- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.841
minik minik su gibi akıntım ve kızımın hareketlerinin yavaşladığını düşündüğüm için yarın sabahtan dr a gitçem
var mı sorusu suali olan
ay benimde akıntım gelio ben günlük pet kullanıorum ama öle sulu gibimi bilmiorum idrar testimde de çıkmıştı zaten akıntım drmda normal demişti sulu sulu nasıl oluo nasıl anlaşılıo ki bende yarın akşam gidicem sorim bari aklım kalmasın canım senin kızındada bişi yoktur merak etme hareketleri gerçekten belli olmuo bazen devamlı hareket halinde ama bi kaç gündür bendede bi hareketsizlik var edio ama öncekiler gibi değil biz tabi hep hareketli olsun istiyoruz son aylarda yer daraldığı için de edemiyorlarmış hareket neyse canım ii haberlerle gel bize
ay bak mert te guzelmis Muhammet mert mi koysam acaba.
inşallah cnm
benimki akıntının harici bişi
bildiğin su gibi, renksiz kokusuz sıvı
geçen hafta evdeydim günlük pedsiz denedim hazır evdeyken
daha bi su gibi geldi korktum bende
hareketlerinin yavaşlaması da üzerine tuz biber oldu işte
Kızlar hafta sonu marmara forumda joker mağazasında bebek arabalarına bakıyordum kız dediki travel sistemler içindeki oto koltuğu olarak ta kullanılan pusetler sadece 3 ay kullanılıyor ayrıca o çıktıktan sonra bile araba çok ağır oluyor denedim gördüm :))bende onlardan almaya çok hevesliydim ama ...Chicconun bebek arabaları var daha hafif ve fiyatlarıda uygun onlardan almayı ayrıca oto koltuğu almayı düşünüyorum yani şimdilik fikrim değişmezse...
Bizim çocuk mağazamızdan alışveriş yaptım akşam fotoğraflarını eklerim cici topiğine ayy kendimi kaybetmişim dün gidip modelleri seçtiğim halde bugün 1 saat tekrar tekrar inceledim hepsini....
10 lu hastane çıkışı aldım içinde battaniyeside var kaliteli duruyor bebettonun malı antialerjik yazıyor...
bornoz takımı aldım hastane çıkışı ile aynı desenlerde farklı renkler ama çok şeker...
5 li 3 tane hastane çıkışı gibi takımlar,
2 si uzun kollu 1 tanesi kısa kollu çıtçıtlı bady ,
12 li ağız bezi,
iki farklı model alt açma,
örme battaniye,
çoraplar eldivenler,daha öncede dört tane kısa kollu desenli çıtçıtlılar almıştım hepsinin resmini yüklerim yarın..Ay çok zevkliymiş bebek için alışveriş yapmak :))Acil elimin altında bulunması gerekenleri aldım başlangıç olarak ....
canim isim listesini fatmakoca yapiyor buradan duyuralim kendisine olmadi sen cinsiyet ve isim topigine birdaha bir yazarsin.
ama yün yorgan kullanılmaz beyaa yazık çocuğuma kaç yıllık hem ağırdırda oay eşimin babasının bile duruomuş :))
ekledim ben Hamza beyi :)
inşallah cnm
benimki akıntının harici bişi
bildiğin su gibi, renksiz kokusuz sıvı
geçen hafta evdeydim günlük pedsiz denedim hazır evdeyken
daha bi su gibi geldi korktum bende
hareketlerinin yavaşlaması da üzerine tuz biber oldu işte
ayy kızlarr 11ayın sultanı da geldi az birşeycik kaldı gerçi bu sene tutamıcazz ama olsun inş doğumdan ve emzirmekten sonra
tutarız
saol canım. karıştırdım ben.hala şaşkınım oğlum olacak yaw. :76: çok teşekkür ederim (oğlumdan )
ben bir tutmayı deneyeceğim. bakalım ne olacak. dr.a da soracağım. ona göre.
yok canim trawma adli arkadasimiz koyacak bana listeye eklermisin yazmista bende fatma arkadasimiz yapiyor o listeyi dedim. Alintinin Alintisi olunca ben koyacakmisim gibi olmus. bizde oglumuza isim karar verdik gibi degisme ihtimali yuksek ama Muhammet Efe olacak sanirim. Muhammet kayinbabamin ismi o kesin olacak ikisnci birde yanina kisa isim olsun dedik. en sonunda efe iyi gibi geldi bakalim kismet .
minik minik su gibi akıntım ve kızımın hareketlerinin yavaşladığını düşündüğüm için yarın sabahtan dr a gitçem
var mı sorusu suali olan
tam gelişim sürecindeyiz
dr lar o kadar saat açlığa izin vermiolar
saat 21:00 de açılıyor tatlım oruç
slm ben Berrin ben de kasım annesiyim ve listeye eklenmek istiyorum bana da yardımcı olabiir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?