2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ama ben hiçbirşekilde eşimin ismini istemiyorumcan ismi yaaa hoşuma gitmiyo

benim annemde saklamış çoğu şeyimi kendi dikip oyaladığı zıbınlarım duruyo hala cumartesi gittim gösterdi hepsini ufacık corapları görünce çok hoşuma gitti eşimin annesi sakladımı bilmiyorum lafını yapmadı ama kullanırım ben bi güzel yıkayıp babasının eşyaları sonuçta :))

ben tek isim istiyorum ama eşim ailesinede sormak istiyor ne bizim nede bebişin üzerinde hiç bir emekleride yardımlarıda yok. görümcem babam karışmaz size bırakır diyo ama hiç sanmıyorum dedim bende eşime iki isim koyalım istiyosan sen hakkını ailene verebilirsin ama ilk ismi benim dediğim olucak diye şimdilik ses çıkarmadı sonlara doğru aileden atak bekliyorum

İsim konusunda dışarıdan insanların karışmasına gıcık oluyorum..Dokuz ay karnımda taşıyan benim ,babalık hakkı olduğu için de eşlerinde dediği önemli 3. kişiye ne düşer herkes bilir tabiki benim görüşüm...Biz hamileliğimin başında karar almıştık erkek olursa eşim koyacaktı kız olursa ben...Zaten ben hamileliğimden öncede Ecrin ismini istiyordum eşimede empoze ettim :) oda ititraz etmedi ailelerde hiç karışmadı..Sağolsun sadece benim babam o nasıl bir isimmiş diye yorum yapmaktan geri kalmadı...O da öyle dediği ile kaldı fikir söyleyipte ısrarcı olmaz sadece yorum yapar...

belis mdf kaplama olduğundan iyi değil dayanıklılığı az diye duydum ben
iyice bi araştır cnm
fiyat ve modelleri güzel ama

evet fiyatları ve modelleri çok hoşuma gitti gerçekten. ben yinede bir araştırayım ama hiç böyle canlı renklilerini görmedim. ama dur bakayım ben yine de. birebir göreyim ona göre karar veririm artık...

Sıkıntıdan ve sıcaktan patlamak üzereyim arada dizi izliyorum netten,arada foruma bakıyorum.Bunaldım çıkıcam dışarı biraz çarşıda ne var ne yok bi bakayım.Küçük şehir olunca imkanlar da kısıtlı ama yapacak bir şey yok.Öpüyorum sizleri şimdilik hoşçakalın.

ya benim koyucağım isime kesin laf yapıcaklar hatta kaynatam söyleyemeyecek belkide geçen yiğeni ebrar koymuş o nedemek öyle doğru düzgün bi isim koysaydınız ya diyo yiğenine bile karışıyo adam torununamı karışmıcak kızı bile onlara bile karıştın baba tebrik ediyorum seni diyo :)) zamanında kendi aileleri karışmış istediklerini koyamamışlar diye aynı baskıyı büyükler gençlerde kurmak istiyor ama o zamanla bu zaman bir değil

slm kızlar maşallah hazırlıklar başlamış galiba ben henüz hiç bi şey almadım..ramazandan sonra bakarız artık benim oğluşum Allah izin verirse 13 kasımda doğacak..Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş.

banada çok saçma geliyo bizlerden başka kimsenin karışmaması gerekiyo hakları yok yorumda yapmasınşar mümkünse sinir oluyorum çünkü..

banada çok saçma geliyo bizlerden başka kimsenin karışmaması gerekiyo hakları yok yorumda yapmasınşar mümkünse sinir oluyorum çünkü..

biz sormadık bile
kime ne ki
bana kalsa kızım ya da oğlum derim 15 yaşına kadar :)
sonra kendi koysun ismini

biz sormadık bile
kime ne ki
bana kalsa kızım ya da oğlum derim 15 yaşına kadar :)
sonra kendi koysun ismini

Bak bu fikirde güzelmiş....Hiç aklıma gelmemişti.Valla ben hiçbirşeyi büyüklere sormadım kendimiz herşeye karar verdik sonrada bakın biz böyle yapıyoruz dedik yorumlarada kulaklarımızı tıkadık....Kendi hayatımız napalım....Eşimde hayatını başkalarına göre yaşamayı sevmez bende ....

Kız olusa ben erkek olursa eşim koyacaktı ..

Erkek oldu gene ben gene benn :)))

bazen vazgeçiyorum Çağandan adam öyle benimsemişkii Çağan olsun diyoo annane dede yeğenlerim herkes Çağan diyoo eşimin ailesine henüz sölemedikk icap etmiyo zaten geç öğrensinler..

Çağan nın yanında bir isim daha olacak mesela Uras ..

Sağlıklaa Hayırla Doğsunlar İnşallah..

güzel isimler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....isim seçmek, yakıştırmak ve o ismi benimsemek çok zor dışardan bakıldığı gibi değil yani

minik minik su gibi akıntım ve kızımın hareketlerinin yavaşladığını düşündüğüm için yarın sabahtan dr a gitçem
var mı sorusu suali olan

ama yün yorgan kullanılmaz beyaa yazık çocuğuma kaç yıllık hem ağırdırda o ay eşimin babasının bile duruomuş :))

ay birde isimlere benzetme yapmıyorlarmı deli oluyorum ben bizde kimseye sormadık walla derin koyucaz dedik bitti kayınvalidem bi ıh mı etti derin olcak biz buna karar verdik dedim göbek ismi koyulsun bari dedi nie o isimlemi hitap edicen dedim sustu biraz kötüyüm sanırsam de li olan isimleri zor sölüoda kendisi ben deryaya zor alıştım derini nasıl sölicem dio bende alışırsın bişi olmaz dedim hi hii :)) ay kimseyi karıştırmam walla yolarım

Son düzenleme:
evet fiyatları ve modelleri çok hoşuma gitti gerçekten. ben yinede bir araştırayım ama hiç böyle canlı renklilerini görmedim. ama dur bakayım ben yine de. birebir göreyim ona göre karar veririm artık...

haftasonu bizde bebek odası bakarken karşımıza sürekli belis marka oda çıktı. en son gittiğimiz yerde çapa modeli vardı kurulmuş halde gerçekten malzemsi falan hoşumuza gitti. mdf ve suntalam ürünler varmış ama mdf ii diyorlar tabi. ürün gerçkten hos bence. bi kaç yorum okudum daha önce kullananlarda gayet memnun olduklarını yazmışlar. fiyatı da çok abartı değil en önemlisi. ben %80 belis almaya karar verdim. garantili ve ürün benim güvenimi kazandı. ama yine de gözle görmeden karar veremiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…