- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.321
Merhaba annecikler, Bugün kontrolümüz vardı oğlum çok şükür iyi umarım hepimiz doktorlarımızdan güzel haberler alırız. aramızdan çoğunuz ayrıntılıya girmiş sanırım kaçıncı haftada giriliyor. doktorumuz demedi bir şey. bende çok aceleci davranıp sormadım bugün. bir daha ki randevuda şeker yüklememiz var. daha önceden şeker sorunum çıkmıştı benim ilaç verilmemişti ama dikkat etmem söylenmişti. bugun doktorum büyük olasılıkla seker çıkacak sende dedi.. ama hamilelikte şeker ne gibi sorunlar yaşatır bana bilmiyorum. bebeğime zararı olur mu kii...test yaptırmadan kafaya takmaya başladımmm..
Günaydın kızlar :)))
benimde bu sabah midem bir tuhaf yediklerim su gibi boğazıma geliyor acaba :s
yatak odamı süpürmem gerek heryer kıl saç içinde kızımla artık ağır ağır yapıcaz napalım
hepinizi koocaamann öptük teyzeleri işler bitsin uğrarız yine
Günaydın hanımlar,
Ya ben birşey sormak istiyorum gece uyurken hep sola yatıyorum yattığım gibide kalkan bir insanım..Kaç gecedir bacağımı öne doğru gerdiğimde ayak bileğim ile diz kapağım arasına kramp giriyor ama öyle böyle değil kilitliyor acısı dayanılmaz...Varmı böyle bir sorunu olan ..Gerçi ay sonu kontrole gittiğimde sorucam doktoruma ama yine fikir edinmek istiyorum...
günaydın arkadaşlar.bebeğime ayrıntılı ultrasonda kordon dolanmıştı.mağlum sol tarafa yatmamız gerekiyo.ben yüzüstü yattığm için normalde çok zorlanıyrm.şimdi sol ağırlıklı yatmam gerekiyor.bu gece hem sağ tarafım hem sol tarafım çok ağrıdı bi türlü alışamadım sol yatış pozisyonuna. sağ yumurtalığımda acaip ağrı olştu ve hala devam ediyor.inşallah bebişim içerde rahattır.onu çok özlüyrm inşallah sağlıcakla bu sıkıntılar biter.5.5. ay olduk.kaldı 3.5 ayasıl zorlanacağımız aylar yaklaşıyo kızlar
dün yazdıklarınızı hep okudum ama kimseye bişey yazamadım burdaki yogunluktan.. birazdan yine karısır bizim bura..
aksamları cok gec cıkıyorum 2 haftadır bel agrım ve ayak şişmelerim dinlenemediğimden coşmus durumda.. sabahları uyandıgımda diş etlerim acayip şiş oluyor .. acımıyor ama şiş farkediyorum.. bide çirkinleşiyorum.. kendimlede ilgilenemiyorum..
prensesim bebeğin için cok sevindim.. inanmıştık bişeyi olmadıgına. Allahın izniyle mr sonucuda temiz cıkacak ve sen 5-6 ay sonra meleğinin neler yaptıgını anlatıyor olacaksın bizlere ..
Helencim kız erkek analarıda torpilli ama kız anaları daha torpilli :)
kafamda 50 tane yapılacak sey var ama bi türlü denk getiremiyorum.. ne alcam ne marka alcam diye diye kafayı yicem bigün... bu sabah kremlenirken kızımla konustum.. dedim acaba hep ordamı kalsan.. nerde yatcan derdi yok kim bakacak derdi yok ayrılma derdi de yok hep benimle olursun.. ses cıkarmadı.. hosuna gitmedi sanırım...
herkese günaydın kızlar bende şimdi hastaneye gidicem hem endokrin doktorunda kontrolüm var hemde ayrıntılı ultrasona giricem heyecan yaptım sanırım. babamız malesef bu sefer gelemiyorbende kendi babamı alıp götürcem... gelince görüşürüz kızlar.... dua edin bize inş güzel sonuçlarla gelelim...
Bazen aynı şeyleri bende düşünüyorum şurda 3 ay kaldı ama birtürlü hazırlık yapmaya içim el vermiyor bir yandanda alırsam en iyisini almak istiyorum arkadaşların hepsi ne güzel akıllarında birşey oluşturmuş benim kafam bomboş sanki nedense aklımda hep ya bişey olursa sorusu sanırım bu psikolojiyi yenemiycem güzel bebişlerimizin bahtları da güzel olur inşallah
dün yazdıklarınızı hep okudum ama kimseye bişey yazamadım burdaki yogunluktan.. birazdan yine karısır bizim bura..
aksamları cok gec cıkıyorum 2 haftadır bel agrım ve ayak şişmelerim dinlenemediğimden coşmus durumda.. sabahları uyandıgımda diş etlerim acayip şiş oluyor .. acımıyor ama şiş farkediyorum.. bide çirkinleşiyorum.. kendimlede ilgilenemiyorum..
prensesim bebeğin için cok sevindim.. inanmıştık bişeyi olmadıgına. Allahın izniyle mr sonucuda temiz cıkacak ve sen 5-6 ay sonra meleğinin neler yaptıgını anlatıyor olacaksın bizlere ..
Helencim kız erkek analarıda torpilli ama kız anaları daha torpilli :)
kafamda 50 tane yapılacak sey var ama bi türlü denk getiremiyorum.. ne alcam ne marka alcam diye diye kafayı yicem bigün... bu sabah kremlenirken kızımla konustum.. dedim acaba hep ordamı kalsan.. nerde yatcan derdi yok kim bakacak derdi yok ayrılma derdi de yok hep benimle olursun.. ses cıkarmadı.. hosuna gitmedi sanırım...
Mideye olan baskı artıyor haliyle normal bu sıkıntılar
Benim evi bi görseniz b... götürüyor afedersiniz:)
Eşim akşam ben süpürürüm dedi,ellemiyorum yemek,bulaşık hariç hiçbir şeyi,yapamıyorum hemen yoruluyorum.
Hoş zaten bizde süpürgeyi hep eşim yapar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?