2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kimsecikler yokmus:44: Neyse... Kandiliniz mübarek olsun kizlar.. Ben bugün bebisimle bulustum. Hersey cok normalmis. Haftasinda ilerliyormus.. Ve nihayet cinsiyeti %100 belli oldu. Prensesim oluyo kizlar Allahda biliyo gerci babasininda benimde kizdan yanaydi hep gönlümüz. Allahima cok sükür sagligida cok iyiymis. Ama benim plesanta önde oldugu icin yüzünü göremedik. 4 boyutlu bakti ve yalnizca kulagini görebildik. 5 hafta sonrasina gün verdi. Seker durumunada bakilcakmis o zaman.. simdi bu 5 hafta nasil gecicek bilmemki
gerci cinsiyet belli oldu nihayet bende bu 5 hafta bol bol alisveris yapicam demekki :81:

Kimsecikler yok... Herkeze ii kandiler diliyorum.. Ben yarın sabah tatile gidiyorum, 10 gün yokum, bebişlerinize ve kendinize çok ii bakın geldiğimde görüşmek üzereeeee hepinizi öptük kızımla..:80::80::80::80:

gunaydın anneler... kızmla ananemızdeyız dedemız ananemız ve bnm babaannem bı guzel kahvaltımızı yaptıkkk babamız ıste .... bırazdan hep beraber kızıma cıcişler almak ıcın dısarı cıkıcaz aksamada kuzenımın nısanı vr ona hazırlanıcam.. ama ne ayakkabı gıyebılıyorum ne de aynaya bakmak ıstıyorum kocaaammaaaannnn şişmiş bı burnum vrr ıyıce cırkınlestım bırde dısım cok agrıyor dolgusnun yarısı dusmus ve ordan tekrar curumeye baslamıs sabahtan brı karanfıl basıyorum.. hepınıze ıyı hafta sonları teyzoslarıı bol bol su ıcın optukkk kızceyle

cnm çürük diş çok tehlikeli hamilelikte
hemen bir diş hekimine görün lütfen. Bişi olmaz çeker ya da dolguyu yineler

kızlar babam kalp krizi geçirdi dua edin nolur hem bebişime hem babama.bebişime birşey olsun istemiyorum

Çok güzel şey güleryüzle karşılanmak.Merak ettim Serapçığm sen neredesin yani burada Burdur'da sağlık ocaklarında ben hiç ultrason cihazı görmedim:)

Ankara polatlıdayım.ultrason cihazı çok yeni olmasada bebişlerimiz büyüdüğünden görünebilior.güzel bir sağlık ocağı var her testimizi yaptılar..

Merhaba kasım anneleri.uzun zamandır giremedim topiğe.beni unutmuş da olabilirsin.bugün doktora gittik. doktor oğlumuzun beyninde su olduğunu araştırma hastanesine gitmemiz gerektiğini söyledi.23hafta+5günlük hamileyim.çok üzüldüm tutamadım kendimi.ağladım.eşim destek olmaya çalıştı.ne yapacağımızı bilmiyoruz.acaba düzelme olur mu?ne yapmamız lazım.dua ediyoruz artık.
duaya çok ihtiyacımız var.benzer durumda olan varmı?düzelen var mı?çok panik oldum.15gün sonra tam belli olur dedi doktor.nasıl geçecek bu 15 gün.Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin.desteğinize ihtiyacım var.

Merhaba Sevgili Anneler,

Zararlı maddes olmayan en garantili biberon Avent'in balsarısı renkli %0 BPA biberonudur. Yenidoğan için olanı bebeğiniz için en idealidir. Neden:
-Avent biberon koligi azaltır. İcindeki valf bebeginizin hava yerine sut yutmasini saglar, boylece huzursuzlugu azaltır.
-Avent biberonların yenidogan ucu bebeginizin sutu kolayca ve bolca cekmesine engel olur, boylece cok onemli bir tehlike ortadan kalkar. Bebeginiz biberonun rahatına alışıp memeden sogumaz.
- Avent biberonlarının başlığı anne göğsüne benzer. Boylece bebeğiniz meme-biberon karisikligi yasamaz.
- Biberonların başlığı çok hijyenik bir malzeme olan silikondur.

Bu konuda daha detayli bilgiyi burada anlatmistim:xxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
preg cim bbabana Allahtan acil sifalar dliyorum lutfen kendini cok fazla uzmemeye calis. Cok zor bir durum gereckten sakin kalmak imkansiz ama hhem baban hem bebgin icin .

çok üzüldüm canım. Allah şifa versin. olumsuz düşünme inşallah allahın izniyle kötü birşey olmayacak
bol bol dua et. Allah seni ve bebeğini korur inşallah

çok teşekkür ederim daha iyiyiz dedemizin bilinci açık çok şükür stent takıldı eğer bir aksilik olmazsa ki rabbim korusun pazartesi normal odaya alınacak bebişim de iyi gibi Allaha emanet helenin dediği gibi melekler onu korusun

canım çok çok üzüldükk, ama Rabbim kerim görünmezinden şifalar versin inşAlllah, dualrımız seninle, güzel güzel haberlerle dönersin buraya tekrar inşAllah, bebeğini Rabbim sakınsın korusun, size bağışlasın amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…