- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.421
patates kızartma işi güzel ama külfetli. bu sıcakta zor. kızartmada başında beklemek lazım. türlü yapsam. at malzemeleri içine. kısık ateşte geç otur içeri. daha kolay sanki. ama yaaaa canım hepsini istiyosaat de 7 olmuş. ben türlü yapayım eniyisi. en kolayı
dün makarna yaptım bastım yoğurdu yedim :)
bugün erişte yapıp onu da bulayıp yiyebilirim
bilmedim arkadaşım
türlü pratik ve besleyici
uyma sen benim kalorili yemeklerime :)
bencede uymayayım hepsi çok güzel ama zaten 80 kiloydum. iyice şişmeyeyim. ama yarın makarna işini düşünebilirim. kolay ve lezzetli. arada birde kaçamak yapmak lazım dimi
yağlamadım ama :) haşladım ve sarımsaklı yourt yaptım
daha masum :)
:125:
masummus kulahima anlatyogurt tam yaglimiydi bari
tabisi tam yağlı :)
sen bilmezsin :) BİM den DOST yoğurt hemide :)
mrb arkadaşlar günaydın.biz de bebişimle ayrıntılı ultrasona girdik.şükür herşeynormaldi.yalnız.benim bebişime kordon dolanmş.inşallah sorun olmaz.sola yatmaktan her yerim ağrıyo.olsun 4ay daha sabredecez artık inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarız yavrularımızı
kim demis bilmedigimi
anacigimin dost yogurt kap koleksiyonu varsende bunu bilemezsin.
buraya gelmeden once ev yogurdumuz kalmadigi zaman aldigimiz ve severek tukettimiz tek yogurttu hey gidi gunler hey
kim demis bilmedigimi
anacigimin dost yogurt kap koleksiyonu varsende bunu bilemezsin.
buraya gelmeden once ev yogurdumuz kalmadigi zaman aldigimiz ve severek tukettimiz tek yogurttu hey gidi gunler hey
slm kızlar bugün 2düzey ultrasona girdim çok şükür bebişim iyimiş. bi sürü resimleri çekildi oğluşumun. içim rahatladı bunuda atlattık. 530gr olmuş bebitom bu arada
dost yoğurt iyidir canım. ben türlü yapacaktım eşim aradı sebzeli köfte istedi. bende onu yaptım bi sürü uğraştım. kaytaramadım yane
benim eşim de kızartma yaptırdı bana :) canı çekmiş :) kim hamileyse artık
piştimmmmm
aşeriyolar yazııııkkkk
bir gece aniden aşertçem ben onu :)
kolay bulunabilecek ama uykudan kaldırabileceim bir gıda arayışındayım :)
kizlar acuhtummmmm
yogurtlu kizartma super olur he
aksama bende kizartma yapacaktim ama esim gec gelecek bugun bende kendime patates,tavuk koyacagim firina salata,karpuzzzzzzzzzzz
bende dus aldim bir serinledim sonra temizlik yaptim orami buramiben goremiyorum yahu malum bolgeyi aynada ise yaramiyor.
plesantam normal canim ama icinde kist varmis:26:doktor zararsiz dedi ilerleyen haftalarda bebek onu itecek dedi.bu durumda olursa plesanta raporda nasil yaziyor guzelim?
bende goremiyorumki artik gobegimde artik kucuk degil masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?