- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.301
selam kızlar bişi sorcam..
detaylı ultrasonda dr size anlatırken parmakları elleri hakkında nasıl bilgi verdi..
tek tek saydı mı? benim kafama takıldı da?
Canım benimki tek tek saymadı ama gösterdi bize de bakın tam diye:)Senin kafana takıan ne?
Kızlar ben birkaç gündür çok rahatım, yani fazla rahatım. Eskiden sanki karnım gergin olurdu, ne bileyim hamile olduğumu hissederdim bir şekilde. Birkaç gündür sanki karnımda bebek yokmuş gibi hissediyorum. Neden böyle bir hisse kapılıyorum bilmiyorum ama göbeğime dokunuyorum. Bebeğim tatildeyken daha sakinleşti, burada uykumu daha iyi alıyorum, daha iyi besleniyorum, geziyorum, mutluyum, dedim bebeğim bundan etkilendi, rahatladı sanırım. Daha az tekmeliyor. Bazen bütün gün hiç tekmelemiyor. İşte bu günlerde ben hamile değilmişim gibi hissediyorum. Aynaya bakıyorum, göbeğim yerinde duruyor. Hamile gibi gözüküyorum. Ama niye böyle hissediyorum sizce? Size de oluyor mu?:26::26:
selam canım.. seninle aynı topikte olmak güzel..
aynısı haftasonu bana oldu; 2 günlüğüne şileye gittik..
orada günde 1-2 kere zorla oynadı yani zor hissettim..
bende yedim,içtim,rahattım ama bebek hareketsizdi..
bende tedirgin oldum, eve geldim hopur hopur hoplamaya başladı yine
şuan durmuyo hiç, bence şundan; biz tatildeyken kafamız rahat ve bebeğe odaklanmıyoruz
doğal olarak da az hissediyoruz, ama evdeyken sessiz bi ortamda daha çok odaklanıyoruz ve bebek
daha çok hareket ediyo, ondan dolayı yani.. bence bebeğin çok mutluu hiç kafana takma..
Kubicim varis çorabını aldın mı? Bende de çıkmaya başladı.. Doktoruma sormadım henüz ama o da varis çorabını önerir büyük ihtimalle...
slm cnm aramıza hoşgeldin ben 21+5 de yaptırmıştım 4 boyutlu dopleri kavacık medistate hastanesinde yaptırdım 145 tl ödedim dr umda orda ama biz ayrı ücret ödedik radyoloji bölümünde yapıldığı için heryerde değişiyor sanırım yaptıracağın yere bağlı üsküdar yunus emre hastanesi 200 tl demişti ama ben kendi gittiğim hatanede yaptırmayı tercih ettim
arkadaşlar merhaba bu konuya ilk defa yazıyorum , 33+0 dayım hamileliğimde, doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ezken in mesajını gördüm yukarıdaki, medistate hastanesini araştırıyorum şu an ... ezken cevap verebilir misin doktorun kim özay bey mi sultan hanım mı ve memnun musun, hastaneden ve doktorundan? yardımcı olursan çok sevinirim açıkçası biraz paniklemeye başladım zaman azaldıkça....
selam kızlar nasılsınız benim biraz canım sıkkın. bugün şeker yüklemesi yapıldı ve sonuç 165çıktı.sınırı aşmış. doktor 2. yüklemeyi yapacak şimdi 15gün sonra. bu arada dikkat et tatlı hamur işi uzak dur dedi, çok karpuz yiyorum acaba o etkilemişmidir diyorum. uff kafam karışık. sizlerde şeker yüklemesi yaptıran var mı? kaç çıktı değeriniz??
merhaba kasım anneleriöncelikle Rabbi bebeklerinizi sağlıkla dünyaya gtrmeyi kısmet etsin.ben aralık annelerindenim 19 haftalığım bugun doktorum kontrolda bebeğin suyunun çok azalmış olduğunu ve yuzukoyun aşağıda yanlış pozisyonda durduğunu söyledi.haftaya tkrr gel suda ve pozisyonda değişme varmı kontrol edelim dedi pek olumlu gelmedi sesi sorun olabilir gb konuştu sizde böyle sorun yaşayan oldumu birde 19 haftalıkken bebişiniz kaç grm dı gelişmede sorun varmı diye korkuyorumda. Allaha emanet olun hepiniz
Mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum günaydın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?