- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.721
GÜNAYDIN KIZLAR,
benim cadı korkuttu dün beni sancım oldu baya arada yoğun şekilde doktoru aradım gel dedi ama benim müdür izin vermez diye gidemedm erken doğumu önleyici hap önerdi ama bende muayene olmadan almak istemedm akşam çıkışta acile gittik orda baktı doktor cadı kızım iyiydi çok şükür tahlil falan yapıldı temiz çıktı yorgunluktan olabilir dedi doktor dinlenmen gerek nasıl dinleneceksem işte öyle neyseki kızım ii sorun yok çok şükür ama baya korkuttu beni..
kızlar par yatak alan var mı aranızda yatak odası için.. ben karar veremiyorum hangisini alacagıma.. kısa bir süre kullanacak diye cok pahalı bişey de istemiyorum..
kızlar par yatak alan var mı aranızda yatak odası için.. ben karar veremiyorum hangisini alacagıma.. kısa bir süre kullanacak diye cok pahalı bişey de istemiyorum..
GÜNAYDIN KIZLAR,
benim cadı korkuttu dün beni sancım oldu baya arada yoğun şekilde doktoru aradım gel dedi ama benim müdür izin vermez diye gidemedm erken doğumu önleyici hap önerdi ama bende muayene olmadan almak istemedm akşam çıkışta acile gittik orda baktı doktor cadı kızım iyiydi çok şükür tahlil falan yapıldı temiz çıktı yorgunluktan olabilir dedi doktor dinlenmen gerek nasıl dinleneceksem işte öyle neyseki kızım ii sorun yok çok şükür ama baya korkuttu beni..
Ben almadım,sanırım almayacağım da.İlerde oda yapıcam şöyle güzel nasipse.
Görümcemde var iki tane ikisi de çok yeni.Aslında görümcem ilk bu teklifle(benimkileri kullan) geldiğinde hayır dedim sıfır alcam ben ilk çocuğum heves ediyorum dedim:)
Sonra annem kullan bir sene değişik değişik park yatak alacağına başka şeyler alırsın diye akıl verdi:)
Hala kararsızım ne yapmalı,israf etmemek adına görümceminkileri mi kullansam yoksa hiç yanaşmayıp alsam mı yeni ne dersiniz?
princescim hafta sonu yoktun senden iyi haberler almak cok guzel gercekten. gecmis olsun sonunda atlattin mr i. simdi insallah hayirli sonuclarini bekliyoruz. cici topigindeki cicilerimi gordun sanirim hpesini primarktan aldim. %100 pamukmus bende guvenip aldim bakalim. pijama takimlarinin kucugu yoktu sadece onlari kocaman aldim. biraz kucuklerinden almam lazim bugun face den bi arkadasim uyardi bazi cocuklar tulumdan hoslanmiyor sen 3 5 tane pijama takimi al diye. onlardanda alicagim mecbur. bu arada arabaniz hayirli olsun canim guzel gunlerde kullanin.
trawma hayirli olsun canim oglusumuz geliyormus.
EVET CANIM OĞLUMUZ OLACAK. ekle benide listeye. adı hamza. 2. adı olursa söylerim. kızlara talibiz :)babasına benziyo
kızlar bugün doktora gittim tok gittim yanlış gitmişimşeker yüklemesi yapıcak doktora yarın 50mg diye yazmış kağıda inşallah iyi çıkar birde yanıma bir limon bir şaşal su almamaı söledi bilginize olsun kızlar inşallah güzel çıkar sizler yaptırdınızmı düşünüyomusunuz ben birde renkli 4 boyutlu usg yaptırmayı düşünüyorum doktorum istedi 130 tl dedi araştırıyorum bazı hastanelerde daha ucuz oluyomuş birde dvd ile vcd sini veriyolarmış çok meraklıyım çok :26:
canım topicteki erkekler artıyo maşallah hayırlı olsun inşşş hamza size uğur getirsin
Eki Görüntüle 227314
bende ilk 5-6 bu beşiği kullanıcam ablam sağolsunsonrada bilmiorum ne alırım park yatak olabilir henüz bi araştırma yapmadım arkadaşımın park yatağı var ama çok büyük alırsam onu alırım yada küçük bişi 2 senen sonrada oturma odamı tasfiye edip oda takımı alıcam güzel kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?