- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.821
bu isim konusu her evde sıkıntı çıkarıyordur eminim. bence tavrınızı koyun sizin istemediğiniz bir isimi bebeğiniz taşımasın. kızımıza bir ben isim beğendim birde babası sonuçta ikimizinde hakkı diye iki isim koymayı uygun buluyorum ben.
geçen günde eşimin babannesi dedi bana aynı şeyi yün yorganını saklıyormuş eşimin alırsın dedi dedim napıcam ben onu kullanmam dedim sanırsam biraz bozuldu ay eşimin herbişeyi duruo benim hepsini saklamış kadın oyuncakları bile duruo hala ilkokulda yaptığı ilk çubuklara kadar
fatmacım o listede ben yokum benide eklermisin 19 şubat sat 26 kasım doğum inşallahve erkek isimde tam karar veremedim
belis mdf kaplama olduğundan iyi değil dayanıklılığı az diye duydum ben
iyice bi araştır cnm
fiyat ve modelleri güzel ama
İsim konusunda dışarıdan insanların karışmasına gıcık oluyorum..Dokuz ay karnımda taşıyan benim ,babalık hakkı olduğu için de eşlerinde dediği önemli 3. kişiye ne düşer herkes bilir tabiki benim görüşüm...Biz hamileliğimin başında karar almıştık erkek olursa eşim koyacaktı kız olursa ben...Zaten ben hamileliğimden öncede Ecrin ismini istiyordum eşimede empoze ettim :) oda ititraz etmedi ailelerde hiç karışmadı..Sağolsun sadece benim babam o nasıl bir isimmiş diye yorum yapmaktan geri kalmadı...O da öyle dediği ile kaldı fikir söyleyipte ısrarcı olmaz sadece yorum yapar...
İsim konusunda dışarıdan insanların karışmasına gıcık oluyorum..Dokuz ay karnımda taşıyan benim ,babalık hakkı olduğu için de eşlerinde dediği önemli 3. kişiye ne düşer herkes bilir tabiki benim görüşüm...Biz hamileliğimin başında karar almıştık erkek olursa eşim koyacaktı kız olursa ben...Zaten ben hamileliğimden öncede Ecrin ismini istiyordum eşimede empoze ettim :) oda ititraz etmedi ailelerde hiç karışmadı..Sağolsun sadece benim babam o nasıl bir isimmiş diye yorum yapmaktan geri kalmadı...O da öyle dediği ile kaldı fikir söyleyipte ısrarcı olmaz sadece yorum yapar...
banada çok saçma geliyo bizlerden başka kimsenin karışmaması gerekiyo hakları yok yorumda yapmasınşar mümkünse sinir oluyorum çünkü..
biz sormadık bile
kime ne ki
bana kalsa kızım ya da oğlum derim 15 yaşına kadar :)
sonra kendi koysun ismini
Kız olusa ben erkek olursa eşim koyacaktı ..
Erkek oldu gene ben gene benn :)))
bazen vazgeçiyorum Çağandan adam öyle benimsemişkii Çağan olsun diyoo annane dede yeğenlerim herkes Çağan diyoo eşimin ailesine henüz sölemedikk icap etmiyo zaten geç öğrensinler..
Çağan nın yanında bir isim daha olacak mesela Uras ..
Sağlıklaa Hayırla Doğsunlar İnşallah..
biz sormadık bile
kime ne ki
bana kalsa kızım ya da oğlum derim 15 yaşına kadar :)
sonra kendi koysun ismini
bende sormayı düşünmüyorum hiç biz eşimle karar veremedik zaten daha verince öğrenirler elbet çokta mühim değil onlar için..
benim annemde saklamış çoğu şeyimi kendi dikip oyaladığı zıbınlarım duruyo hala cumartesi gittim gösterdi hepsini ufacık corapları görünce çok hoşuma gitti eşimin annesi sakladımı bilmiyorum lafını yapmadı ama kullanırım ben bi güzel yıkayıp babasının eşyaları sonuçta :))
evet fiyatları ve modelleri çok hoşuma gitti gerçekten. ben yinede bir araştırayım ama hiç böyle canlı renklilerini görmedim. ama dur bakayım ben yine de. birebir göreyim ona göre karar veririm artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?