- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.281
Masko eyüpteki mi ?
Gitme ona kuzum ben çok gezdim inan
atla arabaya modakoya geç bende şişlideyim bana da uzak ama orası çok bariz farklı
kesin pembe :)
paradontax kullanıyorum zaten 12 haftalıkken vermiştibencede kalsiyum canavarı babsı diyoki bunca kalsiyuma bizim kız nasıl bir kemik yapısına sahip olcak merak ediyorum yani
kızlar bebekleriniz kaç gram oldu :26: benim bebiş 24 haftalık 600 gram normal mi sizce :26:
kizlar acaba bebekler dogdukdan sonra anne karninda olduklari gibimi olurlar, benimki gece gunduz surekli tepikliyorhayatim boyu bu kadar dayak yemedim ya
en kotusu de ne biliyomusunuz. gobeyime vuruyo ve orasi cok hassas oldugu icin canim aciyo. bi de sizde belde agrilar varmi kabirgalar tarafda falan???? galiba bende genislemeye bagli agrilar basladi, iki gundur arka kaburgalarim agriyor, bi de popo kemiklerim oturdum yer.
kizlar acaba bebekler dogdukdan sonra anne karninda olduklari gibimi olurlar, benimki gece gunduz surekli tepikliyorhayatim boyu bu kadar dayak yemedim ya
en kotusu de ne biliyomusunuz. gobeyime vuruyo ve orasi cok hassas oldugu icin canim aciyo. bi de sizde belde agrilar varmi kabirgalar tarafda falan???? galiba bende genislemeye bagli agrilar basladi, iki gundur arka kaburgalarim agriyor, bi de popo kemiklerim oturdum yer.
canım masko modoko'dan cok daha buyuk olan ikitelli'deki mobilya cenneti:)) hemen tem otoyolu giselerin yanında..
toplam 600-700 magazası var.. biz evlendigimizde her seyi oradan aldık..
bir tek cocuk magazalarının oldugu sokaga girmemistik Allah'im nasip etti insallah bu h.sonu oraya da girmeyi planlıyorum...
princess'cigim cok ama cok sevindim canım insllah Mr sonucunuz da gayet guzel gececek insallah her sey yolunda olacak zor bunu soylemek ama sen metanetini koru guzelimm dualarımız sizinleeee
yuba'cıgım profil resminden midir nedir bilmiyoum ama ben bastan beri senin oglun olacagını hissediyordum nedense maşallahh paşana
guzelim nasılsın? seni buralarda gordugume cok sevindim.. napıyo bakalım paşa oglun? nasıl gidiyp her sey yolunda mı?
Allan nazarlardan saklasın seni tatlım.. taa eylul ayından beri bu gunlere geldik cok sukur..
benim kız da buyuyo teyzesi naapsın
bu arada ben de bu haftasonu bakacagım ilk kez oda kızlar da bana biraz aydınlatıcı bilgi verir misiniz? neden buyumeyen alıyorsunuz? buyuyenden farkı nedir?
nelere dikkat edelim oda secerken??? biraz bilgi pleaseeeee
aynı ağrılar bendede var canım. kalça ağrılarım 10 günü geçti sanırım bel ağrımsa birkaç gündür çoğaldı. bacak kalça ağrısı için magvital (magnezyum )içiyorum hergün o biraz rahatlattı ama belim ağrıyor çokkkkk...
Evet benimde aynen çok az pıtlatıyor. sanki baloncuk yuttum içimde oynuyor gibi....daha vaktimiz var yani tam hissetmek için..
kaç haftalık cnm senin bebiş? 23 haftanın sonuna doğru dışardan bile görebiliyosun ben geçen gün yaşadım o duyguyu benimki tam 24 haftalık çoookkk güzel bir duygu hiç birşeye değişmem
teyzesi oğlum maşallah çok iyi yaa ne günlerden buralara geldik değilmi yaradan öyle büyükki lunacım daha neler göreceğiz bakalım.tatlım mobilya için sormuşsun ben maskodaan aldım oğluşuma istanbul bebe var çok kalite bir mağaza tavsiye ederim.kızına allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallahhhh
Öncelikle ben foto yüklemeyi bilmiyorum topiğe:)
20.haftadayken 399 gr idi:)Bence şişko benim kızım:)Ve de çok çirkindi sıpacık:)Seninkini de bilemiyorum ki canım vardır belki nette hafta hafta kilo:)
benimki disaridan 21 haftadan hiss edilmeye basladi, artik esim de hiss ediyor, surekli soruyor oyle mutlu ki,,, esimin sesine bile tepki veriyor bazen tesadufi zamanlama diye dusunuyorum ama esime bak seni duydu diyorum.allah esimizle bebislerimizle mutlu mesut yasatsin hepimizi. simdi de faaliyyetde oglusum
Amiinnn cnm amiiiinnn....hehehe yerim ben onu , buarada ben kilolu bir hamileyim ve bebek derinde dedi doktorum nasıl oluyorsa elbette yüzeye yakınlarda daha rahat hissediliyordur diye tahmin ediyorum valla kim bilir belkide duyuyordur benimki babasına inat babası elini koyunca tekmeleri kesiyo gözle görmese inanmıycak adambende ona teselli veriyorum bak seni seviyo sana tekme atmıyo diye
Benim bugün tam 20. haftadayım..çok az baloncuk var gibi oluyor karnım. ama çok tatlı bişey....
haha benim eşimde kendisini terbiyeli benim çocuğum bana tekme atmıyor diyor kendini öyle avutuyor :)) ama ben hissettiğimi söyleyincede kıskanıyor gibi geliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?