2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ay ne biliim ben kucukken o kadar nefret ederdim ki yunlu fanilalardan cocuguma giydiremem diye dusunuyorum ama napiim 1-2 kere yanında giydiririm artık o kadar tasımıs yurt dısından..

canım Ürünün Açık Ölçüleri: 100 x 70 x77,5 cm budur. kırmızı olanı aldım resmi ekliyorum. odam küçük diye küçük tercih ettim :)
ben de bundan almayı planlıyorum da eşim ufak buldu ama bu boy da cantaya sıgıyor aslında cok avantajlı..
yatagını ne aldın tatlım? tavsiye edebilecegin bir yer var mı?

canım sadece icin rahat etmiyorsa git.. baska da bir sey diyemeyecegim.. cok etkilemek istemiyorum seni..

canım bu boyuttaki yatakları bile 2-3 yaşına kadar kullanıyorlarmış. bunu e-bebekten aldım. yatak ellerinde yoktu ama biraz araştırdım yarı ortopedik yataklar varmış. yine e-bebekten sipariş vericem gelince alıcam. 89 tl gibi bi fiyatı vardı

Merhaba tatli annisler. Bende agustosun 8 inde gidecem seker yüklemesi testi icin benimki özellikle söyledi ac gel su bile icme diye. Benim ilk hamileligimde de seker cikmisti o zamanda ac gitmemi söylemislerdi.

Arkadaşlar sizin de sırt ağrılarınız var mı?

Evet ya bu ara sirt agrilarim geri döndü benim de. Eve geldim, kendimi yorgun hissedince yada uyukum gelince hemen uyuyorum ondan mi acaba diye düsünüyorum. Tatilde cok rahatsiz edici bi agri olmadiktan sonra yatmiyordum ve de sürekli yürüyordum o zaman daha dinc hissediyordum kendimi .

helencim aklına hiç öyle şeyler getirme bile. benimde yaşa göre risk 1/726 gibi bişidi. yaştan dolayı öyle çıkıyor riskler. ve bu tarama testlerinin kesinliği yok zaten sadece riks grubunu belirliyorki. benim 2li devlette oldu ordaki doktor sayısal değerin gayet iyi olduğunu ancak hiç bir zaman kesin bir netice olmayacağını söyledi. yani kesin olarak ne olur diyorlar nede olmaz. boşuna kendinide bebeğinide üzme canım. benim arkadaşımın ilk bebeğinde risk çok düşükmüş bebek zeka özürlü olabilir demişler. ama gel görki MAŞALLAH süper bir kız çocuğu zekasıda süper.. için rahat etmiyorsa başka tabi. bebeğini düşün ve her ne olursa olsun mutlu ol bence hiç bişiyin bunu bozmasına izin verme..

yenidoğan kısmını beğenmezsiniz bence
bana çok sert geldi ellediğimde

kızlar bebek için oda düşünenler belis bakın. ben çok beğendim fiyatlarıda çok yüksek değil diğer markalar gibi. ben 3-4 yaşına kadar kullanmayı düşünüyorum sonrada genç odası düşünüyorum Allah nasip ederse. kullanna var mı etrafınızda belis?

belis mdf kaplama olduğundan iyi değil dayanıklılığı az diye duydum ben
iyice bi araştır cnm
fiyat ve modelleri güzel ama

mrb kızlar yatak beşik konularına girmişsiniz yine ne güzel sizin eşleriniz fazla karışmıyor galiba benimki park yatak istemiyo zararlı olurmuş naylon plastik bilmem ney diye tahta beşik alırız diyo benim ablamın beşiği var tahtadan diyorum o zman onu alırız ablamda söledi zaten al yoksa atcam diye yepyeni duruyor yatağı bile yepyeni üzerinde jelatini duruyor daha ama bizimki yok ben çocuğuma alamıyomuyum beşik diyo bende ne alakası var daha bisürü masrafı olcak bi araba bile en az300 diyorum ama gelde anlat sinir ediyor beni geçen eşim ben kayınvaldem alışverişe çıkmıştık ben ordada dedim fazla bişey almıcam ablamdan alcam zaten saklamış hepsini diye kayınvaldemde hemen milletin eskilerini napıcaksın dedi bende millet değil o abisi sayılır oğlumun dedim hem bikaç kere giyceği şeylere bu kadar para veremem dedim o da annesinden etkilenip böyle yapıyor bence zaten borcumuz var diyorum ilerde çocuğun aklı erdiğiğnde istediklerini alırsın diyorum ama kime diyorum çok dertliyim yani karışmıcam artık naparlarsa yapsınlar.

belis mdf kaplama olduğundan iyi değil dayanıklılığı az diye duydum ben
iyice bi araştır cnm
fiyat ve modelleri güzel ama

canım ben sadece bir magaza buldum koca maskoda masif satan..onlar da hic bebek odası gibi degil ya cicili bicili degil ama bariz ahsap yani stylewood diye bir magazaydı, onun dısında herkes mdf satıyordu.. cok mu zararlı mdf?

sen ne almıstın tatlım?

gunaydin hanimlar bende bulutlu ve serin bir ingiltereden gunaydin diyeyim

ilk defa bu kadar cok seviniyorum ingilterenin bu havasina sicaklar hic cekilmiyor be

helencigim seni etkilemek istemem ama bence gitme bak yavrun gayet saglikli kontrole gidip gelmek hic kolay degil bunu cok iyi biliyorum. parasi onemli degil stersi yetiyor insana ben her kontrolden sonra deli gibi agliyorum artik sinir sistemim bozuldu sanirsamama yinede kendin bilirsin gulum.

ben son girdigim MR icin pismanim desem offf ogunden sonra yavrumu hissedemez oldum Allahim acaip korkuyorum kendimi dinliyorum 2-3 gundur yok o tepikleri sallayan bebek yok cok hafif,hafif belki gunde 1-2 kere zor hissediyorum.

canım ben eşimi her yaptığım işe dahil ederim, onsuz bişi yapmam pek. aslında güzel bişi beraber yapmak. ya umursamaz bir eş bir baba olsaydı eminim daha çok üzülürdün. ama senin fikirlerinede saygı duysun tabi ortak bir yol bulursunuz bence. oda heves ediyor belli ki bu hassas dönemlerde kırmayın birbirinizi. hem yeni bişiler alın hemde ablandan alırsın

haklısın canım ilgili olması hoşuma gidiyo ama işte beşik almamıza gerek yok diyorum Allah nasip ederse 2 3 yaşına geldiğinde odasını yapıcam zaten şimdi bisürü yeni şeyler aldık zaten bende dayanamıyorum alıyorum ama fazlasına gerek yok diyorum 2 ay sonra giyemiycek aldığımızın çogunu işte ne biliym ben birazda kayınvalidem çok karışıyor diye takıyorum galiba

canım bencede kayınvaliden kaynaklı diye düşündüğün için kızıyor olabilirsin... sorunun kökü ortaya çıktı biraz. kayınvalideler genelde karışır zaten gerçi benimki çok şükür öyle karışmıyor ama etrafımda gördüklerim öyle valla. doğanın kanunu bu...

benim de ağaç diil cnm
ama belisinkileri anlatamadım sanırım, böle içi sunta dışı kaplama koçtaş mutfak dolapları gibiymiş (Yakından görmedim bişi demiorum)
sen bi de o gözle bak tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…