2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bencede kiloyu takıntı yapmamak lazım. 82 kilo ile hamile kaldım. 81 kiloyum. dr. en fazla 7 kilo alacaksın dedi bana

bahsettiğiniz aşı ne aşısı pazartesi gidicem bende doktora sorup soruşturayım iyice

sor cnm ol derse ol olma derse hiç olma :)
benim aynı hastanedeki dr lar bile farklı düşünüo. Dr ne derse onu yap. Zararı olan bişi diil neticede. Tetenoz aşısı :)
Sağlıkçı kadın spekulum kullanıoruz hep kadınız olmak gerekir dedi dr da ol dedi ben oldum o yüzden

iyide sezeryan falan olursak ne olacak. birde yenidoğan tetanozu diye bişey var. ben daha olmadım 23 ünde aşı. bilemiyorum. gerekli olmasa bize vermezler diyorum. bu dr.ların sağı solu berlli olmuyo. benim dr. da ilaca çok karşı ama aşı için birşey demedi:26::26: ne yapmak lazım acaba:26:

alin benden de biri

ben Azerbaycanliyim, Bakude yasiyorum buralari simdi cok sicak 42-45 derece falan, aslinda denizin koynunda bir yer ama vakit yok, ustelik calisiyorum ve her yer insan dolu.
evlendikden bu yana esimin koyune hic gitmedik, annesi, abisi, kiz kardesi hepsi orda yasiyor bir tarafi dag bir tarafi deniz cennetlik bir yer yani. onceleri yaz gelsin is izinlerimizi de alalim gideriz diye dusunuyorduk,
kaynanam ne zaman ararsak bizden once baslar hemen ayyy burasi cok sicak dayanilmaz pisiyoruz yaniyoruz falan. hamilelikle falan ne konussak ayy gecer
gecer merak etme der hahaha guler ben de sinirleniyorum kendi kendime ya sorma ya da moral ol diye. aramizda simdiye kadar hic gerginlik yasanmadi 2-3
ayda bir gelir gelince yemeyi falan yapar sagolsun ama uzaktan uzaktan bile sinirlendirmesini biliyor, ne var sanki yaz gunu gelin
sehrin toz dumanindan uzak olursun her yer ormanlik deniz hamilesin temiz nefes alirsin hic deyilse aksamlari gezersiniz. hiiiiic duymazsin. duyunden sonra
gitmemizi istemisdi bir tane de duyun orda yapariz diye ama yine de parasi bizden cikicagi icin kabul etmedik, simdi de ne yapsin bizi, bana diyil oglunu torunu (yerim onu ben minnosum ) dusun hic deyilse. bana cikin parkta falan dolasin diyor her yer tiklim tiklim insan kayniyo nerde gezeyimse artik

benim bahayı bilosunuz çoğunuz magnezyumu bile muzdan aldırır. İlaca acaip karşıdır. Doğum yapacağım hastane acıbadem
sterilizasyon sorunu yok şükür ama ol dedi yine de
sana da ol derse dr hiiiiç düşünme ol tatlım.

carafty senin bebişin hareketleri dışardan belli olmaya başladı mı. bayaa büyümüş ufaklık. 23 hftlık olmuşsun Maşallah sübhanallah

ne yapalim artik doktorlarimiza guvenmekden baska caremiz yok, aslinda cok iyi bir doktor iyi bir yerde calisiyor kendisini hep gelistirmekde ustelik kadin yani daha iyi anliyor halimizi, benim tanidigim tum kadinlar hamilelikleri doneminde onun yanina gitdikleri icin onu secdim hepsi masallah sapa saglam kendileri cocuklari hic bir sorun yok,. bu yuzden ne derse kabul ediyorum. once Allaha sonra doktorlara guvenelim. allah kendisi hepimizi korusun insallah.

iyide tetanoz aşısı ypılan, salgınla ne ilgisi var ki, tetanoz bulaşıcı değil ki:) doktorların görüşü değişiyo bu konuda, bana doktorum yaptır dedi ben yaptırdım, bu ayın 22 sinde 2. dozu yaptırcam...

way be ben 20 haftalık oldum daha 1. dozu yaptırmadım. kaç doz olacaksın. 2 mi 5 mi

evet teyzesi :) belli edio kızım artık kendini :)

yerim onun ben pıtırcık ayaklarını. Maşallah yarıyı geçtik Allah ın izniyle. daha dün şu riskli dönemi atlatsak diye düşünüyorduk. zaman amma çabuk geçiyo. kucağımıza alacağınız günleri iple çekiyorum. sen 4 boyutlu ultrason a girdin mi? bebeğin kemik ölçümüne falan bakılıyormuş. birde organlarına vs..

girdim cnm 1 ay oldu ii kızım çok şükür

way be ben 20 haftalık oldum daha 1. dozu yaptırmadım. kaç doz olacaksın. 2 mi 5 mi

topicte en erken bana yapıldı zatn.. bende anlamadım, sağlık ocağından aradılar yaptırdım, 17. haftada yaptılar... hamilelikte 2 doz, sonrası doğumdan sonraymış.. ama doğumdan sonra yaptırırmıyım bilmem:):

bende ilk dozu 20+3 te oldum 2. sinide 29 temmuz dediler.kalan 3 taneyide bize bıraktılar istersen oluyorsun. olursan 10 sene koruyormuş sağlık ocağındakileirn dediğine göre

yaptır kuzum
5 e tamamlarsan başka hiç gerekmio ömür boyu. Zaten diğer 3 doz bebeğin aşıları ile aynı zamanda vuruluomuş

nasıl bir şey biraz açıklama yaparmısın? ne kadar sürüyo, merak ettim.:26:

cnm hiç bi farkı yok normal usg den
ben aynı makineye girdim süresi biraz uzun, bir de daha önce 4D bakmadıysa 4 D bakanlar da oluo

bende ilk dozu 20+3 te oldum 2. sinide 29 temmuz dediler.kalan 3 taneyide bize bıraktılar istersen oluyorsun. olursan 10 sene koruyormuş sağlık ocağındakileirn dediğine göre

bana ömür boyu dedi :)
anam 10 senelik ömrüm kaldı da bana mı demio sağlık ocağı :)

ben ilk hamileliğimde iki tane aşı oldum sağlık ocağında
şimdi doktor bişe demedi olmıcammı acaba
sormayıda unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…