- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.981
giriftcim sıkma canını kendinide üzme ne yapacaksın erkek milleti işte kadınlar kadar ince fikirli düşünceli olamıyorlar maalesef seni çok ii anlıyorum benim eşimde iki hafta öncesine kadar öyleydi sanki hamile olan o bi düşünüyodu beni kıyamıyodu bide bazen hiç umursamaz oluyordu aldım karşıma konuştum beni anlamak bu durumu anlamak bana yardımcı olmak çokmu zor geliyor diye şuan anlamış gibi duruyor ama geçici bir durum :)) ne yapalım aldık çekicezP hiç kendini üzme demekki seni çok sevdiği için senden ayrılmak sensiz kalmak istemiyor ikinci çocuğun olarak düşün onu :)
marmariste sıcaklık 45 bu ne sıcak yahuuu..hele bu sıcakta çalışmakya kızlar göğsümün uçları çatlamış benim yarık gibi bi de arada bi ağrıyo dün denize girmiştim ondan olabilirmi ki bi de ucunda beyaz bişeyler var sankim
herkese günaydınnn kasım annişlerii ben hala bebişimin cinsiyetini öğrenemedimtabi sağlıklı olsun önemli diilde işte çok merak ediyorum yaa
şifa dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hiçbirinize yaşatmasın inşallah.
Diş hekimi yapılacak bişi yok doğum sonrası diş kökü ameliyatı lazerle dedi. Doktorumla konuştu antibiyotik(largopen di işe yaramadı augmentin ile değiştirdiler) verdi. 48 saate yavaşlatacak acını dediBi de izindeyim bu hafta berbat oldu. Buna da şükür ne yapayım kızım ii olsun da yeter :)
cok tesekkur ederim sirli verdigin bilgiler icin,Rabbim buyuk bak seninkiler ne guzel gecmis insallah son olanda gecer benim bebegimdekide gecer insallah.
anne karnindayken tedavisi oluyormu yani ben bunu bilmiyordum.
bakalim yarin neler olacak hakkimizda hayirlisi olur insallah Rabbim korktugumdan korusun Amin!
crafty sen oda takımını nerden ve ne kadara sipariş etmiştin..
cnm ben bu ctesi sipariş verdim modako dan
2 kapılı dolap, büyümeyen beşik ve şifonyer aldım sadece 2300 TL
oyy çok para.. battıkkkk
bi oda beendim 4500 dedi
haydeee dedim bende :) sanırım altın kaplamaydı
nenemin yün döşeği vardı. onu küçülteyim. bedava yatak5 ay hiç yemesek içmesek anca alırız eşyalarını . bebiş olunca akan sular duruyo ama dimi
cnm ben bu ctesi sipariş verdim modako dan
2 kapılı dolap, büyümeyen beşik ve şifonyer aldım sadece 2300 TL
bi oda beendim 4500 dedi
haydeee dedim bende :) sanırım altın kaplamaydı
ben haftasonu libadiyedeki mobilyacılara baktım.. bi tane cok begendim.. yatak ve dolap ( cok fonksiyonlu yüklüklü filan) 1950 dedi . dolabın alt kısmı çekmeceli oldugu için şifonyer almicam ben .. ama siparişini veremedim daha bakayım dedik eşimle.. ay cok zor karar vermek.. sanki daha güzeli varda ben bulamadım daha gibi geliyor..
valla bizimkini kayınvalideler hediye etti sağ olsun. Doğumdu dr du evin tadilatıydı derken ben bu kadar açılamazdım
çok güzel ama :) sağolsunlar :) Şık sade inci beyazı
Fotosunu makineden alınca eklerim
ya aslında bebin bekarlıkdan kalma lila 3 kapılı gardrop ve tek kişilik baza var.sadece beşik yada park yatak alsam yeter diye düşünüyorum. fazla masrafa gerek yok diye düşünüyorum.
:))) siz yine iyisiniz. çekişebilecek kişi yanınızda. benim eşimin sürekli şehir dışında işleri. yanımda bile değil. bu gün gelecek yarın yine gidecek, sanırım 1 hafta daha yok. ağız tadıyla tartışamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?