- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.441
iste kizlar bu anterior plesantanin sekli.
aaa! benimkide böyle istee!doktor banada demisti sen gec hissedersin diye. bende yeni yeni hissemeye basliyorum gerci nihayet
bendede placenta sitosterior high,Placenta grade Grannum 0
plesantam yuksekte ama digerini anlamadim.ne demekse artik:26:
ama ben hissediyorum kizimi gecen ayin 15den beri.bendede amniotic fluid normal yaziyor.
iyi geceler kasım annişleri nasılsınız? foruma birazcık ara vermş gibi oldum, benim felaket ayakalrım şişiyor sizede oluyor mu? nminiğim artık pek büyüdü ufak tefek biri olunca epey büyük geliyor karnım artık zayıf değil gayet balık etli oldum, kıyafetlere sıgamdıkça canım sıkılıyor sonra oğluşumun tekmeleriyke aman olsun ya vercez inşAllah kiloları diyorumbirde benim kollarımda bacaklarımın üst bölgelerinde nokta nokta kırmızı lekelelr var sanki damarkarımda basınç varda ondan olmuş gibi anlıyamdım gitti, yarın doktora gideceğiz inşAllah, hayırlı haberler vermeyi diliyorum Rabbimden, 24 haftamız biticek 25 'e giricez c.tesi, bu arada ilk kutlayn ben olayım herkesin berat kandili mübarek olsun tüm topikteki annişlerin dualrı kabul olsun hepimiz için dua edelim inşAllah çok feyizli bir kandil Allah a emanet olun, bebişlerimizi ve sizleri öpüyorum
saol canım benim drum cerahpaşa tıp fakültesinde prof. kontrollere özel muayenesine gidiyorum ama böyle testler için beni hep fakülteye yönlendirio hiç ücret ödemiyorum tüm randevularımı kendi alıo sağolsun 1 ay sonraki veilecek randevuları bile hemen alabilio bana bu arada ben istanbuldayım canım
saol canım benim drum cerahpaşa tıp fakültesinde prof. kontrollere özel muayenesine gidiyorum ama böyle testler için beni hep fakülteye yönlendirio hiç ücret ödemiyorum tüm randevularımı kendi alıo sağolsun 1 ay sonraki veilecek randevuları bile hemen alabilio bana bu arada ben istanbuldayım canım
dün eltimi gördüm; ne kadar gereksiz bir insan
arkadaşının biri ona demişki eltin ne kadar salmış kendini demiş, ay nası sinir oldum kardeşim ne yapayım yani ne dengesizsin ya
50 kilodan 70 kiloya çıktım; haliyle streç kotlarımızı giyip fıldır fıldır gezemiyoruz dimi, saçımızında dibi çıktı
zaten sen ilkindede böyle olmuştun tanınmıcak haldeydin şişmiştin diyor bak allahaşkına densizzz
zaten pek görüşmem görüşüncede böyle döktürür cahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?