- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.961
sirli doktor bir tane gordu buyuklugunu tam olarak bilemiyorum.
biz burada hamileligin basinda yaptiriyoruz butun kan testlerini ama yarin doktora soyleyecegim yazdiklarini bakalim ultrasonun sonucuna bagli tabi insallah kotu,agir bir durum yoktur.insallah gecicidir o bosluk.
gunaydin kizlar herkese mutlu,hayirli haftalar dilerim.
crafty gecmis olsun canim bugun nasilsin gectimi dis agrin?aman ihmal etme sakin.
burasida cok sicak geceleri uymak imkansiz neredeyse ruh gibi dolasiyorum evde.
bizde iyiz galiba bilemiyorum gecen hafta kontrolumden beri moralim cok bozuk dusunmemeye calissamda olmuyor.yavrum iyimi sagligi nasil diye surekli dusunuyorum.surekli tevekkul ediyorum Rabbime dua ediyorum ama icim sogumuyor bir turlu
insallah yavrum saglikli bir bebek olarak dunyaya gelir.dun doktorun ultrasondan sonra verdigi raporu okudum iyice.raporda dandy walker malformetion'a bakin diyorlar.bu bir sedrom ve kalitsal kromozon hastaliklikmis nette arastirdim biraz tedavisi yokmus bebek buyuyup gelisemiyormus ve kafasi vucuduna gore cok buyuk oluyormus.Allahim cok korkuyorum kizlar insallah korktugum basima gelmez Rabbim korktugumdan korusun insallah ne yapacagimi bilemiyorum yarin yine kontrolum var.insallah bunlarin hepsi bir kabus olur ve yarin guzel haberlerle uyanirim insallah.
sirli canim doktor senin bebeginin kafasinda kistmi gormustu yoksa ici sivi dolu boslukmu?benimkisi bosluk galiba.
canım gecmis olsun maalesef dişler hep bir sıkıntı cektiriyor hamilelikte.. benim eltim 7. ayında ekmek yerken tek disini kaybetti.. yakın bir arakadasım da dogum oncesi senin gibi kanal tedavili disi yuzunden cok sıkıntı cekti aman ihmale gelmez tatlım takibe devam et ... bana doktorum agzınızı karbonat ve limonlu ılık su ile arada gargara yapın demisti bende de cok kanama var.. insallah agrın sızın gecer guzelim..dişim çok ağrıyor. Antibiyotik kullanmaya başladım fayda etmior! Kaplamanın altındaki kanal tedavili diş hemde
doğal yöntemleri kullanan ve iyi gelen var mı
canım iki gecedir klimadan nefret eden ben feryat figan sıcaklardan uyanıyorum.. sanırım odama taktırmanın vakti geldi .. bu ara ben de cok sıkıntı cekiyorum...Günaydın kızlar :)))
herkese güzel mutlu çabuk geçen bir hafta olsun inşaallah
kızlar bana 2 gecedir ateş basıyo ama öle böle değil berbat
hemen kendimi duşun altına atıyorum gcenin 1 i 2 si ne zaman olursa ama kötü oluyorum yani
eğer duş almazsam imkansız uyuyamıyorum ateş gibi oluyorum :s
sıcaklar zorlucak gibi ama olsun bebişlerimiz iyi olsunda
canım en yakında yuregine su serpecek haberler alacaksın insallah ben inanıyorummmgunaydin kizlar herkese mutlu,hayirli haftalar dilerim.
crafty gecmis olsun canim bugun nasilsin gectimi dis agrin?aman ihmal etme sakin.
burasida cok sicak geceleri uymak imkansiz neredeyse ruh gibi dolasiyorum evde.
bizde iyiz galiba bilemiyorum gecen hafta kontrolumden beri moralim cok bozuk dusunmemeye calissamda olmuyor.yavrum iyimi sagligi nasil diye surekli dusunuyorum.surekli tevekkul ediyorum Rabbime dua ediyorum ama icim sogumuyor bir turlu
insallah yavrum saglikli bir bebek olarak dunyaya gelir.dun doktorun ultrasondan sonra verdigi raporu okudum iyice.raporda dandy walker malformetion'a bakin diyorlar.bu bir sedrom ve kalitsal kromozon hastaliklikmis nette arastirdim biraz tedavisi yokmus bebek buyuyup gelisemiyormus ve kafasi vucuduna gore cok buyuk oluyormus.Allahim cok korkuyorum kizlar insallah korktugum basima gelmez Rabbim korktugumdan korusun insallah ne yapacagimi bilemiyorum yarin yine kontrolum var.insallah bunlarin hepsi bir kabus olur ve yarin guzel haberlerle uyanirim insallah.
sirli canim doktor senin bebeginin kafasinda kistmi gormustu yoksa ici sivi dolu boslukmu?benimkisi bosluk galiba.
bir tek ben kaldım bebişini hissetmeyen :2:
bende sadece gece 3 te hissediyorum sırtüstü yatınca dönüyo afacan sende öyle dene, uzun bekle farkedersin canım bence
şifa dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hiçbirinize yaşatmasın inşallah.
Diş hekimi yapılacak bişi yok doğum sonrası diş kökü ameliyatı lazerle dedi. Doktorumla konuştu antibiyotik(largopen di işe yaramadı augmentin ile değiştirdiler) verdi. 48 saate yavaşlatacak acını dediBi de izindeyim bu hafta berbat oldu. Buna da şükür ne yapayım kızım ii olsun da yeter :)
şifa dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hiçbirinize yaşatmasın inşallah.
Diş hekimi yapılacak bişi yok doğum sonrası diş kökü ameliyatı lazerle dedi. Doktorumla konuştu antibiyotik(largopen di işe yaramadı augmentin ile değiştirdiler) verdi. 48 saate yavaşlatacak acını dediBi de izindeyim bu hafta berbat oldu. Buna da şükür ne yapayım kızım ii olsun da yeter :)
Merhaba canım ayrıntılıyı nerede ve nekadara yaptırdın bende yer araştırıyorum bu hafta sonu yaptırmak istiyorum ama karar veremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?