2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar şeker yüklemesini yaptırdım sonuç yarın öğlen alıcam size tavsiyem yanınızda yarım limon birde soğuk su olsun korkulacak gibi birşey değilmiş ben çok korktum ama limonata gibi gitti içtim darısı size

minik minik su gibi akıntım ve kızımın hareketlerinin yavaşladığını düşündüğüm için yarın sabahtan dr a gitçem
var mı sorusu suali olan

ay benimde akıntım gelio ben günlük pet kullanıorum ama öle sulu gibimi bilmiorum idrar testimde de çıkmıştı zaten akıntım drmda normal demişti sulu sulu nasıl oluo nasıl anlaşılıo ki bende yarın akşam gidicem sorim bari aklım kalmasın canım senin kızındada bişi yoktur merak etme hareketleri gerçekten belli olmuo bazen devamlı hareket halinde ama bi kaç gündür bendede bi hareketsizlik var edio ama öncekiler gibi değil biz tabi hep hareketli olsun istiyoruz son aylarda yer daraldığı için de edemiyorlarmış hareket neyse canım ii haberlerle gel bize

kızlar ben ne düşündüm biliyonuz mu doğum dan sonra bebek şekeri var biraz araştırdım bana pahalıya geldi tanesi 1 veya 2 tl bende evde kendim yapıyorum küçük küçük patikler örüp süslücem çok acele ediyorum sanki yarın doğum var remini paylaşayım sizlerle sizde fikir alırsınız yapmak isteyenler

inşallah cnm
benimki akıntının harici bişi
bildiğin su gibi, renksiz kokusuz sıvı
geçen hafta evdeydim günlük pedsiz denedim hazır evdeyken
daha bi su gibi geldi korktum bende
hareketlerinin yavaşlaması da üzerine tuz biber oldu işte

hmm benim normal akıntı gibi doğru git aklında kalmasın için rahat etsin o kafaya takma olmuomu çok fena walla

çok merak ettim. biranönce ekle lütfen

ama yün yorgan kullanılmaz beyaa yazık çocuğuma kaç yıllık hem ağırdırda o ay eşimin babasının bile duruomuş :))

ewt yün yorgan ağır oluyor benim kayınvalidemde yaptırmış hahif yaptırdım diyo ama kadın evdeki yünleri bitsindiye paso yorgan yapıo üçtanede ceyizde yollamıştı onlarada hafif diyodu kaldıramıyorum öyle olursa kullanmıcam ama kıyafetleri olursa bir kaç kerelik giydiririm eşiminde gönlü olsun onunda çocuğu sonuçta :)))

bendende işte böyle 18. haftamda su gelmişti çok fazla değildi ama doktor bir daha olursa hemen gel demişti vücut fazla yorulduğunda oluyormuş hatta bir daha olursa rapor veririz dinlenirsin işe gitmezsin demişti

muhammet efe güselmiş

minik minik su gibi akıntım ve kızımın hareketlerinin yavaşladığını düşündüğüm için yarın sabahtan dr a gitçem
var mı sorusu suali olan

bende de oluyordu. hala az az oluyo. dr. birşey demedi. bebekin suyu da iyiymiş. geçmiş olsun. bizide bilgilendir. öptüm

kızlar bilgisayarımda sorun var çektiklerime bakamadan ekledim umarım olmuştur buyrun bakın bizim bebişin şekerleri ama yanlız bunu size göstermek için süsledim daha tülü olucak şekerleri dahaca bitmedi yani sepetini alıcam çok eksik var çoookk

Eklentiler

• $19072011392.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $19072011393.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $19072011394.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $19072011395.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $19072011396.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…