2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

dün makarna yaptım bastım yoğurdu yedim :)
bugün erişte yapıp onu da bulayıp yiyebilirim
bilmedim arkadaşım
türlü pratik ve besleyici
uyma sen benim kalorili yemeklerime :)

dün makarna yaptım bastım yoğurdu yedim :)
bugün erişte yapıp onu da bulayıp yiyebilirim
bilmedim arkadaşım
türlü pratik ve besleyici
uyma sen benim kalorili yemeklerime :)

bencede uymayayım hepsi çok güzel ama zaten 80 kiloydum. iyice şişmeyeyim. ama yarın makarna işini düşünebilirim. kolay ve lezzetli. arada birde kaçamak yapmak lazım dimi

kizlar acuhtummmmm

yogurtlu kizartma super olur he

aksama bende kizartma yapacaktim ama esim gec gelecek bugun bende kendime patates,tavuk koyacagim firina salata,karpuzzzzzzzzzzz
bende dus aldim bir serinledim sonra temizlik yaptim orami buramiben goremiyorum yahu malum bolgeyi aynada ise yaramiyor.

cnm bizim bebişler biraz yaramaz sanırım ben de ayrıntılı ultrasonda aynı durumla karşılaştım iki dr da sorun olmaz diyor ama mümkünmü takılmamak rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin yavrularımızı

slm kızlar bugün 2düzey ultrasona girdim çok şükür bebişim iyimiş. bi sürü resimleri çekildi oğluşumun. içim rahatladı bunuda atlattık. 530gr olmuş bebitom bu arada

kim demis bilmedigimi

anacigimin dost yogurt kap koleksiyonu var sende bunu bilemezsin.

buraya gelmeden once ev yogurdumuz kalmadigi zaman aldigimiz ve severek tukettimiz tek yogurttu hey gidi gunler hey

dost yoğurt iyidir canım. ben türlü yapacaktım eşim aradı sebzeli köfte istedi. bende onu yaptım bi sürü uğraştım. kaytaramadım yane

slm kızlar bugün 2düzey ultrasona girdim çok şükür bebişim iyimiş. bi sürü resimleri çekildi oğluşumun. içim rahatladı bunuda atlattık. 530gr olmuş bebitom bu arada

maşallah canım. sevindim ultrasonun temiz çıktığına. herşey bebişlerimiz için. canlarım yaaa

ya bende diyorum esime goremiyorum diye o kucuck gobeklemi diyor. inanmiyor bana. abuk sabuk birseyler yapiyorum bende.

kizlar bu arada gecen gunku ultrason sonuc kagidini soyle bi iyicek inceledim. benim plesantanin yonu anterior mus. yani gobusume dogru yonu. boyle olan bayanlar bebisini gec hissedermis. ondan bizim zipir sipayi cok ama cok az hissediyorum. bide oglusuma tembel dedim. ayip ettim. 21. haftaya kadar hiddetmeyenler varmis. plesantanin bu sekil olmasinin zarari yokmus ancak eger sezeryan ile dogum yaparsam kanama durumu cok fazla olma riski varmis. insallah normal olur. birde kan bulma derdi vs olmasin Allah korusun.

princesscim sen raporunda baktinmi plesanta durumuna.

plesantam normal canim ama icinde kist varmis:26:doktor zararsiz dedi ilerleyen haftalarda bebek onu itecek dedi.bu durumda olursa plesanta raporda nasil yaziyor guzelim?

bende goremiyorumki artik gobegimde artik kucuk degil masallah

plesantam normal canim ama icinde kist varmis:26:doktor zararsiz dedi ilerleyen haftalarda bebek onu itecek dedi.bu durumda olursa plesanta raporda nasil yaziyor guzelim?

bende goremiyorumki artik gobegimde artik kucuk degil masallah

dosyami aldim geldim

tam olarak placenta site: Anterior high seklinde yaziyor.Altindada amniyo sivisi normal yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…