2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bende anlık olup geçiyodu cnm bu kadar uzun süreli ilk defa oluyo.uzandığımda da her pozisyonda devam ediyo

slm kızlar

prensesim bebişinin iyi olmasına çok sevindim yarında iyi haberlerle geliceksin inş dün ayrıntılı ultrosonum vardı herşey normal çıktı şükürler olsun sadece kalbinin sol tarafında bi parlaklık gördüm dedi onla alakalı fetal eko çektiriceksin dedi verdiği raporla beraber drumun yanına gittim hemen zaten kendiside ayrıntılı yapmıştı ve %98 hiç bi problem yok fakat uzman bi arkadaşım var oda bi baksın belki benim gözümden bişi kaçmış olabilir demişti neyse verdim raporu eline herşey çok iyi dedi ama hocam benden fetal eko istedi kalbinin sol tarafında parlaklık görmüş dedim onda bişi yok merak etme dedi bir kalbi incelemek ultrosonda 45 dk yı bulur kendide yapamayacağı için seni göndermiştir dedi bununla alakalı pztsi fetal ekoya giricem içim rahat bi problem olduğunu sanmıorum ama yinede insan ister istemez huzursuz oluyor maalesef

bu arada bazı arkadaşlar şeker yüksekliğinin karpuzla alakası olup olmadığını sormuş evet kızlar kavun ve karpuzda maalesef var elinizden geldiğince az yemeye bakın

Son düzenleme:
bende anlık olup geçiyodu cnm bu kadar uzun süreli ilk defa oluyo.uzandığımda da her pozisyonda devam ediyo

bence doktora git bendede gün boyu geçmemişti magnezyumu kullandım rahat bir nefes aldım.bide burda bazı arkadaşların doktoru muz yemeyi önermişti bu gibi durumlarda.istersen onu bir dene...

cnm randevum 1 ay sonraydı yarın a kadar geçmezse haftasonu girmeden giderim doktoruma.çok batıyo.şuan zorlanarak yazıyrm

Çok güzel şey güleryüzle karşılanmak.Merak ettim Serapçığm sen neredesin yani burada Burdur'da sağlık ocaklarında ben hiç ultrason cihazı görmedim:)

ya sıcaklardan canım hiç bişey yemek istemiyor varsa yoksa karpuz şeftali başka bişey yok. gece 2 de yedimde yattım ertesi sabah şeker yüklemesi yaptırdım. bizim ailede hiç şeker hastası yok bende aşırı kilolu falan değilim. varsada nerden geldi hiç bilemiyorum yani. 15gün sonra 100lük şeker yüklemesi yapılacak. umarım iyi çıkarrr. stres yaptım kendime iice.

Canım ara ara bende de var ama öyle şiddetli ve sürekli değil,bir sor istersen doktoruna ara

Cnm ayrıntılı ultrasonu nerede yaptırdın hangi şehirdesin sen??
pzt gzl haberlerini bekliyoruzz..içini rahat tut..

Cnm ayrıntılı ultrasonu nerede yaptırdın hangi şehirdesin sen??
pzt gzl haberlerini bekliyoruzz..içini rahat tut..

saol canım benim drum cerahpaşa tıp fakültesinde prof. kontrollere özel muayenesine gidiyorum ama böyle testler için beni hep fakülteye yönlendirio hiç ücret ödemiyorum tüm randevularımı kendi alıo sağolsun 1 ay sonraki veilecek randevuları bile hemen alabilio bana bu arada ben istanbuldayım canım

Son düzenleme:
deryacigim allah razi olsun canim iste doktorlarimiz hic birsey yok desede onlarin gordugu en ufak seyler biz anneleri ne kadar huzursuz ediyor degilmi seni cok iyi anliyorum canim.

moralini hic bozma eminim hic birseycigi yok bebisinin.

Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah.

cici topigine yeni cicilerimizi ekledik teyzeleri bakmak isterseniz buyurun.

ben geldim kızlar..

ayrıntılıya girdik çıktık. tabi ben bebişi göremedim sadece doktorlar kendileri baktı.. bi sorun varmı diye sordum herşey yolunda haftasına gününe göre normal dedi doktor. ama böbrekten çıkan idrar kanalları çok net dedi. nedemek o dedim. yani genişleme yok büyüme yok kanallar normal ama çok net gözüküyor o yüzden takip etmek istiyorum dedi. tam anlamadım ama tahminimce şuan bişi yok ama olmayacağı anlamına gelmiyor demek istedi sanırsam... böyle işte kızlar yarın kadın doğum doktoruna raporu vericem tekrar gün vericekler. böyle geçti işte. bu arada ayrıntılıyı göztepe ssk hastanesi merdivenköy polikliniğinde yaptırdım. devlet olduğu için para falan vermedim..

çok teşekkür ederiim canım cevabın için, ben de sana ve hepinize hayırlı doğumlar diliyorum, sevgiler... :)

saol canım gerçi benim dr um bişey yok dedi ona güveniyorum içim rahat o konuda allahtan ama işte bizler en ufak şeyleride taktığımız için üzülüyoruz ay bu arada siz ne güzel yavaş yavaş alıosunuz ben daha bişi almadım sadece hediye geldi bir kaç tane onlar var bein dr cinsiyetini sölemio bende başka dr a gitmiştim oda ilk gittiğimde kıza benzio demişti 2. gittiğimdede kız demişti ben kız olarak görüorum ama yinede kendi drumun ağzından duymadan içim rahat etmio işte o yüzdende bişi alamıorum

hoşgeldin canım geçmiş olsun ii geçmiş ayrıntılın sevindim bencede hiçbişi yoktur bebeğinde

Son düzenleme:

keske o saatte yemeseydin.yediklerin sonucunu etkilemis olabilir. aslinda bazi doktorlar tok karina gelebilirsiniz diyor ama en sagliklisi gece 12 den itibaren birsey yememek ozellikle o aksam kavun karpuz tarzi meyveler ve benim gibi kolayi kacamakta olsa icenler dikkat etmeli. bu tarz seyler sekerin cikmasina neden oluyor. sekerimiz olmasada varmis gibi cikabilir yani.benim randevu kagidimda yaiyor 12 den sonra yemek yememelisiniz diye. Tabi her doktor her hastane ayni degil. benim kendimce dusuncem sonucu yanlis etkilememek adina yemeden gitmek tabi herkesin kendi karari.

ay kızlar ya benim 3-4 gündür acayip midem yanmaya başladı bir meyve yada şekerli bişey yemim mahvediyo beni sizdede başladımı mide yanması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…