- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.041
inşallah güzelim.. bekliyoruz bugün ii haberlerini..dualarımız sizinle...
internette gördüm bunu .. nerede satıldıgını bulsam gidip bakcam.. gercekten nasılmıs diye.. ondan sonra alcam.. sen aldın mı araba..
inşallah güzelim.. bekliyoruz bugün ii haberlerini..dualarımız sizinle...
internette gördüm bunu .. nerede satıldıgını bulsam gidip bakcam.. gercekten nasılmıs diye.. ondan sonra alcam.. sen aldın mı araba..
Almadım cnm
Kraftın travel setini beendim o marka da Alman mış Eşim Eylül Başı Almanyaya gidecek daha ucuzdur orda die oraya bakalım bi dedi
Günaydın hepinize
herkese günaydın...
fatmacım jokerin broşüründe görmüştüm graco markasından arabaları. istersen bi bak joker magazalarına
jokerde cok pahalı geldi bana aynı ürün bebevitrininde daha ucuz.. eşim aradı yerleri acıbademdeymiş.. haftasonu gidip görerek almayı düşünüyorum .. sende anadolu yakasındasın değil mi.. cumartesi bakayım inşallah sizede söylerim...
bu arada bi marka daha var .. eşim bulmus ..Exorbaby Prostyle Travel Sistem Bebek Arabası bu nasıl acaba hic duydunuz mu?
bu haftamı bebek arabasına ayırdım .. inşallah çözecem..
Günaydın anneler ve bebişleri.
Sizden haber almadan, mesajları okumadan geçemiyorum.Tatilde bile aklım bebiklerde. :)
Su geldiğinden bahsetmişsiniz. Nasıl bir su anlayamadım ben. Benim akıntım çok. Günlük ped kullanıyorum. Sık sık değiştirmem gerekiyor. Su gibi bazen, bazen biraz kıvamlı. Her zamanki gibi yani. Su dediğiniz bariz su mu geliyor? Benim şuan olduğum yer daha serin, akıntım azaldı gibi sanki burda. Kocaeli'nde sıcaktan ve nemden çamaşırlarım daha sık ıslanıyordu. Akıntım da daha çoktu. Ben de bir şey olur da anlayamazsam doktorum da burda yok diye endişe ediyorum. İnşallah bir şey olmaz bebiklerimize.
Kızlar ben güya Eylül-Ekim'e kadar alışveriş yapmayacaktım. Neredeyse herşeyi tamamladım. Gördüğüm herşeyi alıyorum.Hastane çıkışını aldım bebişimin. 20li set aldım. Banyo havlusu da var içinde. Çok şeker bir şey. İdilBaby markası, 108 TL fiyatı. İdilBaby'nin 2 tane yeleğini ve mama önlüğünü aldım. İdilBaby'nin kalitesini çok beğeniyor kullanan arkadaşlarım. Bizim de hastane çıkışımız, yeleklerimiz, alt üst çıtçıtlı, patikli badilerimiz hepsi İdilBaby oldu. Çok da beğendim. İnşallah iyi günlerde giydiririz. Bebek arabası konusunda kararsız kaldım. Kraft'ın travel sistemini beğendim. Puseti içinde. Ama puseti çok kullanmam diye düşünüyorum. Boşuna almasam mı diyorum. O konuda karar verirsem Kraft'tan alacağım inşallah arabamızı.
Emzik, biberon vs. onlarda kararsızım. Chicco düşünüyorum. Siz ne yapacaksınız? Bir de ne lazım olur tam bilmiyorum. Siz hangi markayı ve hangi ürününü alacaksınız?
Sizden haber almadan, mesajları okumadan geçemiyorum.Tatilde bile aklım bebiklerde. :)
Su geldiğinden bahsetmişsiniz. Nasıl bir su anlayamadım ben. Benim akıntım çok. Günlük ped kullanıyorum. Sık sık değiştirmem gerekiyor. Su gibi bazen, bazen biraz kıvamlı. Her zamanki gibi yani. Su dediğiniz bariz su mu geliyor? Benim şuan olduğum yer daha serin, akıntım azaldı gibi sanki burda. Kocaeli'nde sıcaktan ve nemden çamaşırlarım daha sık ıslanıyordu. Akıntım da daha çoktu. Ben de bir şey olur da anlayamazsam doktorum da burda yok diye endişe ediyorum. İnşallah bir şey olmaz bebiklerimize.
Kızlar ben güya Eylül-Ekim'e kadar alışveriş yapmayacaktım. Neredeyse herşeyi tamamladım. Gördüğüm herşeyi alıyorum.Hastane çıkışını aldım bebişimin. 20li set aldım. Banyo havlusu da var içinde. Çok şeker bir şey. İdilBaby markası, 108 TL fiyatı. İdilBaby'nin 2 tane yeleğini ve mama önlüğünü aldım. İdilBaby'nin kalitesini çok beğeniyor kullanan arkadaşlarım. Bizim de hastane çıkışımız, yeleklerimiz, alt üst çıtçıtlı, patikli badilerimiz hepsi İdilBaby oldu. Çok da beğendim. İnşallah iyi günlerde giydiririz. Bebek arabası konusunda kararsız kaldım. Kraft'ın travel sistemini beğendim. Puseti içinde. Ama puseti çok kullanmam diye düşünüyorum. Boşuna almasam mı diyorum. O konuda karar verirsem Kraft'tan alacağım inşallah arabamızı.
Emzik, biberon vs. onlarda kararsızım. Chicco düşünüyorum. Siz ne yapacaksınız? Bir de ne lazım olur tam bilmiyorum. Siz hangi markayı ve hangi ürününü alacaksınız?
ben philips aventin emzik biberon ve süt saklama kaplarını aldım, herkes bunu tavsiye etti, özellikle çocuk doktoru arkadaşlarım. sende özelliklerine bakarsan kalitesini anlarsın zaten. biberon 125lik ve 260 lık mutlaka al demişti arkadaşım, ben yenidoğan setini aldım, 2tane 125 2tane 260lık biberon,temizzleme fırçası yedek başlıklar ve emzik var, ben ayrıca gene emzik aldım 2 tane daha, birde süt saklama kaplarını, biberon başlığını geçirip kullanabiliyorsun.
Canım Exor türk malıymış. Eşimin arkadaşı almış bebek arabasını. Eşime tembih etmiş sakın siz almayın diye. Niye memnun kalmadıklarını bilmiyorum ama sakın almayın demiş bize.:26:
selam ve günaydın. Maşallah sen her şeyi tamamlamış gibisin. ben daha hiç bir şey almadım. sadece 2 tane çıtçıtlı bady aldım. Alt açma bezlerinin tek kullanımlık olanları var onuda listene ekle. birde bebişin makinada eşyalarının kaybolmaması için çamaşır torbaları da var, öneririm iyi olur. marka konusunda ben hala araştırmadayım. yardımcı olamayacağım. öptük bebikimle
ay benim kafam karıstı...
ay benim kafam karıstı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?