- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.341
merabalar
sizinde ayak bilekleriniz ve ayaklarınızın altı ağrıyormu
herkese günaydın kızlar bende şimdi hastaneye gidicem hem endokrin doktorunda kontrolüm var hemde ayrıntılı ultrasona giricem heyecan yaptım sanırım. babamız malesef bu sefer gelemiyorbende kendi babamı alıp götürcem... gelince görüşürüz kızlar.... dua edin bize inş güzel sonuçlarla gelelim...
günaydın canım çok erkencisin nasılsın şeker
selam kızlar
nasılsınız ben işin başından kalkıp bi türlü yazdıklarınızı okuyamıyorum
akşam eve gelincede iş güç derken yorulup yatıp dinleniyorum
bende dün hamaratlıgım tutdu eve geldim temizlik yaptım bugünkü yemegimi yaptım
herşeyim hazır eve gidince bugun artık dinlenicem tabi bütün bunları eşim gece çalışıyo diye yaptım yoksa akşam akşam o kadar iş yapmama hayatta izin vermezdi kocacım
birde ne diyecegim kızlar ben daha ogluma hiç bişey almadım neyi nerden başlayacagımıda bilmiyorum şaşırdım yahu
kizlar sizin detayli(ayrintili) ultrason kontrolu dediginiz renkli doplermi? hepiniz renkli dopler yaptinizmi yani?
bu arada bu sabah 71.7 olmusum.. ya ayna ya tartı biri yalan söylüyor.. aynada şişkoyum tartıda 500 gr vermişim..
evt canım..
ben yurtdisindayim. bu ayin sonunda türkiyeye gelmeyi düsünüyorum. gelmisken türk doktorunada görünmek istiyorum. (e haliyle türk doktorlarimizin yeri baska) kizkardesim bahcelievler medicanada dogum yapti. hamileliginin ve dogumun her asamasinda cok güzel ilgilendiler. bende türkiyeye gelmeden önce o hastaneyi arayip randevu istedim. ve renkli dopler fiyatini sordum. muayene ve renkli dopler ücreti toplam 500 tl dediler. tabi benim türkiyede sigortam olmadigi icin böyle. siz hepiniz renkli dopler yapabiliyosunuz yani.. cok sanslisiniz valla!
evet canim malesef bendede bu sorun varfazla ayakta kalamiyorum artik. Etrafimdaki milet hep bana "bol bol spor yap yürüyüs yap cart yap curt yap" diye nasihatlar veriyo ama hangi ayaklarla! Ki ben zaten hamileligime kadar spor salonlarindan cikmayan birisiydim. Evim spor aletleriyle dolu..lohusalik dönemim biter bitmezde tekrar spor salonuna basliycam.. Sabahlari kalktigimda ayaklarim uyusmus oluyo hatta sanki.. Topuklarimi hissetmiyorum gibi. Simdiden böyleysem 7. 8. 9. Aylari düsünemiyorum bile
evt canım..
ben yurtdisindayim. bu ayin sonunda türkiyeye gelmeyi düsünüyorum. gelmisken türk doktorunada görünmek istiyorum. (e haliyle türk doktorlarimizin yeri baska) kizkardesim bahcelievler medicanada dogum yapti. hamileliginin ve dogumun her asamasinda cok güzel ilgilendiler. bende türkiyeye gelmeden önce o hastaneyi arayip randevu istedim. ve renkli dopler fiyatini sordum. muayene ve renkli dopler ücreti toplam 500 tl dediler. tabi benim türkiyede sigortam olmadigi icin böyle. siz hepiniz renkli dopler yapabiliyosunuz yani.. cok sanslisiniz valla!
bu kadar yüksek rakamı ilk kez duyuyorum ben.. genelde 350 civarı.. burda aynı hastaneye gidenler var.. onlarda 500 tlyemi yaptırdılar acaba..
yurrtdısında ultrasona karsılar.. yakında bizde de yasaklanır bu kadar sık yapılması... ama detaylı ultrason orda da yapılıyr diye bilyorum..
bu kadar yüksek rakamı ilk kez duyuyorum ben.. genelde 350 civarı.. burda aynı hastaneye gidenler var.. onlarda 500 tlyemi yaptırdılar acaba..
yurrtdısında ultrasona karsılar.. yakında bizde de yasaklanır bu kadar sık yapılması... ama detaylı ultrason orda da yapılıyr diye bilyorum..
fatmacım bu 350 sosyal güvencesi olmayanlara mı? ben toplam 100 vereceğim. cd.si ile beraber.
kizlar ben ne besik ne de park yatak alicam galiba.. resimdeki bebek odasini siparis etmeyi düsünüyorum.. mobilyasi geldigi zaman dolabiydi sifonyeri falan onlar bebek odasina kurulsun ama yalnizca yatagini kendi yatak odama kurdurucam. yatak odam cok genis zaten.. 5-6 aylik oluncada yatagi kendi odasina tasirim. alistigi yataginda yatmaya devam etsin yavrum. 5-6 ay icin sepete de gerek yok park yataga da. odam müsait nede olsa..
Eki Görüntüle 224835
kizlar ben ne besik ne de park yatak alicam galiba.. resimdeki bebek odasini siparis etmeyi düsünüyorum.. mobilyasi geldigi zaman dolabiydi sifonyeri falan onlar bebek odasina kurulsun ama yalnizca yatagini kendi yatak odama kurdurucam. yatak odam cok genis zaten.. 5-6 aylik oluncada yatagi kendi odasina tasirim. alistigi yataginda yatmaya devam etsin yavrum. 5-6 ay icin sepete de gerek yok park yataga da. odam müsait nede olsa..
Eki Görüntüle 224835
bende aynen sabah kalkar kalkmaz ayaklarım odun gibi oluyor banada yürü diyorlar ama yürüdükçe daha kötü oluyorum çalışıyorum çok dikkat ediyorum hep ayaklarım havada kalçamda da ağrı var bu aralar daha çok var ya ne yapacaz bilmem çok ağırlaşınca tuzlu da çok tüketmiyorum anlamadım gitii
princess senin mr. yarın değil mi? tr saatiyle kaçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?