2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

inşallah bişey yoktur sen kalbini ferah tut arkadaşım...

kaynanaları kaynatmışsınız kızlar hepsimi aynı olur bunların ya ben benimkine KAYNANATÖR derim,maşallahı vardır kendisinin ve malesefki yarın geliyo

canım inş hiç bişicik yoktur. boşuna üzme kendini.bebeğinide üzme.bol bol dua edelim bütün bebişlerimiz sağlıklı olsun diye. herşeyin başı sağlık işte geri boş aslında..

Canım kendini ve bebeğini üzme inşallah iyi haberler alacaksın dr belki emin olmadığı için net konuşmamıştır hatta eminimki öyledir sen dua et bende sana bol bol dua edicem sende haklısın böyle konuşması kolay bize elbette yaşayan bilir ama kesin tanı bulunmadan sakın kendini üzme inşallah rabbim seni bebeğine bebğinide sana sağlıkla sıhatle kavuştursun..

benim kaynanam da felaket!!! öyle fesatlığı filan yoktur ama çook düşüncesizdir, tahmin edemiyeceğiniz kadar düşüncesiz... ve çok beceriksizdir, ne yemek, ne temizlik hiç bişi yok... yemeğimi yapıp gidiyorum, her gidişimde, yoksa aç kaldık!

tabiki hepsi bir olmuyo kaynanaların biz şansız gruba düşmüşüz heralde ne yapalım bebişlerimiz ii olsunda gerisi önemli değil ne halleri varsa görsünler bize bulaşmadan:))

princesscim tatlım takma kafana bak eminim bişeyciği yoktur sağlıklı haberlerini biran önce alırsın tatlım şimdi kendini üzersen onuda etkilersin biliyosun..

tatilde bende kayınvalidemin yanındaydım valla kadın el üstünde tuttu. daha önceden sevdiğim şeyleri yapmış hazırlamış. ALLAH razı olsun bazı huyları dışında bende memnunum kendisinden.

Canım tabii ki herşey yolunda eminim bebiş de çok iyidirlütfen iyi şeyler düşün!burada sinerji yaratıyoruz bebişlerimiz için onlar çok iyiler inşallah... dualarımız bebişinle...

kızlar tuvalet konusunda sıkıntı çekmeye başladınızmı?klozet dışında acayip zorlanıyorum ben ve malesefki iş yerimde klozet yok hoş olsada kullanmazdımda:26:

kızlar tuvalet konusunda sıkıntı çekmeye başladınızmı?klozet dışında acayip zorlanıyorum ben ve malesefki iş yerimde klozet yok hoş olsada kullanmazdımda:26:

ben klozet konusunda değilde, afedersiniz öksürünce falan altıma kaçırıyorum. onda sıkıntım var. dr. normal diyor.

Allah razi olsun hepinizden kizlar kafama takmayayim diyorum ama iste sonucta evladin, canimizin bir parcasi Allah korussun ona birsey olucak,cani yanacak diye cok endise ediyorum cokkk

Rabbim yavrularmizi korusun Amin!

seni cok iyi anliyorum canim. bu yazini okur okumaz icim bir tuhaf oldu, oglum hemen tekmelidi anne soyle teyzeme merak etmesin, hatirliyormusun bir ay once bende de vardi ve gecti diye
uzulme sen guzelim doktor bizde de gordu tam 3 tane siyah renkli bosluk bize kist demisdi hatta damar icinde gormusdu, ilac iyne falan yazdi iki hafta kullandim ve muayeneye gitdim kuculmusdu ve bir tane bosluk kaybolmusdu, funksional bir sey dedi, mikrop falan varmi kanini yoklat istersen ondan da ola biliyor bazen. ben de en ust hastaneye gidiyorum perinatal diye. orada bakildi.
icim kararmisdi resmen cok agladim uzdum kendimi ama bosunaymis son aylarina kadar boyle seyler gorule bilir. korkulu diyil eyer 8-9 aylarda gorulse evet kalici ola bilirmis dedi doktor/ lutfen uzulme, dinlen ve yuruyus yap temiz hava al, ilaclarini aksatma. bana bir suru iyne vuruldu popomda yer kalmamisdi her yer mosmordu ama allahima sukur her sey yoluna girdi, sen de dua et ve uzme bebisini her sey duzelicek. bu foruma yazanlar sag saglim alicaklar bebeklerini kucaklarina insallah

bende senin gibi oldum bursaya gidince enfeksiyon kaptım hastanede kalmak zorunda kalmıştım biraz.ben mecburiyetten kalmak zorunda kaldım abimin sözü nişanı vardı benim için ikisinide yakın yakına yaptılar gidip gelme olmasın diye eşim çalıştığı için dönmek zorunda kaldı ama çok zor oluyo baştan birşey anlamıyorsun ama insan her anında eşi olsun istiyor ben gittiğinde eskisinden daha çok özlemiştim onlarda istiyorlar bebekleri eşleri yanında olsun :93:

herkese merabalar bu gün bebeğim 20+ 6 günlük malesef henüz cinsiyeti kesinleşmedi 4 hafta daha bekliycem ayrıntılı ultrasonda kesin gösterir dedi doktorum bebeğime sarı renkli patik aldm şimdilik tek eşyesı bu bebeğimin bide benim bebeğim yan duruyor daha öncede söylemiştim plesentası doğum kanalına yerleşmiş sezeryan olacak diye doktorum yan durması nedeniyle cinsiyetini kesin olarak saptayamadı normalde alttan bakılıyormuş yani bebeğin alt tarafından bebeğim yan durduğu için kesin olarak bişey söylemedi sizce böyle bişey mümkün mü neyse önemli değil bebişim sağlıklı olsunda önemli değil ama bende kızım yada oğlum diyerek sevmek istiyorum heralde cinsiyeti en geç öğrenecek kişi benim sanırım

canım bebeklerimiz kocaman oldular artık hiç bişeyleri yoktur Allahın izniyle içini ferah tut elinde değil endişelerini anlıyorum amanegatif düşünüp yavrunuda kasma..

öptk sizi çokk

ya tuvalet demişken bendede fena halde kabızlık var doktora sormayıda unuttum demir hapının falan etkisi aslında ama baya zorluyo beni(

Dualarımız seninle canım,umarım her şey yoluna girer ki girecektir de.Sanırım bizler de biraz fazla pimpirikleniyoruz bir de ben öyle ayrıntılıya falan girmeyeceğim,her şey olacağına varır.Bazen doktorlar da endişelendiriyor insanı bir de netten okuduklarımız,,,
Gerçekten bazen bilmemek daha iyi...
Hiç üzülme Rabbim büyük o ne derse o olur.Görelim Mevlam neyler,neylerse güzel eyler...

canim diyorum ya gelde uzulme canimizin parcalari onlar bizim onlara birsey olmasin istiyorum hepimiz saglikla alalim bebislerimiz kucagimiza.yavruma birsey olmasin diye 4 ay yattim evimi bile temizlemiyorum yeri geliyor yemek bile yapmiyorum yorulmayayim diye yeterki o iyi olsun diye.
sizede gecmis olsun canim ya cok zor bir durum bu inan ama gectigin ecok sevindim.insallah kizimdada birsey yoktur teyzesi insallah gelip gecici birseydir bu.haftaya belli olacak bakalim hayirlisi benim kizda tepikliyor annecigim uzulme ben iyim dercesine Yarabbim yavrularimizi bize bagislasin.

dun doktorum 5 aylik biriken dosyami verdi simdiye kadar hangi kontrollerden gectim bebegin durumunu yazan bir dosyaydi ve dosyada 22.haftada anti d yapilacak yaziyor.haftaya vururlar sanirim bana.

aynen cnm aynenn :))

hep kahvaltı ederler..bi kerede 2-3 çeşit değişik yemek olsun nerde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…