- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.461
cnm ben istdeyim özel saygı hastanesi nihal çetin dr. gidiyorum çok memnunum ama tahlillerimi devlette yaptırıyorum kendi doktoruma gösteriyorum
genelde başkalarının gördüğü rüyalar çıkar derler hadi bakalım 3-4 aya kadar öğrenirsin inş....
hadi yaa 6. hafta başlarmıymışki buluantılarr Allah yardımcın olsun geçer inş..... bende çalışıyorum.... Allahtan çok yoğun değilim.... öğretmenim 3 gün okul geliyorum...
beslenmemi şu aralar sorunum olmadığı için balık ve etten yana kullanıyorum genelde bunları yiyemiyorlmış buluntılar koku hassiyeti başlayınca....
günde 6 öğün yiyorum çay içmiyorum zaten sevmezdim... süt yoğurt peynir yumurta kahvaltımda genellikle...meyve yiyorum ayva elma ağırlıklı C vitamini takviyesi için hergün portakal kivi yiyyorum....
kuru yemişlerden yemeye dikkat ediyorum...2 litre suyumu içiyorum maden suyuda içiyordum ama artık içmiyim bende dr gidince sorayım öyle devam edeyim dedim....
aminnnninşallah cnm ben nerdeyse 2 senelik evli olcaktım ki allah tarafından normal yolla kaldım halada şoktayım bir mucize gibi oldu takmadığım ay umudumu yitirdiğimm ay olmuş dilerim diğer bebek hasreti çekenlerde bizim yaşadığımız duyguları tadarlar aminnn
Saıgı hastanesi nerde canım? Doktorun alttan ultrason mu kullanıyor?
gercegi benim mesele de komik :) korunma hapi kulaniyordum ve ikinci cocugu daha düsünmiyordum kizim 19 aylik daha erken diye fakat cildiye doktoruna gittim oda kadin doktorundan hormon testi istemisti öyle derken kadindoktoruma gittim hormontesti yaptirdik derken doktor bana test bozuk cikti ikinci test gerekir tedavi baslamak icin dedi bir sonraki ayi iple cektim tekrar test yaptirdik doktor bana gene saskin bakisla bu gittikce bozuluyor erken menopoz olabilir dedi ve korunma hapini birak 3 ay sonra gene gel dedi ve ben internetde arastirmistim ve HAYIT TOHUMUNU buldum korunma hapindan sonra yumurtaliklari ve hormonlari dengeliyormus icmeye basladim iki ay sonrada hamile kaldim suan 8 ci haftamdayim ama istiyerek oldu kaza degil yanierken menepozu duyunca baya bi korkmustum ama elhd demeki hamile kalcakmisim
baya bi uzun oldu sanirim
ben 7 haftalık hamıleyım.. bugun doktora gııttım.. bebegım kalp atısları duyuldu gelısımı de normalmıs ama doktor ultrasona bakıp kanama tehlıkesı var dedı dolayısıyla dusuk tehlıkesı var dıkkatlı ol dedı.. kanama falan olmadı hıc ama cook korkuyorum.. boyle bır durumu olan yada bılgısı olan varsa paylasabilir mi
arkadaşlar bişi sorucam.eşimle ilişkiye girerken acıma ve yanma oluyo dr gıtmeme daha cok varnapıcagımı bilmiorum.bulantılarım yuzune annemdeydım bı ıkı gun yoktum donuste cok zorlandım.bnde kasım annesi olucam insallah 6+6gunluk hamileyim kasılmalarım oluyo bi akıl verir misiniz?acill
al benden de o kadar çok kötüyüm bugün içimde tuaf hisler var cuma olan randevumu bugüne aldım gidicem birazdan bundan önce 2 bebişimim kalp atışları durdu benim sonuncusu 12 ocakta kürtaj oldum zaten bunuda hiç regl olmadan hamile kaldım 39. gün yumurtladım hemde :S kan pıhtılaşması var beden hergün kan sulandırıcı iğne oluorum bunun yanı sıra vücudum bebği kabul etmio onla alakalı 3. bir kişinin kanını verdiler bana vücudum bağışıklık kazansın die maalsef benim sizin gibi normal hamileliğim geçmio hergün stres hergün başka bişey bugün gidicem ama benim hiç ümidim yok maalesef
slm arkadaşlar bugün misafirim vardı anca gelebildim diğer sayfaları okuyamadım daha
önce ben bi yazayım dedim
arkadaşlar temin bitane daha test yaptımbakın bakalım bu sonuç artık bebek var demektir dimi:26:
Uploaded with ImageShack.us
2008 kasım annesiydim ki bugün idrarda gebelik testinde yine hamile çıktım ve 2 gün gecikmesine rağmen bu kadar erken öğrenmem çok garip geldi. Ama doğuramayacağım sanırım. Eşim pek istemiyor ve işlerimiz çpk karışık. Sırf geçim korkusundan da aldırırırsam kendimi affedebilir miyim?
bende aralık 2010 annesiyim.. canım korkma rahat ol sadece tehlıke var demış... muhtemelen sana hormın ilacı vermiştır.. benımde 7 haftamda kanama oldu.. hemen düşük önleyıcı igne oldum.. sonra bır hafta ilaç kulandım düzeldi.. şu an bebegım yanımda uyuyor... eşinle birlıkte olma.. 12 haftaya kadar.. ve agır kaldırma.. sorun olmaz inşallah.. kanama koyu renklı başlarsa hemen acil de de olsa doktor a gıt sana düşük önleyıcı igne yaparlar.. iş vs. boşver yapma.. kendıne iyi bak...
ya arkadaşlar bişi sorcam biraz ayıp olcak ama
eşinizle birlikte oluyormusunuz yoksa ara verdinizmi
off yaa ben daha dr ye gitmedim korkuyorum kalp atışı yok kese boş vs... bişey demesinden zaten daha yarın 5+3 olucam perşembe günü öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum kızımda gittiğim dr ye gidicem yine muhteşem biridir güven,saygı,güleryüz herşey var bazen saçma sorular sorduğumda bile beni dinler ve oda saçma cevaplar verir iletişim güzel yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?