2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben diğer hamilelğimde yaşamıştım çok fenaydı kendimi camdan atıcaktım nerdeyse amaaan bende de çürük falan yoktu hep 20lik diş sandık tabii röntgen falan çekemedik öyle antibiotik falan geçiştirdik
doğumdan epey sonra tekrar coşunca araştırıldı falan ne 20lik ne çürük çene eklemi ağrısıymış ama berbattı
gece diş sıkmaktan olurmuş o zamana kadar sıktığımı farketmiyodum bbayadır gece yatarken split diye bişey var onu takıyorum

canımm çok geçmiş olsunn..ne yapsın yavrum beslenirken karıştırmış senin depolarından kullanmışş ..

canim benim ya cok gecmis olsun Rabbim sabrini versin insallah tez zamanda atlatirsin bu durumu.

bende dun gittim Alahtan curuk felan yok sadece alt dis etlerimde kanama vardi hafif ona ozel gargara verdi birde temizledi dislerimi.

içim acıdı ama
ctesi pazar ptesi aynıydım Allah'ım acilen krtarsın seni
benn antibiyotik il önüne geçtim
sorsana dr a antibiyotik versin sana doğum sonrasına bıraksın iltehap ı

ayy canim ya benim 1 bucuk hafta once bir disim koptu dusdu neyse ki doktor uzerini falan yapti amma evet dayanilmaz bir sey, keske daha onceki haftalarda yaptirsaydin, sen yine de doktorunla konus simdi bir suru antibiotikler falan kullanabileceyin onlari dene ama doktora sor munasib gordukden sonra. insallah duzelir canim

çok geçmiş olsun canım diş ağrısı kötü bişi inş tez zamanda geçer ağrıların...

içim acıdı ama
ctesi pazar ptesi aynıydım Allah'ım acilen krtarsın seni
benn antibiyotik il önüne geçtim
sorsana dr a antibiyotik versin sana doğum sonrasına bıraksın iltehap ı

Allah razı olsun cnm sağol evet şu ağrılarım geçse doğum sonrası halletsin korkuyorum şimdi iltihap falan bebeğe zarar vermeden halletmenin bir yolunu bulsun haklısın

kizlar acaba bebekler dogdukdan sonra anne karninda olduklari gibimi olurlar, benimki gece gunduz surekli tepikliyor hayatim boyu bu kadar dayak yemedim ya
en kotusu de ne biliyomusunuz. gobeyime vuruyo ve orasi cok hassas oldugu icin canim aciyo. bi de sizde belde agrilar varmi kabirgalar tarafda falan???? galiba bende genislemeye bagli agrilar basladi, iki gundur arka kaburgalarim agriyor, bi de popo kemiklerim oturdum yer.

canim benim ya cok gecmis olsun Rabbim sabrini versin insallah tez zamanda atlatirsin bu durumu.

bende dun gittim Alahtan curuk felan yok sadece alt dis etlerimde kanama vardi hafif ona ozel gargara verdi birde temizledi dislerimi.

Sağol cnm inşallah nerde varsa kimseye çektirmesin rabbim zor yaa ben çok dikkat ederim ağız sağlığına ama oluyo demekki bende şu ağrıları bi halletsin temizletcem

çok geçmiş olsun diş ağrısıda hiç bişeye benzemiyor inletiyor insanı benim şimdilik yok ama başlarsa sizin gibi belki dahada fazla çekerim kesin biran önce geçmesi dileğiyle

Allah razı olsun cnm sağol evet şu ağrılarım geçse doğum sonrası halletsin korkuyorum şimdi iltihap falan bebeğe zarar vermeden halletmenin bir yolunu bulsun haklısın

banada dedi ki (benimki kaplamanın altındaki kanallı dişti) kökleri iltehap olmuş lazerle ameliyat ama doğum sonrası
augmentin aldım 48 saatte kesti şükürler olsun. Almaya devam ediorum kutu bitene kadar
Rabbime emanet kuzum
bileğim çok kötü şimdi de bi bardak dahi kaldıramıorum çok acıyor
MR istedi dr bakalım onu ne yapacağım
bu hafta başıma gelmeyen kalmadı

Geçmiş olsun canım ya bilirim diş ağrısını...Allah yardımcın olsun.
Benim dişçim kuzenim hamileliğimn başından beri dişlerine iyi bak deyip duruyo,tırsıyorum ondan:)Diş ipi kullan diyo,amaaan pek zoruma gidiyo niyeyse:)Bende de hafif sızılar var,umarım çürümez.

Sağol cnm inşallah nerde varsa kimseye çektirmesin rabbim zor yaa ben çok dikkat ederim ağız sağlığına ama oluyo demekki bende şu ağrıları bi halletsin temizletcem

bu hassasiyet ile sakın temizletme
minelerini de hasara uratmıştır kalsiyum canavarı bücür
bide onla uraşma
PARADONTAX al diş macunu diş eti için birebir
%100 doğal dr lar hamilelikte önerio

haklısın cnm 12 haftalıkken falan yaşadım bu ağrıları hemen gittim bişey yok dedi yoksa bakcaktım tedavisine bir tek gargarayla hassas dişler için macun verdi iyide geliyodu inanırmısın kaplamanın altı bile iltihap olmuş onu sökcek şimdi rahatlatmak için beni sanırım o da antibiyotik vercek bakalım cumaya gitcem inş düzelir

bu hassasiyet ile sakın temizletme
minelerini de hasara uratmıştır kalsiyum canavarı bücür
bide onla uraşma
PARADONTAX al diş macunu diş eti için birebir
%100 doğal dr lar hamilelikte önerio

paradontax kullanıyorum zaten 12 haftalıkken vermişti bencede kalsiyum canavarı babsı diyoki bunca kalsiyuma bizim kız nasıl bir kemik yapısına sahip olcak merak ediyorum yani

Benimki de ultrasona girdiğimde durgun,düşünceli oluyordu,ama bu ara sıpacık tekmeleriyle işte artık gerçekten hisset beni diyor,dediğin gibi sırlıcım bazen canımı yakıyor:)Ama çok tatlı bir duygu:)
Ağrı bende de var,belim ve altımdaki kemikler,nedir adları bilmiyorum,genişliyoruz işte:)

sağol cnm valla kuzenin haklı benki diş ipini fırçayı elimden düşürmem en korktuğum şey başıma geldi uykumda bile dişim ağrıyo ya inşallah çürümez seninkide

yaaa çok geçmiş olsun hakikaten büyükler doğru diyolar hamilelikte bütün hasarlar ortaya çıkıyo Allah acil şifalar versin inşallah kötü birşey çıkmaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…