2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

vallahi ben gönülleri kırılmasın diye kaynanama sordum düşündüğünüz bir isim varmı diye. kızım çocuk sizin çocuğunuz. hangi ismi istiyorsanız onu koyun dedi. biz karışamayız ona dedi

amin canim insallah

her kes kabizliktan sikayetci ben de 1 ay oncesine kadar oyleydim ama simdi affedersiniz durduramiyorum bol bol meyve su kuru meyve falan tuketiyorum, cay icmiyorum. sabahlari yarim fincan, bi de karisik yiyorum her gun farkli sey. bi de bol yuruyus aksamlari 2-3 saat falan. simdi gayet yolunda gabizlik falan yok hatta fazla yumusak

klozet konusuna gelince bizde de is yerinde yok simdi tuvaletim geldi ama oturamamanin derdinden gitmiyorum, gece kalkmalarim azaldi onceleri daha sik sik giderdim,
ama baska yerde olunca klozete ben de bol bol pecete diziyorum

oo hala göstermedi mi snein kuzu.. ablamda 22. haftada öğrenmişti, herkes kesn kız, saklıyo filan dedi ama oğlumuz oldu... şimdide mümkün mertebe donsuz geziyo:) annesini gözünden kaçan heryerde soynuveriyo hemen:) edepsiz yeğenim benim..

bu arada ben hala yüzüstü yatıyorum, kendimi zorluyorum yatmamak için ama gece uyanıyorum ki yine yüz üstü yatmışım... gecede bikaç kerede eşim uyandırıyo, oğlanı ezdin diye:) bi zararı yokur inşallah.

yaa negüzel akşam eve zaten geç gittiğim için ne yürüyüş yapabiliyorum ne bişe maalesf bakalım ne olacak halimiz..

bu arada bugün tatile çıkıyorum kızlar allahın izniyle 1 hafta yokum allahım sorunsuz gidip gelmek nasip etsin yolumuz uzun baya bakalım:)

Ay çok yaşa emi

Allah hayırlı yolculuklar nasip eylesin. İyi tatiller canım. Allah'a emanet olun...

aksam 11-den sonra cikin 12-ye kadar gezin iste apartmanin onu arkasi bu arada hayirli yolculuklar. sag saglim gidin gelin

cnm yüzüstü yatabildiğin sürece (7. ayda nasılsa yatamayacaksın :) ) bir zararı yok diye duydum ben

tşk ederiz teyzeleri amin inşallah:))
sirlicim sen kaçta yatıyosun diye sorsana 11-12ye halmı kalıyo valla 9.30 10 dedinmi dayanamıyorum:) o saatte yürüyüş düşünemiyorum yani:)

Koy canım iki isim ilk adı ayşe olsun ama sadece kimlikte yazsın siz kendi koyduğunuz isimleseslenin soranlarada ayşeyi söylemeyin bile.. ben olsam öle yapardımm sanırım..

cnm yüzüstü yatabildiğin sürece (7. ayda nasılsa yatamayacaksın :) ) bir zararı yok diye duydum ben

doktorum sorun yok demişti zaten ( gerçi ona göre hiç bişi sorun değil ama ) rahat ettiğin gibi yat dedi şimdi bayada göbeklendim aslında ama yinede yüzüstü rahat ediyorum, vicdanım rahat değil sadece.. tedirginlikler hiç bitmiyo ya..

vallahi ben gönülleri kırılmasın diye kaynanama sordum düşündüğünüz bir isim varmı diye. kızım çocuk sizin çocuğunuz. hangi ismi istiyorsanız onu koyun dedi. biz karışamayız ona dedi

ben o riski göze alamam
ya sölerlerse şunu takın o zamn derlersee ne olacakk
malum herkes bir değill ..
yok yok ben sormayayımm..

Son düzenleme:
kizlar sagolun yorumlariniz icin, bakalim zman ne gosterecek. bende cikis yolunu helenin dedigi sekilde bulmustum . kendi koydugum isimle seslenmek o ayse derse desin. cok arakasim var ilk isimleri babanelerinin isimleri hep biz annelerinin koyduklari ile sesleniyoruz benim bebiste oyle olacak galiba ama belli de olmaz son anda neler olur biter.

senin dr kimdi düzgündü dimi seninde
HELEN ve ben gibi senin herşeyin
benim baha ile düzgün aynı kafada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…