- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.861
hakkaten 15 saat zor gibi görünüyo( üzüldüm şimdi yaaa. oruç tutmak çok güzellllll
Arkadaşlar sizin de sırt ağrılarınız var mı?
kızlar şeker yüklemesini yaptırdım sonuç yarın öğlen alıcam size tavsiyem yanınızda yarım limon birde soğuk su olsun korkulacak gibi birşey değilmiş ben çok korktum ama limonata gibi gitti içtimdarısı size
kızlar bilgisayarımda sorun var çektiklerime bakamadan ekledim umarım olmuştur buyrun bakın bizim bebişin şekerleri ama yanlız bunu size göstermek için süsledim daha tülü olucak şekerleri dahaca bitmedi yani sepetini alıcam çok eksik var çoookk
Cok seker olmuslar, Rabbim hayirlisiyla onlari kullanacagin gunlere de kavustursun.
minik minik su gibi akıntım ve kızımın hareketlerinin yavaşladığını düşündüğüm için yarın sabahtan dr a gitçem
var mı sorusu suali olan
Hayirlisi olsun canim insaallah seker cikmaz.
ay inşallah canım annem çok kızıyo ne gerek var diye ama ben hevesleniyorum işte bebeğimin odası yok ama beşiğini almayı düşünüyorum kapı süsünüde alcam balon falan bakalım nasip olcakmı heves işte daha ben 19 yaşındayım cahil mi düşünüyorum bilmiyorum ama aynı çocuk gibiyim
Yok kiz ne gerek var derler daha erken( zaman cok cabuk geciyor,yavas yavas yap iste ) derler icinden geliyorsa bosver yap kendinde mutlu olursun bebisinde.Bence de en iyisi önce besik al söyle 2 yasinda filan olunca güzel bi oda takimi alirsin,ben öyle yaptim cok da iyi yapmisim.Bebek odalarinin zamani cabuk geciyor, yatak büyüyo filan ama oda bebek odasi sonucta.
inşallah canım benim annemde gizli şeker var kaynanam desen insilün kullanıyo hemde teyzem oluyo kendisi inşallah bende çıkmazsen de yaptırcan sanırım ayın 8 de inşallah seninkide tez zaman gelir hayırlısıyla yaptırısın canım arkadaşım sonra çatır çatır doğuralım
Amin canim insaallah hamileligin basindan beri hic kilo almadim 6 kilo verdim doktor seker riskini azaltir dedi ama bebegin suyu biraz fazla cikti maalesef bir sonraki ay seker testini yapalim dedi insaallah cikmaz cok zor gercekten.Dedigin gibi catir catir doguralim arkadasim.
ay ben geldim kizlar yagmura tutuldum yine Allahtan semsiyem yanimdaydi kucukk gorunselerde baya birseyler aldim bu sefer herseyi kendim icin aldim.hastane cantamin eksikleri bornozum ve pijamam kaldi.
mothercare baktim kislik takimlar gelmis tulumlar felan kadife yumusacik cok guzeller ama coookkkkk pahalilar ya biraz daha beklemek istedim birsey almadim bu kez
craftym ayni sorunlari bende yasiyorum sen bir gitgel bakalim ne diyecek doktor o sudan bendede geliyor ve bebegimin hareketleri cok yavas sabahtan beri yemedigim cikolata kalmadi ama yok tik yok.korkuyorum ya.
bazı arkadaşlar çadır beşikler var onlardan düşünüyo ama bende karyola olsun istiyorum sence hangisi daha iyi oluyo :44:
Cadir besik dedigin seyahat yatagi diye geciyo ondan degil mi? Walla ikisi de olur bu seyahat yatagi isin bitince katlayip kaldirabilirsin yayinti olmaz, bir yere gidince de götürebilirsin yaninda.Bende bunlardan almayi düsünüyorum.Ama normal karyola istiyosan oda olur tabi.
bende fazla kilo almadım hatta hiç almadım sadece bebişin kilosu var sanırım 51 52 dim sanırım bugün tartıldım 55 çıktım:18: eşim kilo almamı istiyo aksine bende zayıf olım istiyom fikirlerimiz uyuşmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?