- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.561
eve gelince baktim ya mothercareden voucher codu almistim bir suru vermislerdi bana.30 sterlin ve ustu kiyafet alinca 5 sterlin dusuyorlarmis bugun ben 40 sterlin harcadim keske yanima alsaydim 5 sterlin karim olurdu.yarin gideyim fisleri gostereyim bakalim kabul edeceklermi yada bir dahaki alisverisimde kullanayim.
yubacigim sen aldinmi o kodlardan ?mothercareden baby&me club basvuru formu alip dolduruyorsun sana bir kitapcik ve icindede bir suru indirim kodlari geliyor her bolum icin indirim kuponlari var canim.
ilkimucumhosgeldin kiz nerelerdeydin ozlemisdim iyisindir insallah tatildemiydin yoksa
Kuzular günaydınnnnnEnerji dolu bi gün olsun inşallah hepimize. Ben cinsiyet telaşından söylemeyi unuttum, doktorum sezeryanla doğuma karar verdi geçen cuma. Gebeliğimini 6. haftasında lekelenme yaşamıştım. Açık yavruağzı rengi ve iki kez peçeteye geçecek ladardı sadece ama her lekelenme miktarı belli olmayan bir kanamaya işaretmiş ve miktarını ultrasonda göremiyormuşuz. Bu da plasentanın bebekten bir miktar ayrıldğını gösteriyormuş. Bu durum doğum sırasında bebeğin hayatını etkileyecek komplikasyonlara neden olabilirmiş. Başka doktora da gidersen bunu mutlaka söyle dedi. Aranızda böyle bir durum yaşayan varsa doktoruna danışsın derim. Çok iyi bir doktora gidiyorum ve çok güveniyorum kendisine. Normal istiyordum, üzülmedim değil. Ama bebeğimin sağlığı her şeyden önemli.
Bu arada ben bebişe kocaman bir oyuncak fil dışında bişey almadım ama sağdan soldan gelenler minik bir gardrop oluşturdu şimdiden, zorla kokoş yapacaklar kızımı
Bende bugün tam 19 hafta oldum hala benim kızdanda ses yok...Acaba
tekmeleyenler kaç haftada başladı bilgi verebilirmi....
günaydın tombişlerrr :)))
bende hiç hareket yok normalde çok yumuşak karnım ama bazen çok aşırı bi kasılma oluyor karnımda tutuyorum çok sert bi hal alıyor sanırım ozaman hareket ediyor sırtı falan geliyor herlade geriyomu esniyomu artık ne yapıyosa
günaydın kasım anneleri..
ya bişey sorucam size. bu mothercare in internet sitesinden alışveriş yapan var mı aranızda? çok güzel şeyler var merak ettim ama hiç alışveriş yapmadığım için cesaret edemedim. varsa bana yardımcı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?