- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.801
yaptır kuzum
5 e tamamlarsan başka hiç gerekmio ömür boyu. Zaten diğer 3 doz bebeğin aşıları ile aynı zamanda vuruluomuş
cnm hiç bi farkı yok normal usg den
ben aynı makineye girdim süresi biraz uzun, bir de daha önce 4D bakmadıysa 4 D bakanlar da oluo
bana ömür boyu dedi :)
anam 10 senelik ömrüm kaldı da bana mı demio sağlık ocağı :)
bana ömür boyu dedi :)
anam 10 senelik ömrüm kaldı da bana mı demio sağlık ocağı :)
Merhaba kızlar
Dün siz insanların can sıkıcı laflarından anlatıyordunuz ya. evde kayınvalidemler var. Yemeği yedik mutfaktayız eşim ben kayınbabam ve kayınvalidem onlar tezgaha karşı oturuyorlar ben de arkam dönük onlara kavun kesiyorum. Popom onlara dönük yani. Benim kalçalarım hamileyken çok büyür ve bunda da ilki kadar olmasa da büyüdü. Neyse hiç ortada laf yok bişey yok bizim lüzumsuz kaynana artık benim popoma baktı ki aklına geldi. Sabah magazin programı izlemiş ahu tuğba poposunu büyülttürmüş hahaha diye gülüyor. Kimseden ses çıkmadı. Ben bir kötü oldum artık düşünün hepsinin karşısında benim popo var . Ama nasıl sinirlendim hiç bişey demedim kayınbabam olmasa durmazdım da...Sonra eşime dedim annen ne kadar lüzumsuz çok kızdım dedim. Eşimde diyor ki ben de çok rahatsız oldum, eşim direk öyle söyleyince benim popoma bakmış. Söyle dedi eşim rahatsız olduğunu. sonra eşimle kaynanam balkonda bunu konuşurlarken yaanlarına gittim.Ben dedim çok kötü oldum ben babamın yanında olmasak espiri yapar geçerim ben de biliyorum büyük biraz dedim. Onlar para verip büyülttürüyorlarmış ben de orjinali var derdim sana ama babam vardı dedim. Benim hiç aklıma gelmedi diyor . Yalancı inanmadım tabi ki. Hiç konusu yokken erkeklerin yanında ve de bakış alanlarında benim koca kalçalar varken nerden gelir aklına insanın magazin haberi .
Neyse çok kızmıştım sonra boşverdimmm karnımdaki bebeğimi onun için hiç de üzemem. Arkamdan baksın baksın dursun kalçalarıma sallaya sallaya gidiyorum yanından artık.Eğer bilerek yaptıysa kudursun dursun kurban olsun benim kalçalarıma :)
merhaba kızlar inşallah herkes iyidir ve herşey yolundadır..
Bende 2 gündür prensesimin hareketlerini hissediyorum ayy ne güzel bir duyguymuşş.Önceleri pek kestiremedim ama şimdi eminim bu bebeğimin hareketleri(Elhamdulillalh)..Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duygularıı
Ahh kızlar ahh zaten çalışıyorum mutluyum böle ama kayınvalidem ben ben çalışayım diye baktıkça sinirim bozuluyoo.. ya insan bi der zor şartlar anlıyorum senii eşim ağırlaştığımı söylüyo çıt ses yok onda insan anlayış bekliyoo beni anladığını söylesin yeter ayaklarım davul gibi karşısında ayy yavrum ayakların şişmiş demiyoo işyerinde ayağa kalk gez diyo akşam yürü diyoo yahu eve zor atıyorum kendimii yürüde yürümidesi yanıyo diyo eşim ağzına bişeyler atsın geçer diyoo ya bunları sölemesi normal zaten bende biliyorum ama birde ah yavrum desin yaa bi yardımları dokunsun hamile kalamamı dört gözle bekliyodu cinsiyetini öğrenene kadar hergün aradıı
bende anne müjdemi isterim erkek dedim sonuçta ilk defa babaanne olacakk ..müjdemi isterimi duymamazlıktan geldi :)) yahu insan yağmasada gürler ..
kendi kızları hamile kalınca yataktan çıkmıyoo off off..
Canım malesef ki kaynana milleti öyleben hamile kaldıktan sonra 3 ay kustum neredeyse açlıktan ölecektim kadınla aynı şehirdeyiz bir çorba yapayım demedi ben de ilk aramasında "sana anne demiştim sen anne filan olamazsın"dedim ve 5 aydır ne arıyorum ne de soruyorum,kadın üvey olduğu halde ne beklentileri vardı benden bir bilsen dudağın uçuklar... kimse ona saygı duymazken ben hediyeler alıyor ,anne anne diye dolanıyordum arkasından ama baktım ki kadın adam olmayacak yol verdim gitti ...sallaaaa
ne kaynanalar var bee... Allah size kolaylık versin. Amin...
ayy kızlar bu kaynanaların hepsi aynı sanırım bende aynı şeyleri yaşıyorum okadar kötü dönemler geçirdim bir kere aramadı sormadı gıcık insan..
bende sabah kızımı görmeye gittim 4 boyutluda baktı elini kafasına atmış rahat rahat yatıyodu bizimki:)maşallah gayet ii dedi doktor amcası çok mutlu oldum
öyle canım vallabir de bu kadın evlendiğim günden beri beni kendisiyle kıyaslıyor 7 yıl olmuş kayınpederle evleneli 50 yaşında kendini genç kız sanıyor çocuğu da yok ya kıskançlık yaptığını da hissettim..düşünsene onun evinde canım birşey çekti istedim"bir daha ki gelişinde veririm"dedi yani bu kadın hamile bir bayana böyle diyebiliyorsa zaten insanlığı bitmiş demektir.Eee bizim insan olmayanla ne işimiz olur ki
ayy kızlar bu kaynanaların hepsi aynı sanırım bende aynı şeyleri yaşıyorum okadar kötü dönemler geçirdim bir kere aramadı sormadı gıcık insan..
bende sabah kızımı görmeye gittim 4 boyutluda baktı elini kafasına atmış rahat rahat yatıyodu bizimki:)maşallah gayet ii dedi doktor amcası çok mutlu oldum
Kaynanamla gurur duyayım o zamanonlara gittiğimde evde fındık ezmesi bitmiş. birara konusu olmuştu. canım çeker diye fındık ezmesi aldırdı pehh
Ayy Maşallah yeğenimizeKız kaynanaların hepsi aynı değil. tam buraya mesaj yazarken aradı. nasılsın diye hissettimi ne
anne kalbi iste adam kuskulanir acip okumudu acaba diye
iyi gunler kizlar hayirli cumalar dilerim hepinize
baya kaynana muhabbeti olmusben en iyisi susayim bu konuda ayni dertten bende muzdaribim
ya bizim burada tetanoz asisi felan yok vurulmuyor burdakiler bende bunu anlamadim yahu:26:
dun detayli ultrasonumuz vardi yarim saat surdu kizimin gelisimi,kalbi ve organalri iyi cok sukur yanliz emin olamamakla birlikte doktor bebegimin kafasinin arka kisminda iceride bir bosluk gordu.kadin emin olmak icin baska ust bir hastaneye gonderdi bizi ayin 12de randevumuz var yeniden.
kizlar ne olabilir bu bosluk ya gercekten oyle bir bosluk varsa ne anlama geliyor bu kadin hic birsey soylemedi.sorduk nedir diye emin degiliz belkide hic birsey yoktur dediler.dun yine cok moralimiz bozuldu plesantanin icindede kist varmis.Allahim verdigin herseye sukurler olsun ama artik rahat ve huzurlu bir hamilelik gecirmek istiyorum iyice piskolojim bozuldu.yavrumu saglikli bir sekilde kucagima alip buyutmek istiyorum cok mu sey istiyorum ben
lutfen dua edin bize artik hersey yoluna girsin
iyi gunler kizlar hayirli cumalar dilerim hepinize
baya kaynana muhabbeti olmusben en iyisi susayim bu konuda ayni dertten bende muzdaribim
ya bizim burada tetanoz asisi felan yok vurulmuyor burdakiler bende bunu anlamadim yahu:26:
dun detayli ultrasonumuz vardi yarim saat surdu kizimin gelisimi,kalbi ve organalri iyi cok sukur yanliz emin olamamakla birlikte doktor bebegimin kafasinin arka kisminda iceride bir bosluk gordu.kadin emin olmak icin baska ust bir hastaneye gonderdi bizi ayin 12de randevumuz var yeniden.
kizlar ne olabilir bu bosluk ya gercekten oyle bir bosluk varsa ne anlama geliyor bu kadin hic birsey soylemedi.sorduk nedir diye emin degiliz belkide hic birsey yoktur dediler.dun yine cok moralimiz bozuldu plesantanin icindede kist varmis.Allahim verdigin herseye sukurler olsun ama artik rahat ve huzurlu bir hamilelik gecirmek istiyorum iyice piskolojim bozuldu.yavrumu saglikli bir sekilde kucagima alip buyutmek istiyorum cok mu sey istiyorum ben
lutfen dua edin bize artik hersey yoluna girsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?