2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
iyi geceler kasım annişleri nasılsınız? foruma birazcık ara vermş gibi oldum, benim felaket ayakalrım şişiyor sizede oluyor mu? nminiğim artık pek büyüdü ufak tefek biri olunca epey büyük geliyor karnım artık zayıf değil gayet balık etli oldum, kıyafetlere sıgamdıkça canım sıkılıyor sonra oğluşumun tekmeleriyke aman olsun ya vercez inşAllah kiloları diyorum birde benim kollarımda bacaklarımın üst bölgelerinde nokta nokta kırmızı lekelelr var sanki damarkarımda basınç varda ondan olmuş gibi anlıyamdım gitti, yarın doktora gideceğiz inşAllah, hayırlı haberler vermeyi diliyorum Rabbimden, 24 haftamız biticek 25 'e giricez c.tesi, bu arada ilk kutlayn ben olayım herkesin berat kandili mübarek olsun tüm topikteki annişlerin dualrı kabul olsun hepimiz için dua edelim inşAllah çok feyizli bir kandil Allah a emanet olun, bebişlerimizi ve sizleri öpüyorum

aaa! benimkide böyle istee! doktor banada demisti sen gec hissedersin diye. bende yeni yeni hissemeye basliyorum gerci nihayet

cok normalmis canim gec hissetmek sanirim plasenta engelliyor hissetmemizi. bugun baya bir arastirdim genellikle 21 haftada hissetmisler tam olarak. bende cok az hissediyorum kipirtilarini.

bendede placenta sitosterior high,Placenta grade Grannum 0

plesantam yuksekte ama digerini anlamadim.ne demekse artik:26:

ama ben hissediyorum kizimi gecen ayin 15den beri.
bendede amniotic fluid normal yaziyor.

cok az kalmis canim artik saatleri sayiyorsun. ben o kadar ay goremedim bebisimi ultrasondada doktor heryerine bakacagim diye bana 2 dk ancak gosterdi esim bol bol seyretti oturdugu yerden kisakndim resmen birde bana hergun oglanin kafasini nasil salladigini gosteriyor iyice kiskandirmak icin.sen sen ol firsat buldukca doya doya bak bebisine.

bendede placenta sitosterior high,Placenta grade Grannum 0

plesantam yuksekte ama digerini anlamadim.ne demekse artik:26:

ama ben hissediyorum kizimi gecen ayin 15den beri.
bendede amniotic fluid normal yaziyor.

o ikinci yazdigini bende anlamadim canim bende sadece placenta site olan yaziyor. seninki yukaridaki fotografa bakacak olursak arka atarfta. sanslisiniz hissetme konusunda bende gec olsunda guc olmasin seklinde avuntulardayim. sivilarimizinda normal olmasi iyi demek sizinti yapmiyoruz. o akintilarilari gordukce korkuyordum.

bende korkuyorum hergun geliyor o akintilar inan dun buzluktan birsey alirken hafif egildim, nasil geldi akinti amanin kosarak tuvalete gittim kan zannettim cok korktum.:18:

yubacigim ultrason esnasinda setyeye(yataga) yattiginda karsinda monitor yokmu?
benimkinde oluyor herzaman ben doya,doya goruyorum kusumu

Gecmis olsun insaallah birsey yoktur. Berat kandiliniz mübarek olsun.

GÜNAYDIN
Bu sabah erken uyandık kahvaltımı yapıp yayan Düştüm yola ama daha 300m gitmeden eşim gündüzcü araba ile yanımda durdu nereye gidiyorsdun gel bırakayım diye yok hayır yürü diyodun yürücem dedim ama daha 1km gitmeden bidaha geldi ısrarlara dayanamadım bindim işe geldim erkenden yani bugünkü yürüme hayallaerim eşim yüzünden suya düştü akşlamda sabah akşam araba ile gidiyorsun diye söyleniyordu bu erkekleri anlamak zor

deryacım doktorun kim

canımm çok ii olmuş senin yaptığın,,
hem muaynelerin uzun sürüyodur hemde tahlilleri falan ücretsiz ve araştırma hast yaptırman harika gerçekten ,,
ismi ne senin doktorun ..

biz özel hastaneye gidiyoruz tetkiklere tahlillere falan çok ödüyoruz.. muaynede 10 dk bitiyoo..doktorumuzdan memnunuz bu yüzden katlanıyoruz ..ama şöle bi 30 dk muayne olmak hayalimm ..:))

Bu akşam Oğluşkomla Vuslatımız var ...

Dualarınızda bulunalım..Güzel haberler getirelimm inşş..

Hepinizine Hayırlı Kandiller..

Allahım hepimizi sağlıkla vakitlice yavrularımıza kavuştursunn tamamına erdirsin inşş..Bütün bebek isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsinn...

Öptükk Çokk Oğlumla..

Kız annelerine hürmetler.. :)))

dün eltimi gördüm; ne kadar gereksiz bir insan
arkadaşının biri ona demişki eltin ne kadar salmış kendini demiş, ay nası sinir oldum kardeşim ne yapayım yani ne dengesizsin ya
50 kilodan 70 kiloya çıktım; haliyle streç kotlarımızı giyip fıldır fıldır gezemiyoruz dimi, saçımızında dibi çıktı
zaten sen ilkindede böyle olmuştun tanınmıcak haldeydin şişmiştin diyor bak allahaşkına densizzz
zaten pek görüşmem görüşüncede böyle döktürür cahil

Herkese günaydın kızlar :)))

Herkese HAYIRLI KANDİLLER vede HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM ; RABBİM MELEKLERİMİZİ VE BİZLERİ TÜM KÖTÜLÜK KAZA BELALARDAN KORUSUN İNŞAALLAH...
Dualrımızda şehitlerimizide birer FATİHA YASİN okuyalım bu gece kızlar unutmayalım.

Yolun yarısını geçtik bile Rabbim hayırlısınla sağlıkla tamamlamayı nasip etsin bebeklerimizi kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin
Hepinizi koocamannn öptük teyzeleri :)))

aaa densize bakk..

doğumdan sonra 1 yıl içinde eski günlerime dönücem merak etme bu kısa bi süreçç meydan sana kalmayacak deseydinde dumur olsaydıı

geçende birisi bana telefonda iyiçe şiştin mi? dedi bende şişicem tabii hamileyimm dedim ne diyeceğini şaşırdıı ohh olsunn..

kilolarımız , çıkan saç diplerimiz , şişen burnumuz dert olsun onlaraaa

günaydın güzeller
Hayırlı kandiller olsun hepimize
dualarımız sağlık sıhat barış dirlik için

Alakasız ama söliim hemen kalmıyo Lierac 44 TL ye düşmüş UNNADO da

Günaydın kasım meleklerinin anneleri..

Herkesin Kandili mübarek olsun..Allah bu mübarek gecede dualarımızı karşılıksız bırakmasın,kabul etsin inşallah...Bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza gelsin hayırlı evlatlar olsun...Yarın ayrıntılı ultrasona gideceğim çok heyecanlıyım bakalım prensesim büymüşmü :))
İnşallah bir sorun yoktur..Bu akşam dualarınızdan payımızı alırız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…