- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.781
beyaz peynir domates kepek ekmeği az da karpuz ye
Canlarımm bildiğiniz üzere 2 li testim iyi çıkmıştı 4 lü testimde NTD 1/506 Çıkmıştı Düzgün bey bunu önemsiz bulmuştu detaylıda sorun çıkmadı herşey temiz çıktı Düzgün bey %99,9 sağlıklı diyebilirim kalan kısım kadarda belki hepimizde vardır demişti.. detaylıda bana cd falan vermediler.. Düzgün bey eğer illede başka iyi bi göz görsün diyosan Prof Recep Has 1 numaradır ona git dedi..ama ben gideyimmi gitmeyimmi kararsızım zaten detaylıyı yaptırdım temiz çıktı .. ama o test sonucu benii öyle kötü etkilemişki herne kadar bebeğimin sağlıklı olduğundan eminde olsam gitmek istiyorum..sizce gitmek mantıklımı yoksa ona verceğim parayı bebeğime ciciler alarakmı değerlendireyimm..
Benim yerimde olsanız ne yapardınız...???
beyaz peynir domates kepek ekmeği az da karpuz ye
bu cok değişik bir durum tatlım.. yani düzgün bey zaten %99,9 ii demiş.. ben olsam gitmezdim sanırım.. parası için değil.. sırf o stresi yasamamak için.. ama şöyle birdurum var.. ben ikili test öncesi cok panik ve stresliydim.. etrafımdakiler yaptırma ne gerek var diyordu.. bende rahat olmak için yaptırcam diyordum.. yaptırdım rahatladım..
sırf rahatlamak için yaptırmak istiyorum diyorsan yaptır.. ama böylede rahatım diyosan yaptırma bence..
soğuk corbayı bilirmisiniz kızlar.. dünyanın en pratik yemeği.. ve ben cok severim.. dün aksam hazırladım ve her aksam onu yemeyi düşünüyorum..
annemin tarifi : buğdayı hasla ( düdüklüde ses cıktıktan sonra 15 dk kaynıyor.. 2 su bardağına 5 su bardağı su koydum ben ) iice suyu cekmiş oluyor.. üstüne nane reyhan doğra yoksa benim gibi kurusuyla da yapabilirsiniz.. karıstırın.. sogusun.. üstüne yoğurt dökün.. artık ne kadar kıvamlı istiyorsanız öyle ayarlarsınız.. ben buzda koyuyorum.. yaz corbası.. yağsız ve cok hafif... tavsiye ederim..
ay bende cok severim soguk fatmam hergun olsa icerim.derindondurucumda haslanmis bugday olur herzaman cikarir yaparim canim cektimi.
bende 2 gundur yogurtlu semizotu salatasi yiyorum ay bebege zarari yoktur degilmi bu otun?ayda yilda bir buldum burada baya almisim curutmeyeyim aksamada yapayim.
bulutlar hafif siyrildi gunes gorundu hafiften bugun yagmur yagmaz galiba.karnimizi dogurup carsiya cikacagiz indiirmler var kacirmamam lazim
gelince gorusuruz prensesimin teyzeleri
ay ben yapıp yapıp yiyorum
yedikçe şişiorum buğdaydan
ama harikaaa
hele BİM in dost yoğurduyla yapın onu
MİSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ye yavrum bol bolll
demir var içinde misss gibi yarasın kızıma
ay kilo yaparmı ki ... şişirir mi gercekten.. bende yağsız diye nasılsa aksam kalktım hazırladım hammaddeyi.. canım istedikçe yogurtlar yerim dedim..
ay kilo yaparmı ki ... şişirir mi gercekten.. bende yağsız diye nasılsa aksam kalktım hazırladım hammaddeyi.. canım istedikçe yogurtlar yerim dedim..
anladım ne demek istedigini tatlım ben de mdf alacagım zaten en kaliteli gozukenine bakıyoruz esimle..benim de ağaç diil cnm
ama belisinkileri anlatamadım sanırım, böle içi sunta dışı kaplama koçtaş mutfak dolapları gibiymiş (Yakından görmedim bişi demiorum)
sen bi de o gözle bak tatlım
anladım ne demek istedigini tatlım ben de mdf alacagım zaten en kaliteli gozukenine bakıyoruz esimle..
Helencim bence de gönlünü ferah tut ve gitme doktora,önceden ultrason mu varmış,ayda bir gidiyoruz işte ki bazı ülkelerde çok az gidiliyor biliyorsun arkadaşlardan:)
Her şey güzel olacak
Prensescim sen de müsterih ol artık üzülme dua ediyorum:)
Siyah düşcüm seni anlıyorum:)Benim eşim de bazen çok bilmişlik yapıyor sinir oluyorum,kayınvalidem de karışmıyorum görünüp alttan alta yönlendiriyor,görümcemle genelde iyi sayılırız ama bazen onu da hhiç çekemiyorum.
Hafta sonu kayınvalidemlerdeydik.Görümcem de vardı.Dedim oğlunuzu zor götüdüm hastaneye annemin dayısını ziyarete,nazlanıyor bizimki gitsem ne olacak ki diye.
Hayret bir şey ya hasta ziyareti çok önemli benim için biliyorsun dedim,akraba ziyaretleri de öyle tabi.
Zar zor ikna ettim gittik.
Neyse görümcem oradan işte çok yakın değil hani gitmese de olur demesin mi,kayınvalidem de bu model böyle dedi.
Ben sinir oldum gıcık oldum.
Dedim ki nasıl bir düşünce tarzınız var ya Avrupa da mı yetiştiniz,bu model böyle diyeceğine gitmek lazım diyebilirsiniz dedim.
Bi kayınpederim benden oldu,tabi önemli böyle şeyler diye.
Ama yetiştirememişler oğullarını,kızlarını.Biz böyle görmedik aynı memleketten olmamıza rağmen çok farklıyız bazı konularda.
Görümceme bir de sen eşimi etkilemişsin senin gibi düşünüyor ben de hoşlanmıyorum bu düşüncelerinizden dedimç
Öfff kimseye anlatmamıştım ya rahatladım biraz.Yine alakasız oldu
soğuk corbayı bilirmisiniz kızlar.. dünyanın en pratik yemeği.. ve ben cok severim.. dün aksam hazırladım ve her aksam onu yemeyi düşünüyorum..
annemin tarifi : buğdayı hasla ( düdüklüde ses cıktıktan sonra 15 dk kaynıyor.. 2 su bardağına 5 su bardağı su koydum ben ) iice suyu cekmiş oluyor.. üstüne nane reyhan doğra yoksa benim gibi kurusuyla da yapabilirsiniz.. karıstırın.. sogusun.. üstüne yoğurt dökün.. artık ne kadar kıvamlı istiyorsanız öyle ayarlarsınız.. ben buzda koyuyorum.. yaz corbası.. yağsız ve cok hafif... tavsiye ederim..
slm canim benim http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/455754-eski-dostlar-beraber-elele-verelim.htmlprincescim hafta sonu yoktun senden iyi haberler almak cok guzel gercekten. gecmis olsun sonunda atlattin mr i. simdi insallah hayirli sonuclarini bekliyoruz. cici topigindeki cicilerimi gordun sanirim hpesini primarktan aldim. 0 pamukmus bende guvenip aldim bakalim. pijama takimlarinin kucugu yoktu sadece onlari kocaman aldim. biraz kucuklerinden almam lazim bugun face den bi arkadasim uyardi bazi cocuklar tulumdan hoslanmiyor sen 3 5 tane pijama takimi al diye. onlardanda alicagim mecbur. bu arada arabaniz hayirli olsun canim guzel gunlerde kullanin.
trawma hayirli olsun canim oglusumuz geliyormus.
ayy canım annem gideceği gün yapmıştı.arttı buzluğa attık yaparsın bi ara dedi canım çekti çıkarttım şimdi
bu arada kızlar benim kaynanam ve görümcemde fena karışıyo.alınanları yıkamaya ne gerek varmışçocuğun mikropada ihtiyacı varmış yatağa ne gerek varmış çocuk heryerde büyürmüş.ben sadece sususyorum hastanede herşeyin yıkanmış olduğunu görünce dumura uğrayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?