2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
dün sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum hatta bebeğimin kalp seslerini de dinledik çok ilgileniyorlar hatta hemogram ve şekerde bakıldı.

ben de bugün oldum tetanoz aşımı kolum ağrıdı biraz ağrı, şişme filan yapabilirmiş, soğuk uygulma yaparsın dediler. Ben ilk defa gittim sağlık ocağına çok ilgilendiler, benim de bebğimin kalp atışlarını duyduk :))) TAnsiyonmum 9-6 çıktı. Gerçi genel olarak düşük tansiyonluyum ama umarım bi problem olmaz

selam kızlar
nasılsınız biz oglumla tatildeyiz keyfimizde çok iyi biraz hamlamışım kas agrılarım var ama yinede keyfimiz yerinde yarın tatil bitiyor eve dönüş var cumada ayrıntlı ultrasona girecem inşallah

geçmiş olsun canım
benimde 3 gündür el bileğimde dirseğime doğru bir ağrı var bazen çok kötü tutuyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi benimkide öyle olabilir sağ elim olduğundan bazen elimdekini kramptan yere atmak zorunda kalıyorum ah bu annelik çok zormuş

merhaba hanimlar bgun iyi haberlerle geldim.

Ilk olarak o korkunc bas agrim gitti.(Allaha bin sukurler olsun).Ikincisi ise tam emin olmamakla birlikte sanirim bende bebegini hissedenler kervanina katildim. Gece yatarken kasik tarafimda birseyler hissettim insallah gaz falan degildir. Ama birdaha hissetmedim, sizler haftalardir bu duygularla yasiyorsunuz ne kadar guzel. benim bebisimde insallah annesne kendini belli edecek artik. simdi gecmisi okuyayaim bakalim bugun neler kaynatmissiniz.

Hamilelikte tansiyonun düşük olması iyi canım merak etme,aman yüksek olmasın da...

Bende bugün tam 19 hafta oldum hala benim kızdanda ses yok...Acaba
tekmeleyenler kaç haftada başladı bilgi verebilirmi....

selam kizlar nasilsiniz?

benim pek keyfin yok biraz yorgun ve basim agriyor.bugun online olamamdim gecmisi okuyamadim insallah herkes iyidir.

mothercareden siparis ettigim takim gelmis hemen onu alip geldim birazda gezdim bir saat icin de yine aldim ciciler toplamda 3 takimim oldu.

kizlar takimlarin icindekilerle beraber 3 aylik giyecegi oldu yavrumun sanirim:26:

5 tane ayakli tulum
4 tane cit,citli badi kisa kol,bir uzun kol
1 polar,1 yun hirka
5 cift corap
3 adet bere
4 adet eldiven
2 tane kilotlu corap aldim bugun

yetermiki ilk iki ay yetmez galiba biraz daha tulum ve badi alayim ben.

bugunde bir elbise 9 aylik
bir cift ayakkabi yine 9 aylik aldim indirimdeydiler dayanamadim.
kendimede 2 paket hastane pedi aldim onlarda indirimdeydi.

geriye benim eksiklerim bebek icin banyo malzemeleri,araba seti ve besik felan kaldi iste

yubacigim senin adina cok sevindim tatlim bebeklerimizi hissetmek cok guzel bir duygu ya,ama bende 1-2 gundur nadir hissediyorum hatta bazen hic korkmaya basladim ya.

simdide aciktik gidip yemek hazirlayip yiyecegiz.

eve gelince baktim ya mothercareden voucher codu almistim bir suru vermislerdi bana.30 sterlin ve ustu kiyafet alinca 5 sterlin dusuyorlarmis bugun ben 40 sterlin harcadim keske yanima alsaydim 5 sterlin karim olurdu.yarin gideyim fisleri gostereyim bakalim kabul edeceklermi yada bir dahaki alisverisimde kullanayim.

yubacigim sen aldinmi o kodlardan ?mothercareden baby&me club basvuru formu alip dolduruyorsun sana bir kitapcik ve icindede bir suru indirim kodlari geliyor her bolum icin indirim kuponlari var canim.

Son düzenleme:
ben o akintiyi hergun yasiyorum canim gunde kac tane camasir degistiriyorum bir bilsen.renksiz ve kokusuzsa sorun degil canim gecen hafta bende idrar testi vermistim bunun icin temiz cikti cok sukur.

temiz çıkmasına sevindim insan tedirgin oluyor işte doktorumu aradım çok acil bir durum değil yine de gel en kısa zamanda dedi cumaya randevum var inş sorun yoktur cnm

nasıl geçti randevun bebein nasılmış meysacım? birde hangi doktora gidiyordun cankata değilmi

ben geldim kizlaaar
ebru cum benim asimida saglik ocaginda yaptilar ebeler yapiyor burda

vildancim ve griftcim :) dün degilde bugün gidebildim elhamdulillah hersey yolunda imis haplarimi yazdi ve bir test den bahsetti 4 lü test sanirim fakat bende ikili ve 3lü test iyi ciktigi icin gerek duymadik yaptirmaya tamamen istege bagliydi fakat bidaki aya seker testi yapicaz dedi hayirlisi olsun insaALLAH ve kesin erkek olcakmis ben biraz teredüt ediyordum belki yanilmistir diye ama bugünde oglunuz olcak dedi ALLAH herkeze hayirlisini versin ins.
vildancim evet cankata gidiyorum funda dogan hanima aslinda degismek istiyordum yol cok uzun diye ama doktorum cok iyi memnunum dogumuda büyük ihtimalle orda yapicam insaALLAH bana dedi ki ekimin sonuna dogru 28 yada 29 da aliriz diye bende sezeryani ayin 5 de yapsak olmaz mi dedim tabi oda olur diyor neyse hayirlisi olsun insaALLAH dua edin canlarim hepinizi muuaaah

siirlicim cok gecmis olsun doktorun nededi merak ettim canim insaALLAH önemli birsey degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…