2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. Rabbim aziz mübarek günlerde yüzünü güldürür inş. hem yarın kandil. vardır elbet bir hikmeti. Allah a emanet olun

ne güzel bir oda bu böyle:) bebişin rahat rahat uyusun.. bizde c.tesi bakıcaz odalara falan. ama küçük bir yer olduğu için burası pek şansımız olmayacak diye düşünüyorum. şimdiden ümitsizliğe kapılmayayım. ama daha karar veremedim bende. beşiği yatak odasına mı taşısam yoksa ilk 6 ay park yatak ile yanımda mı yatırsam. inşş şu karmaşık soruları bir an önce neticelendiririz..

sıkalım dişimizi hepimiz 11 kasımda doğuralım. bayram hediyemiz gelmiş olur :)))))) düşünsenize hepimiz aynı günde doğurmuşuz. ay ne güzel olurdu

aminnnnnnnnnnn canim insallah. aklima geldide sanki senin ilk mr da kandile denk gelmisti. yoksa benmi yanlis hatirliyorum. simdi arkadaslar kandile gelicek deyince gecmise donus yasadim biran.

sıkalım dişimizi hepimiz 11 kasımda doğuralım. bayram hediyemiz gelmiş olur :)))))) düşünsenize hepimiz aynı günde doğurmuşuz. ay ne güzel olurdu

ya nerdeeee 11.11.2011 çok isterdim ama benim tahmini doğum tarihim en geç 3 kasım napim bende 1 kasımda doğum yapmaya çalışırım eheheheheh 01.11.2011 olsada olur yani

seninle aynı fikirdeyim benimde odam müsait,, resimdeki büyüyebilenlerden sanırım ben büyüyebilen alıcam kısmetse .. ama sallanmıyolar sallanmaya alıştırmamayım diyorum ama bakalım beni zorlarsa çıkıp alırız o zaman.. çevremdeki herkes doğduktan sonra odasını al diyor bu yüzden kafam karışık belki sallanabilen mothercaredeki beşiklerden alıp 3-5 ay sonra oda yaparım bebeğimee..çok kararsız kaldımm..

ya nerdeeee 11.11.2011 çok isterdim ama benim tahmini doğum tarihim en geç 3 kasım napim bende 1 kasımda doğum yapmaya çalışırım eheheheheh 01.11.2011 olsada olur yani

benim büyük ihtimalle o tarihlere denk gelebilir..ama 11.11.11 de çok doğum yapan olur arada kaynamak istemiyorum oğlumun dayısı 11.11 doğumlu babasıda 01.11 doğumlu bilmemki babasıyla aynı gün doğsa iyi mi olur kötü mü olur..??

Merhaba güzel anneler.buğün sağlık ocağına gittim.hiç beklemediğim kadar ilği gösterdiler,çok tatlı bir hemşirem var benmle çok güzel ilgilendi.kan aldı,idrar aldı,ultrasyonla baktı.yarında gidip tetenoz aşısını yaptırcam.yalnız damarlarım çok ince olduğu için iki defa şırıngayı batırmak zorunda kaldı.Benm halimi görünce(tansiyonum düştü)üzüldü.neyseki biraz oturunca düzeldi.yani sevdnm benle ilgilenmelerine,oğlumada baktık.öyle işte güzel bir gündü

selam annişler dün oğluşumu gördüm doktorum bir sürü resim çekti çok güzel pozlar verdi kerata parmağını emerken elini yanaklarına koyarken burnunu çekerken gözlerini ovalarken ay ay bakmaya doyamıyorum başkası değil bu gidişle kendim nazar edeceğim oğlumu 534 gr olmuş ama ben bir ayda 4 kilo almışım ne oluyor bana ya diyorum zayıfsın ama yine dikkat et kendine dedi doktor. birde kendini bundan sonra çok rahat bırak üzme sıkıntıya strese girme adrenalini yükseltme adrenalin her yükseldiğinde bebeğimize zarar veriyormuşuz kızlar haberiniz olsun

pazartesi radyolağa gönderdi ama hamişler bizimkisi baya uygun geldi sizin rakamlara göre biz 40 tl ye yaptıracağız herşeyini ayrıca diğer şeylerde de doktorum sağolsun çok anlayışlı olabilcek tahlilleri sağlık ocağından falan istiyo masraf çıkmasın diye aslında özel ama kendi hastanesinde yaptırmıyo bizi düşünüyo.

dün tetanoz aşımıda oldum kolum hala ağrıyo
Çok konuştum yine kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

mrb arkadaşlar kasık ağrım hala devam ediyo acaba doktoramı gitsem normal mi?akşam başladı adım atarken bile ağrıyo.uzanınca da.benden başka şikayeti olan varmı?doktor randevum 1 ay sonra.bu ne ya inşallah geçer.

canım ben de dün doktordaydım benim de ara ara giriyor kasığıma ağrılar sorduğumda hareketlerine dikkat et yavaş kalk otur. çok ayakta kalma çok yürüme herşeyi yavaş yavaş yap dedi. sabah yataktan kalkarken bile yavaş kalkmak gerekiyormuş. ama benimki arada girip geçiyor. seninki sürekli devam mı ediyor? doktorunun teli va ise ara sor bence için de rahat eder.

çok güzel bi oda ,güle güle kullanın nerden ve ne kadar olduğunu söyler misin.bende bebeğime oda hazırlamak istiyorum ama bunun için çok para harcamakta istemiyorum ,hem kaliteli hem ucuz, hemde kullanışlı olsun istiyorum çok şey mi istiyorum acaba birde o sallanan koltuklardan istiyorum odayı alana hediye ederler mi ki :44:

hamile egzersizleri var onları yapın bide ben bi siteden cıktı almıştım ama nerden hatırlamıyorum :S sabah kalkınca yapılacak bir kaç hareket sabahları yapıyorum ve çok iyi geliyor yarın unutmazsam getireyim yazarım burdan

cnm bendede vardı kasık ağrısı ara arada bacağım vuruyordu doktoruma gittim hemen magnezyum verdi şükür artık yok ve aynı senin gibiydi adım atanmıyordum doktoruna bir görün o ağrıyla yaşanmaz ya

Son düzenleme:

cnm benim dün akşam başladı hala devam ediyor ağrı.ben biraz hiperaktifim ani hareketler oldukça fazla.ama bu ders oldu bana.inşallah bi sorun çıkmaz.pazartesi ayrıntılı ultrason a girdim şükür herşey normaldi sadece kordon bebeğe dolanmştı.o yüzden yatarken kendimi sola yatacam die kasıyom.bu gn eşim aradı doktorumuzu 8.ayda önemliymiş.sola yatmak yüzüstü hariç diğer pozisyonları tercih edebilir demş.kasık ağrısını sormamış.bu saate kadar devam etceğini düşünmemştim.doktoru da çok rahatsız etmek istemiyrm.randevum 1 ay sonraya inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…