2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya tuvalet demişken bendede fena halde kabızlık var doktora sormayıda unuttum demir hapının falan etkisi aslında ama baya zorluyo beni(

sabah aç karnına su iç canım işe yapıyor demir hapınıda bol suyla al fındık ceviz ye üstüne su iç..

ya tuvalet demişken bendede fena halde kabızlık var doktora sormayıda unuttum demir hapının falan etkisi aslında ama baya zorluyo beni(

kabızlığa dikkat et canım,demir hapının etkisi oluyor o yüzden sabah kalkar kalkmaz ılık su iç bir bardak ve kuru meyveleri tüketmeye çalış,peymanın kuru eriği bende acayip bağırsak çalıştırıyo mesela öneririm kayısıdan bıkanlara...

kızlar tuvalet konusunda sıkıntı çekmeye başladınızmı?klozet dışında acayip zorlanıyorum ben ve malesefki iş yerimde klozet yok hoş olsada kullanmazdımda:26:

Kesinlikle ben de hep klozet kullanıyorum evde.Otursam zorlanıyorum kalkerken diğerinde...Ama başka bir yerde klozet kullanmaktan hiiiç hoşlanmıyorum,zorda kalınca da peçetelerle kaplıyorum her yanı:)

Kesinlikle ben de hep klozet kullanıyorum evde.Otursam zorlanıyorum kalkerken diğerinde...Ama başka bir yerde klozet kullanmaktan hiiiç hoşlanmıyorum,zorda kalınca da peçetelerle kaplıyorum her yanı:)

ben manyağı klozet örtüleri satılıyo ya ondan aldım çantamda taşıyorumevladımı bi doğrayım hemen psikiatriste gidicem tedavi et beni doktorum civanım diyecem

Son düzenleme:
Selam Kizlar nasilsiniz??benim bu ara sabahlari agrim oluyor hem sagda hem solda genelde sola yatiyorum ama sabah kendimi sag tarafimda buluyorum acaba ikiz oldugundanmi yoksa gece üstümü felan mi aciyorum :44::44::44:bide tuvalet konusu artik geceleri tuvalet icin uyanir oldum cogu kez sizde durumlar nedir acaba ??Bide sanki dünden beri bebislerden biri hareket etmiyor korkuyorum ben

Son düzenleme:

oyy maşallah ikizlere,bende gece uyanıyorum tuvalet için

ben manyağı klozet örtüleri satılıyo ya ondan aldım çantamda taşıyorumevladımı bi doğrayım hemen psikiatriste gidicem tedavi et beni doktorum civanım diyecem

yok kız ne manyağı. en doğrusunu yapıyon sen. steril steril işte. nerden alıyon onları. gerçi pek dışarı çıkmıyorum ama çıkınca lazım oluyor

yok kız ne manyağı. en doğrusunu yapıyon sen. steril steril işte. nerden alıyon onları. gerçi pek dışarı çıkmıyorum ama çıkınca lazım oluyor

ya peçete,kutu,koli bandı falan satan yerler varya,paket süsleri falan satan yerler ordan aldım 20 TL,içinde bayada var...

iyi gunler kizlar hayirli cumalar dilerim hepinize

lutfen dua edin bize artik hersey yoluna girsin
canim senin ne kadar metanetli bir insan oldugunu artik yakinen biliyorum. dualarimiz hep sizinle olacak. bak yukarida arkasalar benzer durumlari yazmislar insallah tehlikeli birsey cikmayacak. bu arada farkeetinmi bilmiyorum ama benim randevumda 12 sindeeeeeeeee. yasasin ayni gune denk geldik. benim saat 11 de randevum . Allah izin verirse insallah cikar cikmaz ararim seni. ben inaniyorum ikimiz icinde mutlu bir gun olacak. Bol bol dua edelim o gune kadar mubarek gunlerde rabbim boynumuzu bukmez insallah.

kizlar kaynana gelin arasinda anlasmazlik yillardir suregeliyor zaten nadir cikiyor anlasan kaynana gelin. bende cok kotu olmasamda cokta iyi degilim kaynanam ile. benim kaynanamda cocuk isine hic sevinmedi. tabiki dogal olarak ne soruyor nede bebek icin birsey yapiyor. yani ogluna okdar cok duskundurki asiri derecede ben hic boyle yapacagini sanmamistim cok sasirtti beni acikcasi. ben bunu takmiyorum bile umrumda degil ilgilenmesi. tek sorunum o kadar ilgisiz ama is isim koymaya gelince kiz olursa illa ayse konulacakmis. ilk zmanlar cok ama cok sinirlendim karismasina. ayse ismi guzel ama yani kendi cocuguma ben bulacagim isim diyordum. sonra esimin uzerindeki onca emegini dusunup tamam kiz olursa ilk adi ayse olsun ikinci ismini biz bulalim dedim.( bu arada esimde pek ayse istemiyor) 2 gun once telefonda ayesnin yanina su isimleri dusunuyoruz dedik. resmen bize cemkirdi niye ikinci isim oluyormus diye. beynimden kaynar sular dokuldu esimin cani sikildi. resmen kafamin tasi atti. simdi bu sinirle cocuk dogsa ayse falan koymam ama ben biliyorum kendimi sinirim hemen ucar gider yine esimin annesinin karsisinda kotu duruma dusmesini istemem iki isimli olur bizim bebek. Benim annemi gorseniz canim ya ne soylesem begeniyor ne desem siz nasil uygun goruruseniz kizim bu gunler bir daha gelmez ilk bebeginiz keyfini cikarin diyor. isin icinden cikamiyorum anlayacaginiz. siz olsaniz ne yapardiniz?

Son düzenleme:
bende disarida tuvalete girmem gerekiyorsa herzaman cantamda bulunan steril ilaci var yuzeyler icin kuuck boy onu kullaniyorum.klozetin oturma yerine puskurtup kagitla silip oyle oturuyorum onden temizlik.

eminim siz de geciceksiniz hayirlisiyla insallah,
iyisiyle kotusuyle hayat bu iste...allah korusun da baska da bir isteyimiz yok zaten...daha ne geceler beklicez baslarinda aman atesi kalkti, grip oldu oksurdu hapsirdi diye insallah unutucaz bu zorlu gunleri ve bir gun anne diye seslendiklerinde gozumuzden akan bir damla sevinc gozyasiyla ugurluycaz okullarina bebislerimizi, kavgalarina kusmelerine aglamalarina, ilk asklarina ve en mutlu gunlerine sahid olucaz babalari ile birlikte...ama zaman lazim...her seye zaman lazim...her karanlik gecenin sonu nasil gunes ve aydinliksa, her kotu gunun de sonu hayir...

ben de hatirlatmaliyim ayin 12-de 5 ayim doluyor hayirlisiyla ben de vurdurcam. orda ne kadar fiyati? bizde 200 Euro falan diyolar. bir iynesi icin.

ya kızlar aç karnına suyu nasıl içiyorsunuz midemi bulandırıyo benim kaysıda yiyorum ama kuru değil tazelerden hiç işe yaramıyo bol su içmeye çalışıyorum ama anlaşılan kuru meyvelere başlamam gerek

simiramisciğim
tut elimi gidelim arkadaşım
şişko anneler topici açalım kendimize :)

boşver arkadaşım yaaa
sen beni izle
fatma sen ben tamamdır :)

burdayım kuzum.. arada okuyorum ama inanılmaz bir yogunluk var .. zaten öncesindeki sessizlik hayra alamet değildi.. hergün 10 dan önce eve gidemiyorum.. ayaklarım hic dinlenemediğim için şiş ötesi bi hal aldı vücudum da aynı şekilde... şişko anneler topci olursa ben en basta olurum yani en yeni halimle :)

prensesimm üzme kendini de kızını da ltf.. 12sine az kaldı gidip bebeğinin ne kadar ii oldugunu göreceksin.. bol bol dua et.. bende ediyorum yeğenime :)

kayananaları bitirmişiniz kızlar... benim ki bir melek .. eşim uzaktalar diye ii anlasıyorsunuz bence aynı sehirde olsanız anlasamazdınız diyor.. aramızda kalsın ben de öyle düşünüyorum :)

bu sabah cok yorgun oldugumdan eşime sen kalk ben biraz daha yatcam dedim.. onun yattıgı yere döndüm yan yatıyorum benim cadı pıt pıt nasıl attı .. aman dedim üstüne mi yattım yoksa diğer tarafa döndüm.. kıpırtı kesildi.. sonra denemek için yine diğer tarafa döndüm.. yine basladı pıt pıt.. amaaan dedim sen daha içerde beni kontrol altına aldın ne tarafa yatcağıma karar veriyosun diye.. eşimde kiminle konusyorsun diye bakıyor bana :) kızımla ilk kavgamızı verdik yani.. akrep değil mi babası kılıklı :) yerim ben onuuuu...

canım eşini üzmek istememekte haklısın ama bu senin çocuğun ve bence kimsenin (heleki kaynanaların)o çocukta söz hakkı olamaz...onu sen taşıyosun,onun için sen endişeleniyosun ve ona isim koymakta senin hakkın...hiçbirimiz çocuk değiliz ve dayatmalarla iş yapacak insanlar değiliz,ben olsam asla ama asla koymazdım,koymak istesemde koymazdım,kimse bana istemediğim bir şey yaptıramaz çünkü....

ya bu benim için bi alışkanlık aslında,hamile olmadan öncede içerdim...bence sabahki suyuda ilaç gibi düşün...

trawma hosgeldin canim ne zmandir yokrun. ogrenebildinmi bebisinin cinsiyetini?

hoşbulduk güzelim. bayadır sadece takip edebiliyordum. cinsiyet konusuna gelince şöyle bir nerdeeeeee diyeyim. edepli canım benim uşağım göstermiyo. umudum 18 inde renkli ultrasona gireceğim, belki o zaman gösterir. doğsun bi bana dönen totosuna totosuna vurucam

kesin kız:)

evet ayni gun benimkide sabah 9 da hayirlisi olsun. sana o gun dosyani verirler bana dun verdiler icinde simdiye kadar yaptirdigin testler ve sonuclari var tatlim.

ve dosyamin uzerindeki etikette anti-d 22.hafta yaziyor.22.haftada yapacaklar ignemi seninki ne zaman olacak acaba.

isim konusuna gelince isinize karismak gibi olmasin ama ne kadar kaynananin hakki varsa esinin uzerinde seninde bebeginin uzerinde hakkin var 9 ay sen tasiyorsun,sen cekiyorsun sikintilari birgun olsun merak edip sormayan kisinin isminide koymam acikcasi.benim kayinvalidede oyle ogluna cok duskundu guya bu zor anlarimizda neden bir gun olsun arayip sormadi bizim basimizdan neler gecti dahada neler yasiyoruz.ben burada 4 ay yattim hic birsey yapmadan.atlayip ucaga yarim saatte gelemezmiydi ama gelmedi.bebegimide merak etmiyor cinsiyetinide isim koymayada karisamaz acikcasi isterse bir karissin alnini karislarim onun hic bir hakki yok benim uzerimde gelirse dogumuma gelecek o kadar.insallah normal dogum olurda onada muhtac kalmam diye dua ediyorum durmadan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…