2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

merak etme güzelim bugün sana yarın ona oda birgün hamile kalıcak oda şişecek benimde görümcem çok kilo aldı hamileyken bir sene geçti hala veremedi banada senin bünyen almaya müsaiit kesin sende alırsın diyip duruyo daha göbeğim çıkmadan aa göbeğin çıkmış diyo geçenlerde tebrik ederim sen benden önce fark ettin dedim bende şaka yapıyorum sandı ben bu tarz şeyleri kıskançlık olarak görüyorum aldırmıyorum ewt çirkinleşiyoruz ama neden dünyanın en güzel varlığını dünyaya getirmek için o meleği kucağa almak herşeye değer :)) o doğsun biz nasılsa her türlü kendimize bakar güzelleşiriz

aaa zibidiye bak
hamile kadına söylenecek laf mı yahu,
ne hazımsız biriymiş,
söyleseler bile sen ne gelip yetiştiriyorsun,
belki de kimse söylememiştir kendisi uydurmuştur,
pisluk

günaydın güzeller
Hayırlı kandiller olsun hepimize
dualarımız sağlık sıhat barış dirlik için

Alakasız ama söliim hemen kalmıyo Lierac 44 TL ye düşmüş UNNADO da

amin cnmm

o nekii anacımm ne forslu hamilesiniz , türkçesini anlaşılırını yazınn yahuu yetişemiyoruz..

hayırlı Cumalar ve hayırlı kandiller. Ben eltilerden yanada şanslıyım. gırgır şamata gidiyor. Seninki hakkaten gereksizmiş. Allah sabır versin

hayırlı Cumalar ve hayırlı kandiller. Ben eltilerden yanada şanslıyım. gırgır şamata gidiyor. Seninki hakkaten gereksizmiş. Allah sabır versin

maşallah diyelim :)) hiç bozulmassınız inşallah benim daha yok bakalım kaynımı çok severim sessiz sakindir onun eşiylede anlaşırım heralde yani inşallah :))

deryacım doktorun kim

günaydın herkeze

evet canım hiç bir testime şimdiye kadar tek kuruş ödemedim drum asla teste para verme dio hep ve ben her gittiğimde bana ayrıntılı ultroson gibi bakıo sağolsun ismi drumun prof. dr İ. fahri ÖÇER nam_ı diyar FÖÇER

Son düzenleme:

aaaaaaaaaaaaaaaaa densiz kadına bak sen ay ben sinir oluyorum böle düşüncesiz insanlara ay hayret ediyorum nasıl böyle konuşabilo bir insan çekememezlikten kaynaklanıyor bence başka bişi değil bu ay walla banada böle laf edivericek oluyorlar kim olursa olsun lafı yapıştırıveriyorum söylediklerine pişman edip yerin dibine sokuorum tavsiye derim yapın ii gelio

Günaydın kasım anneleri ve tatlı kuzucuklar....Bu mübarek gecede tüm dualarınız kabul olur inşallah. Allah bize yavrularımızı kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder....Amin ya rabbim...

günaydınlar kızlar ve bebişleri..

bu sabah gittim tetanoz asısı oldum .. ası yeri sızlıyor .. sanırım artacak..

helencim su konu acma işini yapalım tatlım.. tam olarak ne olacaktı..

canım bu sızı aynen devam ediyor. ben kolumu kaldırıp indirirken 4-5 gün ağrıdı ama öyle dayanılmaz bişi değil hatta umduğumdan az :) geçmiş olsun

xxberxx kullanıcısından alıntı
dün eltimi gördüm; ne kadar gereksiz bir insan
arkadaşının biri ona demişki eltin ne kadar salmış kendini demiş, ay nası sinir oldum kardeşim ne yapayım yani ne dengesizsin ya
50 kilodan 70 kiloya çıktım; haliyle streç kotlarımızı giyip fıldır fıldır gezemiyoruz dimi, saçımızında dibi çıktı
zaten sen ilkindede böyle olmuştun tanınmıcak haldeydin şişmiştin diyor bak allahaşkına densizzz
zaten pek görüşmem görüşüncede böyle döktürür cahil

canım hiç böyle cahil insanları dinleme bile gördünmü uzaklaş.. hem terbiyesizmiş boşboğaz hemde cahil. hamile insanlarla nasıl konuşulur dersi vermek lazım sanırım :)

Selam annecikler ve minik yavrularıı.. Hepimizin kandili mubarek olsun.. Allah hepimize yavrularına sağ salim kavuşmayı nasip kısmet etsin, hayırlı evlatlar olsunlar.. Hepinizi optm annecikler

Canım 2011 kasım anneleri hastane seçimleri olacak konu başlığıı orada fatmam kutucuklar olsun üye adımız gittiğimiz hadtane ve doktor yaşadığımız şehir..

Öptük çok çağanımla Saremii ve de senii.. artık torpil geçersinn...

ben de çarşamba günü tetanoz yaptırdım ama iki gündür maş sızlaması devam edioo. üstüne falan yatınca acaip ağrı yapıo.. 2 güne geçer dediler ama bakalım yarın ne olacak?

Güne,hele de böyle anlamlı bir güne sizlerle,iyi dileklerinizle başlamak ne güzel:)
Tebessüm etmekten kendimi alamıyorum bir türlü...
İyi ki varsınız,tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler herkes adına:)
Kurtuluşumuza vesile olsun bu güzel gün inşallah,Rabbim hakkımızda her şeyin hayırlısını versin...
Şehit ailelerimize sabırlar,dayanma gücü versin,bir ananın evladını kaybetmesi çok korkunç olsa gerek.
Bizler karnımızdaki insan ufaklarını daha görmeden,onlarla yaşamadan bağlanıp,seviyoruz.Rabbim acılarını dindirsin.Bizlere,kimselere böyle acılar yaşatmasın.
Öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…