- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.741
kızlar par yatak alan var mı aranızda yatak odası için.. ben karar veremiyorum hangisini alacagıma.. kısa bir süre kullanacak diye cok pahalı bişey de istemiyorum..
günaydınlar herkese...
fatmacım çok uzun süreli kullanmasanda park yatak alabilirsin.. daha sonra için bebişine oyun alanı olur.. beşik alsan 5-6 ay sonra hiç kullanamayacaksın. uzun süreli yatırmayı düşünmüyorsa çok fonksiyonlu bir yatağada gerek yok bence. uygun olanlarda bakabilirsin canım. ben chicconun aldım küçük boyundan benim hedefim 2-3 sene civarı kullanırım diye. 439 dan 309 düşmüştü öyle oldum bende yoksa kraft alıcaktım onun park yataklarıda güzel. bu arada içine ben yarı ortopedik yatak alıcam uzmanlar öyle tavsiye ediyormuşşş...
girift15cim bu arada bende amcamları oto koltuğunu aldım kullanmadılar gerçi ama sonuçta kullansada bebek hiçbir eşyasını eskitmiyor. arabada vardı ama arabasını ihtiyacı olan birilerine verdik, vermemiş olsaydık onuda kullanırdım temiz kullanıldıktan sonra illa sıfır olması gerekmez bence ona verilecek para ile bebişin başka ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz...
EVET CANIM OĞLUMUZ OLACAK. ekle benide listeye. adı hamza. 2. adı olursa söylerim. kızlara talibiz :)babasına benziyo
GÜNAYDIN KIZLAR,
benim cadı korkuttu dün beni sancım oldu baya arada yoğun şekilde doktoru aradım gel dedi ama benim müdür izin vermez diye gidemedm erken doğumu önleyici hap önerdi ama bende muayene olmadan almak istemedm akşam çıkışta acile gittik orda baktı doktor cadı kızım iyiydi çok şükür tahlil falan yapıldı temiz çıktı yorgunluktan olabilir dedi doktor dinlenmen gerek nasıl dinleneceksem işte öyle neyseki kızım ii sorun yok çok şükür ama baya korkuttu beni..
canım gunaydın ben de cok kararsızım hangi marka alacagım konusunda .. su anda chicco lar acayip indirime girmis hem e-bebek de hem de joker de ama ufak geldi bana o lullaby lx modeli..
benim almam su acıdan sart.. ben annemlere goturdugumde park yatagı goturmek durumunda kalacagım ve de kayınvalideme gittigimde o yuzden 5-6 aylık degilde daha uzun vadeli kullanacagım icin kaliteli cok sallanmayan tıkırtı yapmayan bir sey istiyorum..
ya kraft ya chicco.. bakalım butceme gore.. aslında bunu da birilerine caksam super olacak gorumceme aldirayim bari :))))
kızlar bugun detaylı ultrsonum var saat 5 te dua edin ne olur her sey guzel cıksınnn
ya bu arada annem bana yurt dısından fanilalar almıs bebek icin de kim giydirir ki fanila mi kaldi? hem de 1 aylik(
bilememis naapsın..
ayrıca bi de yunlu atletler almis bebisime batmaz mı yün ya?
hala eski kafa bunlarrrr
Hayırlı olsun canım Hamza ismini duyunca dayanamadım,ben çok severim,Hz Hamza'nın hayatından çok etkilenmişimdir,çok güzel isim:)Hakkıyla yaşasın ve yaşatsın oğulcuğun inş:)
kız hevesleniyodur kıııııızzzz. bebe için olan yünler batmaz diye düşünüyorum.canımız anneler yaaaa:76:
çok şekermiş yaw.
günaydınlar herkese...
fatmacım çok uzun süreli kullanmasanda park yatak alabilirsin.. daha sonra için bebişine oyun alanı olur.. beşik alsan 5-6 ay sonra hiç kullanamayacaksın. uzun süreli yatırmayı düşünmüyorsa çok fonksiyonlu bir yatağada gerek yok bence. uygun olanlarda bakabilirsin canım. ben chicconun aldım küçük boyundan benim hedefim 2-3 sene civarı kullanırım diye. 439 dan 309 düşmüştü öyle oldum bende yoksa kraft alıcaktım onun park yataklarıda güzel. bu arada içine ben yarı ortopedik yatak alıcam uzmanlar öyle tavsiye ediyormuşşş...
girift15cim bu arada bende amcamları oto koltuğunu aldım kullanmadılar gerçi ama sonuçta kullansada bebek hiçbir eşyasını eskitmiyor. arabada vardı ama arabasını ihtiyacı olan birilerine verdik, vermemiş olsaydık onuda kullanırdım temiz kullanıldıktan sonra illa sıfır olması gerekmez bence ona verilecek para ile bebişin başka ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz...
canım gunaydın ben de cok kararsızım hangi marka alacagım konusunda .. su anda chicco lar acayip indirime girmis hem e-bebek de hem de joker de ama ufak geldi bana o lullaby lx modeli..
benim almam su acıdan sart.. ben annemlere goturdugumde park yatagı goturmek durumunda kalacagım ve de kayınvalideme gittigimde o yuzden 5-6 aylık degilde daha uzun vadeli kullanacagım icin kaliteli cok sallanmayan tıkırtı yapmayan bir sey istiyorum..
ya kraft ya chicco.. bakalım butceme gore.. aslında bunu da birilerine caksam super olacak gorumceme aldirayim bari :))))
kızlar bugun detaylı ultrsonum var saat 5 te dua edin ne olur her sey guzel cıksınnn
ya bu arada annem bana yurt dısından fanilalar almıs bebek icin de kim giydirir ki fanila mi kaldi? hem de 1 aylik(
bilememis naapsın..
ayrıca bi de yunlu atletler almis bebisime batmaz mı yün ya?
hala eski kafa bunlarrrr
fatmacım planlamanı iyi yapmışsın. İnşallah herşey yolunda gider ve bütün eksiklerini alırız yavrularımızın. Ben bebek arabasında kararsız kaldım. Ana kucağı ile takım olan travel sistemlerden mi alsam, sadece arabasını mı alsam karar veremedim.
deryacım senin beşiğin de çok tatlı. Ben ona benzer bir beşiği sormuştum, 500 tl demişlerdi. O yüzden vazgeçtim. Bana çok pahalı geldi. Oda takımı alırım üstüne biraz eklesem.
İşin hem maddi kısmını hem de ihtiyaç olup olmayacağını düşününce işler karışıyor. Etrafımdakilere bakıyorum. Bazıları 1-2 kez kullanacakları eşyaya bir sürü para vermişler, kimileri uzun süre kullanılacak eşyalarda önemli markaları tercih etmişler. Herkesin kesesine göre davranacağı bir durum ama ben israf etmek istemiyorum. Birkaç kez kullanacağım bir şeyi alıp almamak konusunda daha çok düşünüyorum. Mesela bebek arabasıyla satılan ana kucağını alıp almamakta kararsızım. Arabası olanlar için kullanışlı olduğunu söylüyorlar ama sonuçta onda çok kısa bir süre yatabiliyor, biraz büyüdüğünde oto koltuğu olarak kullanılamıyor. Bir de bebeklerimiz kış bebeği olacak Allah nasip ederse. Kışın sağlık ocağına ve hastaneye gideriz gibime geliyor, kaç kere dışarı çıkıp bebeklerle gezebiliriz ki? Hastaneye giderken de battaniyeye sarar götürürüm diye düşünüyorum. Çünkü doktora her gittiğimde bakıyorum, anakucağıyla getirilen bebekler zor taşınıyor, baba taşıyor onu zaten, anne önden baba arkadan, zor sığıyorlar bir koridora.E bir de sıra beklerken otururken onu kucağa koyamıyorsunuz, yere koyamıyorsunuz, yan koltuğa koysanız bir sürü yer kaplıyor. Dikkat ettim, bebeğini battaniyeye sarıp getirenler daha rahat hareket ediyorlar. Ay ne bileyim işte kararsızım ve gözlem halindeyim.
aynen öyle canım bi sorun çıkmazsa devam etmek zorundayım cnm el mahkum başka bi imkan olsa 5 dak. durmamda çocuk olunca biliyosun 2 kat masraf ama başka yerlerede bakmayı düşünüyorum.ayy ben o tarz müdürlerii yaa.. neysekii bişey yokmuş geçmiş olsun cnmm.. doğumdan sonra devam edecekmisin aynı işyerine..
cnm rapor alsam adam beni temelli gönderecek oyüzden korkudan sesimide çıkaramıyorumkiCanım aman dikkat et.Ne biçim müdürmüş o robot mu hiç hastalanmaz mı,çoluğu,çocuğu yok mu insafsız!
Bence rapor al birkaç gün dinlen...
Kıyamam ya.. yorgunluk bi yana Adana kavruluyormus.. ..inan bana haftasonu İstanbulda da Adana sıcağı vardı tek ve en güzel yanı aksamları serin oluyor.. Adana da o da yoktur..Allah yardımcın olsun canım.. bebeişin de iyiymiş cok şükür.. bol sıvı alman lazım.. kendini de cok yorma .. hersey iş değil..stres hele hic yapma.. bırak müdürün kendi kendine konussun.. duyma sen..
kızlar par yatak alan var mı aranızda yatak odası için.. ben karar veremiyorum hangisini alacagıma.. kısa bir süre kullanacak diye cok pahalı bişey de istemiyorum..
ela'cıgım chicco nun lullaby lx modelini mi aldın? onun boyları da mı var ben 60X 120 gordum sadece.. bu arada ne renk;?
evet canım bu beşikler biraz pahalı ablam vermese bende almam açıkçası bu arada istanbul avrupa yakasındaki oturan kızlar cevahir alışveriş merkezindeki wenice de %70 indirim varmış dün ablam ordaymış 10 liraya fuşya çok güzel bi elbise almış 13 aylık olan kızına ohh ohh al diorum bende nasıl olsa benim kızıma kalcakbende gidicem bu hafta bakıcam yenidoğanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?