- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.781
kızlar kiloyu takıntı yapmayın bence,kilo almamanıza tek çare tatlı,hamur işini kesmek...pilav tercihinizde sadece bulgur olsun,pirinçten uzak durun,şimdiye kadar iki kilo aldım ben...ama altıncı aydan sonra göreceksiniz nerdeyse ayda iki kilo alır hale gelicez...
bahsettiğiniz aşı ne aşısı pazartesi gidicem bende doktora sorup soruşturayım iyice
ben burda kizlardan okudum tetenoz asisi falan doktoruma sordum biz ne zaman yapicaz diye, onda soyledi iste gerekmiyo diye bende her kes vurudurunca acaba gizlicemi yaptirsam diye dusunmedim deyil sanki beynimi okurcasina ben asla ve asla onermiyorum dedi.
iyide sezeryan falan olursak ne olacak. birde yenidoğan tetanozu diye bişey var. ben daha olmadım 23 ünde aşı. bilemiyorum. gerekli olmasa bize vermezler diyorum. bu dr.ların sağı solu berlli olmuyo. benim dr. da ilaca çok karşı ama aşı için birşey demedi:26::26: ne yapmak lazım acaba:26:
sor cnm ol derse ol olma derse hiç olma :)
benim aynı hastanedeki dr lar bile farklı düşünüo. Dr ne derse onu yap. Zararı olan bişi diil neticede. Tetenoz aşısı :)
Sağlıkçı kadın spekulum kullanıoruz hep kadınız olmak gerekir dedi dr da ol dedi ben oldum o yüzden
iyide sezeryan falan olursak ne olacak. birde yenidoğan tetanozu diye bişey var. ben daha olmadım 23 ünde aşı. bilemiyorum. gerekli olmasa bize vermezler diyorum. bu dr.ların sağı solu berlli olmuyo. benim dr. da ilaca çok karşı ama aşı için birşey demedi:26::26: ne yapmak lazım acaba:26:
aynen benim doktor da asi olmami onermedi, kendisi hatta perinatal da calisiyo, neden diye sordum her kes yaptiriyor dedim, eyer salgin yayilan bir yerde yasamiyorsan hastalikli bolgede diyilsen yaptirmak zorunda da diyilsin dedi. bebeyin dogdukdan sonra ona bile asi yaptirma dedi, bakicaz iste o gunler gelsin de insallah.
iyide tetanoz aşısı ypılan, salgınla ne ilgisi var ki, tetanoz bulaşıcı değil ki:) doktorların görüşü değişiyo bu konuda, bana doktorum yaptır dedi ben yaptırdım, bu ayın 22 sinde 2. dozu yaptırcam...
carafty senin bebişin hareketleri dışardan belli olmaya başladı mı. bayaa büyümüş ufaklık. 23 hftlık olmuşsunMaşallah sübhanallah
way be ben 20 haftalık oldum daha 1. dozu yaptırmadım. kaç doz olacaksın. 2 mi 5 mi
evet teyzesi :) belli edio kızım artık kendini :)
yerim onun ben pıtırcık ayaklarını. Maşallahyarıyı geçtik Allah ın izniyle. daha dün şu riskli dönemi atlatsak diye düşünüyorduk. zaman amma çabuk geçiyo. kucağımıza alacağınız günleri iple çekiyorum. sen 4 boyutlu ultrason a girdin mi? bebeğin kemik ölçümüne falan bakılıyormuş. birde organlarına vs..
way be ben 20 haftalık oldum daha 1. dozu yaptırmadım. kaç doz olacaksın. 2 mi 5 mi
girdim cnm 1 ay oldu ii kızım çok şükür
topicte en erken bana yapıldı zatn.. bende anlamadım, sağlık ocağından aradılar yaptırdım, 17. haftada yaptılar... hamilelikte 2 doz, sonrası doğumdan sonraymış.. ama doğumdan sonra yaptırırmıyım bilmem:):
nasıl bir şey biraz açıklama yaparmısın? ne kadar sürüyo, merak ettim.:26:
bende ilk dozu 20+3 te oldum 2. sinide 29 temmuz dediler.kalan 3 taneyide bize bıraktılar istersen oluyorsun. olursan 10 sene koruyormuş sağlık ocağındakileirn dediğine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?