- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.441
Aminn inşallah hepimizin. evet Ali kahyala ilgili bu tür şeyler çok duyuyorum o yüzden hiç gitmedim aslında bize çok yakın evden görünüyor ama hiç gitmeyi düşünmüyorum. konak muayene 33 tl di sonra bir ara 35 diye duydum ikisinden biri sezeryan da 1000 tl olması lazım.
Bende artık kesin hamileyim 5+4 minik fasülyemizi gördük3 hafta sonra tekrar gideceğiz hem testler olacak hem kalp atışını duyacağız kısmet olursa.biraz kanamam oldu dün gece o yüzden biraz dinlenmem gerekiyormuş sabah bir akşam 2 ilaçda verdi düşüğe karşı dr onu kullanacağım hayırlısı olsun artık
Aminn inşallah hepimizin. evet Ali kahyala ilgili bu tür şeyler çok duyuyorum o yüzden hiç gitmedim aslında bize çok yakın evden görünüyor ama hiç gitmeyi düşünmüyorum. konak muayene 33 tl di sonra bir ara 35 diye duydum ikisinden biri sezeryan da 1000 tl olması lazım.
Bende artık kesin hamileyim 5+4 minik fasülyemizi gördük3 hafta sonra tekrar gideceğiz hem testler olacak hem kalp atışını duyacağız kısmet olursa.biraz kanamam oldu dün gece o yüzden biraz dinlenmem gerekiyormuş sabah bir akşam 2 ilaçda verdi düşüğe karşı dr onu kullanacağım hayırlısı olsun artık
ya cnm aynı durumdayız(bende bişe yiyemiyorumda yapamıyorumda ne içiyosun sen bulantı için?
hayırlı olsun canım. ben yarın tam 6 haftalık oluyorum. dr a gidicem. inşallah kalp atışlarını duyarım. beklemek çok zor ya zaman geçmiyo. benim akıntı dışında pek şikayetim yok
ben de kasım ayında anne olacağımmm :)) nasıl gidiyor hamileliğiniz ?
KUBI yasminkubi nur11 ; siz hangi doktora ve hastaneye gidiyorsunuz? Yazar mısınız?
arkadaşlar aramıza yeni katılanlar var hoş geldiniz canlarımhepinize bol bol dua ediyorum hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun aman nazar deymesin allahın izniyle hepimizi tamamına erdirsin aminnn
hosbulduk kubi
amiiiin ecmain insaALLAH ve diger isteyen bacilarada nasip eder insaALLAH
hiç altıncı haftada gören yokmu keseyi
yani ondan önce gözükmeyen
aminnnninşallah cnm ben nerdeyse 2 senelik evli olcaktım ki allah tarafından normal yolla kaldım halada şoktayım bir mucize gibi oldu takmadığım ay umudumu yitirdiğimm ay olmuş dilerim diğer bebek hasreti çekenlerde bizim yaşadığımız duyguları tadarlar aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?