2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
işin garibi çok titizler normalde eşime anlattım falan bana kızdıneden anlatıyorsun sen bildiğini yap dedi

benim taktik.. dinlerim haklısında derim yeri geldiğinde ama bildiğimi okurum.. sonra zaten neden diye sorgulayamazlar.. ben öyle uygun gördüm ve bitti..

benim taktik.. dinlerim haklısında derim yeri geldiğinde ama bildiğimi okurum.. sonra zaten neden diye sorgulayamazlar.. ben öyle uygun gördüm ve bitti..

benimki de tutturmuş kocamın bebeklik yün yorganını saklamış onu vercekmiş ona
anam adam 37 yaşında
ben onu bebeğe kullandırır mıyım akarı var kokarı var
he he dedim
kocaya bakışı fırlattım
olur mu anne öle şey dedi :) olmayacak tabii si :)

canim su travel boylarini bende bootstan alacagim cok iyi fikir gercekten. herseyi var inan minnacik sac kurutma makineleri bile var el kadar . bize sabun sampuan vs hastanede cok lazim olabilir. sen butun indirimleri baya takip ediyormussun canim bende birazdan disari cikacaktim argosa falan bakayim en iyisi olmadi bende alirim bi carsaf set.
ben cuma gunku alisveristen sonra valiz dise gelir sekilde doldu icine diger malzemeler falan girince baya agir olacak gibi. kucuk bir cek cek valiz olsa sanki daha iyi olacak acil bir durumda kendimiz goturmemiz gerekse sanki bize baya bi yuk olur gibime geldi. ben birde valiz bakmaya karar verdim. sanirim senin vardi oyle bir valizin.

yuba cnm adını hamzamı koyucaksın ne güsel bende hamza istedim babası mırın kırın etti aslında ben asıl samed istedim ama malesef tek basına samed olmazmıs abdussamed bu şekilde koymam gerekliymiş iince ve hassas konular cok koyan var samed adını ama ben tabiki vaz geçtim öğrenince babasıda ozaman mert olsun dedi ben hamza dediğimde samed ide sen bulmustun ben karısmadım geri sen istemedin şimdide mert olsun dedi bende peki dedim mertte güzel artık göbek adı hamza olur inş oğlulşumun

Son düzenleme:
ayy kızlarr 11ayın sultanı da geldi az birşeycik kaldı gerçi bu sene tutamıcazz ama olsun inş doğumdan ve emzirmekten sonra
tutarız

bootsta travel boylari yok sadece travel set kutulari var ben onlardan almayacagim.

sampuanlarin,dismacunlarin minnacik kucuk boylari satiliyor superdrugta ben onlardan alacagim,cantada fazla yer kaplamasin diye.sac kurutma makinesi hastanede oluyormus.

benim cekcekli var hepsini ona koyacagim oda yetmezse kolum atakmak icin aldigim buyuk bir canta var onuda hazirlayacagim.

ben surekli takipteyim indirimleri simdi cikiyorum ay insallah yagmur yagmaz.

ayy canım annem gideceği gün yapmıştı.arttı buzluğa attık yaparsın bi ara dedi canım çekti çıkarttım şimdi

bu arada kızlar benim kaynanam ve görümcemde fena karışıyo.alınanları yıkamaya ne gerek varmışçocuğun mikropada ihtiyacı varmış yatağa ne gerek varmış çocuk heryerde büyürmüş.ben sadece sususyorum hastanede herşeyin yıkanmış olduğunu görünce dumura uğrayacaklar[/QUOTE]

en güzelini yapıyorsun o tulumlar falan atölyede diken insanların nasıl ne şartlarda diktiğini bilmiyoruzki bizim karşıda penyeci yerlerde sürünüyo eşyalar ben kendime bişey alınca yıkamadan giymiyorum bebişlere hiç giydirilmez en güzeli tabi en iyisini siz biliyosunuz diyip kendi bildiğini yapmak böylelikle kavgada cıkmaz

yok canım Hamza trawmanın oğlu.. yuba henüz karar vermedi:) bi karısıklık oldu yine .. ben yubadan alıntıyla cevapladım ...ben de oğlum olursa hep Hamza ya da Musa düşünüyordum cok cok önceleri.. güzel isim bence.. Mertte cok güzel isim.. adı gibi mert olur inşallah..

yok canim trawma adli arkadasimiz koyacak bana listeye eklermisin yazmista bende fatma arkadasimiz yapiyor o listeyi dedim. Alintinin Alintisi olunca ben koyacakmisim gibi olmus. bizde oglumuza isim karar verdik gibi degisme ihtimali yuksek ama Muhammet Efe olacak sanirim. Muhammet kayinbabamin ismi o kesin olacak ikisnci birde yanina kisa isim olsun dedik. en sonunda efe iyi gibi geldi bakalim kismet .

ay bak mert te guzelmis Muhammet mert mi koysam acaba.

semsiyeni unutma burda hafiften basladi bile 4 gundur yagmursuz gun olmadi. gunesi ozledim

geçen günde eşimin babannesi dedi bana aynı şeyi yün yorganını saklıyormuş eşimin alırsın dedi dedim napıcam ben onu kullanmam dedim sanırsam biraz bozuldu ay eşimin herbişeyi duruo benim hepsini saklamış kadın oyuncakları bile duruo hala ilkokulda yaptığı ilk çubuklara kadar

Kızlar hafta sonu marmara forumda joker mağazasında bebek arabalarına bakıyordum kız dediki travel sistemler içindeki oto koltuğu olarak ta kullanılan pusetler sadece 3 ay kullanılıyor ayrıca o çıktıktan sonra bile araba çok ağır oluyor denedim gördüm :))bende onlardan almaya çok hevesliydim ama ...Chicconun bebek arabaları var daha hafif ve fiyatlarıda uygun onlardan almayı ayrıca oto koltuğu almayı düşünüyorum yani şimdilik fikrim değişmezse...

Bizim çocuk mağazamızdan alışveriş yaptım akşam fotoğraflarını eklerim cici topiğine ayy kendimi kaybetmişim dün gidip modelleri seçtiğim halde bugün 1 saat tekrar tekrar inceledim hepsini....

10 lu hastane çıkışı aldım içinde battaniyeside var kaliteli duruyor bebettonun malı antialerjik yazıyor...
bornoz takımı aldım hastane çıkışı ile aynı desenlerde farklı renkler ama çok şeker...
5 li 3 tane hastane çıkışı gibi takımlar,
2 si uzun kollu 1 tanesi kısa kollu çıtçıtlı bady ,
12 li ağız bezi,
iki farklı model alt açma,
örme battaniye,
çoraplar eldivenler,daha öncede dört tane kısa kollu desenli çıtçıtlılar almıştım hepsinin resmini yüklerim yarın..Ay çok zevkliymiş bebek için alışveriş yapmak :))Acil elimin altında bulunması gerekenleri aldım başlangıç olarak ....

bu isim konusu her evde sıkıntı çıkarıyordur eminim. bence tavrınızı koyun sizin istemediğiniz bir isimi bebeğiniz taşımasın. kızımıza bir ben isim beğendim birde babası sonuçta ikimizinde hakkı diye iki isim koymayı uygun buluyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…