- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.921
evet aynen bi denk gelmedi bide doğumda denk gelirmişiz benim oğluş acele ederse
Hımm bende bi danışırım bakalım bana ne diyecek ben çünkü testleri hiç yaptırmadım aldırmam diye şimdiden de birşey varsa öğrenip moralimi bozmak istemedimya aslında benim en büyük korkum hani bebeklerin kalbi delik oluyor bunu baştan anlamıyorlar bebek morarıyo birşey oluyo bazen kaybediliyor müdahale edilene kadar ondan çok korkuyorum Allah bebişlerimizi böyle sorunlarla karşılaştırmasın inşallah Aminnnn....
selamm kızlarr tatildeydikk yeni döndükk güzeldi ama bir o kadarda yorucuydu ya... O kadar hızlı büyüdü ki göbeğim anlatamam daha şimdiden böyle oldum hızla büyüyüyorum ben. kilo olarak fazla artış yok ama göbeğim büyüdü ama çok mutluyummm :)
hoşgeldin cnm bende bu hafta cuma gitcem inşallah... Benimde göbek aldı başını gidiyo nasıl gircem denize bu göbekle acabaYaaaaaaa bu aralar kendimi çirkinleşmiş hissediyorum aslında kilomda değişiklik yok benimde cildimde ne sivilce ne çil ne güneş lekesi falanda yok hatta dahada pürüzsüzz ama işte hamilelik bunalımı galiba :95:
Canım çok güzel oluyor hamileyken denize girmek insan gülümseyerek hoş bkakıyorlar :) benim hoşuma gitti ilgi valla :) mutlaka yüzüne güneş kremini ihmal etme benim hafif çillerim oldu önceden de güneşe çıınca olurdu ama hamilelikten sanırım daha da arttı şimdi. bu arada tatilden ödem yapmış olarak döndüm. ellerim falan şişti. şimdi evime döndüm çok şükür iyiyim şimdi. parmaklarım indi. Antalyadaydık biz aşırı sıcak değildi bereket. ama şimdi çok sıcakmış. Dikkat et canım bol bol ayaklarını havaya kaldır dinlen ödem oluyor sonra. ben gezicem diye ihmal ettim biraz. ama denize girmek çok güzel ya tadını çıkar tatilin canım...
Hepinize günaydın:)Bugün ben de gidecektim memlekete gerçi yakın bana 1 saat mesafem var.Eşim hastalandıBen gideceğim ya zaten içten içe istemiyor,bi git biraz rahat et diyor bi gitme beni bırakma.Sinir ya benim de hakkım yaz tatilimde 5 -10 gün gitsem ne olur sanki illa burnumdan getirecek.Kayınvalidemler de orada.Kızdığım hastalanması değil,dün tartıştık biraz.Komşular yok,evde yalnızım eşim işte ben alışık değilim böyle yalnız yaşama bunaldım,çarşıya çıktım ama işimi halledemedim birlikte halledelim dedim niye kendin halletmedin falan sinir oldum dön eve dön dedim.O da döndü ya eğitilmemiş a...Tamam iki dakikamızı almayacak ha,işte yapacak canımı sıkaacak illa uyuz.Yatıyo şimdi işe de gidemedi,ilaç verdim,çay yaptım sinir oluyorum ona,beni üzmeye hakkı yok,bütün gece başım ağrıdı sinirden.
Ama Allah ın sopası yok işte...Offf çok sıkıldım gidip bi tane çatlatasım var.
Canım çok güzel oluyor hamileyken denize girmek insan gülümseyerek hoş bkakıyorlar :) benim hoşuma gitti ilgi valla :) mutlaka yüzüne güneş kremini ihmal etme benim hafif çillerim oldu önceden de güneşe çıınca olurdu ama hamilelikten sanırım daha da arttı şimdi. bu arada tatilden ödem yapmış olarak döndüm. ellerim falan şişti. şimdi evime döndüm çok şükür iyiyim şimdi. parmaklarım indi. Antalyadaydık biz aşırı sıcak değildi bereket. ama şimdi çok sıcakmış. Dikkat et canım bol bol ayaklarını havaya kaldır dinlen ödem oluyor sonra. ben gezicem diye ihmal ettim biraz. ama denize girmek çok güzel ya tadını çıkar tatilin canım...
ilk kızımda banyo sonrası mustela gece yatarkende lierac kullanıyodum çok şükür çatlamadım yalnız bu birazda genetik kızlar annenize teyzenize ananenize bakın eğer çatlıycabnız varsa 9 ay kremlerin yağların içinde yatın yinede çatlarsınız ama yinede çatlıycam varsa çatlarım diyip umursamazlık etmeyin derim yinede önleminizi alın bu hamileleğimde de sadece mustela kullanıyorum hem banyodan sonra hemde gece yatarken umarım yine çatlamam bide püf noktalarını unutmayın kızlar sadece karnınıza değil kollarınıza baldırlarınıza bel bölgesine göğüs çevresinede uygulamayıda ihmal etmeyin çünkü malum oralarda genişliyo ben neleri gördüm yaaa karnı harita gibi olanlar diz kapağının arkası bile çatlayanlar
dişim çok ağrıyor. Antibiyotik kullanmaya başladım fayda etmior! Kaplamanın altındaki kanal tedavili diş hemde
doğal yöntemleri kullanan ve iyi gelen var mı
geçmiş olsun.. benim de iki aydır sızlayıp duruyor, aynen seninki gibi kaplamanın altı, hem üstte hem de altta 3 dişim birden sızlıyor... ben karanfil atıyorum ağzıma, dişin üstünde ısırıyorum... dene istersen, umarım işe yarar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?