- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.521
gunaydın anneler... kızmla ananemızdeyız dedemız ananemız ve bnm babaannem bı guzel kahvaltımızı yaptıkkk babamız ıste .... bırazdan hep beraber kızıma cıcişler almak ıcın dısarı cıkıcaz aksamada kuzenımın nısanı vr ona hazırlanıcam.. ama ne ayakkabı gıyebılıyorum ne de aynaya bakmak ıstıyorum kocaaammaaaannnn şişmiş bı burnum vrr ıyıce cırkınlestım bırde dısım cok agrıyor dolgusnun yarısı dusmus ve ordan tekrar curumeye baslamıs sabahtan brı karanfıl basıyorum.. hepınıze ıyı hafta sonları teyzoslarıı bol bol su ıcın optukkk kızceyle
kızlar babam kalp krizi geçirdi dua edin nolur hem bebişime hem babama.bebişime birşey olsun istemiyorum
kızlar babam kalp krizi geçirdi dua edin nolur hem bebişime hem babama.bebişime birşey olsun istemiyorum
Çok güzel şey güleryüzle karşılanmak.Merak ettim Serapçığm sen neredesin yani burada Burdur'da sağlık ocaklarında ben hiç ultrason cihazı görmedim:)
crafty cım tesekkur ederm canm bnm.. bı bakıyımda konusalım..
bılmıyorum canımmm bn avent ıcın hıc sormadım aklımda avent ve nuk vardı gttıgım magazdakı kızda hmn nuk u gosterdı o maddenn olmadgını anlattı bnde avent e bakmadm bıdaha o yuzden... aventte vrmı yokmu bılemıyormda cok ıyı marka avent yoktur yanı..
Merhaba kasım anneleri.uzun zamandır giremedim topiğe.beni unutmuş da olabilirsin.bugün doktora gittik. doktor oğlumuzun beyninde su olduğunu araştırma hastanesine gitmemiz gerektiğini söyledi.23hafta+5günlük hamileyim.çok üzüldüm tutamadım kendimi.ağladım.eşim destek olmaya çalıştı.ne yapacağımızı bilmiyoruz.acaba düzelme olur mu?ne yapmamız lazım.dua ediyoruz artık.
duaya çok ihtiyacımız var.benzer durumda olan varmı?düzelen var mı?çok panik oldum.15gün sonra tam belli olur dedi doktor.nasıl geçecek bu 15 gün.Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin.desteğinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?