2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bebevitrine bakayım bende. bende anadolu yakasındayım canım. fırsatımız olunca çıkıyoruz bizde bişiler bakmaya. bebek arabası doğum sonrası hemen lazım olurmu bilemedim. bilgisi olan varmı . onuda amcamlar alıcak ona göre ya şimdiden aldırayım yada doğum sonrası.

kraft birde travel sistemler çok pahalı yaaa. nasıl yapacağız bilmiyorum. 1000 liraya işin içinden çıkarız diyordum ama çok zor.

kuzucuğum kraft bi çok markadan daha uygun geldi bana
bu travel seti nette 750 ye bulmuştum joker de de 890 TL idi
eşim de dio ki bu ne :) üzerine 1000 TL daha koysak kıza ilk arabasını alırız :) ben kucağımda taşısam olmaz mı :)

Sevde ciim biberon ve emzik için en iyisi Avent ve Brown
hiç chicco fln bakma tatlım

heeee çok da kucaklarında taşırlar ya

bız daha bebegın cınsıyetı bellı olmadan bı magazada kraftın 5lı setını 467 lıraya bulmustuk da sonra alırız dıye almadık
ertesı hafta arastırdım kendımızı dukkana zor attık almak ıcın ama yerınde yeller esıyordu tabı:44:
portbebe,anakucagı,bebekarabası,bakım cantası ve kanguruydu galıba 5. parca
onu kacırdıgıma cok yanıyorum,
bende pıerre cardın aldım hem de daha pahalıya ve 2 parca sadece

bence kış olduğu için pekde gerek olmaz, amaaaa aldır getsin derim. aradan çıkmış olur.

canım biberonlar cam mı slikon mu?

Silikon emzik, polikarbon gövde, Poliproplen kapama halkası
:44:aynen bu şekilde yazıyor. aldığı ödüllerden gaz yapmadığından falan bahsetmiş. bebekvebebek diye bi siteden aldım oraya bi bak istersen özelliklerine
bende hiç kutusundan çıkarıp bakmadım açıkcası cammı silikonmu diye.

merhaba bayanlar.uzun zamandır takip edemiyorum.bu akşam izmire sonra da didime uçuyoruz.evi temizlemekten valizimi hazırlamaktan helak oldum valla
ama tatill değerrrrrr
tetanoz aşımı sağlık ocağında yaptırdım çok ilgililer gerçekten çok şaşırdım ve çok beğendim.miikkeemmmeeelll olmuş yani
eşim ilk defa dün gece bizim juniorun tekmesini hissettiçok hareketli maşallahh..
ama çok gerginim günlerdir.eşim çok batıyor bana.yardımcı olmuyor çok bana.sürekli tartışma çıkarıyorum ama susmaya karar verdim,2 gündür susuyorumçok canımı sıkıyor ama gebelik duygusallığın da etkisi var diye düşünüyorum.uzun bir süre takip edemeyeceğim sizi.kendinize iyi bakın annişler bebeklerinize de tabiki.siz üzülmeyin ki bebişleriniz de üzülnesin olu rmu
öpüyorum sizi....byeeeeee:79::79:eeeeee

arkadaşlar biraz bebek arabaları araştırayım dedim kraftın energy travel setini buldum 273 tl güzel gibi ,fiyatı bana çok uygun geldi ,siz ne dersiniz?

Kompakt tasarımı
Geniş iç hacim
Çok pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
Sürüş yönüne, aksine veya karşılıklı olarak monte edilebilen oturma üniteleri
360º dönebilen ön tekerlekler
5 noktalı emniyet kemeri
Ayarlanabilir ayak dayanağı
Yüksekliği ayarlanabilen itme sapı
Katlandığında desteksiz ayakta durabilme
Çıkarılabilir tente
Yağmurluklu

Taşıma Koltuğu:
Grup 0+ (13 kga kadar olan bebekler için) (E4 belgeli)
Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanılabilme
3 farklı pozisyonda kullanılabilen taşıma sapı

kim bana ticker yapabilir yok oldu gitti
12 şubat son adet tarihim
19 kasım tahmini doğum tarihim
yazıya falan gerek yok
teşekkür ederim

bu arka tekerleride 360 derece dönenler var onlar daha iyi sanırım. ama onlarda çok pahalıdır :26:

listeyi düzelteyim hemencik geliyorum

Merhaba KUBI; Ben de aranıza yeni katıldım sanırım sen tatildeyken beni de listeye eklersen sevinirim.
22. haftam doldu 23. haftama girdim, 27 yaşındayım, bebeğimin cinsiyeti erkek, sat 7 şubat, İzmirde oturuyorum, muhtemel doğum tarihim 14 kasım, bebeğimin adı ibrahim olacak sanırım bu bilgiler yeterli iyi günler diliyorum..

herkese gunaydinlar hanimlar
benim icin 2 aydan sonra buyuk gun geldi heyecandan elllerim titriyor resmen. kahvalti bile yapmadan topige damladim. simdi kahvaltimi yapip hastane yollarini tutacagim. Insallah size hem bebegimin saglikli oldugu haberini hemde cinsiyetinin haberini getiririm. presnses te su an randevudadir aklim hep onda Allah yardimcisi olsun oda guzel haberlelr gelsin. benim randevum turkiye saati ile 1 de olacak gelir gelmez yazarim. ticker imin renginide degistirecegim insallah. dualarinizi eksik etmeyin bugun doktora gidecekler icin. saglicakla kalin.

Bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın, varis rahatsızlığın içinde geçmiş olsun..

ınternetten almaya karar verenler,
sıkayet sıtelerınden alısverıs yapacakları sıteyı arastırsın mutlaka,
bazı fırmalar stokta var gosterıp urunlerı aylarca gondermedıgı oluyormus
bebefix de bunlardan bırı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…