2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Kıyamam ya.. yorgunluk bi yana Adana kavruluyormus.. ..inan bana haftasonu İstanbulda da Adana sıcağı vardı tek ve en güzel yanı aksamları serin oluyor.. Adana da o da yoktur..Allah yardımcın olsun canım.. bebeişin de iyiymiş cok şükür.. bol sıvı alman lazım.. kendini de cok yorma .. hersey iş değil..stres hele hic yapma.. bırak müdürün kendi kendine konussun.. duyma sen..

kızlar par yatak alan var mı aranızda yatak odası için.. ben karar veremiyorum hangisini alacagıma.. kısa bir süre kullanacak diye cok pahalı bişey de istemiyorum..

Valla herkes yaşadığı şehirden demiş günaydııını:)
Ben de küçücük bir il olan Burdur'dan diyeyim o zaman günaydın,sabahı şerifleriniz hayrola:)

kızlar par yatak alan var mı aranızda yatak odası için.. ben karar veremiyorum hangisini alacagıma.. kısa bir süre kullanacak diye cok pahalı bişey de istemiyorum..

Ben almadım,sanırım almayacağım da.İlerde oda yapıcam şöyle güzel nasipse.
Görümcemde var iki tane ikisi de çok yeni.Aslında görümcem ilk bu teklifle(benimkileri kullan) geldiğinde hayır dedim sıfır alcam ben ilk çocuğum heves ediyorum dedim:)
Sonra annem kullan bir sene değişik değişik park yatak alacağına başka şeyler alırsın diye akıl verdi:)
Hala kararsızım ne yapmalı,israf etmemek adına görümceminkileri mi kullansam yoksa hiç yanaşmayıp alsam mı yeni ne dersiniz?

Günaydın.

Princess geçmiş olsun, sonuçların da iyi çıkar inşallah. Rabbim sağlıcakla iyi günlerini göstersin bebişlerimizin.

Benim bebişim 15.haftada başlamıştı hareketlerini hissettirmeye ama son 2 haftadır derin bir uykuda. Sağlık Ocağında ebe kalbini ve hareketlerini dinleyip çok hareketli, tekme atıyor, kalp atışlarını yakalayamıyorum hareketleri yüzünden demeseydi bebeğime bir şey olduğunu düşünebilirdim. Ama şimdi sabırla tekrar hareketlerini yoğun hissedeceğim günleri bekliyorum...

fatmacım ben park yatak düşünüyordum ama henüz almadım. Bir arkadaşımız sanırım ezgiydi, baby2go almış. Visco yatak ile birlikte. Ben de henüz karar veremedim. Araştırma halindeyim. Herşeyine karar verdim ama bir yatağına ve odasına karar veremedim. Ne yapacağım bilmiyorum...

geçmiş olsun canım aman dikkat et havalarda fena zaten iş harici hiç bişi yapma uzat ayaklarını yat

canım bende park yatak almakta karar verdim. hem istediğin yere taşıyabiliyorsun. hemde uzun bir süre kullanabiliyor. düb. dr. çıkışında gittik baktık. gayet güzeldiler

bence ona hiç masraf yapma. görümcenden al. (ilerde lafı olmazsa) park yataklar o kadar da pahalı değil. dolAŞIP BAKINCA UYGUN VE KALİTELİ ŞEYLER DENK GELİYOR

Kızlar günaydın.bişey sorcam,memleketteki doktorum bana 22.haftada şeker yüklemesi yapalım dedi.ama ben memleketten döndüm.buradaki doktorum bişey dememişti.22.hafta biraz erken mi?doktorunuz kaçıncı haftada yaptırdı şeker yüklemesini?ya aç gitmek benm için çok zor hemen acıkıorum çünkü o yüzden bu kadar sıkıntı yaptım.boşu boşuna aç gitmek istemiorum

EVET CANIM OĞLUMUZ OLACAK. ekle benide listeye. adı hamza. 2. adı olursa söylerim. kızlara talibiz :) babasına benziyo

Canım benim bir dahaki randevum 5 ağustosta. Doktor bir dahaki randevuda şeker yüklemesi yapılacak aç tok gelmen farketmez dedi ayrıca su ve limondan bahsetmedi. 4 boyutlu usg ye son kontrolümde girdim bebeğin iç organlarına ve bazı ölçümlerine baktılar benim gittiğim yer izmirde bir özel hastane ve sanırım bunu devlet karşılıyor çünkü benden ayrıca para istemediler sadece her randevu için verdiğim 29 tlyi verdim ayrıca cd falan da vermediler sadece 4 ultrason fotoğrafı verdiler

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 227314

bende ilk 5-6 bu beşiği kullanıcam ablam sağolsun sonrada bilmiorum ne alırım park yatak olabilir henüz bi araştırma yapmadım arkadaşımın park yatağı var ama çok büyük alırsam onu alırım yada küçük bişi 2 senen sonrada oturma odamı tasfiye edip oda takımı alıcam güzel kızıma

çok şekermiş yaw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…