2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

:))) siz yine iyisiniz. çekişebilecek kişi yanınızda. benim eşimin sürekli şehir dışında işleri. yanımda bile değil. bu gün gelecek yarın yine gidecek, sanırım 1 hafta daha yok. ağız tadıyla tartışamıyorum bile

sakın onları sıkma. bana dr. öyle demişti. çatlaklar içinde bepanthene verdi. (göğüs ucu çatlakları için) göbüş içinde pregnecare. kabuklanırsa onlarıda soyma. hem canın yanar hemde apse yapar. geçmiş olsun

Prensesim cok canını sıkma .. internetide fazla kurcalama.. kalbini ferah tut.. yarın kızının ii oldugunu öğreneceksin.. Allahım onu da tüm bebekleride korusun inşallah..

çok geçmiş olsun canım. Allah tan acil şifalar diliyorum.

canım benim inş. bişe çıkmaz. atlatırsınız. dualarımız seninle. Allah yar ve yardımcın olsun. Amin

nenemin yün döşeği vardı. onu küçülteyim. bedava yatak 5 ay hiç yemesek içmesek anca alırız eşyalarını . bebiş olunca akan sular duruyo ama dimi

valla bizimkini kayınvalideler hediye etti sağ olsun. Doğumdu dr du evin tadilatıydı derken ben bu kadar açılamazdım
çok güzel ama :) sağolsunlar :) Şık sade inci beyazı
Fotosunu makineden alınca eklerim

cnm ben bu ctesi sipariş verdim modako dan
2 kapılı dolap, büyümeyen beşik ve şifonyer aldım sadece 2300 TL

ben haftasonu libadiyedeki mobilyacılara baktım.. bi tane cok begendim.. yatak ve dolap ( cok fonksiyonlu yüklüklü filan) 1950 dedi . dolabın alt kısmı çekmeceli oldugu için şifonyer almicam ben .. ama siparişini veremedim daha bakayım dedik eşimle.. ay cok zor karar vermek.. sanki daha güzeli varda ben bulamadım daha gibi geliyor..

valla bana da öle geliodu
karattım gözümü aldım :)
gelinlik gibi işte çok ararsan daha fazla bi çıkmaz sonu
aklımdan çıktı ii oldu

ya aslında bebin bekarlıkdan kalma lila 3 kapılı gardrop ve tek kişilik baza var.sadece beşik yada park yatak alsam yeter diye düşünüyorum. fazla masrafa gerek yok diye düşünüyorum.

ya aslında bebin bekarlıkdan kalma lila 3 kapılı gardrop ve tek kişilik baza var.sadece beşik yada park yatak alsam yeter diye düşünüyorum. fazla masrafa gerek yok diye düşünüyorum.

beşik al beyaz, lila da tekstil al süper bi oda olur işte daha ne düşünüosun. Boşver bebişine harcarsın o parayı. Park yatakla oda basitleşir ama beşikle çok şık durur
perdesi halısı fln uydummu çok şirin olur bence
ben yakıştırıorum bebeğe lilayı

herkese merhabalar

prensescim uzme kendini bebekler gerekten cok hissediyor. dun gece sagolsun esimle sacma sapan birsey yuzunden kavga ettik ve 2 saat zirladim. ben agladikca bebek tekmeledi normalde 1 tekmesini hissedecegim diye kirk saat elim karnimda bekliyorum. uzuldugumuzu kesinlille anliyorlar canim. sen icini ferah tut bak sirli arkadasta soylemis geciyormus o bosluklar. inallah sende yarin onemsiz oldugunu ogreneceksin. bu arada cuma gunu sana mesaj yazmistim canim gecmise gidip onu okuyabilirmsin. su anti d ile ilgili. yarin cabucak gelsin ikimizde guzel haberlerle gelelim Allahin izini ile .

crafty gecmis olsun canim insallah dis agrindan yakin zmanda kurtulursun.

ewt senin durumun kötüymüş bide bir gün görüyom zaten diye bişeyde diyemezsin sen şimdi ona :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…