2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canim cok sagol yukaridaki yorumun icin ben ilk hissetmeden sonra uctum havalara daha cok hissetmek istiyorum tembellik yapiyor benim bebek .

banada indirim kuponlari mail ile gelmisti bunlari cikti alip kullanabilirsiniz yaziyordu mailimde duruyor oyle hatirlattigin cok iyi oldu bende giderken yanimda gotureyim. tesco dan boots tan gelen bir suru bez islak mendil indirimi falan var cuzdanimda gezdirip duruyprum onlari son zmanda ise yararyacaklar.

hayırlı geceler kasım annişleri nasılsınız? bir kaç gündür halsizim giremedim, bi bakındım ama yazmaya mecal bulamadım, banada kramplar oluyor gece uyku arasında bacağım kopuyomuş gibi korkuyorum kramp olunca korkuyla uyanıyorum YA ŞAFİ diye ovalıyorum, dua ediyorum, benimde 4. uktrason çektirme vaktim geldi biz 22 artı 5 günlüğüz 24 haftaya kadar mı çekiliyor istda en uygun nerde yapılır ki? tetenozdan aşıcısını olanlara ve sıkıntı yaşayanlara geçmiş olsun diliyorum, Rabbim şifalar versin, öpüyorum hepinizi miniklerinizi

Kuzular günaydınnnnn Enerji dolu bi gün olsun inşallah hepimize. Ben cinsiyet telaşından söylemeyi unuttum, doktorum sezeryanla doğuma karar verdi geçen cuma. Gebeliğimini 6. haftasında lekelenme yaşamıştım. Açık yavruağzı rengi ve iki kez peçeteye geçecek ladardı sadece ama her lekelenme miktarı belli olmayan bir kanamaya işaretmiş ve miktarını ultrasonda göremiyormuşuz. Bu da plasentanın bebekten bir miktar ayrıldğını gösteriyormuş. Bu durum doğum sırasında bebeğin hayatını etkileyecek komplikasyonlara neden olabilirmiş. Başka doktora da gidersen bunu mutlaka söyle dedi. Aranızda böyle bir durum yaşayan varsa doktoruna danışsın derim. Çok iyi bir doktora gidiyorum ve çok güveniyorum kendisine. Normal istiyordum, üzülmedim değil. Ama bebeğimin sağlığı her şeyden önemli.
Bu arada ben bebişe kocaman bir oyuncak fil dışında bişey almadım ama sağdan soldan gelenler minik bir gardrop oluşturdu şimdiden, zorla kokoş yapacaklar kızımı

ilkimucum hosgeldin kiz nerelerdeydin ozlemisdim iyisindir insallah tatildemiydin yoksa

saol canım, bilgisayarlarda problem yaşamaya başladım..
geçen iki haftada kızım hastalandı izin aldım, şükürler olsun ki düzeldi bizi çok korkuttu..
bu arada kızımı sütten kesiyorum 2 gündür hiç emzirmedim..
bu benim için büyük başarı..
çok ağlıyo içim parçalanıyor ama kararlı olup pes ettiricem onu..
ben de çok özledim forumu..
bir de geriye dönük okumalar yapamıyorum..
o yüzden meraktan çatlıyorum yaaa

günaydın..
hiç korkma canım, ben de sezaryenle doğum yaptım, spinal sezaryen oldum çok memnun kaldım 3 günde ayağa kalktım diyebilirim..
ayrıca normal doğum yapan arkadaşlarım uzun süre oturamadılar felan..
ben hemen kalktım yürüdüm..
bi de çok keyifliydi.. konuşa konuşa güle oynaya kucağıma aldım bebişimi
sezaryen düşünürsen de spinal sezaryeni öneririm,
gerçi ona anestezistler karar veriyor ama ben memnun kaldım
kipa mağazalarında efsane güzel yeni doğan oyuncakları var..
senin ailen izmirdeydi demi?
onlardan sipariş versen çok memnun kalırsın..
kim doğum yaparsa ben de çevremde kipayı toplayıp gidiyorum..
ayrıca mothercare kalitesinde 3'lü olarak çıtçıtlı zıbınlar var kızıma aldım çok memnunum..
tüm arkadaşlara tavsiye ederim..

Günaydın herkese...Güzel bir günü diliyorum hepinize
Sabah yatakta oğlumu ne kadar güzel masum uyuyor diye severken , sol kasığıma doğru bi kaç tane tekme yedim galiba abimizi kıskandık :) Benim kız kaprisli kıskanç mı olacak bilmem şimdiden içeriden müdahale ediyor Çok güzel bi duygu ne güzel bişey ann olmak rabbim isteyen herkese versin inş....

gunaydın kızlar nasılsınız bugunde bebıslerınızle

bız gece hıc uyuyamadık bır huzursuzluk vardı yattıgım yer batıodu resmen ..sımdı cok yorgun hıssedıom kendımı
bızım pasa cok yayılmıs dıolar beyımızın gece keyfı yerındeydı heralde annesını uyutmadı canı sagolsun kuzumun...

günaydın tombişlerrr :)))

bende hiç hareket yok normalde çok yumuşak karnım ama bazen çok aşırı bi kasılma oluyor karnımda tutuyorum çok sert bi hal alıyor sanırım ozaman hareket ediyor sırtı falan geliyor herlade geriyomu esniyomu artık ne yapıyosa

alışverişe bende başlamak istiyorum ama izinvermiyolar büyükler son zamanda alırız herşeyi sen merak etme diyolar ama ufacık ufacık pembe şeyleride görünce dayanamıyorum saldırıyorum aldırtmıyolar

benimde özellikle geçen hafta öyleydi karnım taş gibi oluyordu geçiyordu
bu hafta artık kıpır kıpır hissediyorum
yani önümüzdeki hafta hissedersin kesin
ama öyle tekme falan değil tabi sürekli kıpır tı
tekmeler için biraz daha güçlenmesi gerek heralde

Son düzenleme:
günaydın kasım anneleri..
ya bişey sorucam size. bu mothercare in internet sitesinden alışveriş yapan var mı aranızda? çok güzel şeyler var merak ettim ama hiç alışveriş yapmadığım için cesaret edemedim. varsa bana yardımcı olabilir mi

vay tosunlar uyanmışbugün keyfi ve onun kahyası izin vermediği için henüz bir depişme haline girmeyen bebeğimi huzurlarınızda uyarıyorum,çocuuuuuuk kıpırdannnnnnnnnnnnnnn

hangi siteye bakıyosun vildancım?eğer yabancı olansa malesef alışveriş yapamıyosun,yurt dışında olan arkadaşlara bir tavsiye carters da harika ama malesef türkiyeye shipping yok

herkese günaydın....

alışverişe dayanmak zor kızlar. heleki bide büyükler engel oluyorsa insanlar daha çok yöneliyor, anlıyorum canım seni. bizden kimse alışveriş için uyarıda bulunmadı herkes biryandan bişiler alıyor. bende öyle alışveriş için bir zaman olduğunu düşünmüyorum açıkcası, keyfim nezaman isterse yada nezaman güzel birşey bulursam alırım. sende olmazsa gizliden al bişiler kimseler bilmeden görmeden en azından kendini tatmin etmiş olursun

bende aldım neredeyse bitti sayılır her doktor kontrolünden çıkışta aldım ben iki çekmece doldu
bence alınmalı
yavaş yavaş hem maddi olarakda dokunmuyor

gunaydın kızlar,
ben de gece hıc uyuyamadım,
sureklı ter ıcınde uyandım durdum :97:
esım hala battanıyeyle uyuyor demek bende bır sorun var,
uyandıgımda kafam suyla ıslatılmıs gıbı, yastıgım sırılsıklam:44:
sızde de boyle bır durum var mı:44:

Günaydın kızlar. Sabah saatlerinde, günün serinliğinde, balkonda efil efil rüzgar eserken, çayımı/sütümü vs. yudumlarken sizleri okumak ne güzel... Bebişim burasının havasına pek alışamadı sanırım. Daha az hareket ediyor. Elimi karnıma koyuyorum, tıkırtı bekliyorum. Sıcakta daha çok kıpırdıyordu, burada daha sakin. İnsan endişeleniyor, bir şey mi oldu acaba diye. Günde 1-2 tepik atarsa mutlu oluyorum. Sağlıklı olsunlar da diyorum sonra...

Kızlar alışveriş konusunda çizgimi belirlemiştim. Liste yapmıştım. Eylül-Ekim'de alışverişe çıkacaktım. Tatilde bir şey almayacaktım, eve giderken nasıl taşırım bu kadar eşyayı diye. Ama gelin görün ki bir sürü şey aldık. Daha önce söylediğim gibi 3 tane takım almıştım, alt üst, içinde zıbını eldiveni şapkası vs. de var. Sonra dün 4 tane çıtçıtlı badi aldım. 0-3 aylık aldım. 1 tane de 3-6 aylık aldım. Anneannesi battaniye örüyordu zaten, bir de battaniye seti aldı. Çok tatlı pembiş bir battaniye, alt açma seti de var. O da çok hoşumuza gitti. Sonra penyeden etek bezi diyorlar öyle bir battaniye aldık, üzerinde aplike resimler var. Simli bir iple hafiften süslenmiş. 4 tane minik çorap aldık. Kenarları kurdelalı. Çok ama çok güzeller. Dayanamadık bir sürü şey aldık. Akşam da kameradan babasına gösterdik. O da çok beğendi. Güya hiçbir şey almayacaktım ben. Bu gidişle eve dönerken bir arabanın daha arkadan bize eskort etmesi gerekecek.

Bir de çok uzun oldu ama bacak ağrılarımdan bahsetmek istiyorum. Geçen hafta doktoruma sormuştum. Calcium vermişti. 3-4 gün içtim. Suda eriyen tabletlerden. Ağrım geçince bıraktım. 2 gün içmedim. Dün gece tekrar başladı bacak ağrım ve sabah kalkar kalkmaz Calcium içtim. Bunu içmezsem hep ağrıyacak mı ki acaba bacaklarım? Kemiklerim sızlıyor resmen. Süt filan da içiyorum. Peynir delisiyim. Her gün yoğurt tüketirim. Neden oluyor ki bu ağrılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…