- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.461
merhabalar arkadaslar
bende kan uyusmazligi magduru igneler bizi bekliyor 28. haftada. Bebekler saglikli olsunda ignelere katlanicaz artik.
Bende artik bebegimi gormek icin gunleri sayiyorum haftaya bugun randevu var tam tamina 2 ay omus olacak gormeyeli Allah nasip ederse cinsiyetinide ogrenecegiz heyecanimiz dorukta.
birde kizlar tam 4 gun olacak bende acayip bir bas agrisi var hani normal agri gibi degil. sol tarafima birden bir agri giriyor ve sol gozum basimin butun sol yani aciyor sanki birsey batiriyorlar. bu 30 sn suruyor ve 10 15 dk da bir oluyor. saglik ocagina gidip randevu alma derdi olmasaydi simdiye giderdim doktora ama sicakta cok usendim . simdide kotulesti ve korkmaya basladim.
Kızlar saç boyatmadan konuşmuşsunuz. Benim arkadaşım şuan hem sigara kullanıyor, hem saçını boyatıyor. Bir başka hamileyle tanıştım dün. 15 haftalık o da. O da sigara kullanmış zamanında, şimdi içmiyor ama saçını boyatıyor. Yani kişiden kişiye değişiyor bu hassasiyet konusu ama ben bebeğim için saçımdaki beyazlara razı olurdum gibime geliyor. Tabi saçımda beyaz yok ondan kolay konuşuyorum belki de. Sigara da hayatımda hiç içmedim o yüzden içzmedim demek kolay geliyor. Ama ne olursa olsun bebeklerimiz için bence biraz özverili olmak gerekiyor. Doktordan doktora değişiyor bir de görüşler, kimi diyor günde 5 sigaraya kadar izin veririm, kimi saç boyatmaya bile izin vermiyor. Bence burda annenin vicdanına kalmış bir şey. Ben bebeğime bunu yapma hakkını kendimde bulamıyorum. O benim bedenimde büyüyor ama o bunu belki de istemeyecek, ileride anne neden bana bunu yaptın diyecek, ben senin bedenindeki tüm kimyasalları paylaşmak zorunda mıydım, benim için bir şeylerden fedakarlık yapmaya değmez miydi derse ben ne cevap veririm?(( Lütfen biraz vicdanınıza sorun, vicdanınız rahatsa yapın.
canım tatiline ve kıyafetteki şansına çok sevindim. Her şey yolunda gitsin hep
Sigara için ise haklısın tamamen vicdan meselesi. Biliosun benim kuzum tüp, ben günde 1 pakete yakın sigara içiodum. Tedaviye başladığım gün kestim, daha ağzıma sürmedim. Dayanamam diyenlere ASLA inanmıorum bu nedenle.
Kıyılır mı yaa???
Merhaba hatun kişiler :)
tetenoz aşısını yaptırdımmm (hiççç acımadı)
havuza yazıldımmm :)
en önemlisi eminönüne gittim
BENCE
asla ve asla eminönüne gitmeyin kızlar. Havuzlu han fln of kabus
benim gibi mother daki leri beğenen biriyseniz bu ne yaaa oluosunuz
+ ucuz fln diil
boşa zaman kaybı BENCE
günaydınnnn tombik göbeklerrr
hamile kalmadan 50 kilo olan ben cumartesi itibariyle 69 kilo idim
yani kocaman bir 19 kiloooooo beş ayda
doktor dedi 11 kilo sınırını aşmışız napıcaz
dedim ne sınırı ne 11 kilosu yahu kocaman 19 kilo olmuş işte
aman dedim kızımda ilk beş ay hiç almadım son 4 ay 30 kilo birden aldım
bundada toplam 40 kilo alıcam heral yani 90
sonradan verebiliyorsan boşverrrrr dedi
bende boşverdim
saç boyası konuşulmuş...
bende doktoruma sordum hevesle İzmire gidiyorum ya şöyle bir bakıma girerim demiştim...
ama malesef kesinlikle müsade etmedi...
ben biraz mırın kırın ettim ama "bende böyle cevabım net izin vermiyorum " dedi...
benim beyazlarım tutam şeklinde önlerde....
kestirip dışardan geçici kapatıcı sürmeye devam...
ay canım ben de oralara gecen gun kumaş almak icin gittim bir ton bebek magazları vardı da hic gozum yemedi.. hem fahiş fiyatlar hem de indirim yaptım derken aslında normal magaza fiyatlarına nakit almıs oluyorsun.. curcuna ya zaten bir yorum yapamıyorum.. Allah'ım oradaki teyzeler neden hep sallanarak yuruyorlar anlamıyorum boyle hacıyatmaz gibi carpa carpa yuruyorlar ve ayaklarıma bastılar ustelik biliyorsunuz tırnagım kopuk! bir daha tovbe dedim gider miyim!Merhaba hatun kişiler :)
tetenoz aşısını yaptırdımmm (hiççç acımadı)
havuza yazıldımmm :)
en önemlisi eminönüne gittim
BENCE
asla ve asla eminönüne gitmeyin kızlar. Havuzlu han fln of kabus
benim gibi mother daki leri beğenen biriyseniz bu ne yaaa oluosunuz
+ ucuz fln diil
boşa zaman kaybı BENCE
kizlar merhba bu sicaklarda calismak gercekden cok zor bunu yalniz yasayan bilir ustelik hamilelik temelli insani yoruyor.
kizlar dun gece sabaha karsi cok fena agri ile uyandim. sol bacagima kramp girmisdi galiba cok kotu agri vardi. agliyasim geldi nerdeyse bundan 1 ay once de olmusdu ama ben dikkat etmedim. simdi okuyorum meyersem onemli bir seymis ve acil doktora sorulmaliymis. simdi doktorumu aricam. nerdeyse bacagimi kaybedeceyimi sandim. sol bacagim dizden asagisi sanki agir bir beton koymussun ve bastiriyorsun. ustelik gece olmasi cok kotu bir sey her kes uyuyor. bizde bir soz var gecenin hayrindansa gunduzun kotuluyu iyidir. gercekden oyle bir durumdu. bilginiz olsun diye paylasdim. boyle bir sey yasayan oldusa paylassin lutfen
kizlar merhba bu sicaklarda calismak gercekden cok zor bunu yasayan bilir ustelik hamilelik temelli insani yoruyor.
kizlar dun gece sabaha karsi cok fena agri ile uyandim. sol bacagima kramp girmisdi galiba cok kotu agri vardi. agliyasim geldi nerdeyse bundan 1 ay once de olmusdu ama ben dikkat etmedim. simdi okuyorum meyersem onemli bir seymis ve acil doktora sorulmaliymis. simdi doktorumu aricam. nerdeyse bacagimi kaybedeceyimi sandim. sol bacagim dizden asagisi sanki agir bir beton koymussun ve bastiriyorsun. ustelik gece olmasi cok kotu bir sey her kes uyuyor. bizde bir soz var gecenin hayrindansa gunduzun kotuluyu iyidir. gercekden oyle bir durumdu. bilginiz olsun diye paylasdim. boyle bir sey yasayan oldusa paylassin lutfen
kızlar günaydın,yeni bir paranoyam ortaya çıktı acaba amniyo sıvım azalıyomu?:26:bugün çamaşırıma bi baktım ıslanmış biraz renksiz kokusuz bi sıvı hemen aklıma o geldi,allah korusun...çok terliyorum ve dolayısıyla sıvı geliyomu gelmiyomu anlayamıyorum,sizde de oluyomu bu?
herkese merabalar bugün tam 20 haftalık olduk dün doktora gittim bebişimi gördüm cinsiyetini yine göstermedi ama doktorum % 70 kız dedi bide 4 boyutlu ultrasyon yaptırın dedi biz bi yer bulduk 250 tlye yapıyorlar önümüzdeki ay yaptırcam onuda 24 . cü haftada yanı bebişim 300 gr olmuş boyuda 16 cm olmuş ama cinsiyetini gerçekten çok merak etmeye başladım artık ama oğlum olacakmış gibi hissediyorum neyse hayırlısı sağlıklı olsunda oğlumda yok kızımda yok
günaydın güsel anne adayları nasılsınızz
cnm terlemiş olabilirsin öle zannediyor olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?