2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cnm muayne ücreti nasıl nerede muaynesii ayy bendemi gitsem birkereliğinee :))

selam arkadaşlar uzun zamandır takip edemedim topiği geçmişe bakacağım birazdan herkesin Berat kandili mübarek olsun Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin dualarınızda bulunmak dileğiyle inşallah biz şimdi istanbul da tatildeyiz buralar çok sıcak dayanamıyoruz geçmişe bakınayım biraz herkese hayırlı kandiller güzel anneler

herkese gunaydinlar hayirli cumalar ve hayirli kandiller olsun insallah.

princesscim bugun icin Allah yardimcin olsun canim insallah yarim saat o makinenin icinde cabucak gecer cok rahatsiz olmazsin.

ultrason esnasinda monitor hep benim sol tarafim da oluyor doktor solda oturuyor ve kendine donuk bakiyor sonra arada bana dogru ceviriyor ekrani. o kadarcik gorudugunede sukur ediyorum ne yapayim. dogana kadar biraz daha sabir sonra insallah sabah aksam kakloayacagim gul yuzunu kuzumun.

hayırlı Cumalar ve hayırlı kandiller. Ben eltilerden yanada şanslıyım. gırgır şamata gidiyor. Seninki hakkaten gereksizmiş. Allah sabır versin

trawmacim bence sen baya baya bi sansliymissin kaynana iyi eltiler iyi daha ne olsun. bide gorumce varsa ve onlada iyiysen yat kalk dua et sansina. bu zamanda zor bulunur boylesi.

muayenehanesi bakırköyde capacity nin ve titanic otelin hemen karşısında 150 tl ücreti

canım prof olarak muaynesi oldukça uygunmuş sen bana özelden muayne telini msj atarmısın netten bulamadım ayrıca muayneleri ne kadar sürüyoo sonuçta adam prof.. gitsek bi kaybımız olmaz eşimle akşam konuşayımm..

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun
gönül güneşiniz hiç solmasın
yüzünüz aydın olsun
kabriniz nur dolsun
makamınız Firdevs
dualarınız kabul olsun
Kandiliniz kutlu olsun..

Kızlar dün demiştim bebeğimi az hissediyorum eskisine göre, bu yüzden endişeleniyorum diye. Burada yabancı bir doktora görünmek istemiyordum. Bu sabah çarpıntıyla uyanınca soluğu doktorda aldım. Önce en yakın sağlık ocağına gittim. Burada misaifr olduğumu söyledim. Ebe ve doktor çok ilgilendi sağolsunlar. Tansiyonum 13-8 çıktı. Nabzım 140 çıktı. Normalde tansiyonum 10-6 çıkardı ve nabzım da 110du en son doktora gittiğimde 2 hafta önce. Bebeğimin kalp sesini dinlediler. Çok hareketli bir bebek dedi ebe. Kalp atışlarını dinlemek için bir oraya bir başka yere baktı sürekli, tekme sesleri de geliyordu arada. Bizce normal dediler ama bir uzman görsün dediler, acile sevk ettiler. Kadın Doğum Hastanesinin aciline gittim. Oradaki doktor da Kardiyolog görsün dedi. Baktık orada çok sıra olur dedik, özel bir hastanenin Kardiyoloji polikliniğine gittik. Ekg, Eko normal dedi. Çok şükür bir sorun yok. Nabzın biraz fazla atıyor ama şuan yapacak bir şey yok dedi. Eğer geceleyin filan artarsa 24 saat açık doğumhane, mutlaka gelin dediler. Dün sıcakta fazla gezmiştim. Ondan mı bilmiyorum ama bugün kalbim ağzımda atıyor resmen. Kardiyologa görününce rahatladım biraz. Bir de birşey mi olur endişesiyle daha da çarpıntım arttı. Doktordan sonra rahatladım. Şimdi de gölge ve serin bir yerdeyim. Bir süre sıcakta dışarı çıkmayacağım. Bahaneyle bebeğimin çok hareketli olduğunu da öğrendim. Hareketlerini eskisine göre daha az hissediyorum diye üzülüyordum. Ebe bu haftalarda düzenli hissedemeyeceğimi söyledi. Benim düz mantığım git gide daha çok hissetmem gerektiği yönündeydi. Ama alakası yokmuş demek ki. Rabbim sağlık versin de ben hissetmemeye razıyım. Miniğim kıpır kıpırdı bir sürü tekme attı ebe kalp atışını dinlerken. Tık tık diye vuruyor sürekli. Kuzusu benim...

geçmiş olsun canım... sanırım sıcakların etkisinden bu durum. bende nefes alırken zorlanıyorum aşırı nem olayıda bizi mahvediyor. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun, sonuna kadar sağlıkla sıhhatle dünyaya getirelim bebişlerimizi...

aman canım dikkate et sıcaklara bende çok kötü oluorum duramıorum hiç iyiki gitmişin dr a öle tedirgin olucağıma bende en ufak bişeyde gidiorum maaşallah bebişine geçmiş olsun

Hayırlı Kandiller bu arada. Sabah sabah soluğu doktorda aldığım için ve 2 saatte 3 hastane gezdiğim için bugünün kandil olduğunu bile unutmuşum. Mesajlarınızı görünce hatırladım. Bu gece beraatimize vesile olsun inşallah. Bebişlerimizle nice mutlu kandillere inşallah...

canım gayet şık duruyor. bende park yatağın üstüne istiyorum ama nasıl bişi ayarlayacağım bilemedim. birde kış ayında cibinlik lazım olurmu şimdi aklıma geldi :)

aman benimki gereklilikten değil bacım kokoşluktan :)

cnm geçmiş olsun tekrarını yaşatmasın Allah
ama bende öyleyim çok normal sanırım
nefesim yetmio çok sıcak istanbul
klimayı açtım bugün evde dayanılmıo

çok hoş ya herşey süslü püslü olucak desene.. görüntü bakımından cidden şık beğendim bende.

bu nefes alamama demek sendede var özellikle akşamları çok tıkanıyorum bu nemden bende. dün hatta çıkıp klima baktık bide şu ufolardan bakalım kara vermedim daha hangisini alacağıma

Çok dikkat etmemiz gerekiyor demek ki. Burası İstanbul, İzmit gibi nemli de değil. Gayet serin hatta. Tabi öğle saatlerinde 1-2 saat sıcak oluyor, sonra serinliyor. Gölgede terlemiyorsunuz bile. Ama demek ki bu bile etkiliyor hamileleri. Ben İzmit'te geceleri sırılsıklam uyanıyordum. O sıcaklarda nabzım o kadar da değildi demek ki haftalar ilerledikçe yükümüz de artıyor tabi. Sıcaklar da eklenince nefes alamıyoruz. Allah'tan burası klima gerektirmeyecek kadar serin. Geceleri yazlık yorgana sarılıp yatıyorum. Pikeyle filan üşüyorum. Düşünün o kadar serin bir yer. Ama dün öğlen sıcağında dışarı çıkmıştım. O kötü etkiledi demek ki. Siz siz olun sakın sıcakta dışarı çıkıp yürümeyin. Gölgede dinlenin. Akşama doğru hava serinleyince çıkmak lazım. Allah bebişlerimizi ve bizi korusun.

trawmacim bence sen baya baya bi sansliymissin kaynana iyi eltiler iyi daha ne olsun. bide gorumce varsa ve onlada iyiysen yat kalk dua et sansina. bu zamanda zor bulunur boylesi.

en şanslı benim.. eltim yok.. kaynanamda 2 görümcemde benden uzaktalar.. o yüzden balla kaymak gibiyiz..

Kizlar bu cibinlige ne dersiniz? Bunu yaptirayim diyorum. Oda ile hos olur degil mi?

Eki Görüntüle 225353

aynısını ya da üçlü yapıyolarya o şekilde olanını düşünüyorum bende..

Son düzenleme:
en şanslı benim.. eltim yok.. kaynanamda 2 görümcemde benden uzaktalar.. o yüzden balla kaymak gibiyiz..

aynısını ya da üçlü yapıyolarya o şekilde olanını düşünüyorum bende..

ben önce 3 lü sipariş ettim tatlım. ama 3 lü de düz cibinlik güzel durmuyor dantelli de istemiorum çünkü o dantelli olursa tülü de o şekil yapmak gerekecek. bide beşiğin arkasının kağıdını çiçekli yapiim dedim. O nedenle bunu daha uygun gördüm. Mail attım mobilyacıya bakalım yapabilecek mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…