- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.021
selam kızlar
ben 21. haftaya girdim...ama henüz hareketleri hissetmiyorum..
Siz ne zaman hissettiniz...
İlk hareketler nasıldı??
Merhaba anneler ve bebişleri,
Herkes iyidir umarım. Bizde bugün 20 haftalık olduk. 16. hafta gibi cinsiyetimizi öğrendik. Doktor o zaman baktığında %90 erkek demişti. Dünde detaylı ultrasonda bu kesinleşti.
Fakat bebeğimizin pozisyonu uygun olmadığı için başını ölçemedi. 3 hafta sonra tekrar gideceğiz. Bu arada bebeğimin bir böbreğinin büyüklüğünün sınırda olduğunu söyledi. Erkek bebeklerde genelde rastlanan bir durummuş. Takibi gerekiyormuş. Eğer büyümeye devam ederse doğduktan sonra küçük bir operasyon geçirebilirmiş meleğim.
İnsan elinde olmadan üzülüyor. İnternette biraz araştırdığımda bebeklerin %80'inde büyümede gerileme olduğunu okudum. Rabbim inşallah meleğimi sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin. Bütün annelerin yavrularını bağışlasın inşallah. Sağlıcakla gelin güzel bebeklerimiz.
Bizde dün 19+6 günlük idik ve bebeğimin ağırlığı 308 gr'dı.
Bu arada rapora bakınca Böbrekler kısmında PA5.1MM + / +4.00MM yazmakta ve sol böbrek pelvis ön-arka çapı sınırda yazılmış.
Sizin raporlarda yazanlarıda paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
asiri derecede gelen bir suyum yok ama gunde 2-3 adet camasir degistiriyorum bazen azcik su gibi bir akinti geliyor.
fatmacigim graco iyi marka canim bu tarz arabalarida hafif ve saglam, inan bende garaconun bu travel setini ve safety1st dusunuyorum prensesim icin hayirlisi Allahtan bakalim yavrumun iyi haberini alayim arabasini ve besigini siparis edecegim insallah.
Eki Görüntüle 222883
Eki Görüntüle 222884
cnm bu marka için çok kaliteli diyorlar.
Fiyatı da çok iimiş
günaydın arkadaşlar.dün tarama testimizi olduk oğlumla.her yerini ayrıntılı olarak gördük çok şükür rabbime iyiydi yavrum.kızlar sırt üstü yatmayn sola ağırlık verin benim bebişe kordon dolanmş daha dikkat etmem gerekiyor.sola yatmaktan da her yerim ağrıyor.oğlumun resmini ve cd sini verdi doktor.çok güldüm çok çirkin oğlum.yerim ben onun çirkinliğini.resmini gördüğümde garipsedim bu ne gibisinden.şimdi yerim ben onu.cnm benim.doktor dedi bu dönemde bebekler çok çirkin oluyo.1 ay sonra şeker yükleme testleri olcaz.
Herkeslere günaydın :)))
bendede oluyor uyuşma :s su pek içemiyorum sanki en fazla 6 bardak içiyorum ben şu su işine ağırlık vereyim en iyisi...
evdeyim genelde diye çok terlemiyorum ondan içemiyorum pek ...
Benimde kızım genelde hava kararınca başlıyo kıpır kıpır teyzeleri
geceleri uyutmucak bizi doğunca sanırım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?