2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Arkadaşlar sizin de sırt ağrılarınız var mı?

evt canım çok yatarsam ağrıyo illa iş yapcam zinde olım şaka bir yana gerçekdende doğru insan ayakda yorulmuyo ama eğer bir gün tembellik yapıp yatarsam o gün daha çok belim sırtım ağrıyo birde iki günden beri bacaklarım belim çok ağrıyo inşallah geçicek sanırım hamilelikden

Cok seker olmuslar, Rabbim hayirlisiyla onlari kullanacagin gunlere de kavustursun.

Cok seker olmuslar, Rabbim hayirlisiyla onlari kullanacagin gunlere de kavustursun.

ay inşallah canım annem çok kızıyo ne gerek var diye ama ben hevesleniyorum işte bebeğimin odası yok ama beşiğini almayı düşünüyorum kapı süsünüde alcam balon falan bakalım nasip olcakmı heves işte daha ben 19 yaşındayım cahil mi düşünüyorum bilmiyorum ama aynı çocuk gibiyim

Hayirlisi olsun canim insaallah seker cikmaz.

inşallah canım benim annemde gizli şeker var kaynanam desen insilün kullanıyo hemde teyzem oluyo kendisi inşallah bende çıkmaz sen de yaptırcan sanırım ayın 8 de inşallah seninkide tez zaman gelir hayırlısıyla yaptırısın canım arkadaşım sonra çatır çatır doğuralım

kızlar siz 4 boyutlu usg yaptırmayı düşünüyomusunuz vcd dvd veriliyomuş çok hevesleniyorum ama sanki biraz gereksiz gini geldi biryandanda merak ediyorum yaptırcak olan var mı :26:

Yok kiz ne gerek var derler daha erken( zaman cok cabuk geciyor,yavas yavas yap iste ) derler icinden geliyorsa bosver yap kendinde mutlu olursun bebisinde.Bence de en iyisi önce besik al söyle 2 yasinda filan olunca güzel bi oda takimi alirsin,ben öyle yaptim cok da iyi yapmisim.Bebek odalarinin zamani cabuk geciyor, yatak büyüyo filan ama oda bebek odasi sonucta.

ay ben geldim kizlar yagmura tutuldum yine Allahtan semsiyem yanimdaydi kucukk gorunselerde baya birseyler aldim bu sefer herseyi kendim icin aldim.hastane cantamin eksikleri bornozum ve pijamam kaldi.

mothercare baktim kislik takimlar gelmis tulumlar felan kadife yumusacik cok guzeller ama coookkkkk pahalilar ya biraz daha beklemek istedim birsey almadim bu kez

craftym ayni sorunlari bende yasiyorum sen bir gitgel bakalim ne diyecek doktor o sudan bendede geliyor ve bebegimin hareketleri cok yavas sabahtan beri yemedigim cikolata kalmadi ama yok tik yok.korkuyorum ya.

nick : izmirligirl
sat:12 şubat 2011
muhtemel doğum tarihi: 19 kasım 2011
memleket:izmir
cisiyet: erkek
bebeğin adı: Doruk
Güncel durum: 24. haftada hareketli ve sağlıklı bir bebek

bazı arkadaşlar çadır beşikler var onlardan düşünüyo ama bende karyola olsun istiyorum sence hangisi daha iyi oluyo :44:

Amin canim insaallah hamileligin basindan beri hic kilo almadim 6 kilo verdim doktor seker riskini azaltir dedi ama bebegin suyu biraz fazla cikti maalesef bir sonraki ay seker testini yapalim dedi insaallah cikmaz cok zor gercekten.Dedigin gibi catir catir doguralim arkadasim.

karyolanın takımından bir tane dolabı olsun istiyorum bizim dolap anca bana yetiyo eşimin bir bölümü oda küçük gerisi benim bebişe yer kalmıyo

bende fazla kilo almadım hatta hiç almadım sadece bebişin kilosu var sanırım 51 52 dim sanırım bugün tartıldım 55 çıktım :18: eşim kilo almamı istiyo aksine bende zayıf olım istiyom fikirlerimiz uyuşmuyo

merhaba princess of rain ve crafty ben berrin yeni katıldım bu bölüme korkma arada olabiliyor iki gün önce benim de oğlum neredeyse hiç hareket etmedi ama şimdi kıpır kıpır maşalla.Allaha dua edelim ona teslim bebeklerimiz. İçimizi ferah tutalım.
Bu arada ben daha kendime hiçbir şey almadım bebeğe de iki tulumlu takım ve hastane çıkışı, çorap önlük gibi şeyler aldım geç kaldım hissine kapıldım buraya gelince yaa ben de bir an önce başlıyayım diyorum ama nereden başlasam bilemiyorum :)

bazı arkadaşlar çadır beşikler var onlardan düşünüyo ama bende karyola olsun istiyorum sence hangisi daha iyi oluyo :44:

Cadir besik dedigin seyahat yatagi diye geciyo ondan degil mi? Walla ikisi de olur bu seyahat yatagi isin bitince katlayip kaldirabilirsin yayinti olmaz, bir yere gidince de götürebilirsin yaninda.Bende bunlardan almayi düsünüyorum.Ama normal karyola istiyosan oda olur tabi.

sanırım bu beşikden bahsediyoruz buda güzel fiyatlarıda uygun ama bakalım hayırlısı olsun diyelim

Bebisin kilosu durumu iyiyse bosver alma sakin dogumdan sonra onlari vermek icin ugrasiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…