2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merabalar
sizinde ayak bilekleriniz ve ayaklarınızın altı ağrıyormu

evet canim malesef bendede bu sorun var fazla ayakta kalamiyorum artik. etrafimdaki milet hep bana "bol bol spor yap yürüyüs yap cart yap curt yap" diye nasihatlar veriyo ama hangi ayaklarla! ki ben zaten hamileligime kadar spor salonlarindan cikmayan birisiydim. evim spor aletleriyle dolu..lohusalik dönemim biter bitmezde tekrar spor salonuna basliycam.. sabahlari kalktigimda ayaklarim uyusmus oluyo hatta sanki.. topuklarimi hissetmiyorum gibi. simdiden böyleysem 7. 8. 9. aylari düsünemiyorum bile

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

günaydın canım çok erkencisin nasılsın şeker

Çok şükür iyiyim,erkenden kalkıyorum tuvalete sonra da uyuyamıyorum uykum kaçıyor,bütün gün saf saf dolanıyorum sonra.
Allahtan net var sizler varsınız bir diğer topik bir bu topik ikisini de takip ediyorum:)
Yemek,bulaşık dışında bir iş uyaptığım yok:)
Tv'de de bir şey yok,oyalanıyorum.Akşam arkadaşlarla dışarı çıktık,açıkhava olmasına rağmen daraldım,gürültü biraz da kalabalıktı.Zorlanıyorum böyule oortamlarda o myüzden beni ev paklıyor:)
Şükür ki okullar da tatil:)

bende daha birşey almadım daha. 2 tane çıtçıtlı bady aldım sadece

bu arada bu sabah 71.7 olmusum.. ya ayna ya tartı biri yalan söylüyor.. aynada şişkoyum tartıda 500 gr vermişim..

bu arada bu sabah 71.7 olmusum.. ya ayna ya tartı biri yalan söylüyor.. aynada şişkoyum tartıda 500 gr vermişim..

kilo almaman iyi birşey. geçen aya kadar bende hiç kilo almadım. hatta2 kilo verdim bile. ama bu ay bir bilgim yok. aynada göbüş çıktı ama kilo almış gibi görünmüyorum. p.tesi ayrıntılıya gireceğim. o zaman bakarım kiloma bir dahaki aya iice şişeceğiz. bücürler kocaman olmuş olacak Allah izin verirse....

Son düzenleme:

bende aynen sabah kalkar kalkmaz ayaklarım odun gibi oluyor banada yürü diyorlar ama yürüdükçe daha kötü oluyorum çalışıyorum çok dikkat ediyorum hep ayaklarım havada kalçamda da ağrı var bu aralar daha çok var ya ne yapacaz bilmem çok ağırlaşınca tuzlu da çok tüketmiyorum anlamadım gitii

kizlar ben ne besik ne de park yatak alicam galiba.. resimdeki bebek odasini siparis etmeyi düsünüyorum.. mobilyasi geldigi zaman dolabiydi sifonyeri falan onlar bebek odasina kurulsun ama yalnizca yatagini kendi yatak odama kurdurucam. yatak odam cok genis zaten.. 5-6 aylik oluncada yatagi kendi odasina tasirim. alistigi yataginda yatmaya devam etsin yavrum. 5-6 ay icin sepete de gerek yok park yataga da. odam müsait nede olsa..

Son düzenleme:

bence çok güzel bir düşünce. takımda çok güzelmiş. şimdiden hayırlı olsun. güzel güzel uyusun bebiş

çok güzelmiş oda benimde yerim olsaydı kiracı olmasaydım bendeböyle bişey alırdım

gunaydin canlarim

fatmacigim tesekkur ederim canim guzel dusuncelerin icin insallah hersey dusundugumuz gibi guzel olur canim benim.hepimizin hakkinda hayirlisi.

benimde ayak bileklerim ve ayaklarim cok agriyor birazcik ayakta dursam zaten spor felan yasak bana sadece hafif yuruyus yapiyorum ama birde bana sorun resmen canim cikiyor eve gelince ayaklarim davul gibi oluyor.

bu agrilari aldigim kilolara bagliyorum ben 80 kiloya geldim hamilelik oncesi spor yapan,aktif bir hayati olan biriydim simdi durdugum yerde sistim sonumuz hayir olsun.

benim evde berbatttttne temizlik var ne hijyen. banyo ve mutfak disinda heryer berbat.
halim yikanacak,perdeler,koltuklarin alti nasil yapacagim bilemiyorum ya.yavas yavas bir yerden baslayacagim.

ben bebegim icin herseyi tamamlamis durumdayim sanirim.bir emzigi ve kundagi ,banyo seti,araba seti ve besik kaldi,en buyuk ihtiyaclar kaldi geriyeeylulde siparis edecegim bunlarida sanirsam esimin guney amerikaya is seyehati var eylulde 5 gunluk ondan sonra siparis ederiz diyor ama ben 7.ayim bitince alma taraftariyim agustos sonu gibi.

alisveris yapmayanlar ve nerden baslayacagini bilemeyenler once hastane cantanizi ayarlayin bebek ve kendiniz icin arkasi gelir merak etmeyin.

sabahtan benim hiç sorun yok ama daha önceden de ayaklarım şişiyordu.. bide hamilelik akşamüstü çok fena oluyor..eve gidince soğuk su ile yıkayıp biraz yukarı kaldırıyorum. biraz iyi geliyor öyle. iş yerinde bütün gün oturmak zorundayım. akşamları serinlemden de yürüyüş olmuyor malesef. sıcak çok fena yapıyor beni. iş çıkışı eve gidene kadar etkili oluyor. eylüle kadar çok sıcak olcakmış. şimdiden sıkıntı yapıyor:) daha ağırlaşacağız ve daha çok bacaklar şişecek...

gunaydin hanimlar .

Farkettinizmi bilmiyorum su an 999. uncu sayfadayiz hadi 1000. sayfa kutlamasi yapalim. insallah hep beraber 10000. sayfalara geliriz.

bu arada arkadaslar simdi ben cici topigine 2 gun once aldiklarimi ekleyecegim numaralari ile birlikte. lutfen bana yardimci olun yarin tekrar cikacagim liste yaptim ama olmuyor karar veremiyorum bazi celiskilerim var size sormak istedigim.

princess senin mr. yarın değil mi? tr saatiyle kaçta

evet canim yarin tr saatiyle 1.00 de canimcigim.nasil girecegim bilemiyorum korkusu simdiden sardi.:18:dar alanlara fobim var benim bu 2.girisim olacak bir daha girmem diyordum ilkinden sonra buyuk konusmusum demekki,yarim saat suruyor MR ve cok gurultulu birsey ya.kulaklikla muzik dinletiyorlar ama nafile. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip eder insallah.MR sonucunuda ayin 26 ogrenecegiz biraz bekleyecegiz ama Rabbim insallah hem yuzumuzu hem kalbimizi guldurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…