- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.801
işin garibi çok titizler normalde eşime anlattım falan bana kızdıneden anlatıyorsun sen bildiğini yap dedi
benim taktik.. dinlerim haklısında derim yeri geldiğinde ama bildiğimi okurum.. sonra zaten neden diye sorgulayamazlar.. ben öyle uygun gördüm ve bitti..
benim taktik.. dinlerim haklısında derim yeri geldiğinde ama bildiğimi okurum.. sonra zaten neden diye sorgulayamazlar.. ben öyle uygun gördüm ve bitti..
canim su travel boylarini bende bootstan alacagim cok iyi fikir gercekten. herseyi var inan minnacik sac kurutma makineleri bile var el kadar . bize sabun sampuan vs hastanede cok lazim olabilir. sen butun indirimleri baya takip ediyormussun canim bende birazdan disari cikacaktim argosa falan bakayim en iyisi olmadi bende alirim bi carsaf set.gordum canim ama yorum yapamamistim pek giremedim su siralar nete.gule gule giysin oglusun cok begendim gecen hafta sonu bende baktim primarka gordum aynilarini benimde begendigim bir kac birsey oldu ama bedeni kalmamis bende kendime kucuk makyaj cantasi aldim,hastane cantasinini icine eklemek icin 1 pound'a dusmus.yarinda yalniz basima carsiya cikacagim the body shopta indirim var o markanin satsuma kokulu body butteri cok guzel, dogal ve harika kokuyor butun vucudu harika nemlendiriyor.diz kapaklarimin altinda ve kollarimda hafif catlamalar oldu.catlak kremi suruyorum ama butterda alip surecegim 12 sterlinden 5 e dusmusler iki tane alip stoklayayim diyorum.birde dogumdan sonra kullanmak icin 2 tane nevresim takimi alacagim argostan ama once primark ve wilkinsona bakmam lazim.argostakiler cok guzel fiyatalri yariya dusmus 2 tane nevresim bir nevresim parasi neredeysealayim temiz yedekte dursunlar kayinvalidem felan gelecek doguma lazim olur.2 tanede lastikli carsaf alicam primarktan tamamdir.
superdrugta hani travel boyu sampuan,vucut jeli vs.....varya iste onlardan alacagim lazim olanlardan yine hastane cantasina yavas,yavas baslasam diyorum.bu uyuzlugumla ancak hallederim herseyi ben
araba icin sagol canim darisi size olsun insallah.
bakalim MR sonuclarini 26 ogrenecegiz insallah hayirli haberler aliriz o gun.
EVET CANIM OĞLUMUZ OLACAK. ekle benide listeye. adı hamza. 2. adı olursa söylerim. kızlara talibiz :)babasına benziyo
canim isim listesini fatmakoca yapiyor buradan duyuralim kendisine olmadi sen cinsiyet ve isim topigine birdaha bir yazarsin.
soğuk corbayı bilirmisiniz kızlar.. dünyanın en pratik yemeği.. ve ben cok severim.. dün aksam hazırladım ve her aksam onu yemeyi düşünüyorum..
annemin tarifi : buğdayı hasla ( düdüklüde ses cıktıktan sonra 15 dk kaynıyor.. 2 su bardağına 5 su bardağı su koydum ben ) iice suyu cekmiş oluyor.. üstüne nane reyhan doğra yoksa benim gibi kurusuyla da yapabilirsiniz.. karıstırın.. sogusun.. üstüne yoğurt dökün.. artık ne kadar kıvamlı istiyorsanız öyle ayarlarsınız.. ben buzda koyuyorum.. yaz corbası.. yağsız ve cok hafif... tavsiye ederim..
yuba cnm adını hamzamı koyucaksın ne güsel bende hamza istedim babası mırın kırın etti aslında ben asıl samed istedimama malesef tek basına samed olmazmıs abdussamed bu şekilde koymam gerekliymiş iince ve hassas konular cok koyan var samed adını ama ben tabiki vaz geçtim öğrenince babasıda ozaman mert olsun dedi ben hamza dediğimde samed ide sen bulmustun ben karısmadım geri sen istemedin şimdide mert olsun dedi bende peki dedim mertte güzel artık göbek adı hamza olur inş oğlulşumun
yuba cnm adını hamzamı koyucaksın ne güsel bende hamza istedim babası mırın kırın etti aslında ben asıl samed istedimama malesef tek basına samed olmazmıs abdussamed bu şekilde koymam gerekliymiş iince ve hassas konular cok koyan var samed adını ama ben tabiki vaz geçtim öğrenince babasıda ozaman mert olsun dedi ben hamza dediğimde samed ide sen bulmustun ben karısmadım geri sen istemedin şimdide mert olsun dedi bende peki dedim mertte güzel artık göbek adı hamza olur inş oğlulşumun
yok canım Hamza trawmanın oğlu.. yuba henüz karar vermedi:) bi karısıklık oldu yine .. ben yubadan alıntıyla cevapladım ...ben de oğlum olursa hep Hamza ya da Musa düşünüyordum cok cok önceleri.. güzel isim bence.. Mertte cok güzel isim.. adı gibi mert olur inşallah..
bootsta travel boylari yok sadece travel set kutulari var ben onlardan almayacagim.
sampuanlarin,dismacunlarin minnacik kucuk boylari satiliyor superdrugta ben onlardan alacagim,cantada fazla yer kaplamasin diye.sac kurutma makinesi hastanede oluyormus.
benim cekcekli var hepsini ona koyacagim oda yetmezse kolum atakmak icin aldigim buyuk bir canta var onuda hazirlayacagim.
ben surekli takipteyim indirimleri simdi cikiyorum ay insallah yagmur yagmaz.
benimki de tutturmuş kocamın bebeklik yün yorganını saklamış onu vercekmiş ona
anam adam 37 yaşında
ben onu bebeğe kullandırır mıyım akarı var kokarı var
he he dedim
kocaya bakışı fırlattım
olur mu anne öle şey dedi :) olmayacak tabii si :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?