2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

inşallah bebeğin sana şans getirir mutlu olduğun bi işe girersin. dün atama sonuçları açıklandı ya benim telefon susmak bilmedi. hepsine cevabımı verdim ama. artık susmuyorum bende ohhhh sanki ben çalışcam maaşımı bunlara vericem ne meraklı tipler ya, hamile kadını üzmeye ne kadar meraklılar.

iş yerindekilere bu zamana kadar söylememene üzüldüm, sevincimizi paylaşamayacaksak arkadaşlarımız neden varlar ki? neyse karnın yakında iyice çıkınca öğrenirler :)

merhaba Efe kuşumun teyzeleri
işlerimin yoğunluğundan bi süredir giremedim ama çok şükür herşeyi toparladım ki tatile rahat kafayla çıkabileyim. yarın çufçufluyoruz
bu arada bu hafta bebek kuşumu ilk defa hissettim. hep yakınıp duruyodum biliyosunuz artık mutlu ve huzurlu bi hamileyim. ilk hissettiğimde korktum, algılayamadım sonrası sevinç kahkaha tabi :)) o kadar mutluyum ki artık bu ultrason manyaklığından da kurtulmuş olcam :))) darısı hissedemeyen tüm anne adaylarının başına, o kadar tatlı bişey ki... aşık oldum aşık şimdi hamileliğimin tadını çıkarma vakti geldi inşallah

kızlar bi pazar günü burda bi arkadaşla konuşmuştuk. pierre cardin 2020 bebek arabası ve oto koltuğunu aldım. istediğim tüm özellikler vardı fiyatı da uygun geldi. kampanya varmış. düşünenler için tavsiye ediyorum.

herkese merhabalar bugün bebğim tam 21 haftalık oldu. Boyu yaklaşık 20 cm. kilosu da 430 gram olmuş oğluşumun. Tetanoz da kol ağrısı yaptı ama normalmiş :))))

Selam kızlar benim de oğluşum oluyor, yüzünü gördüm ultrasonda çok tatlıydı annesinin kuzusu, Allah evlatlarımızı kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah..
Bu arada bebeklerinizin ayrıntılı ultrason ölçümlerini yazar mısınız?
Benimki SAT 21 hafta 4 günlük iken; BPD 5.19 cm 21h 5g , FL 3.45 cm 20h 6g, AC 16.52 21h 5g, yaklaşık ağırlık 417 gr, tahmini boy 24 cm.

canim ben dosyami 16 haftalikken verdiler bana midwife verdi. erkenmi verdi acaba bilmiyorum ama aslinda gec bile verdi yani taaa ilk baslarda yaptirdigim test sonuclarini bile ancak bu dosyayi alinca gorebildim yoksa hicbirseyden habersiz oluyoruz cok kotu bir durum mesela midwife bana kan degerlerimin iyi oldugunu demir hapi vs kullanmama gerek olmadigini soyledi testlerdende degerleri gosterdi. ben ne olur olmaz pregnancare in folic asitli demirli hapini kullaniyordum halada devam ediyorum riske atamadim ogrenene kadar yoksa hicbirsey yapmadan duracaktim. midwife da zaten kullanmaya devam et dedi ben soyleyince. anti d meselesine gelince bende 28. hafta yaziyor seninkini neden acaba biraz erken yapiyorlar hatalimi yazdilar yoksa normalmi. yani bildigim kadari ile 28. hafta oluyor hatta sende oyle soylemistin. istersen onu bir sor doktora sali gunu gidince emin ol tamamiyle. belki benimki yanlistir bende ona gore yanlis varsa soyler duzeltiririm.

günaydın arkadaşlar....
sizleri okumayı özleyeceğim gerçekten...
2 hafta memlekete gidiorum...
izmir yolları taştan....
umarım sıcaklarda sıkıntı çekmem ve doya doya gezebilirim...
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun....
sevgiler....

Son düzenleme:
Herkese günaydın kızlar :)))
sıcak bir hafta sonu olucakmış bebişlere vede kendimize dikkat edelim
arkadaşım sanada iyi tatiller vede iyi yolculuklar, valla baya sıcaklar geliyo dikkat edin kendinize:)
Rabbim meleklerimizi vede bizleri korusun

Hayırlısı canım biraz daha sabır öğrenirsin:)Benim plasenta da doğum kanalını kapatıyormuş,doktorun sana sezeryanla doğurman dışında bir şeyler söyledi mi?

Hepinize günaydın:)Bugün ben de gidecektim memlekete gerçi yakın bana 1 saat mesafem var.Eşim hastalandıBen gideceğim ya zaten içten içe istemiyor,bi git biraz rahat et diyor bi gitme beni bırakma.Sinir ya benim de hakkım yaz tatilimde 5 -10 gün gitsem ne olur sanki illa burnumdan getirecek.Kayınvalidemler de orada.Kızdığım hastalanması değil,dün tartıştık biraz.Komşular yok,evde yalnızım eşim işte ben alışık değilim böyle yalnız yaşama bunaldım,çarşıya çıktım ama işimi halledemedim birlikte halledelim dedim niye kendin halletmedin falan sinir oldum dön eve dön dedim.O da döndü ya eğitilmemiş a...Tamam iki dakikamızı almayacak ha,işte yapacak canımı sıkaacak illa uyuz.Yatıyo şimdi işe de gidemedi,ilaç verdim,çay yaptım sinir oluyorum ona,beni üzmeye hakkı yok,bütün gece başım ağrıdı sinirden.
Ama Allah ın sopası yok işte...Offf çok sıkıldım gidip bi tane çatlatasım var.

Merhaba anneler ve bebişleri,
Herkes iyidir umarım. Bizde bugün 20 haftalık olduk. 16. hafta gibi cinsiyetimizi öğrendik. Doktor o zaman baktığında %90 erkek demişti. Dünde detaylı ultrasonda bu kesinleşti.
Fakat bebeğimizin pozisyonu uygun olmadığı için başını ölçemedi. 3 hafta sonra tekrar gideceğiz. Bu arada bebeğimin bir böbreğinin büyüklüğünün sınırda olduğunu söyledi. Erkek bebeklerde genelde rastlanan bir durummuş. Takibi gerekiyormuş. Eğer büyümeye devam ederse doğduktan sonra küçük bir operasyon geçirebilirmiş meleğim.
İnsan elinde olmadan üzülüyor. İnternette biraz araştırdığımda bebeklerin %80'inde büyümede gerileme olduğunu okudum. Rabbim inşallah meleğimi sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin. Bütün annelerin yavrularını bağışlasın inşallah. Sağlıcakla gelin güzel bebeklerimiz.
Bizde dün 19+6 günlük idik ve bebeğimin ağırlığı 308 gr'dı.
Bu arada rapora bakınca Böbrekler kısmında PA5.1MM + / +4.00MM yazmakta ve sol böbrek pelvis ön-arka çapı sınırda yazılmış.
Sizin raporlarda yazanlarıda paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Evet aynen öyle biz zaten ayrı kaldığımızda birbirimizi çok özlüoruz.geçen yılda kaldığımda hep döncem artık dedim durdum.eşimde beni merak edecek en iyisi evimde olmak galiba.hemde bu enfeksion bizi biraz korkuttu.bakalım hayırlsı yarın dönüoruz evimize,artık oğlumla yatar dururuz

Canım oğluşun hayırlı olsun Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin.

Hamilelikte Ultrasonografi Ultrason lleri Deerleri lmleri Fetal Biometri Perinatoloji Biyometi FL AC BC BPD bu adrese girersen bütün haftaların ölçüm sonuçları ayrıntılı şekilde var bende ordan takip ediyorum oğluşumu

of bazen belki benimki bencillik ama şu testleri ölçümleri öğrenmek sıkıcı oluyor bende de iki ay önce plesanta da kist göründü bu ay doktor geçmiş olduğunu söyledi bazen damarlar genişleyebiliyormuş bütün bir ay onun stresiyle yaşadım Arkadaşlar sonuçlara çok fazla kendinizi kaptırıp yıpratmayın Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler Allah birşey yazmışsa zaten olur bol bol dua edelim birbirimize inşallah Allah bebişlerimize sağlıklı uzun ömürler versin

avucumun ortasıyla kaşıyorum napim ffff bu lierac nasıl ki acaba kullanan var mı memnun mu?doktorumu aradım kakao yağı önerdi kremleri sigorta karşılamıyo dedi.yahu işe yarasında önemli deill..kaşınıyorum bennn bi de sivilce gibi minik minik kızarıklıklar çıkıyo

ben ben ben...ilk gebeliğimde (ikiz) 30 kilo alan ben ki sıska biriydim hiç çatlama yaşamadım..bunu phytolastil lierac a borçluyum..bu gebeliğimde de kullanıyorum..kesinlikle tavsiye ederim..sen geç bile kalmışın ben 4. aydan itibaren başladım 2. kutudayım..onu kullanmadığım zamanlar kaşınıyorum...

evt sgk karşılamıyor ..fiyatı herkes tutturabildiğine satıyor..eşimin eczacı arkadaşı getiriyor 45 tl ye alıyoruz biz..piyasada 75 e alan bile var..indirim yaptırın aklınızda bulunsun..

(acil kaşınmalar için çantam da bulunsun diye de FİTO krem aldım onuda tavsiye ederim..

Kızlar bana bir fikir verin lütfen...Ben Çilek bebek odasından baby flower olan odayı beğendim aslında 3 kapılı gardrop tam istediğim gibi ayrıca evine göre istersen 2 kapılı yani bütün değil tek tek kombine edebiliyorsun ama problem şu ki acaba büyüyen beşiktenmi yoksa park yatak mı alsam çünkü sonrası var bunun ayrıca bebeğin odasında yatamıycağım için odama bir tanede bambu almam gerekecek ama bebk en fazla 6 ay yatabiliyormuş bana lütfen bir fikir verin kafam karıştı :44da yeterince büyük değil ayrıca baza alsam sıkıştıkış olcak biliyorum gardrop büyük olsun istiyorum benim için dolap çok önemli çünkü park yataklarıda pek sevmiyorum açıkcası ama hangisi kullanışlıysa onu alayım diyorum ne dersiniz:44:

banada dr. um pregnecare verdi devlet ödemiyo. 30 tl fiyatı. memnunum

bende lierac kullanıyorum ve şimdilik hiç kaşıntı felan yok inşallah olmazda hergün sür sür bıkıyo insan ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…