2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam kızlar
ben 21. haftaya girdim...ama henüz hareketleri hissetmiyorum..
Siz ne zaman hissettiniz...
İlk hareketler nasıldı??

merhaba,
yalnız değilsin, ben de 21'i bitirmek üzereyim ama hala bir şey hissetmiyorum. burda nerdeyse herkes hissediyor. hemde öyle kelebek kıpırtısı falan değil bildiğin tekme hissediyorlar...

iyi akşamlar

ben bu akşam doktora gittim kendi doktorum yoktu yerine bakan doktora girdim ama pişman oldum 18. hafta gibi benden su gelmişti çok az bi şekilde bir kaç kere onu söyledim bişey olurmu acaba diye rahimde sızıntı olabilir dedi ben bakıyorum göremiyorum kapalı gibi duruyor dedi bi öyle bi öyle diyince korktum bir sürü ilaç test yazdı canım sıkıldı Allahtan bebeğim çok ii 32cm 406 grmış maşallah birde bana kendi doktorum kız demişti bu doktor erkek demişti hoş ondanbi derdim yok sağlıklı olsunda kadın kend ile çeklişkilere düştü cinsiyette bile hasta bakıcıyı çağırdı ona soruyo sende görebiliyomusun diye en iyisi yarın kendi doktoruma bir daha gitmek

yubacigim bencede not al bende hepsini yazmistim simdi aldikca ciziyorum.

Allah izin verirse yarin mutlu haberler alirsak bebegimin besigini,arabasini,uyku setini,sepetini ve banyo kuvvetini alacagim.

geriye ates olcer ve sac,tirnak bakim seti kaliyor.

Kızlarr bu sabah çok mutlu bir olay yaşadım ilk defa kızımın tekmelerini dışarıdan görebildik sabah ben babası ve ananesi izledik inanılmaz heyecan vericiydiii :)))

Slm arkadaşlar nihayet 2 aylık Türkiye tatilim bitti eve döndüm.Tr de kontrole girdim,dünde benim kendi doktorumda randevum vardı, çok şükür bebişim çok sağlıklı, çok hareketli.h
Hmm bu arada benim de oğlum olacakmış, dün tescillendi :)))) doktorum resmini çekti :)))
Bir ara girdim kilo muhabbeti vardı bende söyleyeyim hamileliğin başından beri 6 kilo verdim henüz almadım.71 ile başladım şuan 65 im. Benim şeker riskim ne kadar az alsam o kadar iyi. Birde benim bebisin suyu fazla çıktı Dr gelecek ay şeker tarama testi yapacak.Neyse şekerler benden son haberler bu kadar görüşmek üzere))

Slm canım dediğin gibi basit bişey bile olsa elde olmadan insan üzülüyor,ama hep iyi ve güzel şeyler düşün onlarda seni bulsun canım. Rabbim bebişine de sağlıkla doğmayı nasip etsin İnşaallah .

günaydın kızlar
bugun topik açılışını ben yapayım
koştur koştur işe geldim geç kaldım uyuya kalmışım saat çalmış çalmış duyan olmamış
iş yerinde kahvaltı yapayım dedim içim el vermedi geç kalsamda yinede süttümü içip evde kahvaltımı yaptım oglumu boş şeylerle doyurmayayım diye
gün içinde hiç bakamıyorum topige işler başladı bile
hoşçakalın

günaydın kızlar
gününüz güzel geçsin,
bu arada gecede ellerimin kollarımın uyuşmasından fenalık geldi,
doktora gittiğinde soracak arkadaslar vardı sordular mı acaba

asiri derecede gelen bir suyum yok ama gunde 2-3 adet camasir degistiriyorum bazen azcik su gibi bir akinti geliyor.

bendende aşırı gelen bi su olmadı üç hafta önce bir kaç gün ara ile az az geldi ama doktor korkuttu beni sormasamıydım acaba diye kendi kendimi yiyorum neyse bugünde kendi doktoruma gidicem oda aynı şeyi söylerse rapor alıp yatıcam evde bir hafta

Günaydın herkese,
Bizim de dün akşam babası elini kyodu ve kızım bi tekmeler dönmeler yaptı. Babasına kur yapacak benim kız.Babamız da çok mutlu oldu. Şu iki gündür içimde kıpır kıpır hiç durmuyor abisine çekecek herhalde çok hareketli. Anneannemiz üzülüyorçok hareketli olursa diye o da kızını düşünüyor tabi. Evde iki tane hiç durmayan atom karıncayı düşünsenize. Artık katlanacağız. 22 aylık oğlum var benim şimdi. Sabah kalkmış kucağıma geldi bana sarılıyor gözlerimden burnumdan öpüyor, göğsüme yatıyor bi sevgi gösterisi. Bebeğimizi seviyorum beraber ama anlamıyor bence asıl doğduğunda anlayacak onun için biraz zor olacak ama napalım abi olmak kolay değil.......

gunaydın guzel anneler
bendede su gelıodu az az dun kontrolumuz vardı su deıl dedı suyun ıyı gorunuo azalma yok dedı ama ıdrar tetkıkı ve kulturu ıstedı bı bakalım kontrol olsun dedı. oglumda 26cm 670 gr olmus kuzum benım hersey yolundaymıs.
ama acayıp ınatcı kalp damarlarına kontrol edecektı aylardır oynatıo bızı yuz ustu donmuo dun baya ugrastırdı tatlılar meyvesuları cıkolatalarla kandırdık ole anca donabıldı rusvet ıstı pasa :)

uyusma bendede oluodu bol su ıc ve tuzlu yeme dedı dr yaz oldugu ıcın vucut odem toplaması daha fazla oluomus uyusma da ole dedı

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.dün tarama testimizi olduk oğlumla.her yerini ayrıntılı olarak gördük çok şükür rabbime iyiydi yavrum.kızlar sırt üstü yatmayn sola ağırlık verin benim bebişe kordon dolanmş daha dikkat etmem gerekiyor.sola yatmaktan da her yerim ağrıyor.oğlumun resmini ve cd sini verdi doktor.çok güldüm çok çirkin oğlum.yerim ben onun çirkinliğini.resmini gördüğümde garipsedim bu ne gibisinden.şimdi yerim ben onu.cnm benim.doktor dedi bu dönemde bebekler çok çirkin oluyo.1 ay sonra şeker yükleme testleri olcaz.

inşallah güzelim.. bekliyoruz bugün ii haberlerini..dualarımız sizinle...

cnm bu marka için çok kaliteli diyorlar.
Fiyatı da çok iimiş

internette gördüm bunu .. nerede satıldıgını bulsam gidip bakcam.. gercekten nasılmıs diye.. ondan sonra alcam.. sen aldın mı araba..

selamünaleyküm çok şükür 16 günlük tatil sona erdi çok güzel geçti kaynanamlarıda bıraktık köyüne ne güzel dün doktora kontrolüne gittik teyzeleri tam 24 haftalık 600 gram dedi çok sağlıklı görünüyo herşey normal dedi ve şeker yüklemesiyle renkli ult. istedi fiyatını sordum 130 dedi biraz fazla geldi ama yaptırmayı çok istiyorum 25 tembuz da istedi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun eee siz neler yaptınız geçmişi okudum herşey yolunda sanırım bu arada bende varis çıkdı doktor bişey yok dedi ama ben telaşlandım varis çorabı varmış tavsiye etti bugün onu araştırcam bir kaçamak yapıcam buarada kızlar benim bebek çok hareketli içim de lömbür lömbür oluyo hiç durmuyo heleki geceleri sonumuz hayır ola birden dışardan çok belli oluyo göbeğim şekil değiştiriyo resmen utanmaya başladım

Herkeslere günaydın :)))
bendede oluyor uyuşma :s su pek içemiyorum sanki en fazla 6 bardak içiyorum ben şu su işine ağırlık vereyim en iyisi...
evdeyim genelde diye çok terlemiyorum ondan içemiyorum pek ...
Benimde kızım genelde hava kararınca başlıyo kıpır kıpır teyzeleri
geceleri uyutmucak bizi doğunca sanırım :)))

yesin onu teyzesi çirkinliğini sağlıklı olmasına sevindim cnm çok şükür 1 ay sonraki testinde güzel çıkar inşallah :13: darısı yaptırcakların başına olsun

su ıcmekten oldugunu pek sanmıyorum ben gunde 3-4 lt su tuketıyorum cunku,
ama ödemden olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…