- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.501
dün baktım ama bana çok küçük geldi chıcco bebiş kaç yaşına kadar yatabiliyormuş.. hem de yanılmıyorsam sallanma özelliği yoktu değil mi..
Pierre Cardin PS 132 L Oyun Parkı - BEBECO BEBEK MARKET
bu ürün çok övüldü ama bilemiyorum..
Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi ben bunu düşünmüyorum bunun yerine normal chıcco ön tepsisi çıkabilen, silinebilir kumaşlı mama saldalyesi alcam. hem bu baya pahalıymış açıkçası alamaya değer mi ki..
ya kızlar benimde bu kalsiyum olayına aklım takıldı bende içiyorum kalsiyum günde 1 tane ve çevremde tanıdığım hamile tüm arkadaşlarım hem kalsiyum hem magnezyum içiyo ben anlamadım yararlımı zararlımı...
kızlar bugün benim çok akıntım var sizdede öylemi acaba?
canım senin aldığın chicco sallanmıyormu:26:
bende onun siyah-gri olanını almayı düşünüyordum
çoğu dr veriyor tatlım
bence hiçiçini huzursuz etme
kendi dr una güveniyorsan boşver al
ya işte biyerden bişe duydumu indan tedirgin oluyo aslında şu internet bi yandan ii biyandan kötü eşim bazen çok kızıyo okuyup okuyp tedirgin olduğum için.
ya kızlar benimde bu kalsiyum olayına aklım takıldı bende içiyorum kalsiyum günde 1 tane ve çevremde tanıdığım hamile tüm arkadaşlarım hem kalsiyum hem magnezyum içiyo ben anlamadım yararlımı zararlımı...
kızlar bugün benim çok akıntım var sizdede öylemi acaba?
zaten bendede kramp oluyo geceleri sonrada 2 gün geçmiyo ağrısı bende bunu söyleyince yazdı kalsiyum+d3 bakalım kullanıyoruz işte..
bnm dr umda calciday d3 efervesan tablet verdi...madem bebeğe zararlı bu kalsiyum , işin otoriteleri bir fikir birliği sağlayamıyor mu? şimdi içsem mi içmesem mi ?
ben ne magnezyum ne kalsiyum ilacı hiçbirini almıyorum kızlar,doktorum sadece kramp oluymu diye sormuştu nayır dedim sonuç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?