- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.001
ewt senin durumun kötüymüş bide bir gün görüyom zaten diye bişeyde diyemezsin sen şimdi ona :))
cnm ben bu ctesi sipariş verdim modako dan
2 kapılı dolap, büyümeyen beşik ve şifonyer aldım sadece 2300 TL
herkese merhabalar
prensescim uzme kendini bebekler gerekten cok hissediyor. dun gece sagolsun esimle sacma sapan birsey yuzunden kavga ettik ve 2 saat zirladim. ben agladikca bebek tekmeledi normalde 1 tekmesini hissedecegim diye kirk saat elim karnimda bekliyorum. uzuldugumuzu kesinlille anliyorlar canim. sen icini ferah tut bak sirli arkadasta soylemis geciyormus o bosluklar. inallah sende yarin onemsiz oldugunu ogreneceksin. bu arada cuma gunu sana mesaj yazmistim canim gecmise gidip onu okuyabilirmsin. su anti d ile ilgili. yarin cabucak gelsin ikimizde guzel haberlerle gelelim Allahin izini ile .
crafty gecmis olsun canim insallah dis agrindan yakin zmanda kurtulursun.
Herkese hayırlı cumalar.dün hamilelğimde ilk defa balık yedim ama bebeğim sevdi balığı kıpır kıpırdı.ayrıca biz ankaraya dönmeye karar verdik.enfeksiyon kaptım ya giderim doktoruma hem.ayrıca tetenoz aşım var heralde evimde olmak daha iyi olacak.denizede giremiorum havalr serin,birde açıkcası kocamı yalnız bırakmak içimden gelmiordu.
benim oğlum sabah çok hareket edior acıkıncabizde mecburen erken kalkıoruz.
İlkimu benim oğlum olacak eklersen sevinirim.
mrb arkadaşlar yaz sıcaklarından kimse gelmiyo artık topiğe.kubi,meysanur,ilkumu sirli,ve diğer arkadaşlar nerdesiniz.her girdiğimde boş :)
yazında hamilelik cok zormuşşşşşşşşşşşşşşş:/
sirlicigim benim bebegime aldiklarim yeni dogdugunda giysin diye aldiklarim hep yuzde yuz pamuk canim.
6-9 aylik aldigim bazi elbiseleri yari yariya.
sende bebeginin altina pamuklu atlet yada badi giydirip esinin aldigi kiyafetleri ustune giydirebilirsin canim.
canim haklisin uzulmek istemiyorum ama olmuyor en azindan kendimi yiyip bitirmiyorum durmadan dua ediyorum elimden gelen sadece Allaha siginlmak, inanmak, guvenmek Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin bizlere katindan hayirli,saglikli nesiller bagislasin insallah.
okudum canim mesaji simdi, bende 28.haftada biliyordum hatta doktorumda oyle demisti ama simdi 22.haftada yaziyor dosyada.yarin kontrolden sonra doktorumla konusmam var tatildeydi gelmis.ona soracagim hangi haftada olmasi gerekir diye yarin cok yogun birgun bizi bekliyor Rabbim yardimcimiz olur insallah.yarinki yogunlugun sonunda yuzumuz guler insallah prensesimde beni hic yalniz birakmiyor teyzesi durmadan konusuyorum sanki beni anliyor ben iyim anne diyor bana, kuzum benim, cigerim benim.
canim benim yer teyzesi onun tekmelerini. bak kuzucugund soyluyor uzme kendini diye.biraz daha sabir sonra hersey iyi olacak. bende az once bankaya gittim donuste mithercare a baktim sen soylemistin beyaz olan kiyafetlerde indirim oldugunu . bizimkindede indirim vardi. listemde yanimda degildi uzun kollu 7li badi kisa kollu 7 li badilerde indirim vardi renkli olanlarindada vardi. sadece beyaz sette yoktu. simdi seti beyaz alirsam digerlerinide beyaz alirsam hersey bembeyaz olacakti. bende 1 guncuk daha sabretmeye karar erdim. yarin Insallah Allah nasip ederse hastane donusu almayi dusunuyorum. cinsiyetini bilirsem seti beyaz badileri enkli alirim dedim. oradaki gorevlilerle konustum seti newbaby alin diye onerdiler 4.5 kiloya kadarmis bu newbaby. sanirim seti ben new baby alacagim diger aldiklarimi 0-3 month.
kızlar bebek arabası aldınız mı?
graco ii bir markamı
Graco Mirage Plus Junior Baby modeli --380 tl imiş.
ay ben kafayı yicem.. neyi ne marka alacagımı bilmiyorum.. hesaplıda olsun istiyorum...Eki Görüntüle 222879
bencede yarin al canim benimde 1 beyaz set 2 renkli setim oldu uzun kollu ve kisa kollu badileri ve tulumlari renkli canim.
yalniz sana tavsiyem beyaz takimi 0-3 al icinde herseyden 2yada 3 tane oldugundan uzun sure giyebilir.ben eklemistim bir tane set hatirlarsan pembe renkli puantiyeli olan onu new baby aldim ve 0-3 bedenle arasinda hicbir fark yok bunlarin birde yikanipp cektigini dusun.onceden bend ebeyaz takimi newbaby alsaydim diyordum hatirlarsin simdi iyiki 0-3 almisim diyorum cunku new babyle ayni ebattalar.
kızlar yaaa vitamin hapını içip içmediğimi hatırlamıyorum( kafam karıştıı napym sizce?
Canım bana da bazen öyle oluyor. İçmiyorum. Belki sabah içmişimdir hatırlamıyorum diyorum. 2 tane içmekten iyidir 1 gün içmemek. Sabah kahvaltıdan hemen sonra içersem problem olmuyor. Biraz sonra içerim diye oyalanırsam o ara içtim mi içmedim mi hatırlayamıyorum. Bence bugün içme. 1 gün içmemekten bir şey olmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?