2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Arkadaş neymiş bu ağrılar ya,evdeyim yatıyorum,oturuyorum,kendimi yormuyorum ona rağmen bende de bel ağrısı,gece tuvalete kalkarken zorlanıyorum sanki gece daha çok ağrıyor.:)Ama olsun bu ağrılar da güzel be:)

Sağlık ocağından aradılar benide..
aşınız var diye ben benim doktorum önermiyo olmayacağım dedimm :)) bakalımm hayırlısıı

Canım ben de 22.hafta olucam. Doktorum olmamı istedi zaten. Senin doktorun neden istemedi ki? Sağlıkçı arkadaşım var o da hamile, o da aşı olacak.

bozulursa ya da kırılırsa alınmayacak bısey de degıl,
dedıgın gıbı onun yerıne arabasını ve arabaya oturtulan anakucagını falan alırsın.
ben acelecıyım ya onu da aldım

günaydınlrrrr

bize gelince herşey kolay oluyor zaten canım benim görücem dayanamıyo yola diye ikinci ayında çıktı işten ben çalışayım diye gözümün içine bakıyolar üstüne üstlük bebeğe hiç bir yardımları yok olucağınıda sanmıyorum kaynatam çalıştığı halde eşimden nasıl para sızdırsam diye bakıyor işten çıkmayıda hiç düşünmüyorum valla yardımları olmaz hergün başımda çekemem işten çıksam her akşam bide yemeğe bana bu halimle hiç acımazlar

uuuuuu
hamıle kadına yemege mı gelınırmıs

bende park yatak alıcam 120- 150 civarı bişey bakıyorum eşinde çok doğru söylemiş geri kalan para ile bebişinin diğer eksiklerini alırsın benim illa annem almak istiyo bende o alıcağı için masraflı bişey olmasın istiyorum

uuuuuu
hamıle kadına yemege mı gelınırmıs

eminim gelirler şuan iş yerim çok iyi huzurum yerimde eşim çalışma cık diyo ama başıma gelicekleri biliyorum oyüzden devam şuan kayınvalidem 3 haftalık tatilde kayınpederim burda evde tek diye her akşam 9 buçuktan sonra yemeğini yapıyorum eşim götürüyor 3 hafta boyunca 2 kere yemek yapamadım adam bana trip atıyor gerisini siz düşünün artık gelinirmi gelimezmi diye :)

hay ben onun tribine...
yazık yaw ınsan kıyabılırmı hamıle kadına
ben 9bucukta coktan uyumus oluyorum valla pireler ucusuyor bı tarafımda
deıl kayınpeder kral faysal gelse kılımı kıpırdatamam,
her aksam her aksam noliyy

kızlar bende chicco aldım 439 tlmiş aldığım gün indirim vardıda 309 aldım. çok fark varmıdır diğerleri ile bilemiyorum. krafttın ürünleride iyi diye biliyorum.yinede kullanan varsa bilen birinin cevap vermesi daha doğru :)

Bilmiyorum ki cnmm ısrarla sordum ben önermiyorum dedi.. bende olmayacağım

aynen benim doktor da asi olmami onermedi, kendisi hatta perinatal da calisiyo, neden diye sordum her kes yaptiriyor dedim, eyer salgin yayilan bir yerde yasamiyorsan hastalikli bolgede diyilsen yaptirmak zorunda da diyilsin dedi. bebeyin dogdukdan sonra ona bile asi yaptirma dedi, bakicaz iste o gunler gelsin de insallah.

bahsettiğiniz aşı ne aşısı pazartesi gidicem bende doktora sorup soruşturayım iyice

Ahh kızlar ahh zaten çalışıyorum mutluyum böle ama kayınvalidem ben ben çalışayım diye baktıkça sinirim bozuluyoo.. ya insan bi der zor şartlar anlıyorum senii eşim ağırlaştığımı söylüyo çıt ses yok onda insan anlayış bekliyoo beni anladığını söylesin yeter ayaklarım davul gibi karşısında ayy yavrum ayakların şişmiş demiyoo işyerinde ayağa kalk gez diyo akşam yürü diyoo yahu eve zor atıyorum kendimii yürüde yürü midesi yanıyo diyo eşim ağzına bişeyler atsın geçer diyoo ya bunları sölemesi normal zaten bende biliyorum ama birde ah yavrum desin yaa bi yardımları dokunsun hamile kalamamı dört gözle bekliyodu cinsiyetini öğrenene kadar hergün aradıı
bende anne müjdemi isterim erkek dedim sonuçta ilk defa babaanne olacakk ..müjdemi isterimi duymamazlıktan geldi :)) yahu insan yağmasada gürler ..
kendi kızları hamile kalınca yataktan çıkmıyoo off off..

gitsin dışarda yesin cnmm utanmıyoo bide trip yapıyoo..
aman zorlama kendinii kendine yaparsan onada gönder ama ekstradan bişey yapma..
trip atacağına sana eşine atsın eşi evde oturup kendinede sanada yapsınn..))

anacım ne ağır konuştumm

yengem yeğenim için almıştı babymax, nefret ediyor...hiç güzel değil diyor... sabit durmuyor, bebek büyüyünce gıcırtısından uyuyamıyor ...

kuzenim kraft aldı çok çok memnun... ikisinide inceledim gerçekten aradaki 50 farkı rahatlıkla bulabilirsiniz...

geçen mağazalara baktım pierre cardin PS 132 L önerdiler gerçekten çok güzeldi...

ya kraft yada pierre cardin derim...

bu arada idil baby nasıl bir marka..hastane çıkışı için önerdiler ama yıllardır bu pazara uzağız unuttuk bi çok şeyi..idil baby alan seven varmı?

valla helenn inde dediği gibi benimde yüzüm yumuşak çokta sabırlıyımdır ama sabır limiti doluncada çekilmez oluyorum dolmasınada ramak lakdı ama şuan sadece hamileliğimde sıkıntılı üzüntülü geçirmek istemiyorum eşimde kıyamıyo aslında 3 hafta boyunca yapma yemek dışardan söyleriz babamda gelir bizde yer dedi ama bu seferde gelin yemek yapmıyo hep oğluma dışardan söyletiyor diye laf cıkmasın diye yaptım şurda iki günüm kaldı gelicek kayınvalidem rahatım ondan sonra işten eve gelmeden yeriz dışarda eşimle ohh

dün bende 2. aşımı oldum..3 aşı 6 ay sonra dedi...

dün ayrıntılı usg vardı çok şükür tosun paşam iyi.... dr oral glikoz testi yapalım 2 hafta sonra dedi.. o nasıl bişey ?

benimkilerde gözümün içine bakıyor çalışıyım diye gelin kız değilde evin gelirine gelir katıcak eleman aldılar sanki benim annem yengem hamileyken çalışıcam diyince annem ablam abime kızmışlardı çalıştırma karını iki canlı diye annem her gittiğinde marketi doldurup gidiyordu benim daha kayınvalidemin kayınpederimin bir ekmeği yok benim evime dahada eşimdem neyi bahaneetsemde alsam ke koparsam kardır diye bakıyor. şimdi annemin içi gidiyor kadının elinde olsa vericek benim maaşımı oturtucak beni eve

bahsettiğiniz aşı ne aşısı pazartesi gidicem bende doktora sorup soruşturayım iyice

ben burda kizlardan okudum tetenoz asisi falan doktoruma sordum biz ne zaman yapicaz diye, onda soyledi iste gerekmiyo diye bende her kes vurudurunca acaba gizlicemi yaptirsam diye dusunmedim deyil sanki beynimi okurcasina ben asla ve asla onermiyorum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…