- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.761
herkese günaydın. benimde uykum var dün gecede bacak-kalça ağrılarım devam ettiği için doğru dürüst uyuyamadım. gündüz hiç bişi yok ama akşam üstüne yatınca belli bir süre sonra çok ağrıyor
Sağlık ocağından aradılar benide..
aşınız var diye ben benim doktorum önermiyo olmayacağım dedimm :)) bakalımm hayırlısıı
Canım doğru diyorsun. Ben biraz markaya güveniyorum, kalitelidir diyorum. Kendim bakarsam anlamam gibi geliyor. Ama yanımda bilen bir kişiyle gidersem Baby Max iyiyse onu alabilirim. 150 lira çok uygun. Chicco da güzel ama 400-500 civarı. O paraya ben bebek arabasını filan alırım. Sonuçta bebek odası değil ki bu, ahşap da değil, kullanıp kaldırılabilecek bir şey. 1-2 yıl işimizi görse yeter inşallah.
ahh cnm ahh ..
benimkide takmış çalışmama,, biraz sızlansam ayy bilmem şunun gelinide çalıştı bilmem şuda çalıştı deyip duruyorr..hayır ben zaten çalışıyorum ama o böle dedikçe sinir basıyor, hayır gelse bi işimin ucundan tutsa bi kap yemeğimi yapsa bişey yok yüklenmişler annemin sırtınaa .. ayrıca görümcelerimin ikiside evde doğumlarında yataktan çıkmadılar ellerini bişeye sürmediler..onlar can ben patlıcan muameleye bakarmısın ..neymiş benim hamileliğim iyi gidiyomuş evet şükür iyi gidiyoo ama annem elimi bişeye sürdürmüyor.. Allaha havale ediyorumm ..sonuçta seninki laftan anlıyor izah edince bizimki küsmek için yer arıyor bişey diyemiyorum hiç hep alttan alıyorum napayımm..
günaydınlrrrr
bize gelince herşey kolay oluyor zaten canım benim görücem dayanamıyo yola diye ikinci ayında çıktı işten ben çalışayım diye gözümün içine bakıyolar üstüne üstlük bebeğe hiç bir yardımları yok olucağınıda sanmıyorum kaynatam çalıştığı halde eşimden nasıl para sızdırsam diye bakıyor işten çıkmayıda hiç düşünmüyorum valla yardımları olmaz hergün başımda çekemem işten çıksam her akşam bide yemeğe bana bu halimle hiç acımazlar
Günaydınlar. Nasılsınız anneler ve tatlı bebişleri? Bebişler tepik atıyor mu? Bizimki canı isterse atıyor. Sakinleşti bu aralar.
Kızlar park yatak araştırıyorum. Kraft düşünüyordum. Bir mağazaya girdim. Kraft da var, Baby Max da. Aynı fabrikadan çıktığını söyledi. Kraft'ın beğendiğim yatağı 250 civarı. Baby Max'in ona benzeyen modeli 150 tl indirimdeymiş. Kalite olarak aynı mıdır? Eşim de diyor altı üstü park yatak, en kalitesi olsa bile ne farkı olabilir ki diyor. Yani ahşap değil, ömrü boyunca kullanacak bir yatak değil. 1-2 yıl kullanabileceğimiz bir şey. Acaba Baby Max mi alsak? Sizin çevrenizde var mı Baby Max kullananlar? Biz karar veremedik. Gezdiğimiz yerlerde soruyoruz. Bugün başka bir şehire geçiyoruz. Orada da soracağım inşallah. Bakalım oradaki fiyatlar nasıl.
uuuuuu
hamıle kadına yemege mı gelınırmıs
eminim gelirler şuan iş yerim çok iyi huzurum yerimde eşim çalışma cık diyo ama başıma gelicekleri biliyorum oyüzden devamşuan kayınvalidem 3 haftalık tatilde kayınpederim burda evde tek diye her akşam 9 buçuktan sonra yemeğini yapıyorum eşim götürüyor 3 hafta boyunca 2 kere yemek yapamadım adam bana trip atıyor gerisini siz düşünün artık gelinirmi gelimezmi diye :)
Canım ben de 22.hafta olucam. Doktorum olmamı istedi zaten. Senin doktorun neden istemedi ki? Sağlıkçı arkadaşım var o da hamile, o da aşı olacak.
Bilmiyorum ki cnmm ısrarla sordum ben önermiyorum dedi.. bende olmayacağım
aynen benim doktor da asi olmami onermedi, kendisi hatta perinatal da calisiyo, neden diye sordum her kes yaptiriyor dedim, eyer salgin yayilan bir yerde yasamiyorsan hastalikli bolgede diyilsen yaptirmak zorunda da diyilsin dedi. bebeyin dogdukdan sonra ona bile asi yaptirma dedi, bakicaz iste o gunler gelsin de insallah.
eminim gelirler şuan iş yerim çok iyi huzurum yerimde eşim çalışma cık diyo ama başıma gelicekleri biliyorum oyüzden devamşuan kayınvalidem 3 haftalık tatilde kayınpederim burda evde tek diye her akşam 9 buçuktan sonra yemeğini yapıyorum eşim götürüyor 3 hafta boyunca 2 kere yemek yapamadım adam bana trip atıyor gerisini siz düşünün artık gelinirmi gelimezmi diye :)
hay ben onun tribine...
yazık yaw ınsan kıyabılırmı hamıle kadına
ben 9bucukta coktan uyumus oluyorum valla pireler ucusuyor bı tarafımda
deıl kayınpeder kral faysal gelse kılımı kıpırdatamam,
her aksam her aksam noliyy
Ahh kızlar ahh zaten çalışıyorum mutluyum böle ama kayınvalidem ben ben çalışayım diye baktıkça sinirim bozuluyoo.. ya insan bi der zor şartlar anlıyorum senii eşim ağırlaştığımı söylüyo çıt ses yok onda insan anlayış bekliyoo beni anladığını söylesin yeter ayaklarım davul gibi karşısında ayy yavrum ayakların şişmiş demiyoo işyerinde ayağa kalk gez diyo akşam yürü diyoo yahu eve zor atıyorum kendimii yürüde yürümidesi yanıyo diyo eşim ağzına bişeyler atsın geçer diyoo ya bunları sölemesi normal zaten bende biliyorum ama birde ah yavrum desin yaa bi yardımları dokunsun hamile kalamamı dört gözle bekliyodu cinsiyetini öğrenene kadar hergün aradıı
bende anne müjdemi isterim erkek dedim sonuçta ilk defa babaanne olacakk ..müjdemi isterimi duymamazlıktan geldi :)) yahu insan yağmasada gürler ..
kendi kızları hamile kalınca yataktan çıkmıyoo off off..
bahsettiğiniz aşı ne aşısı pazartesi gidicem bende doktora sorup soruşturayım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?