2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ayy ne güzel fasülyeni görmüşşün canım bende perşembe göreceğim inş.
ama dikkat et kendine tuvalet ve yemek yeme dışında pek kalkma yat dinlenki hayırlısıyla bebiş büyüsün

benim ilkide adet gününde böyle çıkmıştı ama bu seferki çok nazlandı
5 tane yaptım hepsi siliktı bugün yaptığım böyle koyu çıktı
valla korka korka yaptım yine öyle çıkarsa diye ama allahtan koyu çıktı eşime söz vermiştim bida yapmıcam diye ama akşam üstü yine şeytan dürttü misafirleri geçirdim arkalarında da ben çıktım aldım geldim
şimdi daha rahatladım

ali kahyaya KESINLIKLEDE gitmeni tavsiye etmem
bende konak hastanesini aradim funda hanim icin muayene 35 tl ve yanilmiyorsam 18 ci haftadan sonra 55 tl mis bebisler icin ve rahaaaattt bir dogum yapmak icin deger bence bu ara fasüliyeniz hayirli olsun

hadi gözünaydın yalnız nie idrar testine inat ettinki gidip bi kan testi yaptırsaydın ya değerinden anlaşılırdı haftasındamı diye doktorunlada konuşurdun

hayırlı olsun canım. ben yarın tam 6 haftalık oluyorum. dr a gidicem. inşallah kalp atışlarını duyarım. beklemek çok zor ya zaman geçmiyo. benim akıntı dışında pek şikayetim yok

Kalp atışlarını ben duyamadım geçen hafta ama gördüm pazarteside 8 haftalık olduğunda inşallah kalp atışlarını duyarım . Allah herkese nasip eder inşallah .

aslında nasıl kan testi yaptırılıyor bilmiyorum randevu almak falan gerekiyodur die üşendim birazda ondan
ha çıkar ha çıkar derken 6 tane test yaptım:97:

arkadaşlar aramıza yeni katılanlar var hoş geldiniz canlarım hepinize bol bol dua ediyorum hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun aman nazar deymesin allahın izniyle hepimizi tamamına erdirsin aminnn

ben de kasım ayında anne olacağımmm :)) nasıl gidiyor hamileliğiniz ?

hoşgeldin şeker benim ki pek iyi sayılmaz bulantım var ama dışarı çıkmıyo korkuyorum korkumdan kaçıyo ve yemekle alakam yok sanki çok komik gibi gülüyorum senin nasıl geçiyo cnm biz 7 haftalık olduk dün doktora gittik ve kalp atışını dinledik rabbim hepimize nasip eylesin aminnnnnnn

kızlar ne duydum biliyonuz mu sizinle paylaşmak istedim belki bilirsiniz ama ben yinede sölim sanırım erkek bebiş 40 günde biçilirmiş erkenden gözükürmüş ultrasyonda kız bebiş biraz daha geç oluşuyomuş acep doğrumu bilmem ama büyüklerim sölüyo

kızlar benim kaynanamlar yanımda ve ben ne uzana biliyorum nede kaynanamın yemeklerini yiyebiliyorum sadece kahvaltı yapıyorum ve pcyede oturamıyom kayın pederden dolayı anca yeni oturdum yakındır kalkmam ve nisanın 5 de gidiyolar köye

KUBI yasminkubi nur11 ; siz hangi doktora ve hastaneye gidiyorsunuz? Yazar mısınız?

cnm ben istdeyim özel saygı hastanesi nihal çetin dr. gidiyorum çok memnunum ama tahlillerimi devlette yaptırıyorum kendi doktoruma gösteriyorum

arkadaşlar aramıza yeni katılanlar var hoş geldiniz canlarım hepinize bol bol dua ediyorum hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun aman nazar deymesin allahın izniyle hepimizi tamamına erdirsin aminnn

hosbulduk kubi
amiiiin ecmain insaALLAH ve diger isteyen bacilarada nasip eder insaALLAH

yaa IZMITLIII bugün 3 cü cagrim cok merak ettim seni ya sonuc ne oldu acaba insaALLAH hayirli haberlerle gelirsin can

hosbulduk kubi
amiiiin ecmain insaALLAH ve diger isteyen bacilarada nasip eder insaALLAH

aminnnn inşallah cnm ben nerdeyse 2 senelik evli olcaktım ki allah tarafından normal yolla kaldım halada şoktayım bir mucize gibi oldu takmadığım ay umudumu yitirdiğimm ay olmuş dilerim diğer bebek hasreti çekenlerde bizim yaşadığımız duyguları tadarlar aminnn

hiç altıncı haftada gören yokmu keseyi
yani ondan önce gözükmeyen

cnm ben sanırım 5 haftalıkken gördüm keseyi ama özel hastanenin ultras. ile cnm devlete gitmiştim ben ilk önce oradaki doktorum iltihabımı yok etmişti hatrı vardı bende ve gittim devletin ultrasyonunda bebek gözükmedi ve doktor bana belki bebiş yoktur dış gebelik olabilir dedi korkuma o gün hemen özele gittim ve çok güzel dedi keseyi gördük cnm sevincime uçtum

RABBIM tamamina erdirsin insaALLAH sag saglim kucagimiza aliriz insaALLAH
kesinlikle ALLAHdan umut kesilmez MEVLA ne eylerse güzel eyler demekki o zaman vakti gelmemisti sizin icin hayirli vakit bu sene imis cok sevindim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…