- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.761
ay ne biliim ben kucukken o kadar nefret ederdim ki yunlu fanilalardan cocuguma giydiremem diye dusunuyorum ama napiim 1-2 kere yanında giydiririm artık o kadar tasımıs yurt dısından..bende park yatağı tataile gittiğimizde yanımda götürebilirim.. anneme kayınvalideme filan.. babymax ın bi modelini görmüştüm.. çantası vardı pembe .. içine sıgıyormus.. al tası yanında yani..
inşallah bebeğinin herseyi düzgün cıkar .. gelir gelmez bizede bilgi ver olurmu..
ben annemin kayınvalidemin aldıgı hicbişeyi eleştirmiyorum.. alsınlar ..içlerinden gelen ne varsa.. sonucta benim kızım.. giyidirmek benim elimde.. :) yün atlet bildiğimiz yün atletmi belki bbekler için yumusaktır.. kıs bebeği olacagı için üşümesinler diye almıslardır belki..
ben de bundan almayı planlıyorum da eşim ufak buldu ama bu boy da cantaya sıgıyor aslında cok avantajlı..canım Ürünün Açık Ölçüleri: 100 x 70 x77,5 cm budur. kırmızı olanı aldım resmi ekliyorum. odam küçük diye küçük tercih ettim :)
Canlarımm bildiğiniz üzere 2 li testim iyi çıkmıştı 4 lü testimde NTD 1/506 Çıkmıştı Düzgün bey bunu önemsiz bulmuştu detaylıda sorun çıkmadı herşey temiz çıktı Düzgün bey %99,9 sağlıklı diyebilirim kalan kısım kadarda belki hepimizde vardır demişti.. detaylıda bana cd falan vermediler.. Düzgün bey eğer illede başka iyi bi göz görsün diyosan Prof Recep Has 1 numaradır ona git dedi..ama ben gideyimmi gitmeyimmi kararsızım zaten detaylıyı yaptırdım temiz çıktı .. ama o test sonucu benii öyle kötü etkilemişki herne kadar bebeğimin sağlıklı olduğundan eminde olsam gitmek istiyorum..sizce gitmek mantıklımı yoksa ona verceğim parayı bebeğime ciciler alarakmı değerlendireyimm..
Benim yerimde olsanız ne yapardınız...???
Arkadaşlar sizin de sırt ağrılarınız var mı?
ay ne biliim ben kucukken o kadar nefret ederdim ki yunlu fanilalardan cocuguma giydiremem diye dusunuyorum ama napiim 1-2 kere yanında giydiririm artık o kadar tasımıs yurt dısından..
ben de bundan almayı planlıyorum da eşim ufak buldu ama bu boy da cantaya sıgıyor aslında cok avantajlı..
yatagını ne aldın tatlım? tavsiye edebilecegin bir yer var mı?
ben ay başında gidicem şeker yüklemesi için fakat bir önceki kontrolümde önümüzdeki ay şeker yüklemesi yapıcam dediğinde doktor aç mı geliyim diye sordum hayır hiç gerek yok dedi doktor.. anlamadım şimdi ben seninki aç gel demiş benim ki gerek yok dedi
Arkadaşlar sizin de sırt ağrılarınız var mı?
canım Ürünün Açık Ölçüleri: 100 x 70 x77,5 cm budur. kırmızı olanı aldım resmi ekliyorum. odam küçük diye küçük tercih ettim :)
evet canım bu beşikler biraz pahalı ablam vermese bende almam açıkçası bu arada istanbul avrupa yakasındaki oturan kızlar cevahir alışveriş merkezindeki wenice de %70 indirim varmış dün ablam ordaymış 10 liraya fuşya çok güzel bi elbise almış 13 aylık olan kızına ohh ohh al diorum bende nasıl olsa benim kızıma kalcakbende gidicem bu hafta bakıcam yenidoğanlara
kızlar bebek için oda düşünenler belis bakın. ben çok beğendim fiyatlarıda çok yüksek değil diğer markalar gibi. ben 3-4 yaşına kadar kullanmayı düşünüyorum sonrada genç odası düşünüyorum Allah nasip ederse. kullanna var mı etrafınızda belis?
belis mdf kaplama olduğundan iyi değil dayanıklılığı az diye duydum ben
iyice bi araştır cnm
fiyat ve modelleri güzel ama
mrb kızlar yatak beşik konularına girmişsiniz yine ne güzel sizin eşleriniz fazla karışmıyor galiba benimki park yatak istemiyo zararlı olurmuş naylon plastik bilmem ney diye tahta beşik alırız diyo benim ablamın beşiği var tahtadan diyorum o zman onu alırız ablamda söledi zaten al yoksa atcam diye yepyeni duruyor yatağı bile yepyeni üzerinde jelatini duruyor daha ama bizimki yok ben çocuğuma alamıyomuyum beşik diyo bende ne alakası var daha bisürü masrafı olcak bi araba bile en az300 diyorum ama gelde anlat sinir ediyor beni geçen eşim ben kayınvaldem alışverişe çıkmıştık ben ordada dedim fazla bişey almıcam ablamdan alcam zaten saklamış hepsini diye kayınvaldemde hemen milletin eskilerini napıcaksın dedi bende millet değil o abisi sayılır oğlumun dedim hem bikaç kere giyceği şeylere bu kadar para veremem dedim o da annesinden etkilenip böyle yapıyor bence zaten borcumuz var diyorum ilerde çocuğun aklı erdiğiğnde istediklerini alırsın diyorum ama kime diyorum çok dertliyim yani karışmıcam artık naparlarsa yapsınlar.
haklısın canım ilgili olması hoşuma gidiyo ama işte beşik almamıza gerek yok diyorum Allah nasip ederse 2 3 yaşına geldiğinde odasını yapıcam zaten şimdi bisürü yeni şeyler aldık zaten bende dayanamıyorum alıyorum ama fazlasına gerek yok diyorum 2 ay sonra giyemiycek aldığımızın çogunu işte ne biliym ben birazda kayınvalidem çok karışıyor diye takıyorum galibacanım ben eşimi her yaptığım işe dahil ederim, onsuz bişi yapmam pek. aslında güzel bişi beraber yapmak. ya umursamaz bir eş bir baba olsaydı eminim daha çok üzülürdün. ama senin fikirlerinede saygı duysun tabi ortak bir yol bulursunuz bence. oda heves ediyor belli ki bu hassas dönemlerde kırmayın birbirinizi. hem yeni bişiler alın hemde ablandan alırsın
haklısın canım ilgili olması hoşuma gidiyo ama işte beşik almamıza gerek yok diyorum Allah nasip ederse 2 3 yaşına geldiğinde odasını yapıcam zaten şimdi bisürü yeni şeyler aldık zaten bende dayanamıyorum alıyorum ama fazlasına gerek yok diyorum 2 ay sonra giyemiycek aldığımızın çogunu işte ne biliym ben birazda kayınvalidem çok karışıyor diye takıyorum galiba
canım ben sadece bir magaza buldum koca maskoda masif satan..onlar da hic bebek odası gibi degil ya cicili bicili degil ama bariz ahsap yani stylewood diye bir magazaydı, onun dısında herkes mdf satıyordu.. cok mu zararlı mdf?
sen ne almıstın tatlım?
Alakasız olacak ama,açım ama canım bir şey yemek istemiyorŞöyle hafif basit ne yiyebilirim ki?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?