2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende takım istiyorum ama evimde yer yok malesef odası olsa hiç düşünmicem alıcam ama şimdlik park yatak almayı düşünüyorum yatak odama sığıcak şekilde bir sene içinde zaten düşünüyoruz ev almayı orayı kızıma göre şıkır şıkır döşerim inşallah

cnm ben bu ctesi sipariş verdim modako dan
2 kapılı dolap, büyümeyen beşik ve şifonyer aldım sadece 2300 TL

canım hayırlı olsun Nil pıtırcıgı guzel gecelerde mısıl mısıl uyusun..

biraz acar mısın tatlım neden buyumeyen besik aldın ben hic bilmiyorum odalarla ilgili ne yapılır ne yapılmaz..

ben de bu hafta biriyle tanıstım siparisini vermis oda 2.5 ayda geliyormus 40 gun de havalandırma suresi biz daha hic bakmadık :18:

odada neye dikkat etmek lazım.. kayınvalidem de besigin altı sifonyerli alma dedi ama ne demek istedi anlamadım.. cok da dinlemedim boyle bir seye karısmıyor ama gorumcemin tecrubelerinden anlatıyor ya nedense icten ice dinleyesim gelmiyor

Son düzenleme:

canim haklisin uzulmek istemiyorum ama olmuyor en azindan kendimi yiyip bitirmiyorum durmadan dua ediyorum elimden gelen sadece Allaha siginlmak, inanmak, guvenmek Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin bizlere katindan hayirli,saglikli nesiller bagislasin insallah.

okudum canim mesaji simdi, bende 28.haftada biliyordum hatta doktorumda oyle demisti ama simdi 22.haftada yaziyor dosyada.yarin kontrolden sonra doktorumla konusmam var tatildeydi gelmis.ona soracagim hangi haftada olmasi gerekir diye yarin cok yogun birgun bizi bekliyor Rabbim yardimcimiz olur insallah.yarinki yogunlugun sonunda yuzumuz guler insallah prensesimde beni hic yalniz birakmiyor teyzesi durmadan konusuyorum sanki beni anliyor ben iyim anne diyor bana, kuzum benim, cigerim benim.

kizlar size bir sey sorucam, bebislere aldiginiz tum giysiler 100% pamukmu? alt giysileri falan sormuyorum ust giysiler. esime yurtdisina ciktiginda almasini istemisdim, almis ama 76% ve 80% pamuklar ama oyle guzeller ki...boyle mavis mavis hele coraplari falan bir harika. oyle duygulandim ki sag saglim giydirelim insallah.,

bu arada az once izin kagizimi mudire imzalatdim ve gelecek hafta 18-den itibaren 1 ayligina tatile cikiyorum. esim de cika bilirse guzel bir tatil yapicaz insallah.
bu arada yarin benim de kontrolum var. bebisim insallah iyidir ve kafasindaki bosluklar insallah ki gecmisdir. benim suyum da fazlaydi umarim o da yoluna dusmusdur, ama karnim acayib kasiliyor galiba hala fazla suyum. offff ustelik anti d yaptiricaz, insallah tatil burnumuzdan gelmez bir an once tum muayenelerden iyi sonucla gecip bebisim esim ve ben guzel bir tatil yapariz. donduyumuzde de 6 ayimiz dolmus olur. ve kosa kosa kasima dogru

sirlicigim benim bebegime aldiklarim yeni dogdugunda giysin diye aldiklarim hep yuzde yuz pamuk canim.

6-9 aylik aldigim bazi elbiseleri yari yariya.

sende bebeginin altina pamuklu atlet yada badi giydirip esinin aldigi kiyafetleri ustune giydirebilirsin canim.

canım forumun ilk sayfasındaki bilgileri kubi giriyor.. forumun sahibi de o,
mutlaka okuyup seni ekleyecektir..
gözünden hiçbişey kaçmaz
ama şu anda tatilde galiba..
tatil dönüşü mutlaka yükleyecektir senin bebişin cinsiyetini..

mrb arkadaşlar yaz sıcaklarından kimse gelmiyo artık topiğe.kubi,meysanur,ilkumu sirli,ve diğer arkadaşlar nerdesiniz.her girdiğimde boş :)

haklısın canım..
bizim bilgisayarlarda problem var şu anda bile yazdıklarımı tam net göremiyorum..
o yüzden de giremiyorum epeydir

yazında hamilelik cok zormuşşşşşşşşşşşşşşş:/

evet çooook zormuş (

BU ARADA BEN DE BEBİŞİMİN DETAYLI USG SİNİ YAPTIRDIM, ANOMALİ TARAMASINI YANİ..
DOKTOR CD ORTAMINDA VERDİ ÇEKTKLERİNİ RENKLİ USG İLE BEBİŞİMİN HERYERİNİ GÖRDÜM..
AYNI BEN :))))
DOKTOR ACAYİP HAREKETLİ BİR ÇOCUK KORDONUNU BİLE TUTUP ÇEKİYO ENTERESAN ÖLÇÜM YAPMAK İÇİN ZORLANIYORUM DEDİ :)
SONRA BEN DE KONUŞUYODUM EŞİME ANLATIYODUM BAK ELLERİ BAK AĞZI BURNU FELAN DİYE.. AMA O DURMUYO HABİRE KIPIR KIPIRDI..
DOKTOR DA DEDİ Kİ DURUN O ZAMAN BEN GÖBEĞİNDE GEZDİRMEYİM AKETİ, SEN DE DUR KONUŞMA HAREKET ETME NE YAPACAK BAKALIM DEDİ..
BEN DURDUM, DOKTOR DA O ALETİ GÖBEĞİMDE SABİTLEDİ...
BEBEK DE DURDU.......
DOKTOR, DEMEK Kİ ÜZERİNDE GEZİNMEMİZDEN HOŞLANMADI DEDİ..
YA NE KADAR ENTERESAN BEN HAREKETSİZ DURUNCA O DA DURUYO ACAYİP ŞAŞIRDIM ÇOK GARİP GELDİ BANA :)))))

Son düzenleme:

evet canim ben de oyle dusunuyorum altina pamuklu giydirip uzerine giydirmeyi zaten kis cocuklari olucaklar minnoslar. esime yuz defa soyle yine istediyini yapmaz. ama sagolsun vakit bulup gitmis ya. zaten is icin gitmisdi. oyle marka falan diyiller onlari kendim alicam ama arada babayi da boyle seylere zorlamak lazim anlasinlar baba olduklarini diye, az once danone yedim cikolatali. oglusum tekmeliyip duruyo annesini, anasina cekmis belli

canim benim yer teyzesi onun tekmelerini. bak kuzucugund soyluyor uzme kendini diye.biraz daha sabir sonra hersey iyi olacak. bende az once bankaya gittim donuste mithercare a baktim sen soylemistin beyaz olan kiyafetlerde indirim oldugunu . bizimkindede indirim vardi. listemde yanimda degildi uzun kollu 7li badi kisa kollu 7 li badilerde indirim vardi renkli olanlarindada vardi. sadece beyaz sette yoktu. simdi seti beyaz alirsam digerlerinide beyaz alirsam hersey bembeyaz olacakti. bende 1 guncuk daha sabretmeye karar erdim. yarin Insallah Allah nasip ederse hastane donusu almayi dusunuyorum. cinsiyetini bilirsem seti beyaz badileri enkli alirim dedim. oradaki gorevlilerle konustum seti newbaby alin diye onerdiler 4.5 kiloya kadarmis bu newbaby. sanirim seti ben new baby alacagim diger aldiklarimi 0-3 month.

bencede yarin al canim benimde 1 beyaz set 2 renkli setim oldu uzun kollu ve kisa kollu badileri ve tulumlari renkli canim.

yalniz sana tavsiyem beyaz takimi 0-3 al icinde herseyden 2yada 3 tane oldugundan uzun sure giyebilir.ben eklemistim bir tane set hatirlarsan pembe renkli puantiyeli olan onu new baby aldim ve 0-3 bedenle arasinda hicbir fark yok bunlarin birde yikanipp cektigini dusun.onceden bend ebeyaz takimi newbaby alsaydim diyordum hatirlarsin simdi iyiki 0-3 almisim diyorum cunku new babyle ayni ebattalar.

kızlar bebek arabası aldınız mı?

graco ii bir markamı

Graco Mirage Plus Junior Baby modeli --380 tl imiş.

ay ben kafayı yicem.. neyi ne marka alacagımı bilmiyorum.. hesaplıda olsun istiyorum...

fatmacigim graco iyi marka canim bu tarz arabalarida hafif ve saglam, inan bende garaconun bu travel setini ve safety1st dusunuyorum prensesim icin hayirlisi Allahtan bakalim yavrumun iyi haberini alayim arabasini ve besigini siparis edecegim insallah.

Biz tatili bitirdik döndük ankaraya.aman allahım bu ne sıcak.evden çıkmaya korkacak insan.sayfada kimse yok,herkes tatilde:)olsun bizde evde yata yata tatil yapıoruz
tv'de de birşey yok oğluşumla konuşup duruyoruz.çok hareketli oluşumda yakında birde doktora gidicez,bakalım keyfi nasıl.haydi hepinize ii tatiller

anladim canim bende aksamdan neyi alacagimi not alayim bendede bir adet renkli newborn seti var . senin dedigin gibi en iyisi beyaz olani 0-3 almak. ben senin aldiklarina birdaha goz gezdireyim cici topiginden en iyisi.

kızlar yaaa vitamin hapını içip içmediğimi hatırlamıyorum ( kafam karıştıı napym sizce?

kızlar yaaa vitamin hapını içip içmediğimi hatırlamıyorum ( kafam karıştıı napym sizce?

Canım bana da bazen öyle oluyor. İçmiyorum. Belki sabah içmişimdir hatırlamıyorum diyorum. 2 tane içmekten iyidir 1 gün içmemek. Sabah kahvaltıdan hemen sonra içersem problem olmuyor. Biraz sonra içerim diye oyalanırsam o ara içtim mi içmedim mi hatırlayamıyorum. Bence bugün içme. 1 gün içmemekten bir şey olmaz inşallah.

haklısın snrm 2 tane içmektren iyidir onun yerine gidip meyve fln yiyim elimden geleni yapim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…