2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar benim kayıvalidem de şehir dışında görümcelerimden ikisi şehir dışında diğeri bana yakın. çok şükür hepsi ile iyiyiz :)

Dayanamadım bende yazayım benim kayınvalidemde görümcemde Ankarada..Gerçi ikisi ilede iyi geçiniyorum görümcemle kardeş gibiyiz değmesin.Kaynanamın uzak olmasından memnunum ama ....

telaşe anne senii:))

ohh çok iyi yaptın bak hekes seferber olmuşş özel insanlarız biz cnmm doya doya tadını çıkaracağız tabii.fazla sıcakta durma cnmm

benim eşim tek çocuk ne görümce ne elti bişi yok kaynanamda avşa adasında oturuo gerçi kaynanam iyidir bi uyuzluğunu görmedim şimdiye kafam rahat anlıcağınız

Son düzenleme:
Eltim yokk, olması muhtemel ama olacağına pek inanmıyorumm

Üçtane çaçaron merhabalık görümcem ..1 tane havadan nem kapan cimri ama özünde iyi bi kayınvalidem

Etkisiz eleman niteliğinde ama temiz kalpli bi kayınpederim Gel gel gel

Canım kocamm

Ve çok yakışıklıı aslan parçası bitane oğluşkom var

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben de kasım annesiyim sizin gibi burda olduğunuzu görünce yardım alayım dedim benim ilgilerimide listeye alacak kişiye mesaj atamıyorum çünkü ona hak kazanacak kadar mesaj göndermemişim ne yapmalıyım burdan yazsam görür müarkadaş acaba

benim kayınvalidem de yan evde oturuyo ama ayda bir gelir,kapıda rastlaşır gülüşürüz :) zaten çoğunlukla annemde yada gezmedeyim..

Kayınvalidem yok :) var ama yok kendisini hiç tanımıyorum
Görümcem falan da yok:)
Kaygısız başım:)))

Bir tane kayınvalide var.Aynı şehirde değiliz Allahtan.Ayda 1 filan görüşürüz ama her gün ararlar eşimi her şeyi bilir yani gelmiş gibi olur. 1 tane eltim var uzak bi şehirde yılda 10 gün anca görüşürüz. Eltiden yana şanslıyım da kayınvalidem ve kayınbabam her şeye müdahele etmek isterler biraz can sıkıcı ama eşim için onları da idare ediyorum

bu kadar kayınvalide yazısına kayıtsız kalamadım :))

kayınvalidemle evimizi bir cadde ayırıyor beş dk mesafedeyiz biz gideriz ama o sanki yabancının evi gibi hiç gelmez 19 aylık evliyim beş kere gelmemiştir oda kızı bana gelince gelir görümcem her hafta sonu annesindedir geldiğinde mutlaka benide arar ben annemdeyim gelirsen görüşürüz diye bu tipik gel anlmındadır kaldırabilecek psikolojideysem giderim yoksa bir bahane bulunur elbet :)) hiç böyle kayınvalide görümce ilişkilerimin olucağını düşünmezdim hep iyi anlaşacağımı aile olucağımı düşünmüştüm ama olmadı :)) ve benimki 45 yaşında beni akranı gibi görüyo kayınvalide gelin değil elti gibiyiz

görümcemin kulakları cınladı sanırım msnden selam yazmış D

Son düzenleme:
Ohh Kasım anneleri dedikodu yapıyor demek. Benim kayınvalidemler de ayrı şehir de oturuyor, kendi annemler de. Biz uzakta olduğumuz için yılda belli günlerde görüşüyoruz. Herşeye karışmak istemeyen bir kayınvalidem var, ama iyi niyetinden olduğunu sanmıyorum, lafla karışmasına karışır ama iş maddi destek olayına gelince sıvışırlar. Benim ailem düğünde de, şimdi bebek alışverişinde de hep yardım ettiler Allah razı olsun. Ben de iş maddiyata gelince sıvışan ama onun dışında arayıp ilgili görünen insanlardan soğudum tabi. Sırf eşimin ailesi diye saygı gösteriyorum ama sevgi bağımız oluşamadı bir türlü. Bu gidişle de zor. İyi ki ayrı şehirlerdeyiz.

neyse kandil günü dedikodu yapıp günaha girmeyelim :))

kandiliniz mübarek olsun bebişlerinizle eşinizle ailenizle daha nice kandileri mutlu mesut görmek dileğiyle
Rabbim hepimizin yanında olsun

kizlar ben tarwmaya sanslisin dedim ama tabi uzak olanlarda daha sansli sayilir. bazilari uzak olsada yapacagini yapar. bende sanslilardanim sanirim. gorumcem yok. eltim belki 10 sene sonra olur esimin kardesi baya kucuk yurtdisinda oldufgumdan kayinvalidemle haftada bir konusuruz ondada nasilsin iyimisin ogluyla uzun uzun konusur bana cok fazla derdini anlatmaz. Azicik asim agrisiz basim misali boyle gayet iyiyiz.

slm anne adayları kandiliniz mübarek olsun. dün bebişimin 2.düzey ultrason taraması vardı doya doya gördüm hala gözümün önünde ayy ne kadar hoş ya görünce insan daha bi hoş oluyo.içi rahatlıyo resmen insanın. tüm organları incelendi. midesinindolu olduğunu bile gördü doktor. mesane dolu dedi. ne tuhaf ya içimize işiyo sıpacıklar 21 haftalık olmama rağmen 23 haftalık dedi bide bu gidişle bayramda doğmasın diyorum bide. fetal kardiakta normal çıktı . çok detaylı inceledi radyolog rapor verdi salı günüde kendi doktoruma götürcem raporu bebişi bi daha görcem bahaneyle

herkezi berat kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…