2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ne bileyim. 4 d olacak herhalde. cd. yede çekecekler. fiyatı biraz farkediyor ama önemli değil. merak ediyorum. elini ayağını net görüyorsun galiba?

bana ömür boyu dedi :)
anam 10 senelik ömrüm kaldı da bana mı demio sağlık ocağı :)

ay canım alemsin ya. işte sinirlenmiştim sabahtan beri yüzümü güldürdün. ALLAH ta seni güldürsün inş. 3 tanesi 5 sene 5e tamamlarsan 10 sene dedi yapan ebe

Son düzenleme:
Merhaba güzel anneler,
Bugün doktora bebeğimi görmeye gidicem kısmetse, bugünü beklerken son bir haftayı zor geçirdim, ne güzel ne neyecanlı şeymiş bebek beklemek, hele kıpırdılarını hissetmeye başlayınca bir başka oluyormuş, keşke bir imkan olsa da sürekli ne yaptığını görebilsek ya da şu dört ay geçse de bir an önce kucağımıza alsak bebeklerimizi sağlıkla, Güzel Allahım bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah, bebeğim geçen kontrolde sakladı kendini, sanırım uyuyordu çünkü pek kıpırdamadı bile, bazı arkadaşların yorumlarını okudum çikolata tarzı şekerli gıdaları yemek bebekleri kıpırdadıyormuş ben de bir iki çikolata yiyip gideceğim, inşallah işe yarar kendini gösterir de cinsiyetini öğrenebiliriz, ilk bebeğimiz olduğu için cinsiyeti hiç önemli değil ama severken artık kızım ya da oğlum demek istiyorum, saatler yaklaştıkça heyecanım sabırsızlığım artıyor, bu duygularımı birileriyle paylaşmak istedim ve beni en iyi sizin anlayacağınızı düşündüm, iyiki varsınız hepinize teşekkürler..

bana ömür boyu dedi :)
anam 10 senelik ömrüm kaldı da bana mı demio sağlık ocağı :)

ben de çok güldüm sabah sabah:) ben de 21.haftamda ilk dozu oldum ikinci Allahım nasip ederse 23 ağustosta gerisi doğumdsan sonraymış tamamlasak fena olmaz hani 10 sene korkusuz yaşarız

Herkese hayırlı cumalar.dün hamilelğimde ilk defa balık yedim ama bebeğim sevdi balığı kıpır kıpırdı.ayrıca biz ankaraya dönmeye karar verdik.enfeksiyon kaptım ya giderim doktoruma hem.ayrıca tetenoz aşım var heralde evimde olmak daha iyi olacak.denizede giremiorum havalr serin,birde açıkcası kocamı yalnız bırakmak içimden gelmiordu.
benim oğlum sabah çok hareket edior acıkıncabizde mecburen erken kalkıoruz.
İlkimu benim oğlum olacak eklersen sevinirim.

Lüzumsuz insan işte n'olcak lafını sözünü bilmez dengesizlerin her söylediğini kafaya takarsak bu bebişlerin hali nice olur?en iyisi senin yaptığın kurban olsun kalçalarına

Kesinlikle çok güzel bi duygu canım, hele dün biraz konuşayım dedim onunla sesimi duyunca elimle onu sevdiğimi hissedince başladı kıpırdamaya o kadar duygulandım ki gözlerim doldu belki denk geldi ama o an çok güzeldi, Yüce Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah..

Canım malesef ki kaynana milleti öyleben hamile kaldıktan sonra 3 ay kustum neredeyse açlıktan ölecektim kadınla aynı şehirdeyiz bir çorba yapayım demedi ben de ilk aramasında "sana anne demiştim sen anne filan olamazsın"dedim ve 5 aydır ne arıyorum ne de soruyorum,kadın üvey olduğu halde ne beklentileri vardı benden bir bilsen dudağın uçuklar... kimse ona saygı duymazken ben hediyeler alıyor ,anne anne diye dolanıyordum arkasından ama baktım ki kadın adam olmayacak yol verdim gitti ...sallaaaa

ne kaynanalar var bee... Allah size kolaylık versin. Amin...

ne kaynanalar var bee... Allah size kolaylık versin. Amin...

öyle canım vallabir de bu kadın evlendiğim günden beri beni kendisiyle kıyaslıyor 7 yıl olmuş kayınpederle evleneli 50 yaşında kendini genç kız sanıyorçocuğu da yok ya kıskançlık yaptığını da hissettim..düşünsene onun evinde canım birşey çekti istedim"bir daha ki gelişinde veririm"dedi yani bu kadın hamile bir bayana böyle diyebiliyorsa zaten insanlığı bitmiş demektir.Eee bizim insan olmayanla ne işimiz olur ki

ayy kızlar bu kaynanaların hepsi aynı sanırım bende aynı şeyleri yaşıyorum okadar kötü dönemler geçirdim bir kere aramadı sormadı gıcık insan..
bende sabah kızımı görmeye gittim 4 boyutluda baktı elini kafasına atmış rahat rahat yatıyodu bizimki:)maşallah gayet ii dedi doktor amcası çok mutlu oldum

canımm boşverelim dediğim gibi insanlığını yitirmişlerle bizim işimiz olmaz...bak bebiş sağlıklıymış bundan daha güzel birşey olabilir mi?MAŞALLAHHH KUZUMAAAAAA

Kaynanamla gurur duyayım o zaman onlara gittiğimde evde fındık ezmesi bitmiş. birara konusu olmuştu. canım çeker diye fındık ezmesi aldırdı pehh

Ayy Maşallah yeğenimize Kız kaynanaların hepsi aynı değil. tam buraya mesaj yazarken aradı. nasılsın diye hissettimi ne

iyi gunler kizlar hayirli cumalar dilerim hepinize

baya kaynana muhabbeti olmusben en iyisi susayim bu konuda ayni dertten bende muzdaribim

ya bizim burada tetanoz asisi felan yok vurulmuyor burdakiler bende bunu anlamadim yahu:26:

dun detayli ultrasonumuz vardi yarim saat surdu kizimin gelisimi,kalbi ve organalri iyi cok sukur yanliz emin olamamakla birlikte doktor bebegimin kafasinin arka kisminda iceride bir bosluk gordu.kadin emin olmak icin baska ust bir hastaneye gonderdi bizi ayin 12de randevumuz var yeniden.

kizlar ne olabilir bu bosluk ya gercekten oyle bir bosluk varsa ne anlama geliyor bu kadin hic birsey soylemedi.sorduk nedir diye emin degiliz belkide hic birsey yoktur dediler.dun yine cok moralimiz bozuldu plesantanin icindede kist varmis.Allahim verdigin herseye sukurler olsun ama artik rahat ve huzurlu bir hamilelik gecirmek istiyorum iyice piskolojim bozuldu.yavrumu saglikli bir sekilde kucagima alip buyutmek istiyorum cok mu sey istiyorum ben

lutfen dua edin bize artik hersey yoluna girsin

anne kalbi iste adam kuskulanir acip okumudu acaba diye

pc ile işi olmuyo Allah tan yoksa kuşkulanırdım hepiniz için dua ediyorum. Allah onlara benim kaynanamın merhametinden versin diye. Harbi çok şeker insan laf aramızda yemekleride çok güzel yapıyo

herşeyin yolunda gitmesi için 12 sine kadar stres yapma tatlım
herşey olacağına varır kendini üzme !!!
Bişi yok bence

canım inş. bir şey yoktur.
allah yardımcın olsun. 3 aylar hürmetine, cuma hürmetine sanada bebişinede Rabbim sağlık sıhhat ve huzur versin. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…