2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ozaman bebisine söyle acuk acele etsin saka bi yana gülüm korkma öle seyler düsünme güzel seyler düsünelim ve ALLAHa siginalim ki güzel seyler olur insaALLAH hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insaALLAH
sen nezaman gidecektin kontrolle ? ben ya ayin 27 de yada augustozun 3 de gidicem insaALLAH

selamun aleykum kizlaaaaaaaaaar men geldim ama kimsecikler yok simdi diceksiniz bu niye böle erkenci :)
bugün annem geliyoooooooooorrr :92::92::92::92: 30 dk sonra eve gelir insaALLAH cok sevinclim dua edin canlarim sizlere bol bereketli hayirli günler dilireeem eger vakit olursa ugrarim insaALLAH hepinizi seviiim sizi bebiscikleri YARADANA emanet ettim hepinize muaahhh

ne sapık bir anneyim çatlaklarımla gurur duyacam diye ne krem süren ne de doktoruna krem soran:)))

selamm kızlarr tatildeydikk yeni döndükk güzeldi ama bir o kadarda yorucuydu ya... O kadar hızlı büyüdü ki göbeğim anlatamam daha şimdiden böyle oldum hızla büyüyüyorum ben. kilo olarak fazla artış yok ama göbeğim büyüdü ama çok mutluyummm :)

ilk kızımda banyo sonrası mustela gece yatarkende lierac kullanıyodum çok şükür çatlamadım yalnız bu birazda genetik kızlar annenize teyzenize ananenize bakın eğer çatlıycabnız varsa 9 ay kremlerin yağların içinde yatın yinede çatlarsınız ama yinede çatlıycam varsa çatlarım diyip umursamazlık etmeyin derim yinede önleminizi alın bu hamileleğimde de sadece mustela kullanıyorum hem banyodan sonra hemde gece yatarken umarım yine çatlamam bide püf noktalarını unutmayın kızlar sadece karnınıza değil kollarınıza baldırlarınıza bel bölgesine göğüs çevresinede uygulamayıda ihmal etmeyin çünkü malum oralarda genişliyo ben neleri gördüm yaaa karnı harita gibi olanlar diz kapağının arkası bile çatlayanlar

hoşgeldin cnm bende bu hafta cuma gitcem inşallah... Benimde göbek aldı başını gidiyo nasıl gircem denize bu göbekle acaba Yaaaaaaa bu aralar kendimi çirkinleşmiş hissediyorum aslında kilomda değişiklik yok benimde cildimde ne sivilce ne çil ne güneş lekesi falanda yok hatta dahada pürüzsüzz ama işte hamilelik bunalımı galiba :95:

Canım çok güzel oluyor hamileyken denize girmek insan gülümseyerek hoş bkakıyorlar :) benim hoşuma gitti ilgi valla :) mutlaka yüzüne güneş kremini ihmal etme benim hafif çillerim oldu önceden de güneşe çıınca olurdu ama hamilelikten sanırım daha da arttı şimdi. bu arada tatilden ödem yapmış olarak döndüm. ellerim falan şişti. şimdi evime döndüm çok şükür iyiyim şimdi. parmaklarım indi. Antalyadaydık biz aşırı sıcak değildi bereket. ama şimdi çok sıcakmış. Dikkat et canım bol bol ayaklarını havaya kaldır dinlen ödem oluyor sonra. ben gezicem diye ihmal ettim biraz. ama denize girmek çok güzel ya tadını çıkar tatilin canım...

valla bende arada kendimi çirkinleşmiş hissediyorum ama sonra diyorum bu bir süreç tadını çıkar diyorum güzelim güzelim diye tekrarlıyorum aynada :) :)

bir ayı geçti yazlıktayım ama daha ayağımı suya sokamadım :))) malum haziranda havalar pek iyi değildi suda soğuktu şimdide hava çok sıcak çıkamıyorum öğlen vakti bide h.içi tek başıma hem çocuk hem ben bu halde çanta manta zor geliyo h.sn babamızı bekliyoruz onun işleri uymadı bi türlü hep bi günlüğüne geldi neyseki haftaya ,izne çıkıyo o zaman hergün giderim diyorum

Heheheheh süpermiş bak birasda olsun moral buldum yüz için güneş kremi aldım hatta burdada güneşte çıkınca dışarı sürüyorum gerçi ben hiç çillenmem ama sarışınım o yüzden ihtimalim var...Evet ödem konusunda haklısın çünkü sıcakta zaten şişlikler oluyo bir de iyi dinlenmeyince sağol canım önerilerini dikkate alıcam.. Antalya çok güzeldir geçen sene bu zaman bizde ordaydık sideye gitmiştik her sene gitsem bıkmam bu sene sürprizmiş eşim öyle diyo daha nereye gitceğimi bilmiyorum ama eminim pek sır tutamadan söyliycektir gitmeden Çirkinleşme konusunuda ise sanırım her hamile aynı şeyi hissediyo ama çevremdeki herkez çok sempatik olduğumu söylüyolar neyapsınlar moral vermeye çalışıyolar işte

giriftcim sıkma canını kendinide üzme ne yapacaksın erkek milleti işte kadınlar kadar ince fikirli düşünceli olamıyorlar maalesef seni çok ii anlıyorum benim eşimde iki hafta öncesine kadar öyleydi sanki hamile olan o bi düşünüyodu beni kıyamıyodu bide bazen hiç umursamaz oluyordu aldım karşıma konuştum beni anlamak bu durumu anlamak bana yardımcı olmak çokmu zor geliyor diye şuan anlamış gibi duruyor ama geçici bir durum :)) ne yapalım aldık çekicez P hiç kendini üzme demekki seni çok sevdiği için senden ayrılmak sensiz kalmak istemiyor ikinci çocuğun olarak düşün onu :)

ohhh ne güzel annelerımızn karnı buyumuş ama benım kı buyumedı bı an once buyusun ıstıyorum bu arada ben daha vücuduma bişe surmeye baslamadım badem yağı surdüm bı kac kez okadar

Anneler merhaba...

Izmir cok sıcak kızımla kavrulduk piştık dugunden dugune kosmaktan bır gecede ıkı uc dugun bırden denk geldı kii kımıne gıttık kımıne ugradık kımıne sonradan tebrıge gıtmeye karar verdık yollarda mafoluyoruz her ne kdr klımalar olsada gıyınıp hazırlanmak makyaj ve kocamaaannn gobısımle yapıs yapış pantolonlarla cebellesmek zorluyo bızı...

Evet kocamaaannn bı gobısım vr ıcınde mınımınnacık kızım var ve ben karnımı gere gere ortalıkta kasım kasım kasılıyoruummmm ... Suana kadar hıc kasıntım yok gergınlık hıssetmıyorum sadece banyodan sonra bebe yagı kullanıyorum ıcıne badem yagı ve kakao yagı karıstrdım daha bereketlı oldu kokusu harıka bazen bademe aserıyoruz kızımla..

Bnde kendımı cırkınlesmıs gıbı hıssedıyorum her ne kadar esım annem arkadaslarım yok daha degısmedın desede bn burnumun sıstıgınınn genısledıgının farkndayım hafıf hafıf boynumda kararmaya basladı sızde de lekelenmeler oldumu arkadaslar bn hem yuzume hem boynuma sebamed kullanıyorum ama nafıle sanırım bazen onune gecemıyoruz bazı seylerın ... Dun aksam bı dugunde takıya kalktm eskı bı komsumuz aa.. Sen ne kdr dgısmıssın burnunda sısmıss byaaa dıye garıp garıp baktı yuzune bnde ee olsn o kdr 6.ayı bıtırdık dedım ama sende baya yaslanmıssın dedım.. Oncedende pek hazetmezdım kadından...

Nyse cok konustukk ıcımız sıkılmıs kızımla teyzelerı henuz tatıle gıdemedık babamızın ıznı ramazan ayında once 3 gecelık bı otel ayarladık oraya gıdıcez daha snra yazlıgıımzda kalıcaz 15 gun belkı dedemızın yanına da gıdebılırzzz bı hafta sonu... Hepınızı opuyoruz bol bol su ıcelım kızlaaarrr...

Bizim yerimize de tatil yapın teyzeleriii :)))
gerçekten sıcak hep evdeyim genelde arada bir evime yakın bir alışveriş merkezi var oaraya gidiyorum oda 15 günde bir falan....
yada babamız gelince akşam üstü bir yerlere götürüyor serinlemeye öle geçiyor günler şükürler olsun
yolun yarısını geçtik kızlar Rabbim kalanınıda sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inşaallah
Bebişlerimizi sağlıkla kucağıma alıp büyütelim inşaallah
hepinizi koocaman öptük kızımla :)))

dişim çok ağrıyor. Antibiyotik kullanmaya başladım fayda etmior! Kaplamanın altındaki kanal tedavili diş hemde
doğal yöntemleri kullanan ve iyi gelen var mı

o gorduklerine benzeyenlerden birde benim canim daha karnim cok buyumedi sanirim ondan catlak yok ama diz kapaimin arkasinsa soyle 10 cm lik catlaklar olustu ben farkinda bile degildim esim ne olmus orana kirmizi kirmizi diye sorunca ayna ile soyle bi baktimki cizik cizik catlaklar sinir oldum resmen. benimde ailemde bol catlak var ama benim gibi olanini gormedim sadece karinlarinda ufak tefek bende gogusler bacaklar diz kapagi arkasi neresyi sorarsan var.

dişim çok ağrıyor. Antibiyotik kullanmaya başladım fayda etmior! Kaplamanın altındaki kanal tedavili diş hemde
doğal yöntemleri kullanan ve iyi gelen var mı

geçmiş olsun.. benim de iki aydır sızlayıp duruyor, aynen seninki gibi kaplamanın altı, hem üstte hem de altta 3 dişim birden sızlıyor... ben karanfil atıyorum ağzıma, dişin üstünde ısırıyorum... dene istersen, umarım işe yarar...

benim de dis problemim vardi gecen hafta sakiz ciynerken arka disim koptu birden tahmin edin korkuyu, kalsiyum eksikliyindenmis galiba, doktoru aradim disciye gide bilirmiyim diye evet dedi hatta iyne falan da yapila bilir dedi, disci de sordu kac aylik diye 5 dedim tamam dedi. bir az uzun surdu iki gun, sonrasinda disim eskisinden daha guzeldi. kanallari falan kapatdi ustunu yapti. simdi cok rahatim,. bence ihmale vermeyin disciye gidin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…