- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.401
canım özelden cvp veremedim çünkü senin msj kutun doluymuş buradan yazıyorummerhaba kasım anneleri.. nasipse allahın izniyle bende kasım annesi olacağım :)
ya ben bulantıdan bişe yapamıyorumki(
bol bendede durum aynı çıkarmıyorum ama zor tutuyorum kendimi sakız çiğne işe yarıyor..
kilolara gelince ben zaten 70 maximum 12 mi aliniyor kizlar 82 kiloyla kapatirim.
aman ne yapayim, yavrum saglikli bir sekilde gelsinde o kilo nasil olsa dogumdan sonra verilir.bebislerimi kasimda dunyaya gelecek insallah yaza cok var yaza kadar forma gireriz diye dusunuyorum ben
canım minumum 12 kg hamilelikte 30 kg alan bile var ..
ama bebekler sağlıkla dünyaya gelsinler kilolar gider .. şimdiden bende pantolonlarımı giyemiyorum ..
bugün ben hiç iyi değilim içimde kötü hisler var
garip garip rüyalar da gördüm hayır olsun.
şu çarşamba bi olsa da doktora gitsem.
içini rahat tut. bir ailede bireylerin arası ne kadar kötü olabilir ki :)bana göre burçlar biraz da fal gibi. gerçeği her zaman yansıtmıyor
kızlar bende aranıza katıldım. aynı heyecanları paylaşmak çok güzel.internetten baktığıma göre 5+3 günlük.bu akşam doktora gideceğim.acayip heyecanlıyım.
hadi gözün aydın darısı bizlere inşşşkızlaarr ben geldim kesemizi gördükçok şükür ama pıt pıtları duyamadık onun için 2haft sonra gideceğiz. 6+2olmuşuz haftamızla uyumluymuşuz. ee keseyi gördüğümüze göre artık bende listeye yazdırayım kendimi
tuzlu çubuk kraker yee ii gelirrya ben bulantıdan bişe yapamıyorumki(
al benden de o kadar çok kötüyüm bugün içimde tuaf hisler var cuma olan randevumu bugüne aldım gidicem birazdan bundan önce 2 bebişimim kalp atışları durdu benim sonuncusu 12 ocakta kürtaj oldum zaten bunuda hiç regl olmadan hamile kaldım 39. gün yumurtladım hemde :S kan pıhtılaşması var beden hergün kan sulandırıcı iğne oluorum bunun yanı sıra vücudum bebği kabul etmio onla alakalı 3. bir kişinin kanını verdiler bana vücudum bağışıklık kazansın die maalsef benim sizin gibi normal hamileliğim geçmio hergün stres hergün başka bişey bugün gidicem ama benim hiç ümidim yok maalesef
derya moralini bozma lutfen canim Rabbim herseyin hayirlisini nasip eylesin. Rabbim yar ve yardimcin olsun canim.
unutma herseyde vardir bir hayir bu da benim 2.hamileligim 4 aylikken yavrum birakip gitti beni nedensiz bir sekilde,benimde korkularim var ama herseyi Rabbime birakiyorum verende o alanda o elbet vardir bir bildigi.
hic uzulme lutfen moralini yuksek tut.
hadi gözün aydın darısı bizlere inşşş
tuzlu çubuk kraker yee ii gelirr
canm öle düşünme inşş bişey olmaz bende ilk bebegimde kalp atışı alamadığımz için kürtaj oldum inşş
senn kuzuda bişey yokturr rabbm sana bağışlasın
canlarım üzülmeyin bebişlerinizi düşünün
benimde bu 2.hamileliğim bende kasımda 22haftlık bebeğimi kaybettim çok zor günlerdi bundan sonrasıda zor olacak 12.haftada rahmim dikilecek sürekli yatacağım ama Allah'ın izniyle inşallah bu defa başaracağım bebeğime kavuşacağı lütfen sizde böyle olumlu düşünün
kızlar benim bugün midem çok kötü oldu bide ara ara karnıma agrı acı arası bişey giriyor korkuyorum yine düşük olcak diyesizdede oluyomu
al benden de o kadar çok kötüyüm bugün içimde tuaf hisler var cuma olan randevumu bugüne aldım gidicem birazdan bundan önce 2 bebişimim kalp atışları durdu benim sonuncusu 12 ocakta kürtaj oldum zaten bunuda hiç regl olmadan hamile kaldım 39. gün yumurtladım hemde :S kan pıhtılaşması var beden hergün kan sulandırıcı iğne oluorum bunun yanı sıra vücudum bebği kabul etmio onla alakalı 3. bir kişinin kanını verdiler bana vücudum bağışıklık kazansın die maalsef benim sizin gibi normal hamileliğim geçmio hergün stres hergün başka bişey bugün gidicem ama benim hiç ümidim yok maalesef
saol canım içimi rahatlattın biraz aynısı olcak diye tedirginim bide normal adet agrısı gibi değilde sızı gibi olunca korktumaynı şeyler bendede var cnm merak etme
canım benim lütfen ii düşün neye inanırsan o oluyor...Hepimizde korkular var bende ilk bebeğimi kalp atışı olmadığından kürtajla kaybettim...ama inancım artık tam bu bebişlerimiz bize tutunacak ve sağlıkla gelicekler Allahın izniyle.Dua etmeyi istemeyi bilin demişti birisi bana ...Ben her gece sizler için ve kendim için dua ediyorum..İnşallah kötü birşey olmayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?