2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi ben bunu düşünmüyorum bunun yerine normal chıcco ön tepsisi çıkabilen, silinebilir kumaşlı mama saldalyesi alcam. hem bu baya pahalıymış açıkçası alamaya değer mi ki..

bunuda bi arkadaşım 2 çocuğunda kullandı acayip rahat etti. ondan biliyorum bende. mama sandalyesi ve anakucağı alacaklar için aslında uygun ama tek ürün alacaksanaz pahalı tabi.

Cevap veren herkese teşekkürler 16. haftada bana 3lü test yaptılar sanırım 4lüye ya gerek duymadı doktor ya da hastanede olmadığı için 3lü yü yaptı sadece neyse hayırlısı bakalım. Allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

ya kızlar benimde bu kalsiyum olayına aklım takıldı bende içiyorum kalsiyum günde 1 tane ve çevremde tanıdığım hamile tüm arkadaşlarım hem kalsiyum hem magnezyum içiyo ben anlamadım yararlımı zararlımı...

kızlar bugün benim çok akıntım var sizdede öylemi acaba?

çoğu dr veriyor tatlım
bence hiçiçini huzursuz etme
kendi dr una güveniyorsan boşver al

Kızlar ya ağustos annelerinin topiğini inceledim bitmiş yaa bir yanım Allahım biz de o günlere ulaşabilecek miyiz diyor bir yanım ne kaldı ki diyor:) Koca sıpa oldular Temmuzda bitti şu ağustosta bitse:)))

bir kaç sayfa önce çamaşırımda kokusuz ve renksiz sıvı gördüğümü ve amniyo olabilirmi acaba diye şüphelendiğimi yazmıştım,doktorumla konuştum akıntı olduğunu ancak miktarı konusunda takip etmem gerektiğini söyledi,kokulu ve renkliyse hemen gelmelisin dedi,aklınızda bulunsun diye yazıyorum...öperim minnoşlarınızı:)

çoğu dr veriyor tatlım
bence hiçiçini huzursuz etme
kendi dr una güveniyorsan boşver al

ya işte biyerden bişe duydumu indan tedirgin oluyo aslında şu internet bi yandan ii biyandan kötü eşim bazen çok kızıyo okuyup okuyp tedirgin olduğum için.

bu sabah bende de akinti her zamankine gore daha fazlaydi

guzelim ilacin konusunda endise etme doktor onu bana kramplarim icin soyledi bu gece de sabaha karsi olmusdu. kramp icin kalsiyum ilaclari var ama onlar bebeklerin kafa taslarini zamanindan once sertlesdirirmis bunun icin ozel jel yazdi her gece kullanmam gerekli, yani bunun sizin aldiginiz ilaclarla ne bagliligi ola bilir ki?
mesela dokrotum gecen defa bana da magnezyum yazdi ama bunyem goturmedi kabul etdiyim gunden ne yediysem kustugum icin kesti baska bir sey yazdi. ilaclarin hepsinin iceriyi bir deyil ki arkadasim...mutlaka farklidir. ama icinizin rahatligi icin doktorunuza sora bilirsiniz yine de ben duydugum her seyi soruyorum

zaten bendede kramp oluyo geceleri sonrada 2 gün geçmiyo ağrısı bende bunu söyleyince yazdı kalsiyum+d3 bakalım kullanıyoruz işte..

ay bu arada lap diye daldım ama allah izin verirse bende kasım annesi olucam inşallah,fetus olmasına bir hafta kalan embriyomla size merhaba diyoruz:)

zaten bendede kramp oluyo geceleri sonrada 2 gün geçmiyo ağrısı bende bunu söyleyince yazdı kalsiyum+d3 bakalım kullanıyoruz işte..

bana yazdigi jelin adi venosmil jel her gece surerek masaj yapicakmisim. istersen bunu da sor. ama bana da kalsiyum lazim aslinda 2 gun once disim koptu, dun disciye gitdim yaptirdim cok feciydi. bu arada resmimi koymak istiyorum ama pc telefonumu kabul etmiyo programi tanimiyo diye offf

bnm dr umda calciday d3 efervesan tablet verdi...madem bebeğe zararlı bu kalsiyum , işin otoriteleri bir fikir birliği sağlayamıyor mu? şimdi içsem mi içmesem mi ?

Kalsiyum gerekli ama sanırım fazlası zararlı.Ben de zentius d adlı çiğneme tableti kullanıyorum kalsiyum içerikli.Ama her gün değil,iki günde bir doktorum öyle söyledi.Fazla kalsiyum iyi değilmiş hamileler için böyle biliyorum.Bir de doktorlar dozajını ayarlayıp öyle veriyorlar,yani zararlı olanı vermezler herhalde:)İnş...

ben ne magnezyum ne kalsiyum ilacı hiçbirini almıyorum kızlar,doktorum sadece kramp oluymu diye sormuştu nayır dedim sonuç bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…