- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.521
hergün 1 muz ye tatlım
hem bebiş gelişimi için hemde kramp için ii geliomuş yoksa hiç olmaz işte ne güzel:)
Kalsiyum gerekli ama sanırım fazlası zararlı.Ben de zentius d adlı çiğneme tableti kullanıyorum kalsiyum içerikli.Ama her gün değil,iki günde bir doktorum öyle söyledi.Fazla kalsiyum iyi değilmiş hamileler için böyle biliyorum.Bir de doktorlar dozajını ayarlayıp öyle veriyorlar,yani zararlı olanı vermezler herhalde:)İnş...
ya kızlar bu arada telefondan müzik dinliyorum kulaklığın birini göbeğime koydum kızımda içerden eşilk ediyo tekmelerle
benimkide işine gelirse tepikliyorr bey efendii
benimkide işine gelirse tepikliyorr bey efendii
benimki de anası gibi hiçç işi sevmio
sıfır hareket
akşam babanın sesiyle başlıoruz tepinmeye biz iki aşık :)
ayy benimkide ters tam tekmeliyo babası elini koyuyo duruyo cadı..
doktorum bol bol gürültülü müzikler dinlet,doğunca gürültüden rahatsız olmaz rahat edersin demişti...
kızlar ya Allah rızası icin biri su bebek icin listeyi tekrardan yazabilir mi yani anne ve bebek icin liste excel de dosya yapacagim hic bu kadar plansız organizasyonsuz olmamıstım.. ben bir kova burcuyum benim isim gucum plan daha bir cop almadım kızıma..
hatta ve hatta ana kucai oto koltugu mama sandalyesi vs vs onlar da yazsa mukemmel olurrr:18::18:
yaw kızlar bebeğim bugün oynamıyo benim yahuuhergün kıpırdıyoduu
yaw kızlar bebeğim bugün oynamıyo benim yahuuhergün kıpırdıyoduu
kızlar ya Allah rızası icin biri su bebek icin listeyi tekrardan yazabilir mi yani anne ve bebek icin liste excel de dosya yapacagim hic bu kadar plansız organizasyonsuz olmamıstım.. ben bir kova burcuyum benim isim gucum plan daha bir cop almadım kızıma..
hatta ve hatta ana kucai oto koltugu mama sandalyesi vs vs onlar da yazsa mukemmel olurrr:18::18:
ben bugün çok keyifsizim elimi kolumu kaldıracak halim yok 19. haftada sizdede böyle bişeyler oluyormuydu :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?