2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
tşk ederiz teyzeleri amin inşallah:))
sirlicim sen kaçta yatıyosun diye sorsana 11-12ye halmı kalıyo valla 9.30 10 dedinmi dayanamıyorum:) o saatte yürüyüş düşünemiyorum yani:)

masallah vallahi uyku modun iyi ben de isden eve gidince 8 falan oluyor bir seylar hazirla ye, ic derken saat 10-10 bucuk cikiyoruz dolasiyoruz eve gelince hemen uyuyorum, deliksiz uyku icin bol yuruyus sart yoksa sabaha kadar doner dururum donme dolap gibi pijamalarinin uzerine bir sey giy dus dolas iste kime ne yarim saat falan ayrica yuruyuz normal dogum icin de cok iyi. normal dusunuyorsan bol bol yurumen lazim, bu arada fazla kilo da almazsin .

mrb arkadaşlar yaz sıcaklarından kimse gelmiyo artık topiğe.kubi,meysanur,ilkumu sirli,ve diğer arkadaşlar nerdesiniz.her girdiğimde boş :)

isim konusundaki müdaheleleride hiç anlamıyorum.. bıakın anne babasına.. siz çocuklarınızda alsaydınız hevesinizi..

benim babaanemde anneme çok karışmış, bizim isimleri hep babanem koymuş anneciğimin içinde kalmış, biz hiç müdahele etmiyo, kimseyi karıştırmayın diyede akıl veriyo:) ama kaynanalarda o hassasiyet nerde..

neyse kızlar ben biraz yatayım. gece hiç uyuyamadım. bayaa yorgunum. size iyi muhabbetler. öptüm bütün bebişleri

senin dr kimdi düzgündü dimi seninde
HELEN ve ben gibi senin herşeyin
benim baha ile düzgün aynı kafada

yok benim doktor antalyada ama sizinkilerle aynı zihniyette.. vitaminler gereksiz, ekstra beslenmek gereksiz, sık sık ultrason gereksiz, kendini korumak çok gereksiz normal yaşantıya devam:)

valla normal düşünüyorumda sadece düşüncedemi kalır bilmiyorum canım:))

ben o riski göze alamam
ya sölerlerse şunu takın o zamn derlersee ne olacakk
malum herkes bir değill ..
yok yok ben sormayayımm..

ayy hiçte hakları yok yani onlarmı zorluklarını çekiyoda onlara isim soracaz hayatta sormam düşünceside beni ilgilendirmez valla bikere canın bişey istiyosa yapim demeyen kadına adını ne koyacammı dicem yanihiiiiiç kusura bakmasın

canım geldiysen bilirsin türkiyede yollar azerbaycan daki gibi geniş ferah değil :) valla ben yürüyüşe çıktığımızda atacağım kaloriyiden fazlasını alıyorum dondurma ve çekirdek yemeden dönmüyorumm ne anladım ben
eve kendimi zor atıyorum bazen duş alıp uzanıyorum incecik şeyler giyiyorum sonra tekrar üstümü değişip çıkmak eziyet gibi geliyoo hem çok yoruluncada uyuyamıyorum ben buda bana özgü bişey sanırsam :))

mrb cici anne adayları bugün paylaştıklarınızı okudum ve kendi yaşadıklarıma ortak birileri var diye çok sevindim20 haftalık hamileyim ve minik bir oğluşum olacak benim de allah nasip kısmet ederse kasım sonunda kucağımıza alacağız inşş.. allah hepimizin bebişini kucağına almayı nasip kısmet etsiin.. haftaya kontrolumuz var daha önce yaptırdığımız 2 li tarama da sonuçlar iyi çıktı. doktorumuz bundan sonraki taramalar size kalmıs dedi ve o na kalırsa gerek olmadığını belirtti. ama eşimle biz tekrar bir tarama yaptırma konusunda kararsız kaldık. siz neler yaşadınız???

2 li ii ise SAKINNN yaptırma gerek yok
yaptırmadım ben yaptıranlar da gereksiz stres yaşadı

bencede yaptırma zaten 3 lü ve 4 lüde ikilide bakılara bakılıyor ayrıca sadece NTD diye bişeye bakılıyor oda zaten detaylı ultrasonda teşhisi konabilen bişey gereksiz sıkıntı yaşama gönlünü ferah tut.. doktora dekii siz öneriyomusunuz bide o ne derse onu yap cnm..

Son düzenleme:

2 li temiz çıktıysa hiç gerek yok canım, ben yaptırdm 3 lüyü ama sırf kendi panik halimden.. doktorlarda hem fikir aten, güvenilir olan 2 li.. boşver taramaları,zaten 2-3 hafta sonra detaylıya girersin..

benimki çok terbiyesisss 16 haftalıktı açtı hemen milletin kızız dedim beşindi aya kadar kapatıyo açmıyo bizimki dünden meraklı P doktorumda diyoki annesini meraklandırmamak için gösterdi annesi kızma diyo bana kadın hep içimde kız diyodum babamız şok tabi kız olduğunu duyunca ilk iki saat dalga geçtiğimi sandı sonra başladı dertlenmeye inşallah çirkin olur diye ama tabikide çok güzel olucak benim kızım

2 li ii ise SAKINNN yaptırma gerek yok
yaptırmadım ben yaptıranlar da gereksiz stres yaşadı

bende yaptırmadım Allahın izniyle hiç birşey olmaz herşeyin en iyisini düşünmek lazım eşim yaptır dedi bir şey çıkarsa aldırıcakmıyım istemiyomusun dedim hayır tabikide biliriz sadece dedi bende gerek görmedim o yaptır yaptır diye söylenip duruyodu hangi haftalar olduğunu söylemedim bile :)) geçen sordu ooo geçtiki o çoktan dedim :))

Son düzenleme:
herkese iyi tatiller ben yarın çalışmıyorum evde yayılıcam tabi yayılabilirsem kendinize ve tatlı minik bebişlerinize çok iyi bakın hiç birşey için ve hiç kimse için kendini üzüp stese sokmayın pazartesi görüşmek üzere belki evdende bakarım bi ara :)

selam kızlar, bayadır yazamadım bende geçmişi okudum biraz,
dün gece eltim doğum yaptı, bende bugn hastanedeydm , allahıımm kızlar bi görseniz
odada 6 tane bebek, miniminnacıklar, gözlerini açamıolar, o kadar sevimlilerdi kiii,
çok duygulandım hüngür hüngür ağladım:)),
ama laf aramızda doğumum sıcaklara denk gelmicek diye de sevindim,
odada 6 yatak hepsi dolu, tek bi pencere war onuda açınca cereyan oluyo diye tedirgin oldu anneleri yazık kapattık,
ziyaret saatinde haliyle oda dahada kalabalık, bebeklerde sıcaktan kalabalıktan huzursuz, ağlıolar(
dün doğum yapan anneler wardı, normal doğum yapanlar buarada, eltimin biraz ağrısı wardı ama çoğu kadın okadar rahatttıkii
yatakta bağdaş kurmuş oturuo kadın nasıl huzurlu mutlu çok imrendim
darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…