- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.881
tşk ederiz teyzeleri amin inşallah:))
sirlicim sen kaçta yatıyosun diye sorsana 11-12ye halmı kalıyo valla 9.30 10 dedinmi dayanamıyorum:) o saatte yürüyüş düşünemiyorum yani:)
Koy canım iki isim ilk adı ayşe olsun ama sadece kimlikte yazsın siz kendi koyduğunuz isimleseslenin soranlarada ayşeyi söylemeyin bile.. ben olsam öle yapardımm sanırım..
çekiliş yapcaz dersin. bütün kağıtlara senin istediğin ismi yazar torbaya atarsınama yinede o riske girme evet.
senin dr kimdi düzgündü dimi seninde
HELEN ve ben gibi senin herşeyin
benim baha ile düzgün aynı kafada
masallah vallahi uyku modun iyiben de isden eve gidince 8 falan oluyor bir seylar hazirla ye, ic derken saat 10-10 bucuk cikiyoruz dolasiyoruz eve gelince hemen uyuyorum, deliksiz uyku icin bol yuruyus sart yoksa sabaha kadar doner dururum donme dolap gibi pijamalarinin uzerine bir sey giy dus dolas iste kime ne yarim saat falan ayrica yuruyuz normal dogum icin de cok iyi. normal dusunuyorsan bol bol yurumen lazim, bu arada fazla kilo da almazsin .
ben o riski göze alamam
ya sölerlerse şunu takın o zamn derlersee ne olacakk
malum herkes bir değill ..
yok yok ben sormayayımm..
masallah vallahi uyku modun iyiben de isden eve gidince 8 falan oluyor bir seylar hazirla ye, ic derken saat 10-10 bucuk cikiyoruz dolasiyoruz eve gelince hemen uyuyorum, deliksiz uyku icin bol yuruyus sart yoksa sabaha kadar doner dururum donme dolap gibi pijamalarinin uzerine bir sey giy dus dolas iste kime ne yarim saat falan ayrica yuruyuz normal dogum icin de cok iyi. normal dusunuyorsan bol bol yurumen lazim, bu arada fazla kilo da almazsin .
mrb cici anne adayları bugün paylaştıklarınızı okudum ve kendi yaşadıklarıma ortak birileri var diye çok sevindim20 haftalık hamileyim ve minik bir oğluşum olacak benim de allah nasip kısmet ederse kasım sonunda kucağımıza alacağız inşş.. allah hepimizin bebişini kucağına almayı nasip kısmet etsiin.. haftaya kontrolumuz var daha önce yaptırdığımız 2 li tarama da sonuçlar iyi çıktı. doktorumuz bundan sonraki taramalar size kalmıs dedi ve o na kalırsa gerek olmadığını belirtti. ama eşimle biz tekrar bir tarama yaptırma konusunda kararsız kaldık. siz neler yaşadınız???
yok benim doktor antalyada ama sizinkilerle aynı zihniyette.. vitaminler gereksiz, ekstra beslenmek gereksiz, sık sık ultrason gereksiz, kendini korumak çok gereksiz normal yaşantıya devam:)
mrb cici anne adayları bugün paylaştıklarınızı okudum ve kendi yaşadıklarıma ortak birileri var diye çok sevindim20 haftalık hamileyim ve minik bir oğluşum olacak benim de allah nasip kısmet ederse kasım sonunda kucağımıza alacağız inşş.. allah hepimizin bebişini kucağına almayı nasip kısmet etsiin.. haftaya kontrolumuz var daha önce yaptırdığımız 2 li tarama da sonuçlar iyi çıktı. doktorumuz bundan sonraki taramalar size kalmıs dedi ve o na kalırsa gerek olmadığını belirtti. ama eşimle biz tekrar bir tarama yaptırma konusunda kararsız kaldık. siz neler yaşadınız???
hoşbulduk güzelim. bayadır sadece takip edebiliyordum. cinsiyet konusuna gelince şöyle bir nerdeeeeee diyeyim. edepli canım benim uşağımgöstermiyo. umudum 18 inde renkli ultrasona gireceğim, belki o zaman gösterir. doğsun bi bana dönen totosuna totosuna vurucam
2 li ii ise SAKINNN yaptırma gerek yok
yaptırmadım ben yaptıranlar da gereksiz stres yaşadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?