. hicbir sekilde boyanın zarar verdigini ispatlayan bir arastırma yok dedi..
o yasak koyanlar neye dayanıp koyuyorlarmıs cok merak ettim dedi.. ayrıca eski boyalar yok artık sene 2011 dedi!
ben de bir kere diplerine dokunmadan balyaj yaptırdım.. bir kere de organik boya ile diplerimi boyattım cunku sarısınım ve diplerimin rengi de kırılmıs bir renk dolayısıyla kafamda 3-4 renkle geziyordum ilk 3 aya kadar..
haftaya da bir dugun var en yakın arkadasım evleniyor yine bir seyler yapacagım bakalım..

ay canım ben de oralara gecen gun kumaş almak icin gittim bir ton bebek magazları vardı da hic gozum yemedi.. hem fahiş fiyatlar hem de indirim yaptım derken aslında normal magaza fiyatlarına nakit almıs oluyorsun.. curcuna ya zaten bir yorum yapamıyorum.. Allah'ım oradaki teyzeler neden hep sallanarak yuruyorlar anlamıyorum boyle hacıyatmaz gibi carpa carpa yuruyorlar ve ayaklarıma bastılar ustelik biliyorsunuz tırnagım kopuk! bir daha tovbe dedim gider miyim!
her yer taksit le satıs yapıyor ne gerek var yani azar azar alırım diye dusundum!

kizlar merhba bu sicaklarda calismak gercekden cok zor bunu yasayan bilir ustelik hamilelik temelli insani yoruyor.

kizlar dun gece sabaha karsi cok fena agri ile uyandim. sol bacagima kramp girmisdi galiba cok kotu agri vardi. agliyasim geldi nerdeyse bundan 1 ay once de olmusdu ama ben dikkat etmedim. simdi okuyorum meyersem onemli bir seymis ve acil doktora sorulmaliymis. simdi doktorumu aricam. nerdeyse bacagimi kaybedeceyimi sandim. sol bacagim dizden asagisi sanki agir bir beton koymussun ve bastiriyorsun. ustelik gece olmasi cok kotu bir sey her kes uyuyor. bizde bir soz var gecenin hayrindansa gunduzun kotuluyu iyidir. gercekden oyle bir durumdu. bilginiz olsun diye paylasdim. boyle bir sey yasayan oldusa paylassin lutfen

krampların sebebi magnezyum eksikliği olabiliyor magnezyum tavsiye edebilir doktorunuz.

canım o magnezyum eksikligindendir ben sana soyleyeyim.. hemen doktoruna danıs..
gecmis olsun tatlım

günaydın güsel anne adayları nasılsınızz
cnm terlemiş olabilirsin öle zannediyor olabilirsin

bende yaptıracam 4 boyutlu dr um istanbuldaysan eğer bakırköye özel bir yere gönderdi 190 tl istiyor sanırım 21-22 haftada yapılması gerekiyormuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…