2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bende yaptirdim en baslarda ve az da olsa mikrop cikmisdi, tedavi yazmisdi o aralar ama gebelik ilerledikce artim gosteriyomus bazi mikroplar. eyer esinin ve senin ailenizde boyle dogumsal kusurlar yoksa merak etme dedi doktor cok sukur bizde hic kimse de yok. eminim siz de de oyledir. ben de hasretle gunleri sayiyorum ya yarin iki gun sonra gidicem. insallah ikimizde hayirli haberlerimizi paylasiriz. bu arada yarin oglumun tam 5 ayi tamam oluyor, tamtamina 150 gun olucak yarin, canim benim kocaman erkek oluyor artik.

sen içini ferah tut bence korkutma kendini Allahın izniyle sağlıklı bir bebiş alırsın kucağına internet evet bazı şeyler konusunda bilgi almak için iyi ama bazende yanlış araştırma yapmamız orda yazılanlar bizim yanlış yorumlamamız biz üze biliyor ben kendime iki sene önce beyin mr çektirmiştim sağ maksillarda 8mm kist yazıyodu raporda internetten baktım beynimde kist var diye başladım ağlamaya doktora raporu bile götürmicektim nerdeyse ameliyat derler bende ameliyatta ölürüm kalırım diye telaş yaptım annem nişanlım sakinleştiremedi beni doktora raporu gösterdik burnumun sağ tarafında sinüzitmiş :) doktor korkulacak bişey değil hemen alırız istersen dedi ama o korku yettiği için aldıramadım hala duruyo :)) hiç korkutma kendini Rabbim inşallah senin ve hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıca almayı nasip eder

dişim çok ağrıyor. Antibiyotik kullanmaya başladım fayda etmior! Kaplamanın altındaki kanal tedavili diş hemde
doğal yöntemleri kullanan ve iyi gelen var mı
canım gecmis olsun maalesef dişler hep bir sıkıntı cektiriyor hamilelikte.. benim eltim 7. ayında ekmek yerken tek disini kaybetti.. yakın bir arakadasım da dogum oncesi senin gibi kanal tedavili disi yuzunden cok sıkıntı cekti aman ihmale gelmez tatlım takibe devam et ... bana doktorum agzınızı karbonat ve limonlu ılık su ile arada gargara yapın demisti bende de cok kanama var.. insallah agrın sızın gecer guzelim..

canım iki gecedir klimadan nefret eden ben feryat figan sıcaklardan uyanıyorum.. sanırım odama taktırmanın vakti geldi .. bu ara ben de cok sıkıntı cekiyorum...
her yerim yanıyor..

canım en yakında yuregine su serpecek haberler alacaksın insallah ben inanıyorummm

kızlar ben de kısmetse haftaay detaylıya girecegim cok heyecanlıyım.. gecen hafta 4d goruntusunu gordum kızımın yuvarlak suratlı bir sey herkes bana benzetti bakalım detaylıda neler diyecekler.. yeter ki saglıklı olsun kime benzerse benzesinnn

ben geldimmm kizlar hic hissetmiyorum bebegimi diye üzülüyodum ama bikac gündür karnim öyle sekilden sekile giriyoki inanilmaz! galiba cok yaramazmi yaramaz bi cocugum olucak bu cuma günü kontrolüm var. 1 aydan sonra nihayet görebilicem yavrumu.. detayli ultrasonda o gün yapilacak. ve nihayet %100 bi sekilde cinsiyetini ögrenebilicem artik bu ayin sonundada türkiyeye gidiyorum bütün alisverisini yani tekstil kismini ordan yapmayi düsünüyorum(kiyafetiydi, battaniyesiydi, nevresimiydi, tülüydü perdesiydi falan filan iste)

princess"cim cok gecmis olsun! sen icini rahat ferah tut ve bol bol dua et allahin izniyle saglikli bi sekilde kucagina alacaksin bebegini. yarinda kontrolden sonra bu topige gelip bize sevincle yazacaksin insallah.

Son düzenleme:
herkese günaydınnn kasım annişlerii ben hala bebişimin cinsiyetini öğrenemedim tabi sağlıklı olsun önemli diilde işte çok merak ediyorum yaa

benimde bu hafta içi bi gün ayrıntılı ultrasonum var inşallah bebiklerimiz çookk iyidir benimki inşallah uyanırda görürüz cinsiyetini hep uyuyor tembelim

bende sadece gece 3 te hissediyorum sırtüstü yatınca dönüyo afacan sende öyle dene, uzun bekle farkedersin canım bence

sürekli elim karnımda... midemi bulandırmasına rağmen belki hareketini hissederim diye tatlı da yiyorum ama yok işte olmuyor.... oysa ultrasonda kıpır kıpır... hayır çok kiloluda değilim ki desem ki yağdan hissetmiyorum

şifa dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hiçbirinize yaşatmasın inşallah.
Diş hekimi yapılacak bişi yok doğum sonrası diş kökü ameliyatı lazerle dedi. Doktorumla konuştu antibiyotik(largopen di işe yaramadı augmentin ile değiştirdiler) verdi. 48 saate yavaşlatacak acını dedi Bi de izindeyim bu hafta berbat oldu. Buna da şükür ne yapayım kızım ii olsun da yeter :)

bir tek ben kaldım bebişini hissetmeyen :2:

eli kulagindadir tatlim seninkide. benimde daha 2-3 gün oldu hissedeli. bende gec hissedenlerdenim yani. gec olsun ama temiz olsun derler ya hani iste benimde öyle oldu özellikle sabahlari uyandigimda daha yataktayken yani, sekerleme yaparken, sirtüstü uzandigimda cok hissediyorum. o sanki "kalk hadi aciktim ben kahvalti yapalim" diyo, bende "hayir kalkmiycam biraz daha hissedeyim seni lütfen" diyorum.

Son düzenleme:

canım disl ilgili en iyi agrı kesici aprol diye biliyorum ben.. bi danıs istersen antibiyotik te de duocid ve augmentin.. acil sifalar

marmariste sıcaklık 45 bu ne sıcak yahuuu..hele bu sıcakta çalışmak ya kızlar göğsümün uçları çatlamış benim yarık gibi bi de arada bi ağrıyo dün denize girmiştim ondan olabilirmi ki bi de ucunda beyaz bişeyler var sankim

Canımm çok geçmiş olsunn, augmentin iyidir hemen iyi gelir inşş..

Merhabalar.

craftycim geçmiş olsun. Diş ağrısı kötü olur, Rabbim şifa versin, ağrını hafifletsin.

Princesscim canım benim de bir yakınımın bebeğine aynı teşhis konulmuştu. Bebeğin başı normalden büyük olacaktı ve gelişmesi tam gerçekleşmeyecekti. Bir sürü doktora gitti. Hepsi olması gereken değerin üzerinde gözüktüğünü söylediler. USGde belliydi öyle olacağı yani. Sonra biz dua ettik, çok üzüldük. Bir arkadaşım da ablasının bebeğine aynısının olduğunu ama dualarla bebeğin çok sağlıklı doğduğunu ve şuan çok iyi olduğunu söylemişti. Benim de ümidim artmıştı. Ve gerçekten o bebeğimiz de sağlıklı doğdu, 1 yaşını geçti. Maşallah hiçbir şeyi yok. O yüzden dua etmeyi ihmal etme. Ultrasonda bütün doktorlar olması gereken değerlerden fazla, bu bebek hasta doğar demelerine rağmen sağlıkla doğdu. İmtihan dünyası işte. Rabbim ol dediği zaman herşey oluverir. O yüzden moralini bozma. Bebeğin kötü etkilenmesin. Dualarımız bebeklerimizle canım.

Kızlar biz de 20 haftalık olduk bugün. Hamd olsun Rabbime. 10 haftalık olunca ne kadar büyük gelmişti o sayı. Şimdi 20 ne kadar güzel geliyor. Sağlıkla tamamlarız inşallah 40 haftamızı. Rabbim hepimize sağlık versin, evlatlarımızı bize bağışlasın.

Merhaba canım ayrıntılıyı nerede ve nekadara yaptırdın bende yer araştırıyorum bu hafta sonu yaptırmak istiyorum ama karar veremedim...

ayrıntılıyı aynı hastanede Medical park göztepe Hasan Fehmi Yazıcıoğluna yaptırdım.. 350 tl.. sadece bu dr için ssk ve özel sigorta gecmiyormus.. bizede sürpriz oldu..daha önce bilgi verilmemişti .. gerilimli bir gündü ama sonunda kızımın ii oldugunu öğrendim keyfim yerine geldi..

kuzenim yeditepede narter beye yaptırmıstı (hem hastanede hemde caddede yerleri var) onunda 330 tl ama ssk geciyr.. ayrıca anlasmalı özel sigortalara 180 tl miş.. bize randevuyu 2 hafta sonraya verecekleri için istemedik.. yoksa oraya gidecektim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…