2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın kızlar :)))
herkese güzel mutlu çabuk geçen bir hafta olsun inşaallah
kızlar bana 2 gecedir ateş basıyo ama öle böle değil berbat
hemen kendimi duşun altına atıyorum gcenin 1 i 2 si ne zaman olursa ama kötü oluyorum yani
eğer duş almazsam imkansız uyuyamıyorum ateş gibi oluyorum :s
sıcaklar zorlucak gibi ama olsun bebişlerimiz iyi olsunda

amin inş. bu arada artık bende bebeğini hissedebilenler kervanına katıldım o küçük ayaklarıyla tekmeliyo annesini benim kuzum

günaydın mutlu anneler ve bebişleri

ve artık benimde bi göbeğim var :)) bu hafta sonu ne olduysa bilmiyorum karnım baya şişti artık fark ediliyorum yani

dişim çok ağrıyor. Antibiyotik kullanmaya başladım fayda etmior! Kaplamanın altındaki kanal tedavili diş hemde
doğal yöntemleri kullanan ve iyi gelen var mı

cok gecmiş olsun canım.. bende bunu yasamamak için dogum öncesi dişlerimin hepsini yaptırdımm.. senin durumu gecirmek için kullanılacak dogal bir yönetm bilmiyorum.. keşke bilseydim..

bugün nasılsın peki.. gectimi ?

cumartesi ayrıntılıya girdim.. cok sükür herseyimiz gayet ii.. dr ince uzun bir bebeğiniz olacak dedi.. kalsiyum stogunu dengelemeliymişim kızım bayagı almıs kalsiyumu benden .. kemikleri gelişmiş.. profili aynı eşimdi.. alın burun kısmı filan ..

kızım 20 haftalık suskunlugunu bozdu ama ne bozma ... haftasonu kıpır kıpırdı içimde .. gelişen kemikleriyle tekmeledi durdu .. yer değiştirdi.. dısardan da görülüyor hemde.. eşim de bende inanılmaz sasırdık.. muhteşem bi deneyimdi..

günaydın kızlar 1 haftalık aradan sonra herkese merhaba geçmişi okuyamadım umarım hepiniz çok iyisinizdir biz kızımla çok iyiyiz şükür tekmeleriyle sürekli hissettirio kendisini sağolsun bazen öle bi okkalı geçirioki çığlık atıorum çarşamba günü ayrıntılı ultrosonumuz var hayırlısı bakalım

Sağolasın canım benim,öyle zaten çocuk avutuyorum daha doğurmadan:)Söyledim ağzıma geleni ertesi gün gülüyor:)Yapacak bir şey yok dediğin gibi malzeme bu:)

dişim çok ağrıyor. Antibiyotik kullanmaya başladım fayda etmior! Kaplamanın altındaki kanal tedavili diş hemde
doğal yöntemleri kullanan ve iyi gelen var mı

Çok geçmiş olsun canım,kanal tedavili dişin ağrıması ilginç normalde ağrımaması gerek ya hani.Antibiyotiğin etkisi birkaç günden önce olmaz,umarım tez zamanda geçer...

herkese günaydın iyi haftalar...
bizde cumartesi kızımızı gördük MAŞALLAH 450gr olmuşuz. bizde kıpır kıpırız. uykudan bile uyandırıyor beni. şeker yüklemesi yapılmıştı. çok şükür bir sorun çıkmadı. perşembe ayrıntılı ultrasonumuz var merakla onu bekliyorum...
bu arada crafty çok geçmiş olsun canım diş ve kulak ağrısı gerçekten çok zor ALLAH yardımcın olsun tez zamanda geçer inş...

gunaydin kizlar herkese mutlu,hayirli haftalar dilerim.

crafty gecmis olsun canim bugun nasilsin gectimi dis agrin?aman ihmal etme sakin.

burasida cok sicak geceleri uymak imkansiz neredeyse ruh gibi dolasiyorum evde.
bizde iyiz galiba bilemiyorum gecen hafta kontrolumden beri moralim cok bozuk dusunmemeye calissamda olmuyor.yavrum iyimi sagligi nasil diye surekli dusunuyorum.surekli tevekkul ediyorum Rabbime dua ediyorum ama icim sogumuyor bir turlu

insallah yavrum saglikli bir bebek olarak dunyaya gelir.dun doktorun ultrasondan sonra verdigi raporu okudum iyice.raporda dandy walker malformetion'a bakin diyorlar.bu bir sedrom ve kalitsal kromozon hastaliklikmis nette arastirdim biraz tedavisi yokmus bebek buyuyup gelisemiyormus ve kafasi vucuduna gore cok buyuk oluyormus.Allahim cok korkuyorum kizlar insallah korktugum basima gelmez Rabbim korktugumdan korusun insallah ne yapacagimi bilemiyorum yarin yine kontrolum var.insallah bunlarin hepsi bir kabus olur ve yarin guzel haberlerle uyanirim insallah.

sirli canim doktor senin bebeginin kafasinda kistmi gormustu yoksa ici sivi dolu boslukmu?benimkisi bosluk galiba.

kızlar bu bacak-kalça ağrılarım içinde magnezyum takviyesi verdi. MAGVİTAL 365mg lık bir ilaç bugun 2. günüm öncesine göre daha iyiyim. 1 hafta kullanıp bakıcam ağrılarım ne durumda diye.

canım az kalmış biraz daha sabır ALLAH büyük. inş biişi çıkmayacak. bebeğinide üzme. daha kesin konuşulmuş konulmuş bişi yok. hayırlısı ile kontrolüne git gel güzel haberlerinle inş döneceksin... dualarımız seninle ve bebeğinle..

Canım Allah yardımcınız olsun... İçini ferah tutmaya çalış...İNŞ iyi haberler alırsınn...Allah seni ve tüm annecikleri içimizdeki küçük meleklerimizle birlikte korusun..

gunaydin kizlar herkese mutlu,hayirli haftalar dilerim.

sirli canim doktor senin bebeginin kafasinda kistmi gormustu yoksa ici sivi dolu boslukmu?benimkisi bosluk galiba.

iyi gunler canim, benimkinde 3 tane biri buyuk 2-si kucuk ici sivi dolu bosluk gormusdu canim, damarin ic duvarlarindaydi icinde. seni en iyi ben anliyorum canim bak bu hafta muayenem var icim icimi yiyor cunki bir tane kucuk kalmisdi acaba o nasil oldu diye gece gunduz dusunuyorum. ama kendimi guclu tutuyorum ve iyi olucagina inaniyorum,

ben de senin gibi cok endiselendim ama bu aylarda korkusu yokmus gecip geciciymis ama son aylarda evet dediyin gibi fiziki engelli ola biliyormus, ben de cok arasdirdim hatta yurtdisindaki uzamanlara mail atdim , hepsini aradim sordum yazmadigim forum kalmadi, o sekilde dogulan bebekerin resimlerini falan gordum dayanilasi diyil. ama bu aylar kesinlikle onem kaydetmiyormus,. bana tedavi yazdi ilaclar iyneler vitamin komplexleri serumlar falan. 4 saatliq serum yazmisdi kipirdayamiyordum bile. ama sukur son gitdiyimde (16 gun once) kuculmuslerdi bir tane kucucuk kalmisdi. o da gececek dedi doktorum, hatta onunla dogulup 1 yasa kadar iyilesenler bile varmis uzme canini. bebisler de hissediyor. iyi olucaklar biliyorum.

Merhaba canım ayrıntılıyı nerede ve nekadara yaptırdın bende yer araştırıyorum bu hafta sonu yaptırmak istiyorum ama karar veremedim...

cok tesekkur ederim sirli verdigin bilgiler icin,Rabbim buyuk bak seninkiler ne guzel gecmis insallah son olanda gecer benim bebegimdekide gecer insallah.

anne karnindayken tedavisi oluyormu yani ben bunu bilmiyordum.
bakalim yarin neler olacak hakkimizda hayirlisi olur insallah Rabbim korktugumdan korusun Amin!

selam arkadaşlar tatilden döndüm
ve işe başladım işler çok yogun yapamayacagım diye çok stres oldum ama şimdilik iyi gidiyo
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım iyisinizdir
oglumla ben hepinizi öpüyorum

insallah canim, seninki kac tane buyukluyu nasil? niycin yaranabildiyine bagli tedavisi, doktor bana mikroplardan ve romatizma hastaligindan ola bileceyini soyledi. bi de genelde funksionel oluyomus bebekle ilgili kromozom dediyin, sen ingilterede yasiyodun dimi? her ulkenin tedaviye bakisi farkli ola biliyor, ben Azerbaycanda yasiyorum. doktorumun akrabasinda da gorulmus tedavisini almis ve gayet saglikli sekilde dogmus bebeyini, sonra yurtdisina aparmis gayet saglikli demisler baska doktorlar da . insallah bizde de hayirlisi olur.
boyle durumlarda anne bebek tedavisi birlikte yurutulmeli. sen kanini falan verdinmi mikroplar infeksiyonlar icin. gebelikte genelde artiyormus...

sirli doktor bir tane gordu buyuklugunu tam olarak bilemiyorum.

biz burada hamileligin basinda yaptiriyoruz butun kan testlerini ama yarin doktora soyleyecegim yazdiklarini bakalim ultrasonun sonucuna bagli tabi insallah kotu,agir bir durum yoktur.insallah gecicidir o bosluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…