2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
dün sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum hatta bebeğimin kalp seslerini de dinledik çok ilgileniyorlar hatta hemogram ve şekerde bakıldı.

krampların sebebi magnezyum eksikliği olabiliyor magnezyum tavsiye edebilir doktorunuz.

tesekkur ederim canim simdi konustum doktorumla kalsiyum eksikliyinden ola bilir dedi ama kullanirsan bebeyin basi erkenden sertlesir bu da bebeye zararli dedi. o yuzden venosmil gel diye bir sey dedi aksamlari surucekmisim. ama telde konustum daha 10 gun falan var yanina gitmem icin o zaman daha detayli konusuruz umarim.

geçmiş olsun canım, hamilelikte kramplar oluyormuş zaten okumuştum. doktoruna danış kesinlikle kalsiyum, magnezyum, potasyon eksiliğinden kaynaklanıyormuş. bir haftadır uyurken benimde bacağımla kalça birleşim yerimde ağrılarım oluyor. hangi yana yatarsam o bacağım fena ağrıyor.

tesekkurler canim. doktoruma sordum venosmil diye bir gel yazdi surulecekmis her gece ama teyzemin kizina sordum onun iki cocugu var ayni doktora gitmis o sadece masaj yap o anda geciyor dedi. simdi bilmiyorum alip evde bulundurucam ama masajla geciyorsa masaj edicem doktor da kalsiyumdan ola bilir dedi ama kalsi ilaclari bebeyim kafasini erkenden sertlesdirirmis bu yuzden onermedi sen de doktoruna soyle umarim yakin zamanda hall olur ya da daha hafif agrili olur :84::84::84:

doktor da kalsiyumdan ola bilir dedi ama kalsi ilaclari bebeyim kafasini erkenden sertlesdirirmis bu yuzden onermedi

bnm dr umda calciday d3 efervesan tablet verdi...madem bebeğe zararlı bu kalsiyum , işin otoriteleri bir fikir birliği sağlayamıyor mu? şimdi içsem mi içmesem mi ?

Ben de birkaç kere yaşadım onu cidden çok kötü oluyor benim sabaha karşı olmuştu uykudan acıyla uyanmak insanın ödünü koparıyor o korkuyla hemen eşimi uyandırdım o da korktu ne olduğunu anlayamadı birden yazık sonra ayığımı ileri geri oynattı geçti ama ertesi güne ağrısı kalıyor biraz, niye böyle oluyor diye doktoru ayarıp sordum o da magnorm diye bir ilaç verdi onu içtim bir daha da olmadı son aylara doğru artıyormuş sanırım umarım ilaç o zaman da işe yarıyordur

Arkadaşlar bu 4 lü test ve renkli dopler nedir doktor bunu ne zaman istiyor ben cuma günü gidicem doktora 21. haftam bitti acaba bu testler için geç mi kaldım

bnm dr umda calciday d3 efervesan tablet verdi...madem bebeğe zararlı bu kalsiyum , işin otoriteleri bir fikir birliği sağlayamıyor mu? şimdi içsem mi içmesem mi ?

evet ya bu doktorlarin da birinin dediyi diyerini tutmuyor. senin de icini karartdim canim aff et, hangisi dogru onu bilemeyiz ama en iyisi doktorunla bir daha konus bazen fikir ayriliklari ola biliyor. ama bana zamanindan once sertlestirir dedi. en guzeli dogal yollardan almak boyle minerallari analarimiz ninelerimiz ilacmi kullanmis sanki bizi dogurmak icin? simdiki doktorlar ellerine geceni yaziyolar, bu 4 bucuk aya 2000 dolari askin masrafim oldu belki daha fazla ilaclara kontrollere falan bize de yazik ama

biz bebiş için tepe den karyola siparişi verdik ama yatak odasına park yatak istiyorum..dün gittiğim mağazada ki kız kafamı karıştırdı...kraft çok küçük hemde bebek büyüdükçe gıcırtı çok oluyor dedi.. pierre cardin i tavsiye etti..hem çok güzel sallanıyor hem de daha büyüktü..

park yatak alacak olan arkadaşlar sizler ön araştırma yaptınız mı neye karar verdiniz?

canım benim ablamda doktor kalsiyum alabilirsin günde 1 dedi..Allah a emanetiz yani..doğal yollarla alınanlar yeterli olsa keşke.. crafty nin dediği gibi muz marol vs vs tüketiyorum ama yetmiyor

Arkadaşlar bu 4 lü test ve renkli dopler nedir doktor bunu ne zaman istiyor ben cuma günü gidicem doktora 21. haftam bitti acaba bu testler için geç mi kaldım

tesekkurler cevabin icin ben de daha yaptirmadim 10 gune falan gidicem doktora gitmeden once arayip sorucam yapilacakmi diyilmi? su anda 20+4 -um galiba 24 haftaya kadar yapiliyormus. detayli inceleniyor bebeyin her seyi ic organlari damarlari yureyi bir sozle her seyi. umarim cevaplarimiz herkesde guzel cikar insallah.

canım benim evim küçük olduğu için bende bayağı baktım ne alsam diye en son park yatağa karar vermiştim ve hafta sonuda aldım. hem boyutunun küçük olması hem de taşınabiliyor olması hoşuma gitti. çoğu arkadaşıma sordum onlarda 2-3 yaşına kadar yatırabileceğimi söyleyince bizde aldık. Chicco Lullaby LX Oyun Yatağı Fuego aldık bakma istersen diye yazdım...

Arkadaşlar bu 4 lü test ve renkli dopler nedir doktor bunu ne zalıyor.sanırım man istiyor ben cuma günü gidicem doktora 21. haftam bitti acaba bu testler için geç mi kaldım
r
canım 4 lü test 4. ayda yapılıyor.ben 23. haftamdayım 6.gaftamda yapıldı galiba.renkli dopler i bende bilmiyorum.ne zaman ve neden yapılır

Ayrıntılı ultrason 20-24. haftalar arasında yapılıyor.Ben de geçen hafta yaptrdm.Bebeğin damarlarına beynine kalbine kemiklerine herşeyine detaylı bakılıyor.Hatta plasentanın kan akışını bile gösteriyorlar.:)

Umarım herkesin iyi çıkar

dün baktım ama bana çok küçük geldi chıcco bebiş kaç yaşına kadar yatabiliyormuş.. hem de yanılmıyorsam sallanma özelliği yoktu değil mi..

http://www.bebeco.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=80

bu ürün çok övüldü ama bilemiyorum..

Son düzenleme:

canım özelliklerini aşağıya ekledim. yaş olarak boyu yettiği sürece kullanılabilir bence en az 2 yaşına kadar sanırım kullanabilirim.hafif titreşimlimiş ama sallanması için Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi var onu alıcam. buda çok kullanışlı bi ürün

Özellikleri :
Bebeğinizin ilk aylarında onu uyutabileceğiniz bir yatağın, daha sonraki zamanlarda onun oyunlar oynayarak neşeli zamanlar geçirebileceği bir oyun parkına dönüşmesine ne dersiniz?
Oyun parkı tabanı dışındaki ek katı sayesinde annenin bebeğin bakımını kolayca yapabilmesini sağlıyor.
Ara katı ve üstünde 5 minik hayvancığın asılı olduğu oyun barına bebekler bayılıyor.
Müzik köşesi, uzaktan kumandalı loş ışığı ve hafif titreşimi bebeğe uyku esnasında eşlik ediyor.
Ürünün Ölçüleri :
Ürünün Açık Ölçüleri: 100 x 70 x77,5 cm
Ürünün Kapalı Ölçüleri: 25 x 35 x 81,25 cm

Fonksiyonları :
Müzik köşesi uzaktan kumanda ile yönetilebiliyor, bebek ağladığında da cihaz otomatik olarak aktif hale geliyor.
Oyuncakların asılı durduğu yumuşak kollar tamamen sökülebiliyor.
Kenarlardaki butonlar sayesinde açıp kapatması oldukça kolaydır.
Park kapatıldığında çok az yer kaplar, içeriğindeki çantaya konulabilir.
Tekerlekleri sayesinde evin istediğiniz köşesine çekilerek taşıyabilirsiniz.

Üretildiği Malzeme : % 70 Poliyester - Poliemide Kumaş.Demir.
Temizlenme Özellikleri : Silinerek temizlenir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…