- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.481
çok saol canım az sonra doktorumu arayacam farklı bişey söylerse paylaşırım..
krampların sebebi magnezyum eksikliği olabiliyor magnezyum tavsiye edebilir doktorunuz.
kizlar merhba bu sicaklarda calismak gercekden cok zor bunu yasayan bilir ustelik hamilelik temelli insani yoruyor.
kizlar dun gece sabaha karsi cok fena agri ile uyandim. sol bacagima kramp girmisdi galiba cok kotu agri vardi. agliyasim geldi nerdeyse bundan 1 ay once de olmusdu ama ben dikkat etmedim. simdi okuyorum meyersem onemli bir seymis ve acil doktora sorulmaliymis. simdi doktorumu aricam. nerdeyse bacagimi kaybedeceyimi sandim. sol bacagim dizden asagisi sanki agir bir beton koymussun ve bastiriyorsun. ustelik gece olmasi cok kotu bir sey her kes uyuyor. bizde bir soz var gecenin hayrindansa gunduzun kotuluyu iyidir. gercekden oyle bir durumdu. bilginiz olsun diye paylasdim. boyle bir sey yasayan oldusa paylassin lutfen
geçmiş olsun canım, hamilelikte kramplar oluyormuş zaten okumuştum. doktoruna danış kesinlikle kalsiyum, magnezyum, potasyon eksiliğinden kaynaklanıyormuş. bir haftadır uyurken benimde bacağımla kalça birleşim yerimde ağrılarım oluyor. hangi yana yatarsam o bacağım fena ağrıyor.
doktor da kalsiyumdan ola bilir dedi ama kalsi ilaclari bebeyim kafasini erkenden sertlesdirirmis bu yuzden onermedi
kizlar merhba bu sicaklarda calismak gercekden cok zor bunu yalniz yasayan bilir ustelik hamilelik temelli insani yoruyor.
kizlar dun gece sabaha karsi cok fena agri ile uyandim. sol bacagima kramp girmisdi galiba cok kotu agri vardi. agliyasim geldi nerdeyse bundan 1 ay once de olmusdu ama ben dikkat etmedim. simdi okuyorum meyersem onemli bir seymis ve acil doktora sorulmaliymis. simdi doktorumu aricam. nerdeyse bacagimi kaybedeceyimi sandim. sol bacagim dizden asagisi sanki agir bir beton koymussun ve bastiriyorsun. ustelik gece olmasi cok kotu bir sey her kes uyuyor. bizde bir soz var gecenin hayrindansa gunduzun kotuluyu iyidir. gercekden oyle bir durumdu. bilginiz olsun diye paylasdim. boyle bir sey yasayan oldusa paylassin lutfen
bnm dr umda calciday d3 efervesan tablet verdi...madem bebeğe zararlı bu kalsiyum , işin otoriteleri bir fikir birliği sağlayamıyor mu? şimdi içsem mi içmesem mi ?
evet ya bu doktorlarin da birinin dediyi diyerini tutmuyor. senin de icini karartdim canim aff et, hangisi dogru onu bilemeyiz ama en iyisi doktorunla bir daha konus bazen fikir ayriliklari ola biliyor. ama bana zamanindan once sertlestirir dedi. en guzeli dogal yollardan almak boyle minerallari analarimiz ninelerimiz ilacmi kullanmis sanki bizi dogurmak icin? simdiki doktorlar ellerine geceni yaziyolar, bu 4 bucuk aya 2000 dolari askin masrafim oldu belki daha fazla ilaclara kontrollere falan bize de yazik ama
Arkadaşlar bu 4 lü test ve renkli dopler nedir doktor bunu ne zaman istiyor ben cuma günü gidicem doktora 21. haftam bitti acaba bu testler için geç mi kaldım
biz bebiş için tepe den karyola siparişi verdik ama yatak odasına park yatak istiyorum..dün gittiğim mağazada ki kız kafamı karıştırdı...kraft çok küçük hemde bebek büyüdükçe gıcırtı çok oluyor dedi.. pierre cardin i tavsiye etti..hem çok güzel sallanıyor hem de daha büyüktü..
park yatak alacak olan arkadaşlar sizler ön araştırma yaptınız mı neye karar verdiniz?
rArkadaşlar bu 4 lü test ve renkli dopler nedir doktor bunu ne zalıyor.sanırım man istiyor ben cuma günü gidicem doktora 21. haftam bitti acaba bu testler için geç mi kaldım
r
canım 4 lü test 4. ayda yapılıyor.ben 23. haftamdayım 6.gaftamda yapıldı galiba.renkli dopler i bende bilmiyorum.ne zaman ve neden yapılır
canım benim evim küçük olduğu için bende bayağı baktım ne alsam diye en son park yatağa karar vermiştim ve hafta sonuda aldım. hem boyutunun küçük olması hem de taşınabiliyor olması hoşuma gitti. çoğu arkadaşıma sordum onlarda 2-3 yaşına kadar yatırabileceğimi söyleyince bizde aldık. Chicco Lullaby LX Oyun Yatağı Fuego aldık bakma istersen diye yazdım...
dün baktım ama bana çok küçük geldi chıcco bebiş kaç yaşına kadar yatabiliyormuş.. hem de yanılmıyorsam sallanma özelliği yoktu değil mi..
Pierre Cardin PS 132 L Oyun Parkı - BEBECO BEBEK MARKET
bu ürün çok övüldü ama bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?