- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.061
jokerde cok pahalı geldi bana aynı ürün bebevitrininde daha ucuz.. eşim aradı yerleri acıbademdeymiş.. haftasonu gidip görerek almayı düşünüyorum .. sende anadolu yakasındasın değil mi.. cumartesi bakayım inşallah sizede söylerim...
bu arada bi marka daha var .. eşim bulmus ..Exorbaby Prostyle Travel Sistem Bebek Arabası bu nasıl acaba hic duydunuz mu?
bu haftamı bebek arabasına ayırdım .. inşallah çözecem..
kraft birde travel sistemler çok pahalı yaaa. nasıl yapacağız bilmiyorum. 1000 liraya işin içinden çıkarız diyordum ama çok zor.
kuzucuğum kraft bi çok markadan daha uygun geldi bana
bu travel seti nette 750 ye bulmuştum joker de de 890 TL idi
eşim de dio ki bu ne :) üzerine 1000 TL daha koysak kıza ilk arabasını alırız :) ben kucağımda taşısam olmaz mı :)
Sevde ciim biberon ve emzik için en iyisi Avent ve Brown
hiç chicco fln bakma tatlım
canım biberonlar cam mı slikon mu?
kuzucuğum kraft bi çok markadan daha uygun geldi bana
bu travel seti nette 750 ye bulmuştum joker de de 890 TL idi
eşim de dio ki bu ne :) üzerine 1000 TL daha koysak kıza ilk arabasını alırız :) ben kucağımda taşısam olmaz mı :)
Sevde ciim biberon ve emzik için en iyisi Avent ve Brown
hiç chicco fln bakma tatlım
bebevitrine bakayım bende. bende anadolu yakasındayım canım. fırsatımız olunca çıkıyoruz bizde bişiler bakmaya. bebek arabası doğum sonrası hemen lazım olurmu bilemedim. bilgisi olan varmı . onuda amcamlar alıcak ona göre ya şimdiden aldırayım yada doğum sonrası.
canım biberonlar cam mı slikon mu?
arkadaşlar biraz bebek arabaları araştırayım dedim kraftın energy travel setini buldum 273 tl güzel gibi ,fiyatı bana çok uygun geldi ,siz ne dersiniz?
Kompakt tasarımı
Geniş iç hacim
Çok pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
Sürüş yönüne, aksine veya karşılıklı olarak monte edilebilen oturma üniteleri
360º dönebilen ön tekerlekler
5 noktalı emniyet kemeri
Ayarlanabilir ayak dayanağı
Yüksekliği ayarlanabilen itme sapı
Katlandığında desteksiz ayakta durabilme
Çıkarılabilir tente
Yağmurluklu
Taşıma Koltuğu:
Grup 0+ (13 kga kadar olan bebekler için) (E4 belgeli)
Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanılabilme
3 farklı pozisyonda kullanılabilen taşıma sapı
listeyi düzelteyim hemencik geliyorum
off napcaz böle battık vallahibide internetten bebek arabası almak mantıklı mı içinizde bunu deneyen var mı ?
kim bana ticker yapabilir yok oldu gitti
12 şubat son adet tarihim
19 kasım tahmini doğum tarihim
yazıya falan gerek yok
teşekkür ederim
selamünaleyküm çok şükür 16 günlük tatil sona erdiçok güzel geçti kaynanamlarıda bıraktık köyüne ne güzel dün doktora kontrolüne gittik teyzeleri tam 24 haftalık 600 gram dedi çok sağlıklı görünüyo herşey normal dedi ve şeker yüklemesiyle renkli ult. istedi fiyatını sordum 130 dedi biraz fazla geldi ama yaptırmayı çok istiyorum 25 tembuz da istedi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun eee siz neler yaptınız geçmişi okudum herşey yolunda sanırım bu arada bende varis çıkdı doktor bişey yok dedi ama ben telaşlandım varis çorabı varmış tavsiye etti bugün onu araştırcam bir kaçamak yapıcam buarada kızlar benim bebek çok hareketli içim de lömbür lömbür oluyo hiç durmuyo heleki geceleri sonumuz hayır ola birden dışardan çok belli oluyo göbeğim şekil değiştiriyo resmen utanmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?