- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.841
ya tuvalet demişken bendede fena halde kabızlık var doktora sormayıda unuttum demir hapının falan etkisi aslında ama baya zorluyo beni(
ya tuvalet demişken bendede fena halde kabızlık var doktora sormayıda unuttum demir hapının falan etkisi aslında ama baya zorluyo beni(
kızlar tuvalet konusunda sıkıntı çekmeye başladınızmı?klozet dışında acayip zorlanıyorum ben ve malesefki iş yerimde klozet yok hoş olsada kullanmazdımda:26:
Kesinlikle ben de hep klozet kullanıyorum evde.Otursam zorlanıyorum kalkerken diğerinde...Ama başka bir yerde klozet kullanmaktan hiiiç hoşlanmıyorum,zorda kalınca da peçetelerle kaplıyorum her yanı:)
Selam Kizlar nasilsiniz??benim bu ara sabahlari agrim oluyor hem sagda hem solda genelde sola yatiyorum ama sabah kendimi sag tarafimda buluyorum acaba ikiz oldugundanmi yoksa gece üstümü felan mi aciyorum :44::44::44:bide tuvalet konusu artik geceleri tuvalet icin uyanir oldum cogu kez sizde durumlar nedir acaba ??
ben manyağı klozet örtüleri satılıyo ya ondan aldım çantamda taşıyorumevladımı bi doğrayım hemen psikiatriste gidicem tedavi et beni doktorum civanım diyecem
yok kız ne manyağı. en doğrusunu yapıyon sen. steril steril işte. nerden alıyon onları. gerçi pek dışarı çıkmıyorum ama çıkınca lazım oluyor
canim senin ne kadar metanetli bir insan oldugunu artik yakinen biliyorum. dualarimiz hep sizinle olacak. bak yukarida arkasalar benzer durumlari yazmislar insallah tehlikeli birsey cikmayacak. bu arada farkeetinmi bilmiyorum ama benim randevumda 12 sindeeeeeeeee. yasasin ayni gune denk geldik. benim saat 11 de randevum . Allah izin verirse insallah cikar cikmaz ararim seni. ben inaniyorum ikimiz icinde mutlu bir gun olacak. Bol bol dua edelim o gune kadar mubarek gunlerde rabbim boynumuzu bukmez insallah.iyi gunler kizlar hayirli cumalar dilerim hepinize
lutfen dua edin bize artik hersey yoluna girsin
canim diyorum ya gelde uzulme canimizin parcalari onlar bizim onlara birsey olmasin istiyorum hepimiz saglikla alalim bebislerimiz kucagimiza.yavruma birsey olmasin diye 4 ay yattim evimi bile temizlemiyorum yeri geliyor yemek bile yapmiyorum yorulmayayim diye yeterki o iyi olsun diye.
sizede gecmis olsun canim ya cok zor bir durum bu inan ama gectigin ecok sevindim.insallah kizimdada birsey yoktur teyzesi insallah gelip gecici birseydir bu.haftaya belli olacak bakalim hayirlisi benim kizda tepikliyor annecigim uzulme ben iyim dercesine Yarabbim yavrularimizi bize bagislasin.
dun doktorum 5 aylik biriken dosyami verdi simdiye kadar hangi kontrollerden gectim bebegin durumunu yazan bir dosyaydi ve dosyada 22.haftada anti d yapilacak yaziyor.haftaya vururlar sanirim bana.
oyy maşallah ikizlere,bende gece uyanıyorum tuvalet için
kabızlığa dikkat et canım,demir hapının etkisi oluyor o yüzden sabah kalkar kalkmaz ılık su iç bir bardak ve kuru meyveleri tüketmeye çalış,peymanın kuru eriği bende acayip bağırsak çalıştırıyo mesela öneririm kayısıdan bıkanlara...
simiramisciğim
tut elimi gidelim arkadaşım
şişko anneler topici açalım kendimize :)
boşver arkadaşım yaaa
sen beni izle
fatma sen ben tamamdır :)
aynen :):) fatmada yalnız bıraktı bugün bizi ama..
yeni doğum yapan bi arkadaşım, resim gönder bakayım nasıl oldun filan dedi, bende yolladım.. oo senin karnın çok çıkmış, ben 20 haftalıkken belli bile değildi.. sen çok kilo alırsın dikkat et filan bir sürü laf söyledi bana, canımıda sıktı aslında ama sesimi çıkarmadım yinede.. en yakınların bile insanın canını sıkıyo ya... ben memnunum göbeğimdenn, bebeişim dünyayay sağlıkla gelsinde gerisi hallolur ne yapyım kendimi böyle avutmak zorundayım:)
canim senin ne kadar metanetli bir insan oldugunu artik yakinen biliyorum. dualarimiz hep sizinle olacak. bak yukarida arkasalar benzer durumlari yazmislar insallah tehlikeli birsey cikmayacak. bu arada farkeetinmi bilmiyorum ama benim randevumda 12 sindeeeeeeeee. yasasin ayni gune denk geldik. benim saat 11 de randevum . Allah izin verirse insallah cikar cikmaz ararim seni. ben inaniyorum ikimiz icinde mutlu bir gun olacak. Bol bol dua edelim o gune kadar mubarek gunlerde rabbim boynumuzu bukmez insallah.
kizlar kaynana gelin arasinda anlasmazlik yillardir suregeliyor zaten nadir cikiyor anlasan kaynana gelin. bende cok kotu olmasamda cokta iyi degilim kaynanam ile. benim kaynanamda cocuk isine hic sevinmedi. tabiki dogal olarak ne soruyor nede bebek icin birsey yapiyor. yani ogluna okdar cok duskundurki asiri derecede ben hic boyle yapacagini sanmamistim cok sasirtti beni acikcasi. ben bunu takmiyorum bile umrumda degil ilgilenmesi. tek sorunum o kadar ilgisiz ama is isim koymaya gelince kiz olursa illa ayse konulacakmis. ilk zmanlar cok ama cok sinirlendim karismasina. ayse ismi guzel ama yani kendi cocuguma ben bulacagim isim diyordum. sonra esimin uzerindeki onca emegini dusunup tamam kiz olursa ilk adi ayse olsun ikinci ismini biz bulalim dedim.( bu arada esimde pek ayse istemiyor) 2 gun once telefonda ayesnin yanina su isimleri dusunuyoruz dedik. resmen bize cemkirdi niye ikinci isim oluyormus diye. beynimden kaynar sular dokuldu esimin cani sikildi. resmen kafamin tasi atti. simdi bu sinirle cocuk dogsa ayse falan koymam ama ben biliyorum kendimi sinirim hemen ucar gider yine esimin annesinin karsisinda kotu duruma dusmesini istemem iki isimli olur bizim bebek. Benim annemi gorseniz canim ya ne soylesem begeniyor ne desem siz nasil uygun goruruseniz kizim bu gunler bir daha gelmez ilk bebeginiz keyfini cikarin diyor. isin icinden cikamiyorum anlayacaginiz. siz olsaniz ne yapardiniz?
ya kızlar aç karnına suyu nasıl içiyorsunuz midemi bulandırıyo benim kaysıda yiyorum ama kuru değil tazelerden hiç işe yaramıyo bol su içmeye çalışıyorum ama anlaşılan kuru meyvelere başlamam gerek
trawma hosgeldin canim ne zmandir yokrun. ogrenebildinmi bebisinin cinsiyetini?
hoşbulduk güzelim. bayadır sadece takip edebiliyordum. cinsiyet konusuna gelince şöyle bir nerdeeeeee diyeyim. edepli canım benim uşağımgöstermiyo. umudum 18 inde renkli ultrasona gireceğim, belki o zaman gösterir. doğsun bi bana dönen totosuna totosuna vurucam
canim senin ne kadar metanetli bir insan oldugunu artik yakinen biliyorum. dualarimiz hep sizinle olacak. bak yukarida arkasalar benzer durumlari yazmislar insallah tehlikeli birsey cikmayacak. bu arada farkeetinmi bilmiyorum ama benim randevumda 12 sindeeeeeeeee. yasasin ayni gune denk geldik. benim saat 11 de randevum . Allah izin verirse insallah cikar cikmaz ararim seni. ben inaniyorum ikimiz icinde mutlu bir gun olacak. Bol bol dua edelim o gune kadar mubarek gunlerde rabbim boynumuzu bukmez insallah.
kizlar kaynana gelin arasinda anlasmazlik yillardir suregeliyor zaten nadir cikiyor anlasan kaynana gelin. bende cok kotu olmasamda cokta iyi degilim kaynanam ile. benim kaynanamda cocuk isine hic sevinmedi. tabiki dogal olarak ne soruyor nede bebek icin birsey yapiyor. yani ogluna okdar cok duskundurki asiri derecede ben hic boyle yapacagini sanmamistim cok sasirtti beni acikcasi. ben bunu takmiyorum bile umrumda degil ilgilenmesi. tek sorunum o kadar ilgisiz ama is isim koymaya gelince kiz olursa illa ayse konulacakmis. ilk zmanlar cok ama cok sinirlendim karismasina. ayse ismi guzel ama yani kendi cocuguma ben bulacagim isim diyordum. sonra esimin uzerindeki onca emegini dusunup tamam kiz olursa ilk adi ayse olsun ikinci ismini biz bulalim dedim.( bu arada esimde pek ayse istemiyor) 2 gun once telefonda ayesnin yanina su isimleri dusunuyoruz dedik. resmen bize cemkirdi niye ikinci isim oluyormus diye. beynimden kaynar sular dokuldu esimin cani sikildi. resmen kafamin tasi atti. simdi bu sinirle cocuk dogsa ayse falan koymam ama ben biliyorum kendimi sinirim hemen ucar gider yine esimin annesinin karsisinda kotu duruma dusmesini istemem iki isimli olur bizim bebek. Benim annemi gorseniz canim ya ne soylesem begeniyor ne desem siz nasil uygun goruruseniz kizim bu gunler bir daha gelmez ilk bebeginiz keyfini cikarin diyor. isin icinden cikamiyorum anlayacaginiz. siz olsaniz ne yapardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?