- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.361
evet canim yarin tr saatiyle 1.00 de canimcigim.nasil girecegim bilemiyorum korkusu simdiden sardi.:18:dar alanlara fobim var benim bu 2.girisim olacak bir daha girmem diyordum ilkinden sonra buyuk konusmusum demekki,yarim saat suruyor MR ve cok gurultulu birsey ya.kulaklikla muzik dinletiyorlar ama nafile. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip eder insallah.MR sonucunuda ayin 26 ogrenecegiz biraz bekleyecegiz ama Rabbim insallah hem yuzumuzu hem kalbimizi guldurur.
kizlar ben ne besik ne de park yatak alicam galiba.. resimdeki bebek odasini siparis etmeyi düsünüyorum.. mobilyasi geldigi zaman dolabiydi sifonyeri falan onlar bebek odasina kurulsun ama yalnizca yatagini kendi yatak odama kurdurucam. yatak odam cok genis zaten.. 5-6 aylik oluncada yatagi kendi odasina tasirim. alistigi yataginda yatmaya devam etsin yavrum. 5-6 ay icin sepete de gerek yok park yataga da. odam müsait nede olsa..
Eki Görüntüle 224835
evet canim yarin tr saatiyle 1.00 de canimcigim.nasil girecegim bilemiyorum korkusu simdiden sardi.:18:dar alanlara fobim var benim bu 2.girisim olacak bir daha girmem diyordum ilkinden sonra buyuk konusmusum demekki,yarim saat suruyor MR ve cok gurultulu birsey ya.kulaklikla muzik dinletiyorlar ama nafile. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip eder insallah.MR sonucunuda ayin 26 ogrenecegiz biraz bekleyecegiz ama Rabbim insallah hem yuzumuzu hem kalbimizi guldurur.
sıkalım dişimizi hepimiz 11 kasımda doğuralım.bayram hediyemiz gelmiş olur :)))))) düşünsenize hepimiz aynı günde doğurmuşuz. ay ne güzel olurdu
kizlar ben ne besik ne de park yatak alicam galiba.. resimdeki bebek odasini siparis etmeyi düsünüyorum.. mobilyasi geldigi zaman dolabiydi sifonyeri falan onlar bebek odasina kurulsun ama yalnizca yatagini kendi yatak odama kurdurucam. yatak odam cok genis zaten.. 5-6 aylik oluncada yatagi kendi odasina tasirim. alistigi yataginda yatmaya devam etsin yavrum. 5-6 ay icin sepete de gerek yok park yataga da. odam müsait nede olsa..
Eki Görüntüle 224835
ya nerdeeee 11.11.2011 çok isterdim ama benim tahmini doğum tarihim en geç 3 kasım napim bende 1 kasımda doğum yapmaya çalışırım eheheheheh 01.11.2011 olsada olur yani
fatmacım bu 350 sosyal güvencesi olmayanlara mı? ben toplam 100 vereceğim. cd.si ile beraber.
nerde yaptırcaksın canım..
bana 350 tl dediler ve doktorun ssk ve özel sağlık sigortası anlasması yoktu.. bizede sürpriz oldu.. ama baskasındada aynı rakamı duydum ben..cd de vermedi
mrb arkadaşlar kasık ağrım hala devam ediyo acaba doktoramı gitsem normal mi?akşam başladı adım atarken bile ağrıyo.uzanınca da.benden başka şikayeti olan varmı?doktor randevum 1 ay sonra.bu ne ya inşallah geçer.
Eki Görüntüle 224835
mrb arkadaşlar kasık ağrım hala devam ediyo acaba doktoramı gitsem normal mi?akşam başladı adım atarken bile ağrıyo.uzanınca da.benden başka şikayeti olan varmı?doktor randevum 1 ay sonra.bu ne ya inşallah geçer.
canım ben de dün doktordaydım benim de ara ara giriyor kasığıma ağrılar sorduğumda hareketlerine dikkat et yavaş kalk otur. çok ayakta kalma çok yürüme herşeyi yavaş yavaş yap dedi. sabah yataktan kalkarken bile yavaş kalkmak gerekiyormuş. ama benimki arada girip geçiyor. seninki sürekli devam mı ediyor? doktorunun teli va ise ara sor bence için de rahat eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?