- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.541
1. hafta neysem hala aynıyım
hala enerjim yok :)
ehehe
ben çok iyiydim mecburiyetten gece 12de yatıp sabah 6,30da kalkıyorum ama yinede enerjiktim ama bugün garip neyse akşama iyibi yemek yiyeyimde üstünede bi çikolata belki keyfim yerine gelir
haftaya izinliyim
eminim benimde o zaman keyfim gelir :)
gelsin tabi keyifsiz olmayalım biz :) biyere gidicekmisin tatile
istanbul ve çevresi en fazla
evde oda değişimi tadilat vs var
iş çok yani :)
pekte tatil sayılmazmış seninki:) bende çıktım izine bir haftanın yarısı evde yarısı adalar müzeler gezdik
eğer çalışıyosanız bebişlerin az tekmelemesi normal kızlar,eve gidince dinlemelisiniz....
dün sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum hatta bebeğimin kalp seslerini de dinledik çok ilgileniyorlar hatta hemogram ve şekerde bakıldı.
geçmiş olsun canımkizlar merhba bu sicaklarda calismak gercekden cok zor bunu yalniz yasayan bilir ustelik hamilelik temelli insani yoruyor.
kizlar dun gece sabaha karsi cok fena agri ile uyandim. sol bacagima kramp girmisdi galiba cok kotu agri vardi. agliyasim geldi nerdeyse bundan 1 ay once de olmusdu ama ben dikkat etmedim. simdi okuyorum meyersem onemli bir seymis ve acil doktora sorulmaliymis. simdi doktorumu aricam. nerdeyse bacagimi kaybedeceyimi sandim. sol bacagim dizden asagisi sanki agir bir beton koymussun ve bastiriyorsun. ustelik gece olmasi cok kotu bir sey her kes uyuyor. bizde bir soz var gecenin hayrindansa gunduzun kotuluyu iyidir. gercekden oyle bir durumdu. bilginiz olsun diye paylasdim. boyle bir sey yasayan oldusa paylassin lutfen
ben de bugün oldum tetanoz aşımı kolum ağrıdı biraz ağrı, şişme filan yapabilirmiş, soğuk uygulma yaparsın dediler. Ben ilk defa gittim sağlık ocağına çok ilgilendiler, benim de bebğimin kalp atışlarını duyduk :))) TAnsiyonmum 9-6 çıktı. Gerçi genel olarak düşük tansiyonluyum ama umarım bi problem olmaz
ben o akintiyi hergun yasiyorum canim gunde kac tane camasir degistiriyorum bir bilsen.renksiz ve kokusuzsa sorun degil canim gecen hafta bende idrar testi vermistim bunun icin temiz cikti cok sukur.
ya kızlar tuhaf sorular soruyorum biliyorum ama vajinasında baskı hisseden varmı peki arada sırada?
nasıl geçti randevun bebein nasılmış meysacım? birde hangi doktora gidiyordun cankata değilmi
bayanlar tetanoz aşısı yaptıran var mı aranızda.dr.aile hekimine yaptırırsın dedi ama çok uzak bana.sağlık ocağında yaptırsam olur mu acaba.2 tane yaptırcak mışım.birini şu sıralar diğerinini de bir ay sonra yaptır dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?