- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.901
seni çok iyi anlıyorum ve kesinlikle alınganlık yaptığını düşünmüyorum çevrede o kadar duyarsız ,kıskanç, lafın nereye gittiğini, karşı tarafın üzülebileceğini düşünmeyen insan varki en iyisi sevincimizi bizi iyi tanıyan , bizim mutluluğumuzla sevinen,acımızla üzülen insanlarla paylaşmak ve malesef bu insanların sayısı çok az .ben hala iş yerinde birçok insana söylemedim aslında içim kıpır kıpır devamlı ondan bahsetmek istiyorum ama beklediğim ilgiyi göremeyince üzüleceğimi biliyorum o yüzden susmayı tercih ediyorum...şu kpss olayınıda yıllarca yaşadım her kafadan bi ses çıkar atanamadığını duyduklarında garip bi surat ifadesiyle "e hayırlısı yine denersin" derler insanlara konuşmak ne kadar da kolay. En sonunda atandım ama gel gör ki mesleğim dışında bir kadroya ve hiç memnun değilim küçük bir tavsiye sakın sırf işim olsun diyerek tercih yapma insanların ne dediklerinide umursama kendin için en doğrusunu sen bilirsin ,bende inş Bebeğim doğunca tekrar sınava çalışıp kendi mesleğime atanmak için uğraşıcam umarım bebeğim bana şans getirir.
evet ayni gun benimkide sabah 9 da hayirlisi olsun. sana o gun dosyani verirler bana dun verdiler icinde simdiye kadar yaptirdigin testler ve sonuclari var tatlim.
ve dosyamin uzerindeki etikette anti-d 22.hafta yaziyor.22.haftada yapacaklar ignemi seninki ne zaman olacak acaba.
isim konusuna gelince isinize karismak gibi olmasin ama ne kadar kaynananin hakki varsa esinin uzerinde seninde bebeginin uzerinde hakkin var 9 ay sen tasiyorsun,sen cekiyorsun sikintilari birgun olsun merak edip sormayan kisinin isminide koymam acikcasi.benim kayinvalidede oyle ogluna cok duskundu guya bu zor anlarimizda neden bir gun olsun arayip sormadi bizim basimizdan neler gecti dahada neler yasiyoruz.ben burada 4 ay yattim hic birsey yapmadan.atlayip ucaga yarim saatte gelemezmiydi ama gelmedi.bebegimide merak etmiyor cinsiyetinide isim koymayada karisamaz acikcasi isterse bir karissin alnini karislarim onun hic bir hakki yok benim uzerimde gelirse dogumuma gelecek o kadar.insallah normal dogum olurda onada muhtac kalmam diye dua ediyorum durmadan .
herkese merabalar bu gün bebeğim 20+ 6 günlük malesef henüz cinsiyeti kesinleşmedi 4 hafta daha bekliycem ayrıntılı ultrasonda kesin gösterir dedi doktorum bebeğime sarı renkli patik aldm şimdilik tek eşyesı bu bebeğimin bide benim bebeğim yan duruyor daha öncede söylemiştim plesentası doğum kanalına yerleşmiş sezeryan olacak diye doktorum yan durması nedeniyle cinsiyetini kesin olarak saptayamadı normalde alttan bakılıyormuş yani bebeğin alt tarafından bebeğim yan durduğu için kesin olarak bişey söylemedi sizce böyle bişey mümkün mü neyse önemli değil bebişim sağlıklı olsunda önemli değil ama bende kızım yada oğlum diyerek sevmek istiyorum heralde cinsiyeti en geç öğrenecek kişi benim sanırım
bende senin gibi oldum bursaya gidince enfeksiyon kaptım hastanede kalmak zorunda kalmıştım biraz.ben mecburiyetten kalmak zorunda kaldım abimin sözü nişanı vardı benim için ikisinide yakın yakına yaptılar gidip gelme olmasın diye eşim çalıştığı için dönmek zorunda kaldı ama çok zor oluyo baştan birşey anlamıyorsun ama insan her anında eşi olsun istiyor ben gittiğinde eskisinden daha çok özlemiştim onlarda istiyorlar bebekleri eşleri yanında olsun :93:
Selam kızlar benim de oğluşum oluyor, yüzünü gördüm ultrasonda çok tatlıydı annesinin kuzusu, Allah evlatlarımızı kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah..
Bu arada bebeklerinizin ayrıntılı ultrason ölçümlerini yazar mısınız?
Benimki SAT 21 hafta 4 günlük iken; BPD 5.19 cm 21h 5g , FL 3.45 cm 20h 6g, AC 16.52 21h 5g, yaklaşık ağırlık 417 gr, tahmini boy 24 cm.
karnım çok fena kaşınıyo çatlıyorum galibaa
avucumun ortasıyla kaşıyorum napim ffff bu lierac nasıl ki acaba kullanan var mı memnun mu?doktorumu aradım kakao yağı önerdi kremleri sigorta karşılamıyo dedi.yahu işe yarasında önemli deill..kaşınıyorum bennn bi de sivilce gibi minik minik kızarıklıklar çıkıyo
avucumun ortasıyla kaşıyorum napim ffff bu lierac nasıl ki acaba kullanan var mı memnun mu?doktorumu aradım kakao yağı önerdi kremleri sigorta karşılamıyo dedi.yahu işe yarasında önemli deill..kaşınıyorum bennn bi de sivilce gibi minik minik kızarıklıklar çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?