- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.941
inşallah bebeğin sana şans getirir mutlu olduğun bi işe girersin. dün atama sonuçları açıklandı ya benim telefon susmak bilmedi. hepsine cevabımı verdim ama. artık susmuyorum bende ohhhhsanki ben çalışcam maaşımı bunlara vericem ne meraklı tipler ya, hamile kadını üzmeye ne kadar meraklılar.
iş yerindekilere bu zamana kadar söylememene üzüldüm, sevincimizi paylaşamayacaksak arkadaşlarımız neden varlar ki? neyse karnın yakında iyice çıkınca öğrenirler :)
dişim çok ağrıyor. Antibiyotik kullanmaya başladım fayda etmior! Kaplamanın altındaki kanal tedavili diş hemde
doğal yöntemleri kullanan ve iyi gelen var mı
giriftcim sıkma canını kendinide üzme ne yapacaksın erkek milleti işte kadınlar kadar ince fikirli düşünceli olamıyorlar maalesef seni çok ii anlıyorum benim eşimde iki hafta öncesine kadar öyleydi sanki hamile olan o bi düşünüyodu beni kıyamıyodu bide bazen hiç umursamaz oluyordu aldım karşıma konuştum beni anlamak bu durumu anlamak bana yardımcı olmak çokmu zor geliyor diye şuan anlamış gibi duruyor ama geçici bir durum :)) ne yapalım aldık çekicezP hiç kendini üzme demekki seni çok sevdiği için senden ayrılmak sensiz kalmak istemiyor ikinci çocuğun olarak düşün onu :)
dişim çok ağrıyor. Antibiyotik kullanmaya başladım fayda etmior! Kaplamanın altındaki kanal tedavili diş hemde
doğal yöntemleri kullanan ve iyi gelen var mı
gunaydin kizlar herkese mutlu,hayirli haftalar dilerim.
crafty gecmis olsun canim bugun nasilsin gectimi dis agrin?aman ihmal etme sakin.
burasida cok sicak geceleri uymak imkansiz neredeyse ruh gibi dolasiyorum evde.
bizde iyiz galiba bilemiyorum gecen hafta kontrolumden beri moralim cok bozuk dusunmemeye calissamda olmuyor.yavrum iyimi sagligi nasil diye surekli dusunuyorum.surekli tevekkul ediyorum Rabbime dua ediyorum ama icim sogumuyor bir turlu
insallah yavrum saglikli bir bebek olarak dunyaya gelir.dun doktorun ultrasondan sonra verdigi raporu okudum iyice.raporda dandy walker malformetion'a bakin diyorlar.bu bir sedrom ve kalitsal kromozon hastaliklikmis nette arastirdim biraz tedavisi yokmus bebek buyuyup gelisemiyormus ve kafasi vucuduna gore cok buyuk oluyormus.Allahim cok korkuyorum kizlar insallah korktugum basima gelmez Rabbim korktugumdan korusun insallah ne yapacagimi bilemiyorum yarin yine kontrolum var.insallah bunlarin hepsi bir kabus olur ve yarin guzel haberlerle uyanirim insallah.
sirli canim doktor senin bebeginin kafasinda kistmi gormustu yoksa ici sivi dolu boslukmu?benimkisi bosluk galiba.
crafty gecmis olsun canim bugun nasilsin gectimi dis agrin?aman ihmal etme sakin.
burasida cok sicak geceleri uymak imkansiz neredeyse ruh gibi dolasiyorum evde.
bizde iyiz galiba bilemiyorum gecen hafta kontrolumden beri moralim cok bozuk dusunmemeye calissamda olmuyor.yavrum iyimi sagligi nasil diye surekli dusunuyorum.surekli tevekkul ediyorum Rabbime dua ediyorum ama icim sogumuyor bir turlu
insallah yavrum saglikli bir bebek olarak dunyaya gelir.dun doktorun ultrasondan sonra verdigi raporu okudum iyice.raporda dandy walker malformetion'a bakin diyorlar.bu bir sedrom ve kalitsal kromozon hastaliklikmis nette arastirdim biraz tedavisi yokmus bebek buyuyup gelisemiyormus ve kafasi vucuduna gore cok buyuk oluyormus.Allahim cok korkuyorum kizlar insallah korktugum basima gelmez Rabbim korktugumdan korusun insallah ne yapacagimi bilemiyorum yarin yine kontrolum var.insallah bunlarin hepsi bir kabus olur ve yarin guzel haberlerle uyanirim insallah.
sirli canim doktor senin bebeginin kafasinda kistmi gormustu yoksa ici sivi dolu boslukmu?benimkisi bosluk galiba.
cok gecmiş olsun canım.. bende bunu yasamamak için dogum öncesi dişlerimin hepsini yaptırdımm.. senin durumu gecirmek için kullanılacak dogal bir yönetm bilmiyorum.. keşke bilseydim..
bugün nasılsın peki.. gectimi ?
cumartesi ayrıntılıya girdim.. cok sükür herseyimiz gayet ii.. dr ince uzun bir bebeğiniz olacak dedi.. kalsiyum stogunu dengelemeliymişim kızım bayagı almıs kalsiyumu benden .. kemikleri gelişmiş.. profili aynı eşimdi.. alın burun kısmı filan ..
kızım 20 haftalık suskunlugunu bozdu ama ne bozma ... haftasonu kıpır kıpırdı içimde .. gelişen kemikleriyle tekmeledi durdu .. yer değiştirdi.. dısardan da görülüyor hemde.. eşim de bende inanılmaz sasırdık.. muhteşem bi deneyimdi..
cok tesekkur ederim sirli verdigin bilgiler icin,Rabbim buyuk bak seninkiler ne guzel gecmis insallah son olanda gecer benim bebegimdekide gecer insallah.
anne karnindayken tedavisi oluyormu yani ben bunu bilmiyordum.
bakalim yarin neler olacak hakkimizda hayirlisi olur insallah Rabbim korktugumdan korusun Amin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?