- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.401
ay kızlar ya benim 3-4 gündür acayip midem yanmaya başladı bir meyve yada şekerli bişey yemim mahvediyo beni sizdede başladımı mide yanması
Merhabalar. Geçmişi okuyayım dedim yoruldum, uykum geldi.Bugün çok yoruldum zaten. Yürüyüşe çıktık. Sıcaklar henüz abartılı bir şekilde gelmedi buraya ama yine de hamileler ve yaşlılar için tehlikeli olduğuna kanaat getirdim. Kalbim çok hızlı attı ve bayılıyordum az daha. Hemen gölgeye attım kendimi. Sonra yaz yağmuru yağdı ve serinledik biraz. Bebişime alışveriş yapmaya devam ediyorum ben. Almam gerekenlerin listesinden kalanlara baktım emzik, biberon, şampuan, pişik kremi, alt değiştirme bezi, bez vs. kalmış. Ben baya baya bitirdim yani alılşverişi. Tatil dönüşü ciddiyim bir minibüs falan tutmam gerekebilir. Güya Eylül'de almaya başlayacaktım. Kızlar bu arada aldığım ürünler başka dükkanlarda karşıma çıkıyor. Fiyatlar o kadar değişiyor ki. Siz de alacağınız markayı belirleyin ve fiyat konusunda araştırma yapın. Ben oldukça uygun fiyatlara aldım. Araştırmışım iyi ki. Ve ayaklarım acayip şişiyor. Eylül'de filan gezemem sanırım ben. Alışverişi bir an önce yapmakta fayda varmış. Yeni anladım. 2 saat yürüdüm, sanki 10 km yol gitmişim gibi. Karnım da iyice büyüdü. Bebişim daha az tekmeliyor. Endişeleniyorum sırf bu yüzden. Doktora mı gitsem diyorum. Başka bir sıkıntımız yok. Akıntım eskisine göre daha az. Ağrılarım da daha az. Eskiye göre baya iyiyim çok şükür ama bebeğim daha az hareket ettiği için endişeleniyorum. İnşallah iyidir miniğim.
24. haftamdayım be ikiz bebişlerim henüz 500gr bile değil. sizce çokmu minikler????
kızlar doktorumu aradım acil e yönlendirdi.eşimi bekliyrm.inşallah güzel haberlerle dönerim
28 .haftaya kadar tek bebekle aynı gider diye duymuştum :S Endişe ettim 700gr ları duyunca
Ok. sevindim kimden ne duysam korkuyorum şu ara :)
içindekilere güven dua et ve hiç endişelenme
2400 doğdu ablamın oğlu
düz duvara tırmanıyo şimdi
zayıf çocuk iyidir her zaman, varsın zayıflık olsun tek dertleri + gayet normal bence kiloları ikizlerin
Hımm..Ben bu kasım annelerine dahil olup takip etmek istiyorum ama yeni olduğum için özel mesaj gönderemiyorum sanırım ne yapabilirim:S
Hımm..Ben bu kasım annelerine dahil olup takip etmek istiyorum ama yeni olduğum için özel mesaj gönderemiyorum sanırım ne yapabilirim:S
hoşgeldin aramızaaaaaabilgilrini yazarsan konu sahibine biz özel mesaj göndeririz canım. bu arada kaç haftalıksın?
ben onu niye düşünemedim ki :)
valla benim kızım çok akıllı olcak sanırım anasında zerre akıl bırakmadı zira :)
sen ticker hazırlamayı biliyorsun değil mi? ben bilmiyorum. kaç hftalık olduğunu yazarsa onuda yaparız. birde akşama ne yemek yapcaksın yada yaptınAlakaya maydanoz ama....
anam hamile çok ama :)
taze fasülye var, + çok sıcak elim kalkmıo (izinliyim bu hafta evdeyim) canım patates köfte istio
ev darmadağan tadilatta. Dışardan mı söylesem derdi bi yandan :)
yap karışık kızartma bula yoğurda bide karpuz kepek ekmek peynir
ye gitsin bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?